Oikeudellista tietoa

Expedia, Inc. ylläpitää verkkosivustoa https://www.expedia.fi joka toimii käyttöliittymänä sinun ja eri matkapalveluntarjoajien välillä (kuten on määritelty alla).  

 

Expedia, Inc.tarkoittaa Expedia, Inc:ia, jonka rekisteröity kotipaikka on: 
1111 Expedia Group Way West,  

Seattle, WA, 98105,  

Yhdysvallat 

 

Puhelinnumero: +1 206 481 7200. 

Kun teet varauksen Palveluun (määritelty yleisissä varausehodoissa) verkkosivustolla, teet sopimuksen asianomaisten matkapalveluntarjoajien kanssa (määritelty yleisissä varausehdoissa) tämä Palvelu, joka tarkoittaa palveluntarjoajaa, joka tarjoaa Palvelut - esimerkiksi majoituspalveluntarjoajaa, lentoyhtiötä, autovuokraamoa, matkanjärjestäjää, Expedia Travelia (kuten on määritelty alla) ja/tai toiminnantarjoajaa. 

Expedia Travel tarkoittaa Travelscape LLC:tä, joka on Yhdysvalloissa rekisteröity osakeyhtiö ja jonka virallinen kotipaikka on: 

10190 Covington Cross Drive,  

Sviitti 300,  

Las Vegas,  

NV 89144, 

Yhdysvallat 

 

Puhelinnumero: 09 725 19 837 

Sähköpostiosoite: matkailu@chat.expedia.fi 

 

Kun teet sopimusta majoitusliikkeen, lentoyhtiön, autovuokraamon, matkanjärjestäjän Expedia Travelin tai aktiviteettien tarjoajan kanssa, löydät toimittajan yritystiedot kassasivun alalaidasta. 

 

Tavaramerkit ja tekijänoikeudet 
Jos sinulla on kysyttävää tavaramerkkien tai tekijänoikeudella suojatun materiaalin käytöstä tai lisensoinnista, ota meihin yhteyttä osoitteeseen IPMatters@expedia.com. 

Laki- ja turvallisuusasiat 
Jos sinulla on oikeudellisia tai turvallisuuskysymyksiä, ota meihin yhteyttä osoitteessa eunotifications@expediagroup.com. 

Euroopan komission verkkovälitteinen riidanratkaisualusta löytyy osoitteesta http://ec.europa.eu/odr.