Lennot - Suomi alkaen 51 €

Suomi: Suositut kaupungit

Halvimmat lennot kohteeseen Suomi

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 51 € yhdensuuntaisille lennoille ja 92 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Finnair
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd

Matkaopas: matkat kohteeseen Suomi

Tietoja Suomesta

Lennot Suomeen

Suomi on iso maa, ja lentäminen on paras matkustustapa etenkin silloin, kun halutaan siirtyä maan eteläosista pohjoiseen tai päinvastoin. Suomessa onkin useita lentoasemia, ja Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta on paljon lentoyhteyksiä muualle Suomeen. Pienempien lentoasemien välillä lennettäessä vaihto on yleensä Helsinki-Vantaalla. Expedian kautta halvat lennot Suomen sisällä löytyvät helposti ja nopeasti samoin kuin edulliset hotellit Suomessa.

Suomen sisäisiä kotimaan lentoja tarjoavat muun muassa Finnair ja Norwegian. Kattavin verkosto on Suomen kansallisella lentoyhtiöllä Finnairilla, joka tarjoaa useita lentovuoroja päivittäin Helsinki-Vantaan ja Suomen muiden lentoasemien välillä, esimerkiksi Turkuun, Tampereelle, Jyväskylään, Kuopioon, Joensuuhun, Vaasaan, Ouluun, Kuusamoon, Rovaniemelle, Kittilään ja Ivaloon. Näin Suomen kaikki osat ovat kätevästi saavutettavissa. Expedian kautta on myös mahdollista varata lennot ja hotellin sisältävä pakettimatka Suomessa.

Suomi on monipuolinen maa, joka tarjoaa paljon nähtävää luonnosta pitäville, aina Turun upeasta saaristosta ja Pohjanmaan lakeuksista Kuusamon aarniometsiin ja Lapin tunturimaisemiin. Suomi on kuitenkin muutakin kuin luontoa, sillä myös upeita kaupunkikohteita ja muistomerkkejä on paljon, aina suurimpien kaupunkien urbaanista sykkeestä keskiaikaisiin linnoihin, hyvin säilyneisiin puutalokaupunkeihin ja kauniisiin ruukkimiljöisiin. Suomi on myös oivallinen automatkakohde, joten auton vuokraaminen Suomessa Expedian kautta on ilman muuta hyvä ajatus. Varaa lentoliput Suomeen jo tänään!

Lentäminen Suomessa

Vaikka Suomi onkin suhteellisen suuri maa, lentoajat eivät ole pitkiä. Esimerkiksi lentoaika Kittilästä Helsinkiin on vain tunti ja 20 minuuttia. Mikäli konetta joutuu vaihtamaan, matka-aika on luonnollisesti pidempi, esimerkiksi Vaasasta pääsee Turkuun Helsinki-Vantaan kautta nopeimmillaan parissa tunnissa. Expedian kautta parhaat ja edullisimmat lennot Suomeen löytyvät helposti. Passia ei Suomen sisäisillä lennoilla tarvita, mutta henkilöllisyys on pystyttävä tarvittaessa todistamaan.

Lennot Helsinki-Vantaan lentoasemalle ja Helsinki-Vantaan lentoasemalta

Helsinki-Vantaan lentoasema on Suomen päälentoasema, ja suurin osa Suomen sisäisistä lennoista kulkee nykyään Helsinki-Vantaan kautta. Helsinki-Vantaalta muualle Suomeen lentää useampikin lentoyhtiö, joten Helsingistä pääsee nopeasti niin Lappiin, Pohjanmaalle kuin Kainuuseen, ja toisaalta muualta Suomesta pääsee nopeasti Helsinkiin. On kuitenkin hyvä muistaa, että kotimaan reiteillä matkustajamäärät ovat suhteellisen pieniä, joten reiteissä voi tapahtua nopeastikin muutoksia.

Helsinki-Vantaan lentoasema sijaitsee Vantaalla parikymmentä kilometriä Helsingin keskustasta pohjoiseen. Lentoasemalta on erittäin helppo siirtyä Helsinkiin, sillä keskustan ja lentoaseman välille on rakennettu uusi junayhteys. Tarjolla on tietenkin myös lentobusseja ja paikallisbusseja. Myös jotkin kaukobussit pysähtyvät lentoasemalla, joten sieltä on helppo jatkaa myös muualle Suomeen. Lentoasemalla on tietenkin myös monien autonvuokrausyritysten toimipisteet, joten sieltä pääsee helposti ja nopeasti moniin Helsingin lähellä sijaitseviin paikkoihin, kuten Porvooseen ja Hankoon.

