Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Tornio

Katso kaikki kohteen Tornio vuokra-autot

Tutustu kohteeseen Tornio

Tutustu kohteeseen Tornio Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!

Autonvuokraus Torniossa

Vuokraa auto Torniossa

Autonvuokraus Torniossa on helppoa Expedian avulla. Kun vuokraat auton Torniossa, pääset tutustumaan alueen luontoon ja nähtävyyksiin sujuvammin ja joustavammin kuin julkisilla liikennevälineillä. Kun teet varauksen Expedian kautta, käytössäsi ovat paitsi kumppaneidemme kilpailukykyiset hinnat, myös reilu polttoainekäytäntö: saat auton tankki täynnä polttoainetta ja niin se myös palautetaan. Kaikki ovat tyytyväisiä, eikä sinulle koidu auton vuokrauksesta yllättäviä lisämaksuja.

Tornio sijaitsee Pohjois-Suomessa aivan Ruotsin rajan tuntumassa. Kaupunki muodostaa yhdessä Ruotsin puolella sijaitsevan naapurinsa kanssa Tornion ja Haaparannan kansainvälisen kaksoiskaupungin. Vuokraa auto Torniossa, pakkaa perheesi mukaan ja tutustu kahteen eri maahan kerralla! Tornion seudulla on itse kaksoiskaupungin lisäksi myös paljon muuta nähtävää ja koettavaa: ota vuokra-auto alle ja hurista Torniosta 25 kilometrin päässä sijaitsevaan Kemiin tai suuntaa nauttimaan Ylitornion kauniista maisemista noin 65 kilometrin päähän Torniosta.

Vuokra-autolla ostoksille

Shoppailu Torniossa on hauskempaa kuin muualla! Syynä tähän on alueen kansainvälisyys: ostoksia voi tehdä rajan molemmin puolin, ja niin Torniosta kuin Haaparannastakin löytyy sekä suomalaisia että ruotsalaisia merkkiliikkeitä.

Kokeile ostosten tekoa aivan maiden rajalla sijaitsevassa ostoskeskuksessa ja nauti useiden outlet-myymälöiden edullisesta tarjonnasta. Torniossa on tarjolla myös paljon paikallisesti tuotettua ruokaa ja tavaroita lampaanvillatuotteista aina luomukaritsanlihaan. Kun vuokraat Torniosta vuokra-auton, kaikki ostosmahdollisuudet ovat helposti ulottuvillasi ja ostoksilta jää aikaa vielä muuhunkin!

Autovuokraamo – suorin tie Tornion luontoon

Suomen Lappi, jossa Tornio sijaitsee, on tunnettu ennen kaikkea kauniista luonnostaan. Käytä hyväksesi Tornion autovuokraamojen edulliset hinnat ja koe Lapin luonnon lumo omaan tahtiisi!

Tornion seudulla on useita tutustumisen arvoisia luontokohteita. Alkunkarinlahden ja Raumon luontopoluilla voit tutustua alueen luontoon, eläimiin ja lintuihin ja nauttia metsän hiljaisuudesta vaikkapa laavulla nuotion ääressä.

Jos olet kalamiehiä tai -naisia, ota suunnaksi noin 36 kilometrin päässä Torniosta sijaitseva 800 metriä pitkä Matkakoski. Vuokra-autolla helposti saavutettavissa oleva koski tarjoaa täydelliset puitteet niin rannalta kalastukseen kuin vetouisteluunkin. Kalastamaan pääsee myös Perämeren kansallispuistossa, joka sijaitsee Tornion edustalla Perämeren pohjukassa. Kalastuksen lisäksi puistossa nautitaan kauniista saaristomaisemista, veneilystä ja uimisesta.

Vuokraa auto, johon mahtuu koko perhe

Tornio on myös ihanteellinen perhelomakohde. Expedian autovuokraamot Torniossa tarjoavat autoja kaikkiin tarpeisiin ja kaiken kokoisille perheille. Käytä hyväksesi autovuokraamojen tarjoukset ja näe itse, kuinka edullista perheen kanssa lomailu voikaan olla.

Kun sää suosii, vuokra-autolla on helppo hurauttaa Tornion moniin leikkipuistoihin, uimarannoille tai liikennepuistoon. Hurjapäisimmät uskaltautuvat koko perheen voimin Tornion vesitorniin, ja samalle porukalle kelvannee myös kaikkien ikiliikkujien unelmapuisto Duudsonit Activity Park. Tässä elämyspuistossa temppuillaan trampoliini- ja skeittialueilla ja mennään kirjaimellisesti pitkin seiniä kahdessa suurikokoisessa kiipeilymaailmassa. Hieman rauhallisempaa riehuntaa tarjoaa Candy Worldin leikkimaailma, ja perheen pienimmät kannattaa tietenkin viedä maaseutukokemuksista koskettavimpaan, pieneläintarhaan.

Vuokra-auto – Tornion nähtävyydet helposti ulottuvillasi

Luonnon ja erilaisten aktiviteettien lisäksi Torniossa on tarjolla myös rutkasti kulttuuria ja historiaa. Vertaa vuokra-autojen hintoja ja valitse mieleisesi auto niin olet tutustumassa Tornion kulttuurikohteisiin ennen kuin huomaatkaan!

Elämä Tornionlaaksossa on ollut, ja on edelleenkin, täysin omanlaistaan kahden kielen ja kulttuurin yhdistyessä kaikilla elämänalueilla. Tornion pitkästä historiasta kertoo vuonna 1686 rakennettu Tornion kirkko. Vuokra-autolla Tornion kirkko on helposti saavutettavissa, vaikka yöpyisit kauempanakin Tornion keskustasta alueen upeasta luonnosta nauttien. Tornion keskustassa kannattaa vierailla myös Aineen taidemuseossa ja Tornionlaakson maakuntamuseossa, jossa voit tutustua elämään kahden eri maan rajalla. Pysäköinti Tornion keskustassa on edullista ja pysäköintipaikkoja on yleisesti hyvin saatavilla.