Etsi vuokra-autoja kohteessa Yhdysvallat

Säästä isosti vertaamalla autovuokraamoja ja paketoi lentosi, hotellisi ja autosi säästääksesi lisää.

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Hyödynnä joustavat varaukset: maksuton peruutusoikeus useimmissa autonvuokrauksissa.

Suositut kaupungit kohteessa Yhdysvallat

Yhdysvallat: Expedia.fi tarjoaa kaikenlaisille matkailijoille soveltuvia vuokra-autoja. Expedia.fin kautta löydät juuri itsellesi sopivan vuokra-auton etsitpä sitten halpaa autoa tai tähdille sopivaa menopeliä. Valitse vain autovuokraamo kohteesta Yhdysvallat tai jostakin muusta maailmankolkan kohteesta ja katso, kuinka helposti autovuokraus onnistuu Expedia.fin kautta.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä tapahtuu, jos minun pitää peruuttaa kohteen Yhdysvallat vuokra-autovaraukseni?
Voit saada rahasi takaisin, jos varaus peruutetaan viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutamista. Saat lisätietoja asiasta matkasuunnitelmastasi tai käymällä asiakaspalvelumme sivuilla. Kaikki etukäteen maksetut autovaraukset eivät kuitenkaan oikeuta hyvitykseen, joten kannattaa tarkistaa vuokra-ajoneuvosi ehdot.
Minkä tyyppisiä autoja voin vuokrata kohteessa Yhdysvallat?
Pienet mutta runsaasti mukavuuksia tarjoavat economy-luokan ajoneuvot ovat kysytyin vuokra-autoluokka kohteessa Yhdysvallat. Ne ovat helppoja pysäköidä ja ajaa, ja sopivat täydellisesti kaupunkiajoon. Ja koska nämä ajoneuvot ovat polttoainetehokkaita, voit myös säästää selvää rahaa. Jos taas haluat varata isomman auton, tutustu valikoimaamme midsize- tai premium-autoja.
Kuinka voin löytää parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Yhdysvallat Expedian kautta?
Tutustu kattavaan valikoimaamme vuokra-autoja, tarkista niiden asiakasarvostelut ja vertaa tunnettujen autovuokraamojen hintoja. Vain muutamalla napsautuksella Expedia voi auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-autotarjouksen. Onko sinulla hotelli- tai lentovaraus? Lisää varaukseesi vuokra-auto kohteessa Yhdysvallat ja säästä entisestään.
Kuinka vanha minun täytyy olla voidaksesi vuokrata auton kohteessa Yhdysvallat?
21-vuotiaat ja sitä vanhemmat kuljettajat voivat vuokrata ajoneuvon kohteessa Yhdysvallat. Tätä nuoremmilta veloitetaan yleensä nuorten kuljettajien lisämaksu. Lisäksi voit yleensä vuokrata vain tietyntyyppisen auton, kuten kompaktin ajoneuvon tai economy-luokan auton. Sinun täytyy usein myös ottaa kattava lisävakuutus. Anna aina pääkuljettajan oikea ikä autoa vuokratessasi nähdäksesi kaikki lisäveloitukset ja rajoitukset.
Mitä tarvitsen voidakseni vuokrata auton kohteessa Yhdysvallat?
Sinun tulee esittää ajokorttisi ja luottokorttisi autovuokraamolla. Kannattaa ennen auton noutamista käydä läpi valitsemasi autonvuokrausyrityksen käytännöt, jotta tiedät mitä sinulla tulee olla mukanasi. Voit esimerkiksi joutua myös näyttämään todisteen ajoneuvovakuutuksesta.
Voinko vuokrata auton kuukaudeksi tai pitemmäksi aikaa kohteessa Yhdysvallat?
Aioitpa sitten lomailla vain kohteessa Yhdysvallat tai tutustua myös lähiseutuun, voit vuokrata auton helposti Expedian kautta. Anna vain matkapäiväsi ja nouto- ja palautuspaikat, ja me löydämme sinulle edullisimmat tarjoukset pitkäaikaista autonvuokrausta varten.
Voinko vuokrata auton kohteessa Yhdysvallat, jos olen alle 25-vuotias?
Jotkut vuokra-autoyritykset kohteessa Yhdysvallat vuokraavat autoja alle 25-vuotiaille, ja jotkut eivät. Ikää koskevat säännöt vaihtelevat yrityksestä toiseen, joten kannattaa tutustua niiden ehtoihin. Kannattaa myös tarkistaa veloittaako vuokraamo tästä lisämaksuja, koska jotkut yritykset veloittavat 21–24-vuotiailta kuljettajilta lisämaksun.

Koe uusia paikkoja Expedian avulla