Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Säästä jopa $603 varaamalla lennot ja hotellin yhdessä.

Valitse omasi yli miljoonastalennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta


Euroopan-loman monipuoliset nähtävyydet

Tutustu upeisiin matkakohteisiin yli 50 maassa. Nauti suuresti toisistaan poikkeavista kulttuureista, kielistä ja ruoista, joita varten sinun tarvitsee vain matkustaa lyhyitä matkoja junalla kaupungista toiseen. 

Euroopan unionissa on lähes 30 jäsenvaltioita, joissa on käytössä yhtenäisvaluutta ja yksinkertaiset rajamuodollisuudet, minkä ansiosta Euroopassa on melko helppo matkustaa. Muutaman tunnin junamatka mantereella vie sinut uuteen maahan. Tarjolla on moderneja kaupunkeja ja jälkiä muinaisista kansakunnista napapiirin Pohjoismaista lämpimämpiin Välimeren maihin. 

Käy Euroopan-matkalla Italiassa ja Kreikassa ja tutustu varhaisten imperiumien raunioihin. Näe Rooman Colosseum ja Ateenan Akropolis. Molemmissa maissa voit myös rentoutua upeilla rannoilla.  Tutustu joihinkin Kreikan 6 000 saaresta ja nauti näkymistä Ligurianmerelle korkealla pengerrettyjen viinitarhojen lomassa kulkevilta kävelypoluilta Italian Cinque Terressä. Käy tervehtimässä paavia Euroopan pienimmässä maassa, Vatikaanivaltiossa.

Ranska on kuuluisa viineistään, Välimeren rannoistaan ja taidegallerioistaan. Tutustu Euroopan-lomalla Verdonin kanjoniin ja laskettele Ranskan Alpeilla. Käy Provencen pikkukaupunkien viikonloppumarkkinoilla, Luberonin rinteillä sijaitsevissa kylissä ja Saint-Tropez’n lähistön hiekkarannoilla. Tutustu Pariisissa Louvreen, Musée d’Orsayhin ja Pompidou-keskukseen. Kävele Champs-Élysées’tä pitkin ja nauti kaupunkinäkymistä Eiffel-tornin huipulta.

Espanja ja Portugali tarjoavat mahdollisuuden tutustua nykyaikaisiin iberialaisiin kulttuureihin. Suuntaa Euroopan-lomalla Portugaliin ja maista herkullisia Belém-leivoksia, käy 500 vuotta vanhassa Hieronymuksen luostarissa ja ihaile suuria aaltoja Euroopan läntisimmässä maassa. Laskettele Espanjassa Pyreneiden vuorilla, osallistu härkäjuoksuun Pamplonassa ja tanssi flamencoa Madridissa tai Barcelonassa. Suuntaa Espanjan ja Ranskan välissä sijaitsevalle alueelle ja käy Bilbaon Guggenheim-museossa ja koe ainutlaatuinen baskien kulttuuri ja kieli.

Norjassa, Ruotsissa, Suomessa ja Tanskassa voit nauttia skandinaavisesta kulttuurista ja ruoasta, kuten ehtymättömistä smörgåsbordeista eli ruotsalaisista seisovista pöydistä. Käy kaukana pohjoisessa napapiirin pohjoispuolella, jossa aurinko ei laske kesällä ollenkaan. Nauti Euroopan-matkalla Suomen rauhallisista metsistä, Ruotsin Vasa-museossa esillä olevasta viikinkihistoriasta ja Norjanmeren rannikon upeista vuonoista.

Yhdistyneessä kuningaskunnassa on skotlantilaisia nummia, walesilaisia linnoja ja brittiläistä komeutta ja loistoa eri puolilla Englantia. Ihaile Euroopan-kaupunkilomalla kruununjalokiviä ja käy West Endin teatterissa Lontoossa. Matkusta meren yli Irlantiin ja pyöräile muinaisten kelttiläisten maamerkkien koristamilla vehreillä kukkuloilla.

Saksassa, Itävallassa, Unkarissa, Tšekin tasavallassa ja Puolassa voit nauttia hienosta musiikista, linnoista ja vuosisatoja pitkästä historiasta. Ihaile Kölnin tuomiokirkkoa, Wienin sinfoniaorkesteria, Budapestin muinaisia roomalaisia siirtokuntia, Prahan Pyhän Vituksen katedraalia ja Krakovan ja Gdańskin vanhojakaupunkeja.

Käy museoissa, taidegallerioissa ja kirkoissa Ukrainassa, Valko-Venäjällä, Liettuassa, Latviassa ja muissa maissa, jotka sijaitsivat aikoinaan eristyksissä Neuvostoliiton alueella.

Valitse lyhyelle Euroopan-matkalle yksi tai kaksi maata tai suunnittele vuosittainen matka tutustuaksesi upean mantereen kauniisiin ja historiallisiin kohteisiin.


Alueen Eurooppa opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 240 271 hotellia kohteessa Eurooppa
117 €
The Grand at Trafalgar Square

The Grand at Trafalgar Square

8 Northumberland Avenue, London
4,2
/ 5 (2 044 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Nelsonin pylväs, St. Martin-in-the-Fields ja Kansallisgalleria sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotelli. Trafalgar Square ja London Coliseum ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

Park Plaza County Hall London

Park Plaza County Hall London

1 Addington Street, London
4,4
/ 5 (3 829 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotelli. The Vaults ja Jubilee Gardens ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

124 €
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, London
4,4
/ 5 (8 898 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Southbank Centre Book Market and Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotelli. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

Club Quarters Hotel, Trafalgar Square

Club Quarters Hotel, Trafalgar Square

8 Northumberland Ave, London
4,3
/ 5 (3 132 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Nelsonin pylväs, St. Martin-in-the-Fields ja Kansallisgalleria sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotelli. Trafalgar Square ja London Coliseum ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

Radisson Blu Edwardian Manchester Hotel

Radisson Blu Edwardian Manchester Hotel

Free Trade Hall Peter Street, Manchester
4,4
/ 5 (1 577 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Manchester Central, Manchester City Hall ja Abraham Lincolnin patsas sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotelli. Bridgewater Hall ja Kansallinen jalkapallomuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

104 €
The Strand Palace Hotel

The Strand Palace Hotel

372 The Strand, London
4,0
/ 5 (8 609 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Covent Garden Market ja King's College London sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotelli. Royal Opera House ja London Coliseum ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

102 €
Radisson Blu Hotel, Berlin

Radisson Blu Hotel, Berlin

Karl-Liebknecht-Str. 3, Berlin
4,6
/ 5 (6 615 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

AquaDom-akvaario, DDR-museo ja Berliinin tuomiokirkko sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotelli. Museosaari ja Nikolaikirche ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

The Waldorf Hilton, London

The Waldorf Hilton, London

Aldwych, London
4,0
/ 5 (1 513 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

King's College London, Covent Garden Market ja Royal Opera House sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotelli. London Coliseum ja St. Martin-in-the-Fields ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

Parhaat lento+hotelli-tarjoukset

Parhaat lentotarjoukset

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.