Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Autonvuokraus Miamissa

Miami sijaitsee Floridan osavaltiossa Yhdysvalloissa. Miami tunnetaan Suomessa aurinkoisesta säästä ja palmujen reunustamista valkoisista hiekkarannoista. Miami on kuitenkin myös kaupunki, jossa on korkeita pilvenpiirtäjiä ja jonka talouselämä on kehittynyt viime vuosina voimakkaasti. Lähde viettämään ikimuistoinen loma Miamissa, josta löytyy nähtävää ja koettavaa koko perheelle. Kun vuokraat auton Miamissa, voit keskittyä nauttimaan lomasta täysin siemauksin.

Vuokraa ominaisuuksiltaan sopiva auto

Miami on upea ja monipuolinen matkakohde, jossa viihtyvät kaikenikäiset lomailijat. Rannalla loikoilun ohella Miamissa sykähdyttävät vilkas suurkaupunkitunnelma, hulppeat ostoskeskukset, hieno kulttuurielämä ja rentouttavat aktiviteetit golf mukaan lukien. Yöpyminen Miamissa onnistuu niin korkeassa pilvenpiirtäjässä kuin hotellissa, jossa on merimaisema. Jos päätät vierailla autovuokraamossa Miamissa, voit vuokrata juuri sellaisen auton, jota lomallasi tarvitset.

Etsi autonvuokraustarjouksia Miamissa

Miamiin voi lentää Suomesta Miamin kansainväliselle lentoasemalle, joka on Yhdysvaltain itärannikon suosituin lentoasema. Lentotarjouksia Miamiin kannattaa etsiä, koska niitä on erityisesti hiljaisimpina aikoina hyvin saatavilla. Suoria lentoja Miamiin ei ole, mutta yhdellä välilaskulla pääsee perille noin 14 tunnissa. Lentoasemalla on useiden Miamin autovuokraamoiden palvelupisteitä, mutta niiden sijainti vaihtelee autovuokraamosta riippuen. Palvelupiste voi olla terminaalissa ja autolle on järjestetty kuljetus tai myös palvelupisteeseen voi olla kuljetus. Jos auton on vuokrannut etukäteen internetpalvelussa, kannattaa siis olla tarkkana, että suuntaa oikean autovuokraamon palvelupisteeseen.

Auton vuokraus Miamissa on erityisen helppoa, koska autonvuokrauspisteitä on runsaasti eri puolilla kaupunkia. Lentoaseman lisäksi auton voi vuokrata satamasta, rautatieasemalta, hotellien lähistöltä tai muualta keskustan alueelta. Koska Miamissa on runsaasti autovuokraamoja, kilpailu Miamin autonvuokrauspalvelujen kesken on kovaa, ja autonvuokraustarjouksia Miamissa kannattaa siksi etsiä. Hintojen vertailu Miamissa on myös hyvä keino löytää vuokra-auto edullisesti.

Miamissa auton vuokraus kannattaa siksi, että julkinen liikenne ei välttämättä ole kovin toimivaa. Lomalla voi kulkea paljon vapaammin ja aikatauluista välittämättä, kun vuokraa auton. Myös maisemat ovat autolla Miamissa ja lähialueilla liikkuessa hienot, ja halutessaan voi lisäksi poiketa pienemmille teille, joilla näkee enemmän. Koska Miami on suuri kaupunki, siellä ajaminen on helpompaa navigaattorin avustuksella. Muista myös, kun vuokraat auton Miamissa, että vuokra-auto on palautettava täyteen tankattuna.

Miami – aurinkoa ja pilvenpiirtäjiä

Vaikka suurin osa matkailijoista lähtee Miamiin nauttimaan aurinkoisesta ja rentouttavasta lomasta, Miami yllättää matkailijan monipuolisuudellaan. Miamin suositut, palmujen reunustamat hiekkarannat houkuttelevat toki viettämään aikaa rannalla aurinkoa ottaen, uiden ja muita rannan aktiviteetteja harrastaen, mutta Miamissa kannattaa tutustua myös kaupungin muuhun antiin. Sukellus, vesihiihto, lainelautailu, purjehdus, kalastus ja melonta saavat matkailijan viihtymään, samoin kuin golf, kulttuuri- ja taidekohteet, art deco -tyyliset talot sekä vilkas yöelämä. Luonto on pilvenpiirtäjiä vilisevän keskustan ulkopuolella Miamissa kaunista, joten myös luontoihmisille löytyy kaupungista nähtävää. Miamissa on paljon kuubalaisia ja muita eteläamerikkalaisia väestöryhmiä, mikä antaa kaupungille ja esimerkiksi sen ruokakulttuurille oman leimansa.

Miamin erikoisuus ovat myös suorat kadut, joita pitkin voi kävellä ostoskeskuksesta toiseen. Erityisen suosittu harrastus Miamissa ympäri vuoden on golf. Yhä useammin golfin harrastajat ottavat omat golfausvälineet mukaan lomalle ja rentoutuvat aurinkoisessa säässä golfia pelaten. Miamin sää on aurinkoista ja lämmintä ympäri vuoden. Kesäaikaan Miamissa voi olla jopa liian kuuma loman viettoon, joten suositeltava aika matkustaa Miamiin ovat talvikuukaudet. Miamin nähtävyyksiä ovat erityisesti perheen pienimpiä ihastuttava Parrot-viidakkosaari, Vizcaya-museo ja puutarhat, muut museot, uima-allas Venetian Pool, Korallilinna, Fairchildin kasvitieteellinen puutarha, Miamin eläintarha, Miamin satama, maailman suurin trooppinen akvaario Seaquarium ja lähistön Walt Disney -huvipuisto.

Tutustu kohteeseen Miami

Tutustu kohteeseen Miami Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!