PDF
Oikeudelliset tiedot Expedia, Inc. ylläpitää verkkosivustoa https://www.expedia.fi joka toimii käyttöliittymänä sinun ja eri matkapalveluntarjoajien välillä (kuten on määritelty alla).
Expedia, Inc. jonka rekisteröity kotipaikka on: 1111 Expedia Group Way West, Seattle, WA, 98105, Yhdysvallat Puhelinnumero: +1 206 481 7200.
Kun teet matkapalveluvarauksen (kuten palveluehdoissa on määritelty) verkkosivustolla, teet sopimuksen asianomaisen Matkapalvelujen Tarjoajan kanssa (kuten palveluehdoissa on määritelty). Matkapalvelun Tarjoajalla tarkoitetaan esimerkiksi majoituksen tarjoajaa, lentoyhtiötä, autovuokraamoa, matkanjärjestäjää, Expedia Travelia (kuten on määritelty alla) ja/tai aktiviteetin tarjoajaa.
Expedia Travel tarkoittaa Travelscape LLC:tä, joka on Yhdysvalloissa rekisteröity osakeyhtiö ja jonka virallinen kotipaikka on: 5000 W. Kearney Street, Springfield, MO 65803 USA
Kun teet sopimusta majoituspalvelujen tarjoajan, autonvuokrausyrityksen, matkanjärjestäjän, Expedia Travelin tai aktiviteettien tarjoajan kanssa, löydät kyseisen Matkapalvelujen Tarjoajan yritystiedot siltä sivulta, jolla suoritat varauksesi loppuun.
Asiakaspalvelun yhteystiedot Asiakastuen puhelinnumero: 09 725 19 837 (paikallishinta) +358 9 725 19 837 (ulkomailta soitettaessa) Sähköpostiosoite: täällä
Kuinka järjestämme hakutuloksesi: Hakutulossijoitus
Tavaramerkit ja tekijänoikeudet Jos sinulla on kysyttävää tavaramerkkien tai tekijänoikeudella suojatun materiaalin käytöstä tai lisensoinnista, ota meihin yhteyttä osoitteeseen: IPMatters@expedia.com.
Laiton sisältö ja turvallisuus Jos epäilet, että verkkosivustollamme on laitonta sisältöä, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen eunotifications@expedia.com Kerro sähköpostiviestissäsi mahdollisimman tarkasti, miksi epäilet sisällön olevan laitonta. Ilmoita viestissäsi myös tarkka URL-osoite, jotta voimme paikantaa kyseisen sisällön.
ODR Euroopan komission verkkovälitteinen riidanratkaisualusta löytyy osoitteesta: http://ec.europa.eu/odr.
Digipalvelusäädös
17.02.2023 lähtien Expedia ei saavuta digipalvelusäädöksen johdanto-osan kappaleen 77 ja artiklan 24(2) mukaisesti laskettua palvelun keskimääräistä 45 miljoonan kuukausittaisen käyttäjän rajaa Euroopan unionissa. Lisätietoja saat vierailemalla Expedia Group Corporate Standards -sivun Digital Services Act -osiossa täällä.