pdf
Oikeudelliset tiedot Expedia, Inc. ylläpitää verkkosivustoa https://www.expedia.fi joka toimii käyttöliittymänä sinun ja eri matkapalveluntarjoajien välillä (kuten on määritelty alla).
Asiakaspalvelun yhteystiedot
Voimme auttaa sinua matkatiedusteluissasi nopeimmin asiakastukisivullamme ja virtuaaliavustajamme kautta täällä. Tarjoamme myös tukea puhelimitse numerossa 09 725 19 837 (paikallishinta) tai +358 9 725 19 837 (ulkomailta soitettaessa) sekä sähköpostitse: napsauta tätä lähettääksesi meille sähköpostia.
Expedia, Inc. jonka rekisteröity kotipaikka on: 1111 Expedia Group Way West, Seattle, WA, 98105, Yhdysvallat Puhelinnumero: +1 206 481 7200.
Kun teet matkapalveluvarauksen (kuten palveluehdoissa on määritelty) verkkosivustolla, teet sopimuksen asianomaisen Matkapalvelujen Tarjoajan kanssa (kuten palveluehdoissa on määritelty). Matkapalvelun Tarjoajalla tarkoitetaan esimerkiksi majoituksen tarjoajaa, lentoyhtiötä, autovuokraamoa, matkanjärjestäjää, Expedia Travelia (kuten on määritelty alla) ja/tai aktiviteetin tarjoajaa.
Expedia Travel tarkoittaa Travelscape LLC:tä, joka on Yhdysvalloissa rekisteröity osakeyhtiö ja jonka virallinen kotipaikka on: 5000 W. Kearney Street, Springfield, MO 65803 USA
Kun teet sopimusta majoituspalvelujen tarjoajan, autonvuokrausyrityksen, matkanjärjestäjän, Expedia Travelin tai aktiviteettien tarjoajan kanssa, löydät kyseisen Matkapalvelujen Tarjoajan yritystiedot siltä sivulta, jolla suoritat varauksesi loppuun.
Kuinka järjestämme hakutuloksesi: Hakutulossijoitus
Tavaramerkit ja tekijänoikeudet Jos sinulla on kysyttävää tavaramerkkien tai tekijänoikeudella suojatun materiaalin käytöstä tai lisensoinnista, ota meihin yhteyttä osoitteeseen IPComplaints@expediagroup.com.
Laiton sisältö ja turvallisuusasiat Jos epäilet, että sivustollamme oleva sisältö voi olla laitonta, ilmoita siitä meille Ilmoita tämä listaus -painikkeella tai lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen eunotifications@expedia.com.
Jos otat meihin yhteyttä sähköpostitse epäillystä laittomasta sisällöstä, liitä mukaan seuraavat tiedot: yksityiskohtainen selitys siitä, miksi pidät sisältöä laittomana, tarkat URL-osoitteet, joiden avulla voimme tunnistaa sisällön, nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Kun otat meihin yhteyttä, vahvista myös, että antamasi tiedot ovat paikkansapitäviä ja kattavia.
Edellä mainittua sähköpostiosoitetta voi käyttää myös yhteydenottoon digipalvelusäädökseen liittyvissä asioissa. Tämän osoitteen kautta tapahtuva viestintä voi tapahtua millä tahansa eurooppalaisella kielellä.
Riidanratkaisu Euroopan komission verkkovälitteinen riidanratkaisufoorumi on osoitteessa http://ec.europa.eu/odr. Voit myös ottaa yhteyttä sertifioituun tuomioistuinten ulkopuoliseen riidanratkaisuelimeen, joka auttaa ratkaisemaan kanssamme kiistoja, jotka koskevat toimintaamme ilmoitetun laittoman sisällön käsittelyssä. Tuomioistuinten ulkopuolisten riidanratkaisuelinten päätökset eivät sido sinua tai meitä.
Digipalvelusäädöksen laillinen edustaja
Digipalvelusäädöksen 13 artiklan mukainen Expedia, Inc. -yhtiön laillinen edustaja on:
EG Vacation Rentals Ireland Ltd
25 St Stephen's Green, 4th floor
Dublin 2, D02 XF99
Irlanti
EG Vacation Rentals Ireland Ltd -yhtiöön voi ottaa yhteyttä osoitteessa legal@vrbo.com