Hae vuokra-autoja kohteessa Las Vegas

Hae ja vertaa autovuokraamoita kohteessa Las Vegas

Säästä isosti vertaamalla autovuokraamoja ja paketoi lentosi, hotellisi ja autosi säästääksesi lisää.

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Hyödynnä joustavat varaukset: maksuton peruutusoikeus useimmissa autonvuokrauksissa.

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Las Vegas

Etkö löydä etsimääsi?

Katso kaikki vuokra-autot kohteessa Las Vegas
Näytä kaikki vuokra-autot

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon vuokra-auto maksaa päivässä kohteessa Las Vegas?
Kohteeseen Las Vegas tutustumisen ei tarvitse maksaa maltaita, koska autonvuokrauksen hinnat olivat alkaen vain per päivä tällä viikolla.
Voinko vuokrata auton kohteessa Las Vegas, NV (LAS-McCarranin kansainvälinen lentoasema)?
Valitettavasti et suoraan kohteen Las Vegas, NV (LAS-McCarranin kansainvälinen lentoasema) terminaaleista, mutta lähellä on saatavilla kattava valikoima autovuokraamoja. Voit valita suunnitelmiisi sopivan vuokra-auton Thrifty-, Hertz-, Budget-, EZ Rent A Car- tai Advantage-vuokraamon valikoimista.
Mitä tapahtuu, jos minun pitää peruuttaa kohteen Las Vegas vuokra-autovaraukseni?
Jos peruutat vuokra-ajoneuvovarauksen viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, saat yleensä siitä täyden hyvityksen. Mutta tämä ei kuitenkaan ole aina taattua. Kannattaa tarkistaa matkasuunnitelmasi ja auton vuokrasopimus. Jos et löydä vastausta kysymykseesi näistä asiakirjoista, siirry asiakaspalvelumme sivuille.
Minkä tyyppisiä autoja voin vuokrata kohteessa Las Vegas?
Suosituin vuokra-autoluokka kohteessa Las Vegas on intermediate. Nämä ajoneuvot tarjoavat enemmän tilaa kuin kompaktit autot, ja niissä on sopivankokoiset takakontit. Ne ovat kuitenkin helppoja käsitellä myös kaupungin vilkkailla kaduilla. Kannattaa tutustua myös muihin vuokra-autoihimme. Valikoimiimme kuuluu muun muassa economy-, standard- ja premium-luokan autoja.
Missä minun kannattaa vierailla, jos olen lomalla kohteessa Las Vegas?
Kaikki tietävät, että Las Vegas on yksi suosituimmista kohteista tällä alueella. Mutta lähialueella on myös lukemattomia muita inspiroivia paikkoja, joihin voit tutustua, jos varaat vuokra-auton ja lähdet tien päälle. Tässä on muutama ehdotus, joiden avulla pääset road tripille parhaalla mahdollisella tavalla:

  • Suurin piirtein 200 km:n päässä kohteesta Las Vegas sijaitseva Lake Havasu City on monien vierailijoiden suosima kohde. Sen mielenkiintoisimpiin nähtävyyksiin kuuluu muun muassa Lake Havasu, joten täällä riittää tekemistä ja nähtävää useaksi päiväksi.
  • St. George, joka sijaitsee suurin piirtein 180 km:n päässä, on myös loistava kohde. Etsitkö vinkkejä alueen nähtävyyksistä? Sand Hollow State Park ei petä taatusti.
  • Mikään loma ei ole täydellinen ilman päivän viettämistä kohteessa Grand Canyonin kansallispuisto. Tämä ihastuttava luontokohde sijaitsee suurin piirtein 280 km:n päässä kohteesta Las Vegas. Täällä voit nauttia puhtaasta ilmasta ja rentoutua!

Miksi minun kannattaa varata vuokra-auto kohteessa Las Vegas Expedian kautta?
Expedia tarjoaa vuokra-ajoneuvoja niin lyhyille liikematkoille kuin kerran elämässä tapahtuville road tripeillekin. Voit varata tarpeisiisi sopivan auton 32 autovuokraamon valikoimista kohteessa Las Vegas. Lisäksi ainutlaatuisten alennustemme ja tarjoustemme avulla saat vuokra-autosi aina loistavaan hintaan. Tiesitkö, että voit yhdistää kaikki varauksesi pakettimatkaksi? Lisää vain lento- tai hotellivaraus vuokra-ajoneuvovaraukseesi ja säästät vieläkin enemmän!
Kuinka voin löytää parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Las Vegas Expedian kautta?
Tutustu kattavaan valikoimaamme vuokra-autoja, tarkista niiden arvostelut ja vertaile tunnettujen autovuokraamojen hintoja. Vain muutamalla napsautuksella Expedia auttaa sinua löytämään parhaimman vuokra-autotarjouksen. Onko sinulla hotelli- tai lentovaraus? Lisää varaukseesi kohteen Las Vegas vuokra-auto ja säästä entisestään.
Kuinka vanha minun täytyy olla voidaksesi vuokrata auton kohteessa Las Vegas?
Vaadittu minimi-ikä on kohteessa Las Vegas useimmiten vähintään 21 vuotta. Suurin osa yrityksistä veloittaa nuorilta asiakkailta lisämaksuja, jotka saattavat vaihdella toimipisteiden välillä. Lisäksi nuoremmat kuljettajat eivät välttämättä voi vuokrata tietynmallisia ajoneuvoja, kuten luksusajoneuvoja, tai niiden vuokraaminen edellyttää kattavan vakuutuksen ottamista. Kannattaakin aina lukea ehdot läpi huolella ennen auton varaamista.
Mitä tarvitsen voidakseni vuokrata auton kohteessa Las Vegas?
Ajoneuvon vuokraaminen kohteessa Las Vegas on yksinkertaista. Tarvitset yleensä vain ajokorttisi ja nimissäsi olevan luottokortin. Valittuasi suunnitelmiisi parhaiten sopivan ajoneuvomallin kannattaa tutustua huolellisesti autovuokraamon ehtoihin varmistaaksesi, että sinun ei tarvitse tuoda muita dokumentteja mukanasi.
Mikä on halvin vuokra-auto kohteessa Las Vegas?
ja olivat kaksi parasta päiväkohtaista hintaa vuokra-autoille kohteessa Las Vegas viimeisten seitsemän päivän aikana.
Voinko vuokrata auton kuukaudeksi tai pitemmäksi aikaa kohteessa Las Vegas?
Kyllä voit, ja löydät varmasti suunnitelmiisi parhaiten sopivan auton pitkäaikaisen autonvuokrauksen tarjoussivultamme. Anna vain matkatietosi ja me näytämme sinulle lukuisten johtavien vuokra-autoyritysten uskomattomat tarjoukset.
Voinko vuokrata auton kohteessa Las Vegas, jos olen alle 25-vuotias?
Tämä riippuu täysin kohteessa Las Vegas toimivista autonvuokraamoista, ja niiden minimi-ikää koskevista käytännöistä. Jos olet löytänyt autoja alle 25-vuotiaille vuokraavan yrityksen, kannattaa huomata, että sinulta saatetaan veloittaa siitä ylimääräisiä maksuja. Kannattaa tutustua autovuokraamon ehtoihin ennen ajoneuvon noutamista, jotta vältyt ikäviltä yllätyksiltä.
Millainen vakuutus minun pitäisi valita vuokra-autovaraukselleni kohteessa Las Vegas?
Löydät kaikki autonvuokrausvakuutustasi koskevat tiedot vuokraamon ehdoista ja rajoituksista. Tutustu niihin perinpohjaisesti ennen kuin teet lopullisen varauspäätöksen.