COVID-19-ilmoitus: Matkustukseen kohdistuvat vaatimukset, kuten COVID-19-testaus ennen matkaa ja karanteeni saapumisen jälkeen, muuttuvat jatkuvasti.

Pohjois-DakotaYhdysvallat

Pohjois-Dakotassa voit tutustua Amerikan alkuperäiskansoihin, ulkoilla kaikkina vuodenaikoina ja nauttia ystävällisestä tunnelmasta.

Pohjois-Dakota on harvaan asuttu pohjoinen osavaltio, minkä ansiosta sen matkailukohteissa ei tarvitse yleensä kärsiä väentungoksesta. Osavaltion suurin kaupunki Fargo on paljon muutakin kuin satiirielokuvassa Fargo kuvattu luminen ja kylmä paikka.

Pohjois-Dakotan-matkalla voit testata ajotaitojasi Scheels NASCAR Simulatorissa. Bonanzavillessä voit puolestaan tutustua 400 000 näyttelyesineeseen 43 historiallisessa rakennuksessa. Nauti erityismuseoista, jotka on omistettu traktoreille, lentokoneille ja autoille. Fargossa on Hollywoodin tavoin Celebrity Walk of Fame, jolla voit ihailla esimerkiksi Debbie Reynoldsin ja Jesse Venturan sekä muiden tähtien kädenjälkiä. Red River Zoossa näet harvinaisia kylmän ilmaston eläimiä. Muista katsoa ennen matkaasi Fargo-elokuva, jonka avulla pääset kärryille säästä, puhetavasta ja oksasilppureihin liittyvistä vitseistä, joihin törmäät todennäköisesti matkallasi.

Käy ainutlaatuisessa Northern Lights Atriumissa North Dakota Heritage Centre and State Museumissa Bismarckissa. Museon gallerioissa kerrotaan osavaltion historiasta alkaen muinaisten dinosaurusten ajoista ja ulottuen alueella vuonna 1550 asuneisiin ihmisiin asti. Lapset voivat leikkiä uudessa puumajanäyttelyssä.

Pohjois-Dakotan-viikonloppumatkalla voit kalastaa haukia, valkosilmäkuhia ja ahvenia pienistä järvistä. Bongaa lintuja kevätmuuton aikaan Pohjois-Dakotan 63 kansallisella villieläinten suojelualueella. Ihaile kuikkia, uikkuja, pelikaaneja, haikaroita ja 100 muuta lintulajia, jotka pesivät Turtle Mountainsin alueella lähellä Bottineauta.

Vietä erilainen loma maatalousmatkailun parissa. Työskentele maatilalla, hedelmätarhalla tai kurpitsa- tai maissipellolla ja tutustu maatalouteen samalla kun nautit patikoinnista, pyöräilystä ja muista ulkoilma-aktitiveeteista.

Ihaile jyrkkäreunaisia ja tasalakisia vuoria ja vuorenhuippuja Theodore Roosevelt National Parkin autiomaassa. Puisto on kunnianosoitus Teddy Rooseveltin suurille ponnisteluille Yhdysvaltojen kansallispuistojen tukemiseksi. Voit tutustua hänen historialliseen hirsimökkiinsä puiston vierailijakeskuksessa.

Jääkiekko on suuressa suosiossa Pohjois-Dakotassa. Käy katsomassa Pohjois-Dakotan yliopiston Fighting Siouxien otteluita muita hyviä yliopistojoukkueita vastaan Grand Forksissa tai suuntaa paikalliselle luistinradalle luistelemaan koko perheesi kanssa.

Jos olet halvalla Pohjois-Dakotan-matkalla lokakuussa, voit osallistua Norsk Høstfestille Minotissa ja maistella skandinaavisia herkkuja seisovasta pöydästä. Lutefisk saattaa tuoksua turhan voimakkaalle, mutta jälkiruoat ovat herkullisia.

Suositut kaupungit kohteessa Pohjois-Dakota

Fargo joka esittää kajakkimelonta tai melonta ja joki tai puro
Fargo
Shoppailu, Urheilu ja Teatteri

…"

Bismarck featuring puutarha, korkea rakennus ja moderni arkkitehtuuri
Bismarck
Ruokailu, Shoppailu ja Lapsiystävällinen

…"

Grand Forks
Grand Forks
Shoppailu, Yliopisto ja Urheilu

…"

Jamestown
Poolside Bars, Pikkukaupungit ja Katedraali

…"

Minot
Minot
Shoppailu, Lapsiystävällinen ja Festivaali

…"

Devils Lake
Järvi, Kalastus ja Olut

…"