Halvat lennot Kemi

Halvimmat lennot kohteeseen Kemi

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 105 € yhdensuuntaisille lennoille ja 209 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair

Lisätietoja – Kemi

Tietoa Kemistä

Lennot Kemiin

Meri-Lapissa, Perämeren pohjukassa sijaitseva Kemi on tullut tunnetuksi erityisesti suuresta Lumilinnastaan. Ensimmäisen kerran Lumilinna rakennettiin Kemiin vuonna 1996. Siitä lähtien se on toiminut Kemin kaupungin vetonaulana ja kasvattanut suosiotaan turistien keskuudessa ympäri maailman. Myös Guinnessin ennätystenkirja on huomioinut Lumilinnan maailman suurimpana lumilinnana. Linna rakennetaan lumesta ja jäästä, ja se pitää sisällään ravintolan, hotellin ja kappelin, joten Lumilinnassa voi sekä syödä, nukkua että mennä halutessaan naimisiin! Vietä unohtumaton talviloma pohjoisessa Suomessa lumisissa maisemissa ja etsi edulliset lentoliput Kemiin Expedian kattavasta valikoimasta. Jos et kuitenkaan ehdi talvisaikaan vierailemaan Kemissä ja sen lumoavassa Lumilinnassa, voi lumilinnoihin ja niiden rakentamiseen tutustua ympäri vuoden Lumilinna-näyttelyssä.

Meren rannalla sijaitseva Kemi tarjoaa vierailijoilleen sekä talvella että kesällä paljon mahdollisuuksia lähteä risteilemään mitä erilaisimmilla aluksilla. Aiemmin Suomen valtion palveluksessa ollut ja vuonna 1960 rakennettu jäänmurtaja Sampo kuljettaa nykyisin matkailijoita talvikuukausina risteilyille Kemin satamasta. Laivaan tutustumisen lisäksi risteilyllä pääsee näkemään jäänmurtajan tositoimissa. Perämeren aaltoihin pääsee purjehtimaan myös kesäisin. Tällöin risteilyaluksina toimivat perinnelaiva Katariina sekä Perämeren Jähti -niminen alus.

Jos et malta odottaa joulupukin tapaamista jouluaattoon asti tai et halua matkustaa Rovaniemelle saakka, varaa halvat lennot Kemiin! Kemistä löytyy nimittäin Joulupukin Satamakonttori, jossa punanuttu majailee osan viikosta. Satamakonttorissa voi lisäksi osallistua tonttujen merimieskouluun. Monista kiehtovista nähtävyyksistä huolimatta Kemin vierailukohteiden kruununjalokivi on Jalokivigalleria, jossa säilytetään muun muassa Suomen kuninkaalle suunniteltua kruunua sekä jäljennöksiä eurooppalaisten monarkkien jalokiviaarteista.

Halpoja lentoja Kemiin

Kemin lennot laskeutuvat kuuden kilometrin etäisyydellä Kemistä sijaitsevalle Kemi-Tornion lentoasemalle. Vain Helsingistä on tarjolla suoria lentoyhteyksiä Kemiin, mutta muiltakin Suomen lentoasemilta pääsee lentämään Kemiin yhdellä Helsingissä tehtävällä välilaskulla. Vaikka Helsingin ja Kemin välinen etäisyys maantietä pitkin on yli 700 kilometriä, ei lento Kemiin kestä kuin noin puolitoista tuntia. Lentomatka muista kaupungeista Kemiin kestää noin kolmesta tunnista viiteen tuntiin. Finnair tarjoaa Kemiin useita lentoja päivässä sekä ympäri vuoden, joten kaupunkiin voi helposti matkustaa milloin vain. Jos kuitenkin haluat kokea Kemin lumiset nähtävyydet, on loma Kemiin parasta ajoittaa talveen. Lentojen hinnoissa ei ole suurta vaihtelua vuoden mittaan, mutta toisinaan voi olla mahdollista löytää hyviä tarjouksia, joihin kannatta tarttua!

Bussiyhteydet lentoasemalta kaupunkiin eivät ole säännöllisiä, joten matka Kemin keskustaan jatkuu näppärimmin taksin kyydissä. Myös autovuokraamot Kemin lentoasemalla tarjoavat palveluitaan Kemiin saapuville matkalaisille. Hotelleja Kemissä on valittavana useita, mutta jos kaipaat hieman tavanomaisesta poikkeavampaa majoitusta, löytyy siihenkin Kemistä ratkaisu. Eksoottisen yöpymisvaihtoehdon talviaikaan tarjoaa Kemin Lumilinnassa sijaitseva Lumihotelli, joka on rakennettu lumesta ja jossa lämpötila pysyttelee -5 °C:n tuntumassa. Yöt eivät silti ole hyisen kylmiä, vaan makuupussit lämmittävät mukavasti. Samaisen Lumilinnan alueella on toinenkin vaihtoehtoinen yöpymispaikka, Olokolo. Olokoloissa on lasinen katto, jonka läpi voi katsella tähtitaivasta tai jopa hyvällä tuurilla revontulia.

