Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Vuokraa auto Plantaniasissa

Kreetan itäosassa sijaitseva Plantanias tarjoaa upeita rantoja sekä kaikki turistien kaipaamat peruspalvelut. Kylästä on noin 10 kilometrin matka sen länsipuolella sijaitsevaan Chanian kaupunkiin, jonka palvelutarjonta on huomattavasti kattavampi. Autonvuokraus Plataniasissa takaa, että Loma Plantaniasissa onnistuu varmasti. Kun varaat sen sivustomme kautta, et joudu maksamaan mitään yllättäviä lisämaksuja. Kaikissa sivustomme vuokraamoissa perussääntö on, että auto vastaanotetaan ja palautetaan tankki täytettynä.

Vuokra-auto Plantaniasissa – miksi ihmeessä?

Plantanias on pieni paikka, joka soveltuu loistavasti rentouttavaan rantalomailuun. Kylässä ei kuitenkaan ole järin mittavasti muuta tarjontaa, joten jos haluat lomaasi hieman vaihtelua, joudut etsimään sitä muualta. Kun käytössäsi on vuokra-auto, tämä onnistuu kuitenkin helposti, sillä Kreetalla etäisyydet eivät ole valtavan pitkiä. Itä-länsisunnassa saarella on toki mittaa noin 260 kilometriä, mutta esimerkiksi saaren suurimpaan kaupunkiin Heraklioniin ajat Plantaniasista reilusti alle kahdessa tunnissa.

Plantaniasista katsoen lähin kaupunki on Chania. Se tarjoaa runsain mitoin ravintoloita, ostosmahdollisuuksia ja myös nähtävyyksiä, joten reissu sinne on taatusti vaivan arvoinen. Chanian nähtävyyksistä mainitsemisen arvoisia ovat ainakin kaupungin satama ja sen ympärille rakennettu Chanian vanhakaupunki, hieno Trimartitin katedraali sekä Venizelosin perhehauta.

Kun rannalla loikoilu alkaa kyllästyttämään toden teolla, voit lähteä hieman pidemmälle ajelulle. Tällöin matka Plantaniasiin voi muuttua todelliseksi sukellukseksi Välimeren historiaan. Ja jos et tällaista sukellusta kaipaa, saaren kiertely on vaivan väärti jo pelkkien upeiden maisemien vuoksi. Kreetan sisäosat ovat nimittäin melkoisen vuoristoisia, mikä takaa myös sen, että täällä autoilu ei todellakaan ole tylsää.

Chaniaa kauempana sijaitsevista kohteista ilmiselvin vaihtoehto on saaren pääkaupunki Heraklion. Täällä saaren ja itäisen Välimeren historia on esillä kaikkein selvimmin, kiitos kaupungin laidalla sijaitsevan muinaisen Knossoksen palatsin. Sen ohella kaupungissa on myös jykevä venetsialaisten rakentama linna, arkeologinen museo, sekä koko joukko muita historiallisia nähtävyyksiä. Jos aiot viipyä kaupungissa hieman pidempään, sinun kannattaa tutustua myös kaupungin mittavaan tapahtumatarjontaan.

Vuokra-autoilu Plantaniasissa ja Kreetan teillä

Kreetan näkee ja kokee kiistatta parhaiten, kun alla on oma auto. Liikennesäännöt ovat saarella pääosin samat kuin Suomessa, joten niiden suhteen täällä ei tule yllätyksiä. Eri asia on se, miten näitä sääntöjä saarella noudatetaan. Yksinkertaisin ohje saarella ajavalle kuuluu: ole varovainen.

Totuus nimittäin on, että Kreetalla vallitseva liikennekulttuuri on melkoisen kirjavaa. Kuten edellisestä kappaleesta kävi ilmi, liikennesääntöjä ei useinkaan noudateta, minkä lisäksi etenkin paikalliset ottavat teillä usein melkoisia riskejä. Myös se kannattaa huomata, että kaupunkien ulkopuolella bensa-asemat ovat harvassa. Toisin sanoen auton tankki kannattaa pitää aina kohtuullisen täynnä. Haittaahan tästä ei ole muutenkaan, sillä vuokra-autohan pitää joka tapauksessa palauttaa tankki täytettynä.

Miten saan vuokra-auton Plantaniasissa?

Plantaniasissa ja sen lähialueella on runsaasti autovuokraamoita ja niiden noutopisteitä, joten perille päästyäsi saat autosi aivan varmasti ilman ongelmia. Jos olet varannut lennot Plantaniasiin, kenties helpoin vaihtoehto on noutaa auto heti maan kamaralle päästyäsi Chanian kansainväliseltä lentoasemalta (CHQ). Mikäli haluat ensin levätä, voit toki noutaa auton myös Plantaniasista. Sen keskustassa autojen noutopisteitä on esimerkiksi kaupungin pääkadulla sekä Agia Marina -ostoskeskuksen yhteydessä. Jos sinulla on jo hotelli Plantaniasissa, sivustoltamme löydät varmasti sellaisen noutopisteen, joka on sitä lähellä. Autovaraus kannattaa tehdä sivustomme kautta jo hyvissä ajoin etukäteen, sillä näin toimimalla varmistat, että saat juuri haluamasi auton ja että se on käytössäsi täsmälleen haluamasi ajan.

Autonvuokraus kohteessa Plataniás: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Plataniás?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Plataniás halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Plataniás?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Plataniás keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Plataniás?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Plataniás?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Plataniás

Tutustu kohteeseen Plataniás Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!