Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Loma Italiassa

Ihaile Michelangelon ja da Vincin merkittävimpiä töitä, näe katolilaisuuden keskus ja poseeraa Pisan kaltevan tornin edessä tällä Välimeren niemimaalla.

Italian tarina alkoi kaupunkivaltioista. Vielä tänäkin päivänä maan monet kaupungit ovat säilyttäneet omintakeiset tyylinsä ja korvaamattomat aarteensa, joihin kuuluu muun muassa kauniita katedraaleja ja da Vincin tärkeitä maalauksia. Matkaa kaupungista toiseen tutkien Rooman imperiumin jäännöksiä, maailman merkittävimpiin kuuluvia kirkkoja sekä tunnetuimpia renessanssiajan taideteoksia.

Aloita Roomasta, joka on maailman tärkein katolilaisuuden ja klassismin keskus. Näe legendaarista roomalaista arkkitehtuuria ja esineistöä, joihin kuuluvat 50 000 katsojan Colosseum, Rooman vanhin hallintokeskus Forum Romanum sekä Pantheon. Suuntaa seuraavaksi Rooman ytimeen Vatikaaniin, jossa paavi asuu. Kävele Pietarinaukion poikki Pietarinkirkolle, joka on maailman suurin basilika ja katolilaisten pyhin paikka. Näe Michelangelon suunnittelema Sikstuksen kappeli yhdessä Vatikaanin monista museoista.

Matkaa pohjoisen Toscanan alueelle, jossa sijaitsee Italian renessanssin syntymäpaikka Firenze. Kierrä kaupungin tärkeimmät taidemuseot nähdäksesi italialaisen taiteen kruununjalokivet, kuten Michelangelon Daavid Galleria dell'Accademia delle Belle Artissa sekä Botticellin Venuksen syntymä Uffizin galleriassa. Läheisessä Pisan kaupungissa näet Euroopan suosituimpiin kuuluvan nähtävyyden Campo dei Miracolin alueen, jonka vetonaulana toimii kuuluisa kalteva kellotorni. Lopulta voit lähteä kierrokselle Toscanan viinialueelle, johon kuuluu muun muassa tunnettu Chianti.

Italian pohjoisimmalla alueella sijaitsee kaksi suurenmoista kaupunkia: Venetsia ja Milano. Lähde gondolikierrokselle Venetsian Canal Grandelle. Suuntaa sitten Milanoon, jonka tuomiokirkko kuuluu Euroopan koristeellisimpiin goottilaiskatedraaleihin. Läheisessä suhteellisen vaatimattomassa Basilica di Santa Maria delle Graziessa on esillä da Vincin Viimeinen ehtoollinen.

Saavu Italiaan lentämällä Rooman, Milanon tai Venetsian kansainvälisille lentoasemille. Liiku kaupunkien välillä junalla tai autolla. Jos haluat rentoutua kaupunkiloman jälkeen, seilaa Välimerelle Sisilian tai Sardinian saarille.


Alueen Italia opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 97 939 majoitusliikettä kohteessa Italia
Hotel Quirinale 105 €
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Rooma, RM
   
  4,2
  /5 (3 296 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Teatro dell'Opera di Roma (teatteri), Via Nazionale ja Piazza della Repubblica sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista.

  iQ Hotel Roma 120 €
  iQ Hotel Roma

  iQ Hotel Roma

  Via Firenze, 8, Rooma, RM
    
   4,7
   /5 (3 471 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Teatro dell'Opera di Roma (teatteri) ja Via Nazionale sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Via XX Settembre ja Piazza della Repubblica ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Repubblica - Teatro dell'Operan asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Barberinin asema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

   ibis Milano Centro 85 €
   ibis Milano Centro

   ibis Milano Centro

   Via Finocchiaro Aprile Camillo 2, Milano, MI
     
    3,8
    /5 (2 401 arvostelua)
    3.0 kautta 5.0

    Indro Montanellin julkiset puutarhat, Piazza della Repubblica ja Spazio Oberdan sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Porta Venezia ja Porta Nuova ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Milano Repubblican asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Milano Porta Venezian asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Danieli, a Luxury Collection Hotel, Venice 357 €
    Hotel Danieli, a Luxury Collection Hotel, Venice

    Hotel Danieli, a Luxury Collection Hotel, Venice

    Riva Degli Schiavoni, 4196, Venetsia, VE
      
     4,4
     /5 (948 arvostelua)
     5.0 kautta 5.0

     Riva degli Schiavoni, Huokausten silta ja Dogen palatsi sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Pyhän Markuksen basilika ja Pyhän Markuksen tori ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Sheraton Milan Malpensa Airport Hotel & Conference Center 143 €
     Sheraton Milan Malpensa Airport Hotel & Conference Center

     Sheraton Milan Malpensa Airport Hotel & Conference Center

     S.S. 336, Ferno, VA
       
      4,2
      /5 (2 225 arvostelua)
      4.0 kautta 5.0

      Volandian ilmailumuseo on 3,2 kilometrin ja Castelnovaten rauniot on 4,9 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Sant'Agnesen kirkko ja Visconti di San Viton linna ovat myös 10 kilometrin päässä. Malpensan terminaalin 1:n asema sijaitsee vain 1 minuutin kävelymatkan päässä.

      Holiday Inn Express Milan - Malpensa Airport 67 €
      Holiday Inn Express Milan - Malpensa Airport

      Holiday Inn Express Milan - Malpensa Airport

      Via de Pinedo Ang., Via Oldrini Case Nuove, Somma Lombardo, VA
        
       4,1
       /5 (2 718 arvostelua)
       3.0 kautta 5.0

       Volandian ilmailumuseo on 1,4 kilometrin ja päässä tästä hotellista. MalpensaFiere-kongressikeskus ja Le Robinie Golf Club sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Safaripark ja Orta-järvi ovat myös 25 kilometrin päässä.

       Hotel Artemide 179 €
       Hotel Artemide

       Hotel Artemide

       Via Nazionale 22, Rooma, RM
         
        4,8
        /5 (2 373 arvostelua)
        4.0 kautta 5.0

        Romanttinen hotelli, jonka lähellä sijaitsee Fontana di Trevi, Espanjalaiset portaat ja Forum Romanum. Lähistöllä ovat myös Colosseum ja Pantheon.

        Hotel Nazionale 157 €
        Hotel Nazionale

        Hotel Nazionale

        Piazza Montecitorio, 131, Rooma, RM
          
         4,5
         /5 (1 285 arvostelua)
         4.0 kautta 5.0

         Palazzo Montecitorio (palatsi) ja Via del Corso sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Pantheon ja Piazza Navona ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Barberinin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Spagnan asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

         Parhaat lento+hotelli-tarjoukset