Pääosion alkuosa
Menopaluumatkan kuvake
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Halvimmat lennot kohteeseen Florida

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Matkaopas: matkat kohteeseen Florida

Lennot Floridaan

Pohjois-Amerikan itärannikolla sijaitseva Florida on väkiluvultaan Yhdysvaltain kolmanneksi suurin osavaltio. Osavaltion pääkaupunki on Tallahassee, ja suurimpia kaupunkeja ovat Jacksonville, Miami ja Tampa. Suomesta on mahdollista lentää päivittäin eri puolille Floridaa. Itsellesi sopivimmat lennot ja lentotarjoukset Floridaan löydät helposti Expedian kautta. Samalla voit kätevästi etsiä halvat hotellit Floridaan.

Suomesta lennetään päivittäin useita lentoja Floridaan. Floridasta löytyy yli 60 lentoasemaa, ja niistä suosituin on Miamin kansainvälinen lentoasema. Muita suosittuja lentoasemia ovat esimerkiksi Orlandon sekä Tampan kansainväliset lentoasemat. Yleisimmin lentoihin sisältyy yksi tai kaksi vaihtoa, mutta Floridaan lennetään Suomesta myös suoria reittilentoja.

Floridassa riittää paljon tekemistä kaikenikäisille. Atlantin valtameren ja Meksikonlahden välissä sijaitsevan Floridan lämmin ilmasto mahdollistaa rantalomailun ja golfauksen ympäri vuoden. Floridassa riittää kuitenkin tekemistä myös rantojen ja golfkenttien ulkopuolella. Orlandossa sijaitsevat maailman suurin huvipuisto Walt Disney World sekä vuoristoradoistaan tunnettu Universal Studiosin huvipuisto. Teatterikaupunki Tampasta löytyy tekemistä ja nähtävää taiteen ja kulttuurin nälkäisille. Jos haluat tutustua osavaltion eri osien tarjontaan omatoimisesti, vuokraa auto Floridasta Expedian kautta.

Lennot Suomesta Floridaan

Suomesta on helppo lentää Floridaan, sillä useat lentoyhtiöt tarjoavat lentoja eripuolille osavaltiota useita kertoja päivässä. Lentoaika riippuu määränpäästä ja välilaskujen määrästä: esimerkiksi suora reittilento Helsinki-Vantaan lentoasemalta Miamiin kestää hieman yli yksitoista tuntia. Expedian avulla löydät helposti parhaat lennot ja lentotarjoukset Floridaan. Lentojen hinnassa voit myös säästää etsimällä pakettimatkoja Floridaan Expedian kautta.

Yhdysvaltoihin matkustettaessa tarvitaan voimassa oleva passi. Suomen kansalainen ei välttämättä tarvitse viisumia, mutta silloin matkustajalla pitää olla elektroninen ESTA-matkustuslupa. Voimassa olevat ohjeet viisumikäytännöistä ja ESTA-matkustusluvasta on hyvä tarkastaa reilusti ennen matkaa esimerkiksi lentoyhtiöiden tai Suomen ulkoministeriön kautta.

Lennot Floridaan Miamin lentoasemalle

Suomesta lennetään Miamiin useita kertoja päivässä. Suoria lentoja löytyy esimerkiksi Finnairin, British Airwaysin ja Iberian valikoimista, ja ne kestävät hieman yli yksitoista tuntia. Yksi maailman vilkkaimmista lentoasemista palvelee erityisesti Miamin alueelle tulevia, mutta Miamista on hyvät liikenneyhteydet myös muualle Floridaan ja Yhdysvaltoihin. Miamin kansainvälinen lentoasema sijaitsee noin 13 kilometrin päässä Miamin keskustasta, ja välimatkan voi kulkea joko bussilla, taksilla, sukkulabussilla tai ajamalla itse vuokra-autolla. Lentoasemalta löytyy useita ravintoloita ja kauppoja sekä muun muassa kauneushoitola ja hotelli.

Miamin lähellä sijaitsee myös muita vaihtoehtoisia lentoasemia, kuten Palm Beachin kansainvälinen lentoasema, jonne on Miamin keskustasta noin 110 kilometriä. Matkustettaessa Miamin kansainväliselle lentoasemalle tai jollekin muulle Floridan isoista lentoasemista kannattaa lähtöselvitykseen ja turvatarkastukseen varata hyvin aikaa lentoasemien runsaan matkustajamäärän vuoksi.

Lennot Floridaan Orlandon lentoasemalle

Matka Orlandon kansainväliselle lentokentälle kestää ilman välilaskuja noin 11,5 tuntia. Tätä artikkelia kirjoitettaessa nopeimmat lennot Helsingistä Orlandoon sisältävät yhden tunnin mittaisen vaihdon ja kestävät näin ollen noin 12,5 tuntia. Orlandon kansainvälinen lentoasema sijaitsee vain reilun kymmenen kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Matka Orlandon keskustaan onnistuu helposti 20 minuutissa lentokenttäbussilla, junalla, taksilla tai vuokraamalla auton omaan käyttöön. Lentoasemalta löytyy useita ravintoloita ja kauppoja.

Lennot Floridaan Tampan lentoasemalle

Artikkelin kirjoittamisen aikaan Tampan kansainväliselle lentoasemalle ei ole Suomesta suoria lentoja, mutta Tampaan voi päästä Helsinki-Vantaan lentoasemalta yhdellä vaihdolla esimerkiksi Miamin lentoaseman kautta. Tampan lentoasema sijaitsee vain noin 10 kilometrin päässä Tampan keskustasta, ja lentokentältä pääsee helposti keskustaan bussilla, taksilla tai itse ajamalla. Lentoasemalta löytyy useita ravintoloita ja kauppoja.