Halvat lennot Fort Lauderdale

Halvimmat lennot kohteeseen Fort Lauderdale

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 354 € yhdensuuntaisille lennoille ja 481 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

TAP Portugal
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Delta
Air France
SAS
Turkish Airlines
SAS
TAP Portugal
Qatar Airways

Lisätietoja – Fort Lauderdale

Lennot Fort Lauderdale

Fort Lauderdale sijaitsee Yhdysvalloissa Floridan osavaltiossa, vajaan 50 kilometrin päässä Miamista pohjoiseen. Ympärivuotisesta auringosta ja lämmöstä tunnettu kaupunki on loistava rantalomakohde etenkin, jos haluat välttää Miamin ihmismassat muusta laadusta tinkimättä. Varaat lentoliput Fort Lauderdaleen minä vuodenaikana tahansa, ottaa kaupunki vastaan kesäilmojen veroisilla säillä.

Suorat lennot Fort Lauderdaleen eivät Suomenmaalta onnistu, kun ylitettävänä on koko Atlantti. Välilaskuja tarvitaan tosin yleensä vain yksi, sillä Florida houkuttelee tykönsä turisteja ympäri maailman. Lentoja kulkee Floridaan ympäri vuoden, ja matkat Fort Lauderdaleen onnistuvat niin omatoimisesti kuin matkatoimiston kautta milloin tahansa.

Lentoliput Fort Lauderdaleen ovat yleensä useamman satasen, mutta parhaimmat lentotarjoukset Fort Lauderdaleen löydät yleensä noin 60 päivää ennen lähtöä. Kallein aika matkustaa on yleensä talvella joulu–tammikuun aikaan, kun matkalaiset lähtevät hakemaan lämpöä ja valoa talven viimoihin.

Myös iltapäivälähtöjen lentoliput For Lauderdaleen ovat keskipäivälähtöjä edullisemmat, sillä viimeksi mainitut ovat suositumpia. Tämä on myös ymmärrettävää, sillä iltapäivälennot saapuvat perille yleensä aamusta, ja aikaerorasitus tuntuu paljon raskaammalta. Keskipäivälennot saapuvat perille alkuillasta, joten lennon jälkeen pääsee mukavasti illalliselle ja nukkumaan.

Lennot Fort Lauderdaleen Suomesta käsin kestävät yleensä noin 15–20 tuntia riippuen vaihtoajasta ja -paikasta. Kannattaa varata siis viihdykettä käsimatkatavaroihin, ettei aika käy liian pitkäksi. Mukavat vaatteet ja niskatyyny ovat lähes välttämättömiä, sillä yli 12 tuntia pitkällä lentomatkalla torkahtaa väkisinkin – parempi siis tehdä olo mukavaksi.

Matkustaminen Fort Lauderdaleen

Fort Lauderdalen lennot saapuvat Fort Lauderdale-Hollywoodin kansainväliselle lentoasemalle, vain noin 10 kilometrin päähän kaupungin keskustasta. Lentokentän eri osien väliä pääsee kulkemaan ilmaisilla lentokenttäbusseilla, joten tarvittaessa pääset helposti eri terminaaleille, parkkihalliin tai autonvuokrauskeskukseen.

Hotellit Fort Lauderdalessa tarjoavat usein ilmaisen lentokenttäkuljetuksen perille asti, kunhan ilmoitat lentotietosi etukäteen. Varaamasi hotellin palvelut voit tarkistaa ottamalla yhteyttä heihin suoraan. Hotellikuljetuksille on omat bussipysäkkinsä lentokentän terminaalien katutasossa. Jos tarvitset erikoisapua tai esteettömän kulun ajoneuvoon, ilmoita asiasta hotellillesi.

Jos olet järjestänyt loman omatoimisesti, eikä hotellillasi ole lentokenttäkuljetuspalvelua, pääset silti lentokentältä majapaikkaasi helposti. Kulkupeliksesi voit valita niin julkisen liikenteen, taksin kuin vuokra-autonkin, mikä ikinä omiin tarpeisiisi sopii parhaiten. Voit myös kokeilla kimppakyytiä, joka on paikallisten suosima tapa säästää hieman kuljetusmaksuissa – saat taksin kätevyyden julkisen liikenteen hinnoilla.

Paikallisen bussiliikenneyhtiö BCT:n (Broward County Transit) linja numero 1 kulkee keskustan ja lentokentän väliä säännöllisesti. Ne lähtevät lentokentältä bussipysäkiltä numero 7, jonka löydät autonvuokrauskeskuksen (Car Rental Center) ulkopuolelta. Bussimatka kestää noin 20–30 minuuttia liikenteestä riippuen.

Ajomatka ilman linjapysähdyksiä vie parhaimmillaan vain noin 15 minuuttia, joten autonvuokraus Fort Lauderdalessa kannattaa. Fort Lauderdale-Hollywoodin lentoasemalla toimii yhteensä 12 eri vuokrauspalvelua, joista suuri osa on kansainvälisesti tunnettuja merkkejä. Myös muutama muu autonvuokrauspalvelu tarjoaa palveluja lentokentälle, vaikka niillä ei ole varsinaisia liiketiloja lentoaseman alueella.

Kaikki vuokra-autot on noudettava lentoaseman Car Rental Centeristä. Keskukselle pääsee 1-terminaalilta B-hallin kävelysiltaa pitkin, ja 2–4-terminaaleilta ilmaisella lentokenttäkuljetuksella, joka lähtee matkatavaraluovutuksen ulkopuolelta. Seuraa vain ”Car Rental Center”-tienviittoja, ja löydät oikean reitin ja pysäkin.

Jos et mieli ajaa kaupunkiin itse, mutta haluat päästä perille nopeasti, voit matkustaa majapaikkaasi myös taksilla, kimppakyydillä tai kuljetusverkkoyritysten, kuten Uberin, autojen kyydissä. Taksitolppia löytyy joka terminaalilta matkatavaraluovutuksen alakerroksesta. Kimppakyydit löydät Go Airport Shuttlen tolpilta. Kuljetusverkkoyritysten kyydeille on omat noutoalueensa, jotka on merkitty "Commercial Passenger Vehicles Only” -laatoilla.

Usein kysytyt kysymykset

Suosittuja lentoja kohteeseen Fort Lauderdale

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 354 € yhdensuuntaisille lennoille ja 481 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Turkish Airlines
Delta