COVID-19-ilmoitus: Matkustukseen kohdistuvat vaatimukset, kuten COVID-19-testaus ennen matkaa ja karanteeni saapumisen jälkeen, muuttuvat jatkuvasti.

ConnecticutYhdysvallat

Hartford johon kuuluu vanha arkkitehtuuri, kirkko tai katedraali ja kaupungin liikealue

Connecticutin maisemat vaihtelevat Atlantin valtameren hiekkarannoista metsäisiin kukkuloihin, joiden merkinnät muistuttavat Yhdysvaltojen vapaussodan taisteluista.

Alkuperäisiin 13 siirtokuntaan kuuluneella Connecticutilla oli tärkeä asema Yhdysvaltojen vapaussodassa. Connecticutin-matkalla voit tutustua yhteen maan arvostetuimmista yliopistoista tai rentoutua loikoilemalla rannalla.

Ihaile Connecticut State Capitolin kultaista kupolia Hartfordissa ja tutustu rakennuksen vaikuttaviin sisätiloihin. Käy kirjailijoiden Noah Websterin, Harriett Beecher Stowen ja Mark Twainin kotitaloissa. Trash Museumissa järjestetään ainutlaatuisia opettavaisia ja viihdyttäviä aktiviteetteja.

Monet New Havenin suosituimmista nähtävyyksistä keskittyvät Ivy League ‑yliopistoihin kuuluvan Yalen yliopiston ympärille. Rauhallisella kampuksella kävellessäsi voit kuunnella Yale Memorial Carillonin 54 kellon soiton kajahtelua Harkness Hallista. Yliopisto muutti nykyiseen toimipaikkaansa vuonna 1718, mutta monet merkittävimmistä rakennuksista, kuten Yale Law School ja Vanderbilt Hall, rakennettiin 1900-luvun alussa. Tutustu yli 200 000 taide-esineeseen Yale University Art Galleryssa. Nauti tilapäisistä näyttelyistä tai tee tutkimusta Beinecke Rare Book & Manuscript Libraryssa sopimalla vierailusta etukäteen. Katsele halvalla Connecticutin-matkalla amerikkalaista jalkapalloa Yale Bulldogsien ottelussa Yale Bowlin stadionilla. Nauti esityksestä Yale Repertory Theatressa, jossa esitetään säännöllisesti uusia tuotantoja ja jossa esiintyy erinomaisia näyttelijöitä, jotka jatkavat usein uraansa Broadwaylla tai Hollywoodissa.

Jos lapsesi ovat liian pieniä kiinnostuakseen yliopistosta New Havenin ‑retkellä, voit viedä heidät sen sijaan Connecticut Children’s Museumiin tai Carousel at Lighthouse Point Parkiin.

Connecticutin eteläraja sijaitsee Long Island Soundin varrella. Rannikolla on lukuisia valkohiekkaisia rantoja. Parhaimmat rannat löytyvät Silver Sands State Parkista Milfordista ja Ocean Beachilta New Londonista. Kuljeskele Connecticutin-viikonloppumatkalla Norwalkin satamassa ja ihaile suuria huviveneitä ja kauppalaivoja.

Sisämaassa voit suunnata Danburyyn ja nauttia makeasta vedestä Candlewoodjärvellä. Patikoi Bear Mountainille tai pelaa golfia lukuisilla paikallisilla golfkentillä.

Yhdysvaltojen vapaussotaan liittyvät Connecticutin paikat sijaitsevat eri puolilla osavaltiota. Voit käydä Lebanonissa, jossa Nathan Hale ja muut isänmaanystävät järjestivät useita sotakokouksia, ja Fort Griswoldissa Grotonissa, jossa Benedict Arnold järjesti tapaamisen brittiläisten kanssa ja petti Yhdysvallat.

Suositut kaupungit kohteessa Connecticut

Hartford joka esittää hallintorakennus, kaupunki ja vanha arkkitehtuuri
Hartford
Lapsiystävällinen, Teatteri ja Elävää musiikkia
Ota seuraavaksi lomakohteeksesi Hartford ja koe sen teatterit, elävää musiikkia soittavat paikat, museot sekä monet muut nähtävyydet!

Vierailun arvoisia kohteita

  • Connecticut Science Center
  • Bushnell Center for the Performing Arts
  • Mark Twain House
New Haven joka esittää puisto
New Haven
Ruokailu, Lapsiystävällinen ja Yliopisto
Ota suunnaksesi New Haven ja koe sen yliopistotunnelma, taidegalleriat sekä teatterit.

Vierailun arvoisia kohteita

  • Bridgeport Downtown Southin historiallinen alue
Stamford
Stamford
Ruokailu, Poolside Bars ja Lapsiystävällinen
Stamford odottaa: koe sen ruokakulttuuri, rannat, teatterit ja monet muut nähtävyydet!
Torrington
Torrington
Poolside Bars, Viihde ja Elävää musiikkia
Ota suunnaksesi elävästä musiikistaan, golfmahdollisuuksistaan ja teatteristaan tunnettu Torrington.
Essex featuring venesatama
Old Saybrook
Beach View, Shoppailu ja Maisema
Ota seuraavaksi lomakohteeksesi rentouttava Old Saybrook ja koe sen rannat, luontomaisemat, golfmahdollisuudet sekä monet muut nähtävyydet!
Danbury joka esittää talo
Danbury
Merenherkut, Shoppailu ja Lapsiystävällinen
Danbury odottaa: koe sen museot, ruokakulttuuri, elävää musiikkia soittavat paikat ja monet muut nähtävyydet!