Lennot muiden Suomen lentoasemien välillä

Lennettäessä muualta Suomesta muualle Suomeen lennon vaihto on yleensä tehtävä Helsinki-Vantaalla. Esimerkiksi Tampereelta Lappiin lennettäessä on ensin lennettävä Helsinkiin ja sieltä Lappiin. Tämä hidastaa hieman matkantekoa, mutta lentäminen on silti nopein tapa siirtyä maan eri osien välillä – lentäminen Tampereelta Helsingin kautta Turkuun ei ajallisesti tietenkään kannata, mutta esimerkiksi Tampereelta Lappiin pääsee lentäen vaihdosta huolimatta huomattavasti junaa, bussia tai omaa autoa nopeammin.

Suomen eri lentoasemilta on helppo siirtyä keskustaan tai muihin lentoaseman lähellä sijaitseviin kohteisiin. Lentoasemille on yleensä bussiyhteys, ja esimerkiksi Lapissa monet hiihtokeskukset tarjoavat suoraa bussiyhteyttä hotellialueille. Pienimpien lentoasemien tilanne kannattaa kuitenkin tarkastaa ennen matkaa, sillä niillä ei välttämättä ole suoria bussiyhteyksiä. Autonvuokrausmahdollisuus on käytännössä kaikilla lentoasemilla, mutta joissain paikoissa auto on ehkä varattava etukäteen.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko peruuttaa lentoni kohteeseen Suomi COVID-19:n takia?
Jos et ole tehnyt varausta vielä, tarkista toivomasi lentoyhtiön ehdot ja rajoitukset. Jos olet jo varannut lennon kohteeseen Suomi, vieraile asiakaspalveluportaalissamme. Se tarjoaa tietoa, jonka avulla voit määrittää, mitkä COVID-19-käytännöt koskevat varaustasi ja mitä sinun seuraavaksi pitää tehdä.
Mikä on paras tapa löytää kohteeseen Suomi meneviä halpoja lentoja, joissa on joustavat muutoskäytännöt?
Nykypäivänä matkailussa joustavuus on ehdottoman tärkeää. Siksi olemme ottaneet käyttöön “Ei muutosmaksua” -suodattimen, jonka avulla voit helposti löytää huokeita ja joustavia lentolippuja kohteeseen Suomi. Hakusuodatin löytyy “Joustavat muutoskäytännöt” -kohdan alta ruutusi vasemmasta ylälaidasta.
Mitä yleisiä asioita COVID-19-pandemian aikana kohteeseen Suomi matkustavien tulisi tietää?
Koronaviruspandemia on vaikuttanut maailmaan, mukaan lukien matkailuun, useilla tavoilla. Nämä vinkit auttavat sinua suoriutumaan matkailun uusista haasteista ja valmistautumaan lomallesi kohteeseen Suomi:

 • Ennen kuin teet varauksen, tutki onko kohteessasi ja lähtöpaikassasi voimassa minkäänlaisia matkustusrajoituksia tai -kieltoja. Ajantasaiset tiedot saat viranomaisten verkkosivustoilta.
 • Käytä kasvomaskia turvatarkastuksen aikana. Lentoaseman viranomainen pyytää sinua jossain vaiheessa laskemaan maskiasi hetkeksi kasvojen tunnistusta varten.
 • Mahdollisten tartuntojen minimoimiseksi sinun tulee asettaa tarkastuskorttisi lukijan päälle itse ja nostaa se sitten ylös tarkistettavaksi. Älä ojenna tarkastuskorttia suoraan lentoaseman työntekijälle.
 • Käsimatkatavaroihin saa pakata käsidesiä korkeintaan 100 ml. Se tulee ottaa pois käsimatkatavaroista väliaikaisesti turvatarkastuksen aikana.
 • Jotta turvatarkastuslinjastolla olisi mahdollisimman vähän käsittelyä tarvitsevia esineitä, pistä henkilökohtaiset tavarasi, kuten vyösi, puhelimesi ja lompakkosi, tavarakaukaloiden sijaan käsimatkatavaroihin.
 • Ota mukanasi oleva ruoka pois käsimatkatavaroistasi turvatarkastuksen aikana. Ruokatarvikkeet laukaisevat monesti hälytyksen. Kun pakkaat ruoan läpinäkyvään muovipussiin ja laitat sen sitten tavarakaukaloon, on epätodennäköisempää, että lentoaseman virkailija joutuu koskemaan matkatavaroihisi tarkistaakseen ne.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Suomi?
Kohteeseen Suomi tai sen lähelle tarjoavat lentoja useat lentoyhtiöt, joten valinta on sinun:

 • Finnair – 988 lentoa kohteeseen Suomi tai sen lähelle joka kuukausi. Näihin sisältyy 697 lentoa kentälle Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) per kuukausi.
 • FlexFlight – 186 lentoa kohteeseen Suomi tai sen lähelle joka kuukausi. Näihin sisältyy 186 lentoa kentälle Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) per kuukausi.
 • Norwegian Air International – 78 lentoa kohteeseen Suomi tai sen lähelle joka kuukausi. Näihin sisältyy 47 lentoa kentälle Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) per kuukausi.

Miten voin löytää halvat liput kohteeseen Suomi?
Varaa lentosi hyvissä ajoin etukäteen, matkusta halvempana päivänä, käytä kanta-asiakaspisteitä – halpoja lentolippuja voi löytää monenlaisilla eri tavoilla! Kaiken lisäksi voit käyttää Expedian “Joustavat päivämäärät” -toimintoa. Hae lentoa kohteeseen Suomi ja vertaile sitten läheisten päivien hintoja. Viimeisten seitsemän päivän aikana kohteeseen Suomi menevän lennon paras hinta oli 92 €.
Kuinka paljon lento kohteeseen Suomi maksaa?
Menopaluulento kohteeseen Suomi maksoi viimeisten seitsemän päivän aikana 92 € – 141 €. Kohteesta Helsinki (HEL) matkaan lähtevät yhdensuuntaiset lennot puolestaan olivat niinkin halpoja kuin 51 €.
Mitkä ovat kohteen Suomi suosituimmat lentokentät?
Lähtökaupungistasi, budjetistasi sekä valitsemastasi lentoyhtiöstä riippuen tulet laskeutumaan jollekin näistä suosituista lentokentistä kohteessa Suomi:

 • Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) – 3745 lentoa kuukaudessa.
 • Oulu (OUL) – 225 lentoa kuukaudessa.
 • Turku (TKU) – 212 lentoa kuukaudessa.

Kuinka paljon lentolippu maksaa kohteeseen Suomi?
Edellisten seitsemän päivän aikana lennot kohteeseen Suomi maksoivat suurin piirtein 92 € – 141 €. Hinnat kallistuvat yleensä sitä enemmän mitä lähempänä matkustuspäiväsi on, joten varaa upea tarjous jo tänään.
Mitkä kuukaudet ovat halvimpia varata lennot kohteeseen Suomi?
Paras ajankohta hankkia lento kohteen Suomi lomaseikkailua varten on lokakuussa. Lentoliput ovat kalleimmillaan kesän ja talven loma-aikoina, joten vältä varausten tekemistä tuolloin, mikäli mahdollista.
Mitkä ovat parhaat aktiviteetit kohteessa Suomi?

 • Helsinki tarjoaa niin paljon nähtävää ja tekemistä, että ei ole mikään ihme, että turistit aloittavat lomansa kohteessa Suomi useimmiten tästä dynaamisesta kaupungista. Voit viettää ensimmäiset päivät tutustuen suosituimpiin nähtävyyksiin, joihin kuuluu esimerkiksi Helsingin tuomiokirkko, ennen kuin suuntaat perehtymään joihinkin tämän paikan vähemmän tunnettuihin nähtävyyksiin.
 • Kun suunnittelet lomasi aktiviteetteja, on hyvä ottaa huomioon, että kohteessa Helsinki on mannerilmasto. Aina on kuitenkin hyvä idea tarkistaa paikallinen säätiedote ennen lomaa, jotta tiedät, mitä odottaa.
 • Kun haluat tutustua myös lähialueisiin, vuokraa ajoneuvo kauttamme edullisesti ja aja kohteeseen Espoo. Se sijaitsee noin 16 km:n länteen kohteesta Helsinki, ja sen huomionarvoisiin turistinähtävyyksiin kuuluu muun muassa Kunnarlan Myllyjarven Nature Reserve.

Suosittuja lentoja kohteeseen Suomi

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.