Lennot - Yhdysvallat alkaen 310 €

Parhaat kaupungit kohteessa Yhdysvallat

Halvimmat lennot kohteeseen Yhdysvallat

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 310 € yhdensuuntaisille lennoille ja 399 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Vueling Airlines
Vueling Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Air France
Turkish Airlines
SAS
SAS
American Airlines
Finnair
Finnair
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Aeroflot-Russian Airlines
Finnair
American Airlines
Delta
Delta
Turkish Airlines
Finnair

Tietoa Yhdysvalloista

Lennot Yhdysvaltoihin

Amerikassa kaikki on suurta ja se on totta: Yhdysvalloissa asuu 313 miljoonaa ihmistä ja matkaa länsirannikolta itärannikolle kertyy lähes 3 000 kilometriä. Maan 50 osavaltiossa on maailman tunnetuimpien kaupunkien, nähtävyyksien ja luontokohteiden lisäksi myös täysin toisestaan poikkeavia kulttuureja ja ilmastoja. Yhdysvallat on niin suuri, että jos aiot ehtiä yhden loman aikana useampaan kohteeseen, se onnistuu vain ottamalla alle lentokone. Varaa halvat lennot Yhdysvaltoihin kokemaan enemmän!

Lennot Yhdysvaltoihin

Yhdysvallat on jättiläismäinen maa, joka koostuu keskenään äärimmäisen erilaisista alueista, jotka ovat muovanneet seudun historiaa ja kulttuuria. Etäisyydet ovat niin pitkiä, että maahan lomamatkaa suunnittelevan on parempi laittaa jäitä hattuun ja rajata matkakohteita kovalla kädellä. Jos aiot tehdä matkaa autolla omaan tahtiisi, voit hyödyntää lentotarjoukset Yhdysvaltoihin lentämällä johonkin sopivaan kohteeseen ja ottaa vuokra-auton alle lentokentältä. Autonvuokraus Yhdysvalloissa on helppoa ja polttoaine suomalaisittain halpaa. Muista, että tarvitset kansainvälisen ajokortin sekä luottokortin, sillä kortti toimii vuokraamossa myös panttina.

Voit varata lentoliput Yhdysvaltoihin suoraan Amerikan sydämeen! Pääset Finnairin, Iberian tai British Airwaysin suoralla lennolla – kaksi jälkimmäistä Finnairin liikennöiminä – Helsingistä New Yorkiin John F. Kennedyn kansainväliselle lentoasemalle (JFK) 8 tunnissa 45 minuutissa. Yhden välilaskun lennoilla Suomesta Yhdysvaltoihin pääsee muun muassa Tap Portugalin, SAS:n, KML:n tai Air Francen kyydissä. Edullisia vaihtoehtoja Atlantin ylitykseen tarjoavat myös Norwegian ja Icelandair yhdellä välilaskulla. Välilaskullisten lentojen kestot vaihtelevat kovasti, tosin nopeimmat yltävät reiluun 10 tuntiin. Halvin lento Yhdysvaltoihin saattaa löytyä myös jonkun Euroopan suuren kaupungin kautta. Suomesta ei lennetä suoria lentoja muualle Yhdysvaltoihin, mutta yhdellä välilaskulla Helsingistä Washingtoniin pääset vaikkapa Icelandairilla, joka kuljettaa sinut Washington Dullesin kansainväliselle lentokentälle (IAD) reilussa 11 tunnissa!

Halvat matkat Yhdysvaltoihin kannattaa etsiä hyvissä ajoin. Mannerten väliset lennot ovat edullisimmillaan pari kuukautta ennen lähtöä. Halpoja lentoja Yhdysvaltoihin on tarjolla erityisesti helmikuussa ja syksyllä. Suosituinta matkustusaikaa Atlantin toiselle puolelle ovat kesä- sekä heinäkuu ja joulun ja uuden vuoden aika, jolloin lentoliput voivat olla hieman kalliimpia. Yhdysvalloissa on monia eri ilmastoja ja sääolot perillä riippuvat täysin siitä, mihin päin aiot suunnata. Pohjoisessa talvet ovat suomalaisten kaltaiset, mutta äkillinen lumipyry saattaa panna koko osavaltion liikenteen sekaisin. Floridassa ja Kaliforniassa on varsin hyvät säät ympäri vuoden, mutta keskikesällä etelässä on todella kuuma.

Lennot Yhdysvaltoihin lomamatkalle

Yhdysvaltalaisilta lentoasemilta on aina hyvät yhteydet kaupungin keskustaan, lähikaupunkeihin ja sisämaan jatkolennoille. Edullista kuljetusvaihtoehtoa etsivä voi turvautua paikalliseen julkiseen liikenteeseen, jonka junilla ja busseilla pääsee kätevästi keskustaan. Kentältä voi ottaa myös keskustaan suoraan menevän lentokenttäbussin tai taksin. Muista että lentokentillä seurataan epäilyttävästi käyttäytyviä matkustajia, joten älä herätä siellä liikaa huomiota. Suomalaisen tulee hankkia Visa Waiver -ohjelman mukainen elektroninen matkustuslupa ennen matkaa.

