Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Autonvuokraus Kemissä

Lapin maakunnan Kemi sijaitsee Perämeren pohjukassa, Kemijoen suistossa ja on osa luonnonkaunista Meri-Lappia. Vuokraa auto Kemissä ja tule paikkakunnalle katsomaan sen suurimpia nähtävyyksiä: Lumilinnaa, jalokivigalleriaa ja jäänmurtaja Sampoa. Niistä riittää kertomista hieman pidemmäksikin aikaa, sen verran mieleenpainuvia ovat elämykset! Meri-Lapissa voit harrastaa hiihtoa ja laskettelua ja jos rohkeutta riittää tarpeeksi, myös avantouintia. Keminmaassa sijaitseva talviurheilukeskus Kalli tarjoaa rinteet laskettelijoille sekä hiihtoladut varusteineen.

Autonvuokraus Kemissä on vaivatonta: Vertaa ensin hinnat ja sitten vuokraa auto. Saavuitpa Kemiin junalla tai lentokoneella Kemi-Tornion lentokentälle, vuokra-auto odottaa sinua määränpäässäsi. Vuokraa auto Expedian kautta ja autosi on aina valmiiksi tankattu etkä maksa yllättäviä lisämaksuja. Myös Oulun, Rovaniemen ja Luulajan lentokentiltä on tänne toimiva jatkoyhteys junalla tai linja-autolla.

Vuokrattuasi auton ota osoitteeksi Mansikkanokankatu 17!

Taatusti ennen kokematon lumielämyslinna nousee joka vuosi Perämeren jäälakeuksien äärelle ja ottaa vieraat lämpimästi vastaan. Kemissä on tehty lumilinna nyt jo yli 20 kertaa. LumiLinna rakennetaan vuosittain joulu-tammikuussa, avajaisia juhlitaan aina tammikuussa ja portit ovat avoinna huhtikuuhun saakka.

Kemi-Tornion lentokentältä ajat vain noin 10 minuuttia otsikon osoitteeseen ja siinä se on kaikessa komeudessaan.

LumiLinnassa sijaitsee LumiHotelli, jonka huoneet on tehty kokonaan lumesta ja jäästä. Raikas, keskimäärin -5°C-asteinen hengitysilma takaa sängyssä makeat arktiset unet. Tätä pitää kokeilla! Hotellin huoneissa on lampaannahalla verhoillut vuoteet ja fleecellä vuoratut makuupussit, joten kylmähän täällä ei tule. Joissakin huoneissa on somisteina myös jääkaiverruksia. Jokaiseen huoneeseen kuuluu jaetun kylpyhuoneen käyttö lämmitetyn lounge-tilan vieressä.

LumiRavintola ja Jääbaari tarjoilevat maittavia elämyksiä toiveidesi mukaan ja LumiLinnan kappelissa voit hiljentyä. Ja voihan täällä viettää vaikka taatusti ikimuistoiset häät.

Kun haluat tietää lisää Kemin Lumilinnasta, ympäri vuoden avoinna oleva LumiLinna-näyttely Sisäsataman vanhassa Tullimakasiinissa esittelee lumi- ja jäärakentamista sekä lumilinnojen historiaa. Esillä on kuvamateriaalia niin Linnalla järjestetyistä tapahtumista, näytelmistä kuin artistivierailuista.

Aja vuokra-autollasi Jalokivigalleriaan

Suomestakin puuhattiin kerran kuningaskuntaa ja kuninkaalle ehdittiin suunnitella jo kruunukin. Historia sai kuitenkin uuden käänteen, mutta kruunu on edelleen olemassa. Vuonna 1912 valmistuneessa tullirakennuksessa toimiva galleria esittelee ainutlaatuisen kokoelman raaka- ja korukiviä eri puolilta maailmaa. Kemin Jalokivigallerian kokoelmiin kuuluu Suomen kuninkaan kruunun lisäksi muun muassa Englannin kuningattaren kruunusta tehty jäljennös sekä yli kolme tuhatta koru- ja jalokiveä.

Vuokra-auto parkkiin ja rohkeasti jäänmurtajalle!

Kemi on kotipaikka myös kuuluisalle Jäänmurtaja Sampolle, joka risteilee talvikaudella. Entinen Suomen valtion jäänmurtaja Sampo tarjoaa ainutlaatuisen risteilykokemuksen Perämerellä. Majesteettisen teräksen, kylmän jään ja meren liitto on kokemuksena ainutlaatuinen. Risteilyyn on mahdollista sisällyttää uinti / kellunta meressä kelluntapuvuissa. Täysin unohtumatonta!

Opastuskierroksella kuullaan paljon mielenkiintoista tietoa jäästä, jäänmurrosta sekä Jäänmurtaja Sampon historiasta. Aikataulun mukaisen risteilyn kesto on neljä tuntia. Jäänmurtajan sesonkiaika alkaa hieman ennen joulua ja kestää noin neljä kuukautta. Risteilyillä käy vuosittain 7 500–12 000 matkailijaa.

Jäänmurtaja Sampon satamapaikka on Ajoksessa, noin 11 km Kemin keskustasta etelään. Laita navigaattoriin osoitteeksi Ajoksentie 680, Kemi ja seuraa Jäänmurtaja Sampo -kylttejä. Tiesitkö muuten aiheeseen liittyen, että Suomi on maailman ainoa maa, jossa kaikki satamat jäätyvät talvella.

Ja jos menohaluja ja elämyshalukkuutta riittää, varaa myös moottorikelkkasafari Jäänmurtaja Sampolle. Safari alkaa safaritalolta, jossa vaihdetaan varusteet: kelkkailuhaalari, sukat, kengät, kintaat, kypärämyssy ja kypärä. Ajo-opastuksen jälkeen safari alkaa ja Jäämurtaja Sampo kohdataan keskellä jääkenttää.

Ja vielä hieman salaperäisempi uutinen. Huhutaan, että itse Joulupukki on perustanut Satamakonttorin Kemin Sisäsatamaan…

Vuokraa Expediasta auto käyttöösi ja ota pohjoiset elämykset haltuusi!

Autonvuokraus kohteessa Kemi: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Kemi?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Kemi halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Kemi?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Kemi keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Kemi?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Kemi?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Kemi

Tutustu kohteeseen Kemi Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!