Yhdysvallat

Matkaopas
Golden Gate -silta johon kuuluu maisemat, yleiset rantanäkymät ja silta
Vieraile suurkaupungeissa, kiertele uskomattomissa kansallispuistoissa ja tutustu Yhdysvaltojen jännittävään historiaan.

Yhdysvaltojen laaja alue, joka rajoittuu toisella puolella Atlantin valtamereen ja toisella puolella Tyyneenmereen, tarjoaa moninaisia elämyksiä ja kokemuksia seikkailunhaluisille matkailijoille. Käy maan tunnetuimmissa suurkaupungeissa tai vuokraa auto ja lähde road tripille Amerikan sydänmaiden halki.

Atlantin rannikon pikkukaupungeissa ja metropoleissa on runsaasti historiallisia nähtävyyksiä ja moderneja kulttuurikeskuksia. Kulje pitkin Bostonin Freedom Trailia ja näe, miten varhaiset tasavaltalaiset loivat kansakunnan 1770-luvulla.

New York City on yksi maailmantalouden tärkeimmistä keskuksista ja ehdoton valinta Yhdysvaltojen kaupunkilomalle. Shoppaile Fifth Avenuella, katso teatteriesityksiä Broadwaylla, nauti taidemuseoista, kävele kilometrikaupalla Central Parkissa, käy katsomassa huippuluokan koripallopeli tai tutustu etnisiin ruokiin ja kulttuuriin kaupungin eri alueilla.

Matkusta etelään pääkaupunki WashingtonD.C.:hen, jossa on runsaasti hallitusrakennuksia, museoita ja suurlähetystöjä. Kävele Valkoisen talon ohi National Mallia pitkin ja katsele kansakunnan johtajien, kuten Lincolnin, Jeffersonin, Franklin Rooseveltin, Martin Luther Kingin ja Washingtonin, muistomerkkejä.

Nauti Atlantin valtameren ja Meksikonlahden upeista rannoista. Floridassa on useita tunnettuja teemapuistoja, mutta osavaltiossa on myös Evergladesin hieno luonnonsuojelualue. Suuntaa länteen tutustumaan cajun-kulttuuriin NewOrleansissa ja matkaa Texasissa, jossa tehtiin uudisraivauksen historiaa 1800-luvulla. Käy katsomassa rodeota ja nauti aito texasilainen pihvi.

Vieraile Yhdysvaltojen matkallasi myös Tyynenmeren rannikon hienoissa kaupungeissa. LosAngeles tarjoaa Hollywoodin lumoa ja kuuluisia rantoja.1840-luvun kultakuumeen aikana kasvanut SanFrancisco puolestaan tunnetaan muun muassa Golden Gate ‑sillastaan.

Suuntaa sisämaahan, jossa kasino- ja viihdekeskus LasVegas kukoistaa Nevadan erämaassa. Jos haluat tehdä matkan Yhdysvaltoihin, sinulla on todellakin valinnanvaraa. Sukella, snorklaa ja pelaa golfia Havaijin trooppisilla saarilla tai lähde risteilylle Alaskaan, jossa voit nähdä vuonoja, jääkarhuja ja valtavia jääkenttiä.

Yhdysvaltojen National Park Service pitää huolta maan upeista luonnonkohteista, kuten Grand Canyonista ja Great Smoky ‑vuorista.

Suositut kaupungit kohteessa Yhdysvallat

New York joka esittää maisemat, kaupunki ja korkea rakennus
New York
Viihde, Teatterit ja Museot
Leikkimielisesti maailmankaikkeuden keskukseksi kutsuttu New York City on täynnä energiaa, intohimoa ja nautintoja.

Vierailun arvoisia kohteita

 • Broadway
 • Times Square
 • Columbus Circle
Chicago featuring katunäkymät, kaupunki ja pilvenpiirtäjä
Chicago
Teatterit, Museot ja Taide
Chicago on Michiganjärven rannalla sijaitseva moderni metropoli, jonka asukkaat rakastavat taidetta, baseballia ja bluesia.

Vierailun arvoisia kohteita

 • Navy Pier
 • Soldier Field Stadium
 • Chicago Theatre
Los Angeles
Los Angeles
Viihde, Teatterit ja Urheilu
Santa Monican rannat, Beverly Hillsin puiden reunustamien bulevardien putiikit ja Universal Studiosin elokuvakulissit ovat omiaan tekemään lomasta länsirannikolla täydellisen.

Vierailun arvoisia kohteita

 • Wiltern Theatre
 • Farmers Market
 • MacArthurin puisto
Washington
Washington
Historiallinen, Museot ja Monumentit
Yhdysvaltain pääkaupunki tarjoaa kansallisaarteita, Amerikan historiaa ja kansainvälistä politiikkaa.

Vierailun arvoisia kohteita

 • Union Station -ostoskeskus
 • Capital One Arena
 • Columbus Circle
Boston Common johon kuuluu monumentti, puutarha ja kaupunki
Boston
Historiallinen, Urheilu ja Kierrokset
Pidätkö historiasta, museoista ja muistomerkeistään valtavasti? Valitse seuraavaksi matkakohteeksesi Boston!

Vierailun arvoisia kohteita

 • Copley Square
 • Boston Children's Museum
 • Fenway Park Baseball Stadium
Philadelphia featuring kaupungin liikealue, korkea rakennus ja monumentti
Philadelphia
Historiallinen, Yliopistot ja Museot
Veljellisen rakkauden kaupunkinakin tunnettu Philadelphia tarjoaa paljon Amerikan historiaa ja kulttuuria – ja kaiken tämän lisäksi se on tuottanut myös kuuluisan cheesesteak-leivän.

Vierailun arvoisia kohteita

 • Philadelphian taidemuseo
 • Kaupungintalo
 • Reading Terminal Market

Suositut vierailukohteet – Yhdysvallat

Yhdysvallat

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:
Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi: