Hae vuokra-autoja kohteessa Miami

Hae ja vertaa autovuokraamoita kohteessa Miami

Säästä isosti vertaamalla autovuokraamoja ja paketoi lentosi, hotellisi ja autosi säästääksesi lisää.

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Hyödynnä joustavat varaukset: maksuton peruutusoikeus useimmissa autonvuokrauksissa.

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Miami

Etkö löydä etsimääsi?

Katso kaikki vuokra-autot kohteessa Miami
Näytä kaikki vuokra-autot

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon vuokra-auto maksaa päivässä kohteessa Miami?
Auton vuokraaminen kohteessa Miami maksoi päivässä keskimäärin vain tällä viikolla. Näin halpojen hintojen ansiosta vuokra-auton varaaminen ei syö koko budjettia.
Voinko vuokrata auton kohteessa Miami, FL (MIA-Miamin kansainvälinen lentoasema)?
Kyllä voit ja sinulla on lisäksi runsaasti valinnanvaraa. Autovuokraamot sijaitsevat lentokentällä MIAn autonvuokrauskeskuksessa osoitteessa 3900 NW 25th Street, Miami, FL 33142. Täältä voit valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon monilta luotettavilta yrityksiltä, joihin kuuluu Enterprise, Thrifty ja Budget. Jos kaipaat enemmän vaihtoehtoja, kannattaa tutustua myös Payless- ja P & P Family Auto Rental-vuokraamojen tarjontaan.
Mitä tapahtuu, jos minun pitää peruuttaa kohteen Miami vuokra-autovaraukseni?
Jos sinun täytyy muuttaa suunnitelmiasi, lähes kaikki etukäteen maksetut vuokra-autovaraukset voi peruuttaa ilmaiseksi. Peruutuksen tulee kuitenkin tapahtua viimeistään kuusi tuntia ennen auton hakemista. Tarkista peruutusehdot kuitenkin auton vuokrasopimuksesta. Voit saada lisätietoja varausvahvistuksestasi, tai voit käydä asiakaspalvelumme sivuilla saadaksesi lisää tietoa.
Minkä tyyppisiä autoja voin vuokrata kohteessa Miami?
Pienet mutta paljon mukavuuksia tarjoavat economy-luokan autot ovat kysytyin ajoneuvoluokka kohteessa Miami. Ne ovat helppoja pysäköidä ja ajaa, ja sopivat erinomaisesti varsinkin kaupungissa ajamiseen. Ja koska nämä ajoneuvot kuluttavat vain vähän polttoainetta, voit myös säästää rahaa. Jos taas haluat isomman auton, tutustu valikoimaamme midsize- tai premium-ajoneuvoja.
Missä minun kannattaa vierailla, jos olen lomalla kohteessa Miami?
Kun olet nähnyt kaikki suosituimmat nähtävyydet kohteessa Miami, tutustu ympäröivän seudun tarjoamiin muihin mielenkiintoisiin kohteisiin. Hanki vuokra-auto, heitä laukkusi tavaratilaan ja lähde tien päälle. Tässä on pari road tripiä, jotka saattavat kiinnostaa sinua:

  • Jupiter tarjoaa runsaasti erilaisia mielenkiintoisia nähtävyyksiä, joista Jupiter Beach ja useat muut ovat taatusti näkemisen arvoisia. Tämä kaupunki sijaitsee keskimäärin 130 km:n päässä.
  • Keskimäärin 100 km:n päässä sijaitseva West Palm Beach on myös monien lomailijoiden suosima kohde. Täällä vieraillessasi kannattaa vähintään vierailla kohteessa Rosemary Square. Se on yksi monista syistä, miksi tämä kohde on niin suosittu.
  • Sunken Gardens sijaitsee keskimäärin 330 km:n päässä kohteesta Miami ja se on yksi lähiseudun upeimmista luontokohteista. Voit oikoa täällä jalkojasi ja nauttia raikkaasta ilmasta.

Miksi minun kannattaa varata vuokra-auto kohteessa Miami Expedian kautta?
Ainutlaatuisten tarjoustemme, jäsenalennustemme sekä suuren autovuokraamovalikoimamme ansiosta vuokra-ajoneuvon löytäminen edulliseen hintaan on todella kätevää Expedian kautta. Voit vertailla jopa 32 autovuokraamon ajoneuvoja kohteessa Miami. Lisäksi kun yhdistät autovuokraukseesi hotelli- tai lentovarauksen, voit hyödyntää vieläkin suuremmat säästöt halpojen pakettihintojen avulla.
Kuinka voin löytää parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Miami Expedian kautta?
Edullisimman tarjouksen löytäminen kohteen Miami vuokra-autolle on helppoa Expedian avulla. Sinun tarvitsee vain antaa matkasi tiedot ja vertailla johtavien autovuokraamoiden hintoja. Ja jos lisäät varaukseesi lennot ja hotellin, voit hyödyntää vieläkin alhaisemmat hinnat!
Kuinka vanha minun täytyy olla voidaksesi vuokrata auton kohteessa Miami?
Kuljettajien tulee olla vähintään 21 vuotta vanhoja voidakseen vuokrata auton kohteessa Miami. Nuoremmilta kuljettajilta veloitetaan usein lisämaksuja ja heihin kohdistuu joitain rajoituksia. Autovuokraamot veloittavat usein esimerkiksi nuoren kuljettajan lisämaksun, joka lisätään vuokra-auton hintaan. Rajoituksia taas sovelletaan useimmiten nuorien asiakkaiden vuokrattavissa oleviin ajoneuvoluokkiin. Ikärajat vaihtelevat yrityksestä toiseen, joten tarkista ehdot ennen varauksen tekemistä.
Mitä tarvitsen voidakseni vuokrata auton kohteessa Miami?
Ennen kuin voit hypätä vuokra-autosi ratin taakse kohteessa Miami, sinun tulee esittää ajokorttisi ja luottokorttisi. Lisäksi jos et ota vuokraamon tarjoamaa vakuutusta, voit myös joutua esittämään todisteen omasta vakuutuksestasi. Säännöt vaihtelevat, joten tutustu ehtoihin huolella ennen kuin valitset vuokraamon.
Mikä on halvin vuokra-auto kohteessa Miami?
Viimeisten seitsemän päivän aikana saatavilla olleisiin hintoihin perustuen olisit voinut vuokrata auton niinkin edullisesti kuin per päivä. Toiseksi halvin kohteessa Miami tarjolla ollut hinta oli .
Voinko vuokrata auton kuukaudeksi tai pitemmäksi aikaa kohteessa Miami?
Olipa suunnitelmissasi sitten pysytellä kohteessa Miami tai tutustua myös lähialueeseen, voit varata vuokra-ajoneuvon helposti ja nopeasti Expedian kautta. Anna vain matkasi tiedot ja nouto- ja palautuspaikat, ja me autamme sinua löytämään uskomattomat tarjoukset pitkäaikaista autonvuokrausta varten.
Voinko vuokrata auton kohteessa Miami, jos olen alle 25-vuotias?
Jos olet nuorempi kuljettaja ja etsit vuokra-autoa kohteessa Miami, kannattaa tutustua eri autonvuokrausyritysten ehtoihin. Jotkut niistä saattavat vuokrata alle 25-vuotiaille kuljettajille, ja jotkut eivät. Lisäksi 21–24-vuotiailta saatetaan veloittaa lisäkuluja. Jos haluat välttyä ikäviltä yllätyksiltä autoa noutaessasi, varmista, että tiedät täsmälleen mitä sinun tulee maksaa.
Millainen vakuutus minun pitäisi valita vuokra-autovaraukselleni kohteessa Miami?
Valitse ensiksi haluamasi auto ja katso sitten vuokraamon vuokra-autovakuutukseen liittyvät ehdot ja rajoitukset nähdäksesi, sopiiko vakuutus sinun tarpeisiisi.