Jos matkustat lasten kanssa, kannattaa ehkä etsiä suorat Yhdysvaltojen lennot tai lento lyhyellä välilaskulla. Suomesta Amerikkaan lennetään yleensä päivällä, joten lapsille kannattaa varata paljon mielenkiintoista tekemistä matkan ajaksi. Varaa hotellit Yhdysvalloissa jo etukäteen ainakin ensimmäisiksi öiksi erityisesti, jos suuntaat suurkaupunkiin tai olet liikkeellä loma-aikoina. Myös kentällä esitettävässä maahantulolomakkeessa kysytään ensimmäisen majapaikan yhteystiedot. Tarkasta myös aina ennen matkaa maahantulosäännöt, koska ne voivat muuttua!

Lennot Yhdysvaltoihin kesällä tai talvella

Varaa lennot Yhdysvaltoihin ihaniin lapsiperheiden kohteisiin: Chicagossa aivan lähekkäin sijaitsevat Shedd Aquarium, Adler Planetarium ja Field Museum, jossa lapset sukeltavat dinosaurusten jännittävään maailmaan. Samalta alueelta löytyy myös ostosparatiisi Magnificent Mile ja Chicagon kävijöiden suosikkipuisto Millennium Park. Michiganjärven alueella puolestaan on upeita luonnonnähtävyyksiä ja itse järvellä voi poiketa uimassa!

Voit tutustua Etelävaltioihin Floridassa tai Louisianassa. Floridassa sijaitseva lasten suursuosikki Disneyworld on myös monien aikuisten mieleen. Länsirannikolla on kiinnostavia autoilureittejä Kalifornian legendaarisista kaupungeista San Franciscosta ja Los Angelesista puhumattakaan. Perheen kanssa matkustavien kannattaa yrittää ennakoida Yhdysvaltojen lomakuukaudet, juhlapyhät ja viikonloput, jolloin maanteiden ja lentokenttien ruuhkissa odottelu saattaa rasittaa pieniä matkustajia.

Lento Yhdysvaltoihin tarjoaa matkailijalle tasankoa, vuoristoa, rannikkoa ja sisämaata. Käy pohjoisen Suurilla järvillä ja Niagaran putouksilla, itärannikolla Uudessa Englannissa, läntisillä Kalliovuorilla, Luoteis-Arizonassa Grand Canyonin tai Yosemiten kansallispuistossa tai upeissa rantakohteissa Miamissa tai San Diegossa.

❓ Voinko peruuttaa lentoni koronaviruksen (COVID-19) takia, jos matkakohteeni on Yhdysvallat?

✔️ Peruutuskäytännöt vaihtelevat kumppaneittain, mutta monet niistä kattavat matkat epidemia-alueille. Päivämäärät ja matkakohteet muuttuvat jatkuvasti, kun tilanteesta saadaan uusia tietoja, joten matkailijoiden kannattaa tarkistaa tulevan matkan peruutusmahdollisuus lentoyhtiöltään. Asiakaspalveluportaalissamme voit ottaa selvää, mitkä käytännöt koskevat lentoasi kohteeseen Yhdysvallat.


❓ Mikä on paras tapa löytää joustavilla muutoskäytännöillä varustettuja halpoja lentoja kohteeseen Yhdysvallat?

✔️ Koronaviruksen (COVID-19) takia monet luotetuista lentoyhtiökumppaneistamme antavat tietyille uusille varauksille kohteeseen Yhdysvallat maksuttoman muutosoikeuden, joten harkitse näiden lentoyhtiöiden suodattamista hakiessasi halpoja lentoja kohteeseen Yhdysvallat!


❓ Mitä yleisiä vinkkejä on olemassa kohteeseen Yhdysvallat koronavirusepidemian (COVID-19) aikana matkustaville?

✔️ Useimmat hotellimme kohteessa Yhdysvallat tarjoavat ilmaisen peruutuksen, joten harkitse hyvitettävän hotellin varausta ei-hyvitettävän sijaan. Tunnistat ne hakutuloksissa ”Ilmainen peruutusoikeus” -merkinnästä. Hinnat voivat vaihdella, mutta mielestämme tärkeintä tällä hetkellä on joustavuus.


✔️ Ostaessasi lentolippuja kohteeseen Yhdysvallat muista tarkistaa niiden ehdot, koska joitakin lippuja ei voi muuttaa tai muutoksesta veloitetaan tuntuva maksu. Lue lippusi ehdot ja rajoitukset ennen ostamista