Lennot - Kreikka alkaen 51 €

Parhaat kaupungit kohteessa Kreikka

Halvimmat lennot kohteeseen Kreikka

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 51 € yhdensuuntaisille lennoille ja 67 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Aegean
Aegean
SAS
Aegean
Aegean
Norwegian Air International Ltd
Air Baltic
Aegean
Aegean
Aegean
Aegean
Aegean
Aegean
Norwegian Air International Ltd
SAS
Air Baltic
Lufthansa
Norwegian Air International Ltd
Aegean
Air France

Tietoa Kreikasta

Lennot Kreikkaan

Egeanmeren helmi Kreikka ei esittelyjä kaipaa. Tarunhohtoinen Ateena, viehättävä Thessaloniki, Kreikan upean saariston maisemat, hiekkarannat, välimerellinen ilmasto ja ruoka tekevät Kreikasta miellyttävän ja mielenkiintoisen matkakohteen lähes mihin aikaan vuodesta tahansa. Matkailijaa hellivät kaikkialla aurinko, rannat ja ravintolat, olitpa sitten pienessä kaupungissa tai Ateenassa. Kreikka on myös oivallinen perhelomakohde, joten älä epäröi vaan etsi halvat lennot Kreikkaan rantalomalle tai kulttuurimatkalle!

Lennot Kreikkaan

Suomesta lennetään suoria lentoja Kreikkaan ainoastaan Ateenaan. Helsingistä Ateenaan lentää Finnair ja kesäaikaan myös kreikkalainen Aegean Airlines. Yhdellä välilaskulla Kreikkaan pääsee monillakin lentoyhtiöillä. Jos olet liikkeellä viime hetkellä tai haluat varata halvat matkat Kreikkaan, kannattaa tarkistaa Airberlinin tai Austrian Airlinesin valikoimat. Näiltä yhtiöiltä löytyy yleensä Berliinin tai Wienin kautta lyhyen välilaskun lentoja Ateenaan, joiden kokonaismatka-aika ei veny suhteettoman pitkäksi. Voit varata lennot Kreikkaan myös lentämällä Ateenaan jonkin Euroopan suurkaupungin kautta.

Kreikan lennot laskeutuvat Ateenan kansainväliselle lentoasemalle (ATH), joka sijaitsee noin 26 kilometriä pääkaupungista itään. Lentokenttä on maan suurin ja sieltä on erittäin hyvät yhteydet niin kaupungin keskustaan kuin muuallekin maahan. Lentoterminaalin yhteydessä sijaitsee Ateenan metron ja paikallisjunien yhteisasema nimeltään Aerodrómio. Metron linjalla 3 pääset Ateenan keskustaan. Metron linja 2 puolestaan tarjoaa yhteyden SKA:n asemalle, josta on vaihtoyhteys Ateenan rautatieasemalle. Kentältä on myös ympärivuorokautiset bussiyhteydet eri puolille kaupunkia. Voit ottaa kentältä myös taksin, jonka matka keskustaan kestää ruuhka-aikojen ulkopuolella noin 35 minuuttia.

Jos aiot tutustua Kreikkaan omaan tahtiisi ja liikkua Ateenan tai muiden suurten kaupunkien ulkopuolella, vuokraa auto Kreikassa jo lentokentältä. Siellä toimivat kaikki kansainväliset autovuokraamot ja voit hurauttaa lentoasemalta Ateenaan A6-kehätietä pitkin. Monet hotellit Kreikassa tarjoavat asiakkailleen pysäköinnin, mutta varmista tämä aina kuitenkin etukäteen. Toki voit vuokrata auton vasta kaupungilta, jos aiot viettää osan matkastasi pääkaupungista ja sen nähtävyyksistä nauttien. Hanki lentoliput Kreikkaan autolomalle!

