Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Autonvuokraus Miamissa

Miami sijaitsee Floridan osavaltiossa Yhdysvalloissa. Miami tunnetaan Suomessa aurinkoisesta säästä ja palmujen reunustamista valkoisista hiekkarannoista. Miami on kuitenkin myös kaupunki, jossa on korkeita pilvenpiirtäjiä ja jonka talouselämä on kehittynyt viime vuosina voimakkaasti. Lähde viettämään ikimuistoinen loma Miamissa, josta löytyy nähtävää ja koettavaa koko perheelle. Kun vuokraat auton Miamissa, voit keskittyä nauttimaan lomasta täysin siemauksin.

Vuokraa ominaisuuksiltaan sopiva auto

Miami on upea ja monipuolinen matkakohde, jossa viihtyvät kaikenikäiset lomailijat. Rannalla loikoilun ohella Miamissa sykähdyttävät vilkas suurkaupunkitunnelma, hulppeat ostoskeskukset, hieno kulttuurielämä ja rentouttavat aktiviteetit golf mukaan lukien. Yöpyminen Miamissa onnistuu niin korkeassa pilvenpiirtäjässä kuin hotellissa, jossa on merimaisema. Jos päätät vierailla autovuokraamossa Miamissa, voit vuokrata juuri sellaisen auton, jota lomallasi tarvitset.

Etsi autonvuokraustarjouksia Miamissa

Miamiin voi lentää Suomesta Miamin kansainväliselle lentoasemalle, joka on Yhdysvaltain itärannikon suosituin lentoasema. Lentotarjouksia Miamiin kannattaa etsiä, koska niitä on erityisesti hiljaisimpina aikoina hyvin saatavilla. Suoria lentoja Miamiin ei ole, mutta yhdellä välilaskulla pääsee perille noin 14 tunnissa. Lentoasemalla on useiden Miamin autovuokraamoiden palvelupisteitä, mutta niiden sijainti vaihtelee autovuokraamosta riippuen. Palvelupiste voi olla terminaalissa ja autolle on järjestetty kuljetus tai myös palvelupisteeseen voi olla kuljetus. Jos auton on vuokrannut etukäteen internetpalvelussa, kannattaa siis olla tarkkana, että suuntaa oikean autovuokraamon palvelupisteeseen.

Auton vuokraus Miamissa on erityisen helppoa, koska autonvuokrauspisteitä on runsaasti eri puolilla kaupunkia. Lentoaseman lisäksi auton voi vuokrata satamasta, rautatieasemalta, hotellien lähistöltä tai muualta keskustan alueelta. Koska Miamissa on runsaasti autovuokraamoja, kilpailu Miamin autonvuokrauspalvelujen kesken on kovaa, ja autonvuokraustarjouksia Miamissa kannattaa siksi etsiä. Hintojen vertailu Miamissa on myös hyvä keino löytää vuokra-auto edullisesti.

Miamissa auton vuokraus kannattaa siksi, että julkinen liikenne ei välttämättä ole kovin toimivaa. Lomalla voi kulkea paljon vapaammin ja aikatauluista välittämättä, kun vuokraa auton. Myös maisemat ovat autolla Miamissa ja lähialueilla liikkuessa hienot, ja halutessaan voi lisäksi poiketa pienemmille teille, joilla näkee enemmän. Koska Miami on suuri kaupunki, siellä ajaminen on helpompaa navigaattorin avustuksella. Muista myös, kun vuokraat auton Miamissa, että vuokra-auto on palautettava täyteen tankattuna.

Miami – aurinkoa ja pilvenpiirtäjiä

Vaikka suurin osa matkailijoista lähtee Miamiin nauttimaan aurinkoisesta ja rentouttavasta lomasta, Miami yllättää matkailijan monipuolisuudellaan. Miamin suositut, palmujen reunustamat hiekkarannat houkuttelevat toki viettämään aikaa rannalla aurinkoa ottaen, uiden ja muita rannan aktiviteetteja harrastaen, mutta Miamissa kannattaa tutustua myös kaupungin muuhun antiin. Sukellus, vesihiihto, lainelautailu, purjehdus, kalastus ja melonta saavat matkailijan viihtymään, samoin kuin golf, kulttuuri- ja taidekohteet, art deco -tyyliset talot sekä vilkas yöelämä. Luonto on pilvenpiirtäjiä vilisevän keskustan ulkopuolella Miamissa kaunista, joten myös luontoihmisille löytyy kaupungista nähtävää. Miamissa on paljon kuubalaisia ja muita eteläamerikkalaisia väestöryhmiä, mikä antaa kaupungille ja esimerkiksi sen ruokakulttuurille oman leimansa.

Miamin erikoisuus ovat myös suorat kadut, joita pitkin voi kävellä ostoskeskuksesta toiseen. Erityisen suosittu harrastus Miamissa ympäri vuoden on golf. Yhä useammin golfin harrastajat ottavat omat golfausvälineet mukaan lomalle ja rentoutuvat aurinkoisessa säässä golfia pelaten. Miamin sää on aurinkoista ja lämmintä ympäri vuoden. Kesäaikaan Miamissa voi olla jopa liian kuuma loman viettoon, joten suositeltava aika matkustaa Miamiin ovat talvikuukaudet. Miamin nähtävyyksiä ovat erityisesti perheen pienimpiä ihastuttava Parrot-viidakkosaari, Vizcaya-museo ja puutarhat, muut museot, uima-allas Venetian Pool, Korallilinna, Fairchildin kasvitieteellinen puutarha, Miamin eläintarha, Miamin satama, maailman suurin trooppinen akvaario Seaquarium ja lähistön Walt Disney -huvipuisto.

Autonvuokraus kohteessa Miami: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Miami?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Miami halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Miami?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Miami keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Miami?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Miami?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Miami

Tutustu kohteeseen Miami Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!