COVID-19-ilmoitus: Matkustukseen kohdistuvat vaatimukset, kuten COVID-19-testaus ennen matkaa ja karanteeni saapumisen jälkeen, muuttuvat jatkuvasti.

OregonYhdysvallat

Nauti inspiroivista maisemista ja aktiviteeteista Oregonin tyrskyävällä rannikolla ja tuulen tuivertamilla dyyneillä tai sisämaan maaseudulla ja tulivuorilla.

Oregonin Tyynenmeren rannikolla voit ihailla myrskyisiä aaltoja ja meren pauhua, kun taas Kaskadivuoriston huiput kätkevät sisäänsä geotermistä toimintaa. Vietä viikko Tyynenmeren rannalla Luoteis-Yhdysvalloissa sijaitsevan osavaltion monipuolisten aktiviteettien parissa.

Aloita Oregonin-matka Portlandista, joka on osavaltion pohjoinen väestökeskittymä. Tutustu keskustaan, jossa voit tehdä ostoksia putiikeissa ja syödä monivivahteista kansainvälistä ruokaa. Portland on ylpeä opastetuista kierroksistaan. Osallistu useammalle kierrokselle ja tutustu ruokaharrastajien kohteisiin, maistele viinejä, vieraile pienpanimoissa, pyöräile tai katsele tulivuoria. International Rose Test Garden on ainutlaatuinen puutarha-alue. Aja puutarhojen halki tai kävele mäkisillä poluilla ja ihaile tuhansia kukkivia kasveja, joista monia ei näe missään muualla maailmassa. Nauti Portland Japanese Gardenin rauhallisesta tunnelmasta.

Suuntaa halvalla Oregonin-matkalla sisämaahan Crater Lake National Parkiin, jossa sijaitseva valtava sortunut tulivuori on täyttynyt jääkylmästä lähdevedestä. Järven länsilaidalla sijaitseva Wizard Island on todellisuudessa entisen tulivuoren tuhkakartio. Autoile kansallispuistoon ihailemaan kirkkaansinistä järveä kesäpäivänä tai nauti järven arvoituksellisista talvisista maisemista pitkällä lumikenkävaelluksella.

Tutustu Oregonin-viikonloppumatkalla osavaltion moniin maaseutualueisiin. Willamette Valley tunnetaan erinomaisista Pinot Noir ‑rypäleistään. Hanki alueen kartta ja kiertele viinitiloilla viinejä maistellen.

Kauempana etelässä voit osallistua vuosittain järjestettävälle Bandonin karpalofestivaalille. Jos pelaat mieluummin golfia kuin poimit marjoja, ota suunnaksi mäkisessä maastossa ja jylhissä merimaisemissa sijaitseva Bandon Dunes Golf Resort. Katsele juoksevia golfaajia vuosittain järjestettävässä kansainvälisessä speedgolf-tapahtumassa, jossa pelaajat suorittavat 18-reikäisen kentän hyvällä tuloksella alle tunnissa. Lähellä sijaitseva Cape Blanco Lighthouse on suojannut aluksia rannikon vaarallisilta karikoilta jo vuodesta 1870 asti.

Matkusta Oregonin kallioisella rannikolla ja pysähdy ihailemaan upeita aaltoja ja jatkuvasti muuttuvaa säätä. Voit nähdä valtavia merileijonalaumoja loikoilemassa auringossa merestä esiin työntyvillä kallioilla. Oregonin etelärannikon parhaimpiin kuuluvat näkymät löytyvät Port Orfordista ja Gold Beachilta.

Suositut kaupungit kohteessa Oregon

Portland johon kuuluu kaupunki ja korkea rakennus
Portland
Shoppailu, River View ja Teatteri

…"

Vierailun arvoisia kohteita

 • Portland Saturday Market
 • Oregonin eläintarha
 • Lan Sun kiinalainen puutarha
Bend featuring silta, syksyn lehdet ja puisto
Bend
River View, Pyöräily ja Vaellus

…"

Vierailun arvoisia kohteita

 • Old Mill District
 • Mt. Bachelor Ski Resort
 • Mt Bachelor
Roseburg joka esittää katunäkymät ja sotilaskäyttöön tarkoitetut esineet sekä suuri ryhmä ihmisiä
Roseburg
Safari, Järvi ja Villieläimet

…"

Vierailun arvoisia kohteita

 • Crater Laken kansallispuisto
 • Crater Lake
 • Rogue River
Medford
Medford
River View, Viihde ja Teatteri

…"

Vierailun arvoisia kohteita

 • Crater Laken kansallispuisto
 • Rogue River
Eugene featuring kaupunki, vuoret ja auringonlasku
Eugene
Yliopisto, Shoppailu ja Urheilu

…"

Vierailun arvoisia kohteita

 • Hult Center for Performing Arts
 • Shelton McMurphey Johnson House
Oregon State Capitol johon kuuluu katunäkymät
Salem
Puutarha, Yliopisto ja Viininvalmistamo

…"

Vierailun arvoisia kohteita

 • Willamette Valley Vineyards