Etsi vuokra-autoja kohteessa Lappi

Säästä isosti vertaamalla autovuokraamoja ja paketoi lentosi, hotellisi ja autosi säästääksesi lisää.

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Hyödynnä joustavat varaukset: maksuton peruutusoikeus useimmissa autonvuokrauksissa.

Suositut kaupungit kohteessa Lappi

Lappi: Expedia.fi tarjoaa kaikenlaisille matkailijoille soveltuvia vuokra-autoja. Expedia.fin kautta löydät juuri itsellesi sopivan vuokra-auton etsitpä sitten halpaa autoa tai tähdille sopivaa menopeliä. Valitse vain autovuokraamo kohteesta Lappi tai jostakin muusta maailmankolkan kohteesta ja katso, kuinka helposti autovuokraus onnistuu Expedia.fin kautta.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä tapahtuu, jos minun pitää peruuttaa kohteen Lappi vuokra-autovaraukseni?
Ei ongelmaa! Jos voit peruuttaa etukäteen maksetun varauksesi viimeistään kuusi tuntia ennen auton hakemista, saat mitä todennäköisemmin rahasi takaisin. Kannattaa kuitenkin lukea vuokra-auton varausehdot, koska poikkeuksia on olemassa. Saat lisätietoja asiasta asiakaspalvelumme sivuilta.
Minkä tyyppisiä autoja voin vuokrata kohteessa Lappi?
Monet kohteessa Lappi lomailevat varaavat kompaktin ajoneuvon. Ne kuluttavat vähän polttoainetta ja ovat helppoja käsitellä ja pysäköidä, joten tällaiset autot sopivat täydellisesti kaupungissa liikkumiseen. Kompakteissa autoissa on hieman enemmän tilaa kuin Economy-luokan autoissa, joten ne ovat mukavampia varsinkin, jos olet matkalla suuremmalla porukalla. Tarvitsetko enemmän jalkatilaa? Tutustu keski-, standardi- ja suurikokoisten ajoneuvojen valikoimaamme.
Kuinka voin löytää parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Lappi Expedian kautta?
Tutustu loistavaan valikoimaamme vuokra-autoja, tarkista niiden asiakasarvostelut ja vertaile johtavien autovuokraamojen tarjouksia. Vain muutamalla klikkauksella Expedia voi auttaa sinua löytämään parhaimman vuokra-autotarjouksen. Onko sinulla hotelli- tai lentovaraus? Lisää varaukseesi kohteen Lappi vuokra-auto ja säästä entisestään.
Kuinka vanha minun täytyy olla voidaksesi vuokrata auton kohteessa Lappi?
Asiakkaiden tulee olla 20-vuotiaita tai sitä vanhempia voidakseen vuokrata ajoneuvon kohteessa Lappi. Nuoremmilta kuljettajilta veloitetaan usein lisämaksuja ja heihin kohdistuu joitain rajoituksia. Autovuokraamot veloittavat usein esimerkiksi nuoren kuljettajan lisämaksun, joka lisätään vuokra-auton hintaan. Rajoituksia taas sovelletaan useimmiten nuorten kuljettajien vuokrattavissa oleviin autoluokkiin. Ikärajoitukset vaihtelevat vuokraamosta toiseen, joten tarkista käytännöt ennen varauksen tekemistä.
Mitä tarvitsen voidakseni vuokrata auton kohteessa Lappi?
Tarvitset ajokortin ja nimissäsi olevan luottokortin. Lisäksi jos päätät olla ottamatta vuokraamon tarjoamaa vakuutusta, saatat joutua näyttämään todistuksen omasta vakuutuksestasi. Käytännöt saattavat vaihdella vuokraamosta toiseen, joten kannattaa tutustua valitsemasi yrityksen ehtoihin ennen varauksen tekemistä.
Voinko vuokrata auton kuukaudeksi tai pitemmäksi aikaa kohteessa Lappi?
Kyllä, ja tulet löytämään itsellesi parhaiten sopivan ajoneuvon pitkäaikaisen autonvuokrauksen tarjoussivultamme. Anna vain matkasi tiedot ja me näytämme sinulle useiden johtavien autovuokraamoiden upeat tarjoukset.
Voinko vuokrata auton kohteessa Lappi, jos olen alle 25-vuotias?
Jos olet nuorempi kuljettaja ja etsit vuokra-ajoneuvoa kohteessa Lappi, suosittelemme, että tutustut eri vuokra-autoyritysten käytäntöihin ja ehtoihin. Jotkut niistä saattavat vuokrata alle 25-vuotiaille, ja jotkut eivät. Lisäksi 21–24-vuotiailta saatetaan veloittaa lisämaksuja. Jos et haluat kokea ikäviä yllätyksiä autoa noutaessasi, varmista, että tiedät täsmälleen mitä sinun tulee maksaa.

Koe uusia paikkoja Expedian avulla