UUTUUS! Expedia Rewards Banner Logo Saat vähintään 10 % lisää alennusta valituista hotelleista jäsenhinnoilla Liity nyt, se on täysin ilmaista!
Siirry sivun pääosioon
Pääosion alkuosa
Matkusta Expedian kanssa
Etsi matkaa

Remove

Löydä halvat lentoliput osoitteessa Expedia.fi

Minne tahansa sinun täytyykään lentää, koskaan ei ole ollut helpompaa varata halvat lennot Expedian kautta, etsitpä sitten halpalentoyhtiöiden edullisia lentoja tai parhaita mahdollisia lentoja. Teemme yhteistyötä niin halpalentoyhtiöiden kuin maailman tunnetuimpien lentoyhtiöiden kanssa varmistaaksemme, että pystymme tarjoamaan halvimmat lennot aina economy-luokan lennoista business- ja ykkösluokkaan asti. Expedian sivuilla voit itse luoda matkasi ja valita itsellesi sopivan lentoyhtiön, lentoajan ja lentokentän.

Säästä enemmän ostamalla lentoliput ja hotelli samalla kertaa

Mikset yhdistäisi lentolippuja hotellimajoitukseen ja hyödyntäisi vieläkin suurempia säästöjä? Sinun tarvitsee vain valita haluamasi halvoista lentokohteista ja varata sitten hotelli suuresta laatuhotelliemme valikoimasta saadaksesi parhaat säästöt matkasi varaamisessa. Varasitpa sitten viime hetken lentoja tai matkaa monta kuukautta etukäteen, voit hyödyntää pakettihinnat säästääksesi vieläkin enemmän.

Etsi ajan tasalla olevia lentotarjouksia

Sivustollamme saat reaaliaikaista tietoa lentoajoista ja teemme yhteistyötä toimittajiemme kanssa varmistaaksemme halvimmat mahdolliset lentohinnat. Joten olipa varaamasi lento sitten Espanjaan tai ykkösluokan liput New Yorkiin, me voimme tarjota parhaan mahdollisen ratkaisun sinulle. Nämä edulliset lentohinnat ovat halvimmat mahdolliset ja ne myydään loppuun nopeasti, joten muista tarkistaa Expedian sivuilta parhaat tarjoukset päivittäin. Lennätkö usein? Muista avata tili, jotta varausten tekeminen on entistä helpompaa.

Halpoja lentoja Expedian kautta

Saat hakutuloksistamme kaikki tarvitsemasi tiedot voidaksesi varata lentoliput nopeasti. Voit etsiä ja lajitella hakutulokset mieltymystesi mukaisesti ja valita itsellesi sopivat lentoajat, hinnat ja lentokentät. Koska teemme yhteistyötä maailman suurimpien lentoyhtiöiden kanssa voimme tarjota asiakkaillemme erikoistarjouksia, alennusmyyntejä ja loistavia diilejä, joita et saa muualta.

Lentohausta saat kaikki yksityiskohdat

Kun varaat kotimaan tai kansainväliset lennot Expedian kautta, me teemme parhaamme sen varmistamiseksi, että saat parhaat mahdolliset saatavilla olevat tarjoukset johtavien lentoyhtiöiden lennoista.

Maailmanlaajuisia lentokohteita