Lennot Kreikkaan kulttuurimatkalle

Kreikka on ilmastonsa ja ikiaikaisen kulttuurinsa vuoksi suosittu lomakohde. Muista tarkistaa lentotarjoukset Kreikkaan hyvissä ajoin etukäteen, erityisesti jos lomailet kesäsesongin aikana huhtikuusta lokakuun puoliväliin. Hyvä aika varata lento Kreikkaan on parisen kuukautta ennen lähtöä. Jos olet menossa Kreikkaan kaupunkilomalle, lähes mikä aika vuodesta on siihen tarkoitukseen sopiva. Manner-Kreikankin lämpötilat ovat kohtalaiset miellyttävät ja ilma on leuto myös talvisin, tosin silloin saadaan sateita varsin yleisesti. Aivan keskitalvella Manner-Kreikassa saattaa sataa lunta, mutta saaristossa se on harvinaista. Täydellistä aikaa Kreikan kaupunkilomalle on kevät ja alkukesä. Ateena on keskikesällä tukahduttavan kuuma, kun lämpötilat nousevat kaupungissa jopa 40 asteeseen.

Kreikka ei syyttä ylpeile historiallaan ja vuosituhansien takaa kumpuavalla kulttuurillaan. Pelkästään piipahdus komeissa Akropolis-kukkulan maisemissa vakuuttaa matkailijan saman tien tästä tosiasiasta. Ateenassa tai vaikkapa pohjoisessa Thessalonikissa turismi ei ole niin voimakkaasti läsnä kuin saarten lomakohteissa. Näissä kaupungeissa voit aistia helpommin äärimmäisen kiehtovan kreikkalaisen kulttuurin nauttien sen parhaimmista antimista. Kreikassa on helppo yhdistää rento rantaloma ja unohtumattomat kulttuurikokemukset. Manner-Kreikan lisäksi valittavana on Kreikan upea saaristo – saarista suosituimpia lienevät Kreeta, Rodos ja Santorini – joka on hyvin erilainen vaikkapa Kreikan mantereen pohjoisosaan verrattuna.

Kreikan saaret tunnetaan tietenkin parhaiten rannoistaan, mutta kaikkialla maassa on myös mahtavia luontokohteita sekä tietysti herkullista ruokaa ja juomaa. Maa sopiikin auringosta ja rannalla makailusta pitävien lisäksi aktiiviselle lomalaiselle, Välimeren alueen gastronomian ystävälle ja kulttuurista kiinnostuneelle matkustajalle! Kreikka sopii täydellisesti myös purjehduksen harrastajille, sillä sen tiheä saaristo mahdollistaa äärimmäisen antoisan saarihyppelyn!

❓ Voinko peruuttaa lentoni koronaviruksen (COVID-19) takia, jos matkakohteeni on Kreikka?

✔️ Peruutuskäytännöt vaihtelevat kumppaneittain, mutta monet niistä kattavat matkat epidemia-alueille. Päivämäärät ja matkakohteet muuttuvat jatkuvasti, kun tilanteesta saadaan uusia tietoja, joten matkailijoiden kannattaa tarkistaa tulevan matkan peruutusmahdollisuus lentoyhtiöltään. Asiakaspalveluportaalissamme voit ottaa selvää, mitkä käytännöt koskevat lentoasi kohteeseen Kreikka.


❓ Mikä on paras tapa löytää joustavilla muutoskäytännöillä varustettuja halpoja lentoja kohteeseen Kreikka?

✔️ Koronaviruksen (COVID-19) takia monet luotetuista lentoyhtiökumppaneistamme antavat tietyille uusille varauksille kohteeseen Kreikka maksuttoman muutosoikeuden, joten harkitse näiden lentoyhtiöiden suodattamista hakiessasi halpoja lentoja kohteeseen Kreikka!


❓ Mitä yleisiä vinkkejä on olemassa kohteeseen Kreikka koronavirusepidemian (COVID-19) aikana matkustaville?

✔️ Useimmat hotellimme kohteessa Kreikka tarjoavat ilmaisen peruutuksen, joten harkitse hyvitettävän hotellin varausta ei-hyvitettävän sijaan. Tunnistat ne hakutuloksissa ”Ilmainen peruutusoikeus” -merkinnästä. Hinnat voivat vaihdella, mutta mielestämme tärkeintä tällä hetkellä on joustavuus.


✔️ Ostaessasi lentolippuja kohteeseen Kreikka muista tarkistaa niiden ehdot, koska joitakin lippuja ei voi muuttaa tai muutoksesta veloitetaan tuntuva maksu. Lue lippusi ehdot ja rajoitukset ennen ostamista