COVID-19-ilmoitus: Matkustukseen kohdistuvat vaatimukset, kuten COVID-19-testaus ennen matkaa ja karanteeni saapumisen jälkeen, muuttuvat jatkuvasti.

MassachusettsYhdysvallat

Massachusetts on yksi alkuperäisestä 13 siirtokunnasta. Siellä voit nauttia historiallisista nähtävyyksistä, rentouttavasta rannikosta ja moderneista kaupungeista.

Kaikki amerikkalaiset lapset lukevat koulussa pyhiinvaeltajista, jotka nousivat maihin Massachusettsissa Plymouthin kiven paikalla vuonna 1620 ja perustivat varhaisen eurooppalaisen siirtokunnan Uuteen maailmaan. Plymouthin kiven ja muiden nähtävyyksien ansiosta Massachusetts on kiehtova historiallinen osavaltio. Historian lisäksi jännittävät kaupungit ja rannikon kaunis luonto tarjoavat Massachusettsin-matkalle runsaasti tekemistä.

Tutustu Massachusettsin-kaupunkilomalla osavaltion pääkaupungin ja suurimman kaupungin Bostonin historiallisiin ja jännittäviin nähtävyyksiin. Mukulakivikatuja pitkin kulkevan Freedom Trailin varrella on yli 50 maamerkkiä, jotka muistuttavat vapaussodan tapahtumista. Käy 250 vuotta vanhassa Faneuil Hallissa lähellä Boston Inner Harboria ja nauti putiikeista, katutaiteilijoiden esityksistä ja lukuisista kahviloista ja hienoista ravintoloista. Maista Bostonin kuuluisia mereneläviä.

Matkusta Cambridgeen Charlesjoen rannalle Harvardin kampukselle, jossa voit ihailla murattien peittämiä lähes 400 vuotta vanhoja rakennuksia. Lähellä työskentelevät myös MIT:n eli Massachusetts Institute of Technologyn huippututkijat. Kävele tai pyöräile Minuteman Traililla, jota pitkin Paul Revere ratsasti huutaen ”Britit ovat tulossa!”, kun vapaussota sai alkunsa.

Aja Bostonista pohjoiseen Salemiin, jossa voit perehtyä vuosien 1692–1693 surullisen kuuluisiin Salemin noitaoikeudenkäynteihin, joiden päätteeksi syytetyt tavallisesti poltettiin roviolla. Moderni kaupunki kohtelee noitiaan hieman sivistyneemmin, joten riehakkuutta ei tarvitse pelätä.

Atlantin valtamerelle työntyvän Cape Codin niemimaan itäpuolella on pitkä jylhä rannikko ja länsipuolella suojaisia sisämerisatamia. Cape Cod on mahtava kesälomakohde, jossa voit uida, veneillä, shoppailla, käydä taidegallerioissa ja nauttia taide-esityksistä. Kävele Cape Cod National Seashoren rauhallisilla dyyneillä ja lumoudu aalloista ja pilvistä.

Useamman päivän Massachusettsin-matkalla kannattaa tehdä retki saarelle ja jäädä sinne yöksi. Bongaa valaita tai nauti meren tuoksuista lauttamatkalla. Voit vuokrata halvalla Massachusettsin-matkalla polkupyörän ja ajella hiljaisilla kaduilla ja uida meressä. Nantucket on rauhallinen kaupunki, jossa voit shoppailla ja käydä gallerioissa. Bongaa julkkiksia Martha’s Vineyardilla, joka on myös presidenttien suosiossa oleva lomakohde, tai etsi oma yksityinen paikkasi ja rentoudu vanhanaikaisten kaupunkien idyllisten katujen varsilla.

Suositut kaupungit kohteessa Massachusetts

Boston Common johon kuuluu monumentti, puutarha ja kaupunki
Boston
Historiallinen, Urheilu ja Retki

…"

Vierailun arvoisia kohteita

  • The Freedom Trail
  • Boston Harbor
  • Copley Square
Plymouth featuring ostokset
Plymouth
Meri, Historiallinen ja Satama

…"

Vierailun arvoisia kohteita

  • Plymouth Rock
  • Plymouthin satama
  • Plimoth Plantation
Nantucket johon kuuluu veneily, kaupungin liikealue ja lahti tai satama
Nantucket
Beach View, Saari ja Retki

…"

Vierailun arvoisia kohteita

  • Jetties Beach
  • Madaket Beach
Springfield featuring yökuvat, silta ja pilvenpiirtäjä
Springfield
Shoppailu, Yliopisto ja Urheilu

…"

Vierailun arvoisia kohteita

  • Naismith Memorial Basketball Hall of Fame
Worcester joka esittää vanha arkkitehtuuri ja sisäkuvat
Worcester
Ruokailu, Shoppailu ja Yliopisto

…"

Vierailun arvoisia kohteita

  • Union Station
Gloucester
Meri, Beach View ja Satama

…"