Kemissä riittää talvisia aktiviteetteja

Kemi on monessa mielessä erinomainen lomakohde talvella. Ainutlaatuisen lumilinnan ja jäänmurtajan lisäksi aktiviteettien kirjo hakee vertaistaan. Jäärallissa pistetään lumi pöllyämään jään päällä, ja jääkartingin ajaminen jääradalla on kokemuksena aivan toisenlainen kuin perinteisellä kartingradalla. Kemistä voi lähteä safareille talvisiin maisemiin joko moottorikelkan kyydissä tai huskykoirien vetämissä valjakoissa. Rauhallisempaa menoa kaipaavat voivat pistää jalkaansa lumikengät ja lähteä vaellukselle tai revontulia katselemaan. Ja mitäpä loma olisi ilman pilkkiretkeä jäätyneellä merenjäällä kirpeässä pakkassäässä ja talviauringon paistaessa pilvettömältä taivaalta.

Usein kysytyt kysymykset

Minkä niminen kohteen Kemi lentokenttä on?
Kohteessa Kemi on vain yksi lentokenttä, Kemi (KEM-Kemi - Tornio).
Kuinka kaukana KEM sijaitsee kaupungin keskustasta?
Kemi (KEM-Kemi - Tornio) sijaitsee 25 km:n päässä kohteen Kemi keskustasta. Tee elämästäsi helpompaa ottamalla selvää paras tapa kulkea lentoasemalta kaupungin keskusta-alueelle etukäteen.
Voinko lentää tällä hetkellä kohteeseen Kemi?
Jos haluat saada lisätietoja matkustamisesta kohteeseen Kemi, vieraile COVID-19-matkustusneuvontasivullamme. Täältä saat tietoa kaikista tämänhetkisistä matkustusrajoituksista ja siitä, tarvitseeko sinun viettää aikaa karanteenissa kohteessasi.
Mistä saan lisätietoa kohteeseen Kemi suuntautuvan lentoni muuttamisesta tai peruuttamisesta?
Saat lisätietoa kohteeseen Kemi suuntautuvan lentosi muuttamisesta tai peruuttamisesta asiakaspalveluportaalistamme.
Kuinka löydän halpoja lentoja kohteeseen Kemi joustavilla varausehdoilla?
Monet lentoyhtiöt sallivat sinun muuttaa lentoasi ilman muutosmaksua. Sinun tulee vain maksaa alkuperäisen ja valitsemasi uuden lennon hinnanerotus. Kun haet lentoja kohteeseen Kemi, voit valita hakuehdoksi “Ei muutosmaksuja” -suodattimen.
Mille kentälle kannattaa lentää kohteessa Kemi?
Joka päivä kentän KEM kautta kulkee ympäri maailmaa kotoisin olevia matkustajia. Tämä lentoasema sijaitsee 25 km:n päässä kaupungin Kemi keskustasta.
Kuinka monta lentoyhtiötä lentää kohteeseen Kemi?
Koska vain yksi lentoyhtiö operoi lentoja kohteeseen Kemi, valinnan varaa ei ole turhan paljon. Siksi kannattaakin varata hyvissä ajoin etukäteen.
Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kemi?
FlexFlight lentää suurimman osan lennoista kohteeseen Kemi. Keski-Pohjanmaa on lentojen yleisin lähtöpaikka, ja FlexFlight operoi suurimman osan näistä lennoista.
Kuinka monta suoraa lentoa lennetään kohteeseen Kemi?
Koska kohteeseen Kemi operoidaan suurin piirtein 17 suoraa lentoa joka viikko, pääset tänne nopeasti ja mukavasti.
Mistä lähtevät suosituimmat lennot kohteeseen Kemi?
Suosituimmat lennot kohteeseen Kemi lähtevät kentiltä Kokkola, Keski-Pohjanmaa ja Kallio.
Miten kauan lento kohteen Kemi lentokentälle kestää?
Keskimääräinen lentoaika kohteiden Kokkola ja Kemi välillä on 40 minuuttia. Jos lähtöpaikkasi on Keski-Pohjanmaa, voit odottaa lentoajan olevan suunnilleen 40 minuuttia, ja 1 tunti ja 20 minuuttia kohteesta Kallio.
Kuinka voin varata halvimman lennon kohteeseen Kemi?
Me kaikki tunnemme jonkun onnekkaan matkustajan, joka aina löytää käsittämättömän halvat lennot minne tahansa hän onkin lentämässä. Haluatko tietää miten se on mahdollista? Hän ei jätä lentojen varaamista viime hetkeen. Kannattaa myös vertailla lentojen hintoja eri sivustoilla. Jos määränpäässäsi on monia lentokenttiä, voit onnistua löytämään loistavat liput lentämällä kauempana sijaitsevalle lentokentälle. Ja viimeiseksi ei kannata unohtaa, että mitä aikaisemmin teet varauksen, sitä parempi. Tarkista mitä lennot yleensä maksavat ja varaudu ostamaan lentoliput heti jos löydät hyvän tarjouksen. Parhaimmat tarjoukset eivät ole kauaa voimassa.
Kuinka selviän lennosta kohteeseen Kemi?
Jos et ole valmistautunut etukäteen, matkustaminen voi olla stressaavaa. Näiden matkustusvinkkien avulla pääset kohteeseen Kemi stressittä.Mitä sinun kannattaa pakata käsimatkatavaroihin:

  • Pakkaa ensiksi mukaan passisi, matkustusasiakirjasi, luottokortti ja lääkkeet. Seuraavaksi laukkuun kannattaa pistää viihdykettä lennon ajaksi, jotta aika ei käy pitkäksi. Loistavia vaihtoehtoja ovat jännittävä romaani ja puhelin, jonka muistiin olet tallentanut suosikkisarjojasi. Jos aiot nukkua lennon aikana, hyvälaatuinen niskatyyny ja korvatulpat kannattaa myös ottaa mukaan. Ja viimeisenä mukaan kannattaa ottaa myös vähintään deodorantti ja hammasharja.

Älä pakkaa seuraavia käsimatkatavaroihisi:

  • Pakkaa kaikki täysikokoiset shampoo- ja hoitoainepullot ruumaan menevään matkalaukkuun. Kaikki käsimatkatavaroissasi olevat nesteet, joiden tilavuus on suurempi kuin 100 millilitraa, voidaan takavarikoida turvatarkastuksessa. Myös terävät esineet, kuten taskuveitset, ja vaaralliset, helposti syttyvät tai räjähtävät aineet ja tavarat, kuten aerosolit, spraymaalit ja polttoaineet, eivät myöskään ole sallittuja.

Mitä lennolle kannattaa laittaa päälle:

  • Nautit lennostasi varmasti enemmän, jos pistät päällesi rennot vaatteet. Kannattaa varautua lämpötilamuutosten varalle ottamalla mukaan esimerkiksi neuletakki. Kengät kuten sandaalit ja piikkarit kannattaa pakata ruumaan menevään matkalaukkuun. Niiden sijaan jalkaan kannattaa pistää matalakantaiset kengät, kuten lenkkarit.
  • Monet matkailijat ovat tietoisia syvästä laskimotukoksesta, verihyytymäongelmasta, jonka aiheuttaa usein pitkä paikallaan istuminen. Voit vähentää tämän sairauden riskiä monella eri tavalla. Käytä tukisukkia tai -sukkahousuja, juo paljon vettä ja venyttele jalkojasi aina, kun se on mahdollista lennon aikana.

Kuinka pääsen lentokentän turvallisuustarkastuksesta läpi nopeasti lentäessäni kohteeseen Kemi?
Kokosimme muutaman vinkin, joiden avulla pääset helposti läpi turvallisuustarkastuksen. Pääset lentoasemalta kohteeseen Kemi ennen kuin huomaatkaan:

  • Pidä passisi ja matkustusasiakirjasi helposti saatavilla. Ne tulee esittää ensimmäiseksi turvallisuustarkastuksessa.
  • Kaikki tavarasi, kuten takkisi, vyösi, avaimesi ja muut taskuissasi olevat esineet, kuten korvakuulokkeet, pitää asettaa läpivalaisulaitteeseen. Tee elämästäsi helpompaa ottamalla ne esiin ennen turvatarkastukseen menemistä.
  • Kaikki elektroniset laitteet, kuten puhelin ja läppäri, tullaan myös skannaamaan erikseen.
  • Kaikkien geelien ja muiden nesteiden, kuten shampoiden ja käsirasvojen, jotka haluat ottaa mukaan lennolle, tulee olla korkeintaan 100 millilitran pakkauksissa. Niiden tulee myös mahtua korkeintaan litran vetoiseen minigrip-pussiin.
  • Oikeantyyppiset kengät voivat säästää useita minuutteja kentällä. Vaelluskengät pitää usein ottaa pois jalasta ja laittaa läpivalaisulaitteeseen erikseen. Ballerinoja ja muita kevyitä kenkiä ei yleensä skannata erikseen.
  • Veitset ja muut terävät esineet ovat kiellettyjä käsimatkatavaroissa. Ne saatetaan takavarikoida turvatarkastuksessa, joten muistathan pakata ne ruumaan meneviin matkalaukkuihin.

Tietoa lennoista kohteeseen Kemi
Kohdelentokenttä
Kemi - Tornio
Kohdelentokentän IATA-koodi
KEM
Kohdekaupunki
Kemi
Menopaluumatkan hinta
208 €

Suosittuja lentoja kohteeseen Kemi

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 105 € yhdensuuntaisille lennoille ja 209 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Finnair