Halvat lennot Miami

Halvimmat lennot kohteeseen Miami

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 327 € yhdensuuntaisille lennoille ja 392 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

TAP Portugal
TAP Portugal
Turkish Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Swiss International Air Lines
Virgin Atlantic
TAP Portugal
LOT-Polish Airlines
Icelandair

Lisätietoja – Miami

Tietoja Miamista

Lennot Miamiin

Floridan suurin kaupunki Miami on tuttu paitsi auringostaan myös monista TV-sarjoista ja leffoista, kuten Miami Vicesta. Suomesta ei ole suoria reittilentoja Miamiin, joten suomalaiset matkustajat joutuvat tekemään välilaskun, mikäli he eivät ole mukana lomalennolla. Expedian kautta sopivan lennon löytäminen on joka tapauksessa helppoa.

Helsinki-Vantaan lentoasemalta on mahdollista lentää yhdellä välilaskulla Miamin kansainväliselle lentoasemalle esimerkiksi Lontoon, Pariisin tai Frankfurtin kautta. Miamin kansainvälinen lentokenttä on yksi American Airlinesin solmukohdista. Miamin lentoasema on myös tärkeimpiä solmukohtia Etelä-Amerikkaan suuntautuville lennoille. Miamiin lennettäessä on hyvä huomioida hurrikaanit, joiden todennäköisyys on suurin kesäkuusta marraskuuhun ulottuvalla ajanjaksolla.

Miamiin suuntautuvien lentojen hinnat ovat yleensä edullisempia talvikuukausina, joulun ja muiden juhlapyhien aiheuttamaa hintapiikkiä lukuun ottamatta. Elokuussa ja muina kesäkuukausina hinnat ovat yleensä korkeammat. Lennot kannattaa joka tapauksessa varata pari kuukautta etukäteen, sillä lentojen varaaminen viime tingassa voi nostaa hintaa merkittävästi. Jos aikataulusi vain antaa myöden, valitse lentopäiväksi tiistai tai jokin muu päivä keskellä viikkoa.

Miami on Floridan pääkaupunki ja taloudellinen keskus. Monessa TV-sarjassa esiintynyt kaupunki tarjoaa sekä suurkaupungin sykettä että leppoisaa rantaelämää. Matkustajat voivat nauttia vilkkaasta yöelämästä, trooppisen lämpimästä ilmastosta ja monesta muusta asiasta. Miamista on myös helppo lähteä tutustumaan muihin paikkoihin Floridassa, aina Florida Keys -saaristosta Orlandon Walt Disney Worldiin.

Lentäminen Suomesta Miamiin

Lentoaika Helsingistä Miamiin riippuu välilaskun kestosta. Lento Lontoosta Miamiin kestää noin yhdeksän tuntia, ja Suomesta pääsee Lontooseen parissa tunnissa. Visa Waiver Program -ohjelman ehdot täyttävä Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia Yhdysvaltoihin. Ohjelmasta ja sen ehdoista saa lisätietoja Internetin ja suurlähetystöjen kautta. Yhdysvaltain rahayksikkö dollari on maailman käytetyin rahayksikkö, joten rahan vaihtaminen käy helposti missä tahansa.

Lennot Miamin kansainväliselle lentoasemalle

Miamin kansainvälinen lentoasema on yksi Yhdysvaltain vilkkaimmista lentoasemista. Sen läpi kulkee vuosittain kymmeniä miljoonia matkustajia ja sieltä liikennöidään lukuisiin kohteisiin ympäri maailman. Lentoasema toimii etenkin Yhdysvaltojen ja Latinalaisen Amerikan sekä Karibian alueen välisen lentoliikenteen solmukohtana.

Miamin kansainvälinen lentoasema sijaitsee Floridassa 13 kilometriä Miamin keskustasta koilliseen. Lentoasemalta pääsee monin eri tavoin Miamiin keskustaan. Mia Mover vie matkustajat maksutta lentoasemalta Miamin päärautatieasemalle, josta matka voi jatkua eteenpäin. Helppo ja edullinen vaihtoehto on käyttää julkisia liikennevälineitä. Mahdollisia vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Metrorail-paikallisjuna, Metrobus-linja-auto ja Tri-trail-lähijuna. Tri-trail-junalla rantalomalle tulleet matkustajat voivat myös siirtyä suoraan esimerkiksi Fort Lauderdaleen. Matkustajat voivat luonnollisesti ottaa myös taksin keskustaan.

Jos olet unelmoinut Miamin lomasta jo pitkään, Expedia on oikea paikka sinulle! Varaa lennot jo tänään ja hanki samalla hotellihuone vaikka Ocean Drivelta ja heittäydy TV-sarjojen tunnelmaan rannan tuntumassa. Expedian avulla voit lisäksi vuokrata auton ja jatkaa vaikka Floridan sisämaahan.

Usein kysytyt kysymykset

Tietoa lennoista kohteeseen Miami
KohdelentokenttäMiami
Kohdelentokentän IATA-koodiFLL

Suosittuja lentoja kohteeseen Miami

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 327 € yhdensuuntaisille lennoille ja 392 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Turkish Airlines
Scandinavian Airlines