COVID-19-ilmoitus: Matkustukseen kohdistuvat vaatimukset, kuten COVID-19-testaus ennen matkaa ja karanteeni saapumisen jälkeen, muuttuvat jatkuvasti.

PennsylvaniaYhdysvallat

Matkalla Pennsylvaniassa voit tutustua joihinkin Yhdysvaltain historian tärkeimpiin nähtävyyksiin ja nähdä kuuluisien urheilujoukkueiden pelaavan.

Pennsylvaniaa voisi kutsua Yhdysvaltojen kehdoksi. Philadelphian historiallisilla reiteillä voi todella arvostaa kansakunnan menneisyyttä. Independence National Historical Parkissa sijaitsee Independence Hall, jossa allekirjoitettiin sekä Yhdysvaltain itsenäisyysjulistus että perustuslaki. Läheisessä Liberty Bell Centerissä voit nähdä kuuluisan kellon ja sen ikonisen halkeaman.

Philadelphiassa on tarjolla monenlaisia kulttuurikokemuksia muun muassa kuuluisassa Philadelphia Museum of Artissa, entiseen vankilaan tehdyssä Eastern State Penitentiary ‑museossa, National Museum of American Jewish Historyssä, Morris Arboretumissa sekä kaikenikäisille lapsille sopivassa Please Touch Museumissa. Maista kuuluisaa Philly cheesesteak sandwichia ja kannusta Philadelphia Phillies ‑joukkuetta baseballissa sekä Philadelphia Eagles ‑joukkuetta amerikkalaisessa jalkapallossa.

Pittsburghissa Pirates-joukkue pelaa baseballia yhdellä koko maan parhaista kentistä, PNC Parkissa. Myös Steel CIty ‑lempinimellä tunnetussa kaupungissa voit käydä katsomassa, kun Steelers pelaa amerikkalaista jalkapalloa, tai nauttia muista kulttuurikohteista, kuten Carnegie Museum of Artista, Carnegie Museum of Natural Historysta ja Phipps Conservatoryn puutarhasta. Jos harrastat intohimoisesti pyöräilyä, voit tutustua suureen Bicycle Heaven ‑museoon ja sen polkupyöräkauppaan.

Harrisburgin lähellä kulkee Appalachian Trail ‑patikkareitti, mutta jos kaipaat ennemmin risteilyä Susquehannajokea pitkin, sekin onnistuu kyllä. Kaunis State Capitol ‑parlamenttitalo edustaa amerikkalaista renessanssiarkkitehtuuria, ja sen sisällä on upeita taideaarteita. Kun ajat ohi Dauphin Borough’n kylän, kiinnitä huomiota pieneen Vapaudenpatsaan jäljennökseen. Patsaan pystyttivät alun perin vandaalit, mutta sittemmin koko yhteisö hyväksyi tulokkaan.

Hersheyssä vierailijat pääsevät tutustumaan tunnettuun suklaatehtaaseen ja sen suosittuihin tuotteisiin. Tehdaskierroksella Hershey’s Chocolate Worldissa voit maistella suklaata, ja lapset riemastuvat Hersheyparkin 12 vuoristoradasta ja vesipuiston huvituksista.

Läheisessä Lancasterissa elää suuri Pennsylvanian hollantilaisyhteisö. Siellä on pieniä maaseututoreja, joilta voit ostaa tuoreita maataloustuotteita ja käsintehtyjä peittoja. Tiellä kulkee hevoskärryjä, joita alueen mennoniittayhteisö suosii.

Lomalla Pennsylvaniassa, joka oli Yhdysvaltoihin hyväksytyistä osavaltioista toinen, pääset nauttimaan elävästä historiasta ja monenlaisista aktiviteeteista.

Suositut kaupungit kohteessa Pennsylvania

Philadelphia featuring kaupungin liikealue, korkea rakennus ja monumentti
Philadelphia
Historiallinen, Yliopisto ja Museo

…"

Vierailun arvoisia kohteita

 • Philadelphian taidemuseo
 • Benjamin Franklin Parkway
 • Kaupungintalo
Pittsburgh joka esittää kaupunki
Pittsburgh
Urheilu, River View ja Teatteri

…"

Vierailun arvoisia kohteita

 • University of Pittsburgh
 • Carnegie Museum of Natural History
 • Cathedral of Learning
Lancaster
Lancaster
Shoppailu, Viihde ja Teatteri

…"

Vierailun arvoisia kohteita

 • Sight and Sound Theatre
 • Dutch Wonderland
 • Amissikylä
Gettysburg joka esittää talo
Gettysburg
Historiallinen, Retki ja Yliopisto

…"

Vierailun arvoisia kohteita

 • Gettysburg National Military Park
 • Gettysburg Battlefield Museum
Williamsport
Lapsiystävällinen, Yliopisto ja Shoppailu

…"

Vierailun arvoisia kohteita

 • Pine Creek Gorge
Allentown joka esittää kaupunki, matkat ja festivaali
Allentown
Ruokailu, Shoppailu ja Kasino

…"