Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 895 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Loma Italiassa

Ihaile Michelangelon ja da Vincin merkittävimpiä töitä, näe katolilaisuuden keskus ja poseeraa Pisan kaltevan tornin edessä tällä Välimeren niemimaalla.

Italian tarina alkoi kaupunkivaltioista. Vielä tänäkin päivänä maan monet kaupungit ovat säilyttäneet omintakeiset tyylinsä ja korvaamattomat aarteensa, joihin kuuluu muun muassa kauniita katedraaleja ja da Vincin tärkeitä maalauksia. Matkaa kaupungista toiseen tutkien Rooman imperiumin jäännöksiä, maailman merkittävimpiin kuuluvia kirkkoja sekä tunnetuimpia renessanssiajan taideteoksia.

Aloita Roomasta, joka on maailman tärkein katolilaisuuden ja klassismin keskus. Näe legendaarista roomalaista arkkitehtuuria ja esineistöä, joihin kuuluvat 50 000 katsojan Colosseum, Rooman vanhin hallintokeskus Forum Romanum sekä Pantheon. Suuntaa seuraavaksi Rooman ytimeen Vatikaaniin, jossa paavi asuu. Kävele Pietarinaukion poikki Pietarinkirkolle, joka on maailman suurin basilika ja katolilaisten pyhin paikka. Näe Michelangelon suunnittelema Sikstuksen kappeli yhdessä Vatikaanin monista museoista.

Matkaa pohjoisen Toscanan alueelle, jossa sijaitsee Italian renessanssin syntymäpaikka Firenze. Kierrä kaupungin tärkeimmät taidemuseot nähdäksesi italialaisen taiteen kruununjalokivet, kuten Michelangelon Daavid Galleria dell'Accademia delle Belle Artissa sekä Botticellin Venuksen syntymä Uffizin galleriassa. Läheisessä Pisan kaupungissa näet Euroopan suosituimpiin kuuluvan nähtävyyden Campo dei Miracolin alueen, jonka vetonaulana toimii kuuluisa kalteva kellotorni. Lopulta voit lähteä kierrokselle Toscanan viinialueelle, johon kuuluu muun muassa tunnettu Chianti.

Italian pohjoisimmalla alueella sijaitsee kaksi suurenmoista kaupunkia: Venetsia ja Milano. Lähde gondolikierrokselle Venetsian Canal Grandelle. Suuntaa sitten Milanoon, jonka tuomiokirkko kuuluu Euroopan koristeellisimpiin goottilaiskatedraaleihin. Läheisessä suhteellisen vaatimattomassa Basilica di Santa Maria delle Graziessa on esillä da Vincin Viimeinen ehtoollinen.

Saavu Italiaan lentämällä Rooman, Milanon tai Venetsian kansainvälisille lentoasemille. Liiku kaupunkien välillä junalla tai autolla. Jos haluat rentoutua kaupunkiloman jälkeen, seilaa Välimerelle Sisilian tai Sardinian saarille.


Alueen Italia opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 88 087 majoitusliikettä kohteessa Italia
Hotel Quirinale 65 €
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Rome
   
  4,1
  /5 (3 131 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Via Nazionale, Teatro dell'Opera di Roma (teatteri) ja Piazza della Repubblica sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Thermae Diocletianin roomalaisen kylpylän rauniot ja Piazza Barberini ovat myös 52 kilometrin päässä.

  iQ Hotel Roma 85 €
  iQ Hotel Roma

  iQ Hotel Roma

  Via Firenze, 8, Rome
    
   4,7
   /5 (3 371 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Teatro dell'Opera di Roma (teatteri) ja Colosseum sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Fontana di Trevi ja Basilica di Santa Maria Maggiore (kirkko) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Repubblica - Teatro dell'Operan asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Barberinin asema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

   Sheraton Milan Malpensa Airport Hotel & Conference Center 131 €
   Sheraton Milan Malpensa Airport Hotel & Conference Center

   Sheraton Milan Malpensa Airport Hotel & Conference Center

   S.S. 336, Ferno
     
    4,2
    /5 (2 158 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Volandian ilmailumuseo on 3,2 kilometrin ja Castelnovaten rauniot on 4,9 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Sant'Agnesen kirkko ja Visconti di San Viton linna ovat myös 10 kilometrin päässä. Malpensan terminaalin 1:n asema sijaitsee vain 1 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Artemide 96 €
    Hotel Artemide

    Hotel Artemide

    Via Nazionale 22, Rome
      
     4,8
     /5 (2 288 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Fontana di Trevi ja Colosseum sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Espanjalaiset portaat ja Forum Romanum ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Repubblica - Teatro dell'Operan asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Barberinin asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

     ibis Milano Centro 71 €
     ibis Milano Centro

     ibis Milano Centro

     Via Finocchiaro Aprile Camillo 2, Milan
       
      3,8
      /5 (2 286 arvostelua)
      3.0 kautta 5.0

      Indro Montanellin julkiset puutarhat, Piazza della Repubblica ja Spazio Oberdan sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Porta Venezia ja Porta Nuova ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Milano Repubblican asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Milano Porta Venezian asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hilton Rome Airport 135 €
      Hilton Rome Airport

      Hilton Rome Airport

      Via Arturo Ferrarin 2, Fiumicino
        
       3,8
       /5 (3 279 arvostelua)
       4.0 kautta 5.0

       Necropoli di Porto Isola Sacra on 4,3 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Porto di Traianon arkeologinen alue ja Domus di Amore e Psiche sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Capitolium ja Case a Giardino ovat myös 10 kilometrin päässä. Fiumicinon lentokentän asema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Danieli, a Luxury Collection Hotel, Venice 255 €
       Hotel Danieli, a Luxury Collection Hotel, Venice

       Hotel Danieli, a Luxury Collection Hotel, Venice

       Riva Degli Schiavoni, 4196, Venice
         
        4,4
        /5 (926 arvostelua)
        5.0 kautta 5.0

        San Zaccarian vesibussi, Pyhän Markuksen tori ja Canal Grande sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Basilica di San Giovanni e Paolo ja Basilica di Santa Maria della Salute ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Aurum Firenze 52 €
        Aurum Firenze

        Aurum Firenze

        Via Nazionale 8/a, Florence
          
         4,0
         /5 (70 arvostelua)
         4.0 kautta 5.0

         Palazzo degli Affari, San Lorenzon kirkko ja San Giovannin kappeli sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Basilica di Santa Croce (kirkko) ja Bobolin puutarhat ovat myös 3 kilometrin päässä. Santa Maria Novellan asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Porta al Praton asema 16 minuutin kävelymatkan päässä.

         Parhaat lento+hotelli-tarjoukset