Lennot - Yhdysvallat alkaen 271 €

Yhdysvallat: Suositut kaupungit

Halvimmat lennot kohteeseen Yhdysvallat

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 271 € yhdensuuntaisille lennoille ja 514 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Icelandair
Icelandair
Icelandair
Turkish Airlines
Icelandair
Lufthansa
Scandinavian Airlines
Brussels Airlines
Delta
Lufthansa

Tietoa Yhdysvalloista

Lennot Yhdysvaltoihin

Amerikassa kaikki on suurta ja se on totta: Yhdysvalloissa asuu 313 miljoonaa ihmistä ja matkaa länsirannikolta itärannikolle kertyy lähes 3 000 kilometriä. Maan 50 osavaltiossa on maailman tunnetuimpien kaupunkien, nähtävyyksien ja luontokohteiden lisäksi myös täysin toisestaan poikkeavia kulttuureja ja ilmastoja. Yhdysvallat on niin suuri, että jos aiot ehtiä yhden loman aikana useampaan kohteeseen, se onnistuu vain ottamalla alle lentokone. Varaa halvat lennot Yhdysvaltoihin kokemaan enemmän!

Lennot Yhdysvaltoihin

Yhdysvallat on jättiläismäinen maa, joka koostuu keskenään äärimmäisen erilaisista alueista, jotka ovat muovanneet seudun historiaa ja kulttuuria. Etäisyydet ovat niin pitkiä, että maahan lomamatkaa suunnittelevan on parempi laittaa jäitä hattuun ja rajata matkakohteita kovalla kädellä. Jos aiot tehdä matkaa autolla omaan tahtiisi, voit hyödyntää lentotarjoukset Yhdysvaltoihin lentämällä johonkin sopivaan kohteeseen ja ottaa vuokra-auton alle lentokentältä. Autonvuokraus Yhdysvalloissa on helppoa ja polttoaine suomalaisittain halpaa. Muista, että tarvitset kansainvälisen ajokortin sekä luottokortin, sillä kortti toimii vuokraamossa myös panttina.

Voit varata lentoliput Yhdysvaltoihin suoraan Amerikan sydämeen! Pääset Finnairin, Iberian tai British Airwaysin suoralla lennolla – kaksi jälkimmäistä Finnairin liikennöiminä – Helsingistä New Yorkiin John F. Kennedyn kansainväliselle lentoasemalle (JFK) 8 tunnissa 45 minuutissa. Yhden välilaskun lennoilla Suomesta Yhdysvaltoihin pääsee muun muassa Tap Portugalin, SAS:n, KML:n tai Air Francen kyydissä. Edullisia vaihtoehtoja Atlantin ylitykseen tarjoavat myös Norwegian ja Icelandair yhdellä välilaskulla. Välilaskullisten lentojen kestot vaihtelevat kovasti, tosin nopeimmat yltävät reiluun 10 tuntiin. Halvin lento Yhdysvaltoihin saattaa löytyä myös jonkun Euroopan suuren kaupungin kautta. Suomesta ei lennetä suoria lentoja muualle Yhdysvaltoihin, mutta yhdellä välilaskulla Helsingistä Washingtoniin pääset vaikkapa Icelandairilla, joka kuljettaa sinut Washington Dullesin kansainväliselle lentokentälle (IAD) reilussa 11 tunnissa!

Halvat matkat Yhdysvaltoihin kannattaa etsiä hyvissä ajoin. Mannerten väliset lennot ovat edullisimmillaan pari kuukautta ennen lähtöä. Halpoja lentoja Yhdysvaltoihin on tarjolla erityisesti helmikuussa ja syksyllä. Suosituinta matkustusaikaa Atlantin toiselle puolelle ovat kesä- sekä heinäkuu ja joulun ja uuden vuoden aika, jolloin lentoliput voivat olla hieman kalliimpia. Yhdysvalloissa on monia eri ilmastoja ja sääolot perillä riippuvat täysin siitä, mihin päin aiot suunnata. Pohjoisessa talvet ovat suomalaisten kaltaiset, mutta äkillinen lumipyry saattaa panna koko osavaltion liikenteen sekaisin. Floridassa ja Kaliforniassa on varsin hyvät säät ympäri vuoden, mutta keskikesällä etelässä on todella kuuma.

Lennot Yhdysvaltoihin lomamatkalle

Yhdysvaltalaisilta lentoasemilta on aina hyvät yhteydet kaupungin keskustaan, lähikaupunkeihin ja sisämaan jatkolennoille. Edullista kuljetusvaihtoehtoa etsivä voi turvautua paikalliseen julkiseen liikenteeseen, jonka junilla ja busseilla pääsee kätevästi keskustaan. Kentältä voi ottaa myös keskustaan suoraan menevän lentokenttäbussin tai taksin. Muista että lentokentillä seurataan epäilyttävästi käyttäytyviä matkustajia, joten älä herätä siellä liikaa huomiota. Suomalaisen tulee hankkia Visa Waiver -ohjelman mukainen elektroninen matkustuslupa ennen matkaa.

Jos matkustat lasten kanssa, kannattaa ehkä etsiä suorat Yhdysvaltojen lennot tai lento lyhyellä välilaskulla. Suomesta Amerikkaan lennetään yleensä päivällä, joten lapsille kannattaa varata paljon mielenkiintoista tekemistä matkan ajaksi. Varaa hotellit Yhdysvalloissa jo etukäteen ainakin ensimmäisiksi öiksi erityisesti, jos suuntaat suurkaupunkiin tai olet liikkeellä loma-aikoina. Myös kentällä esitettävässä maahantulolomakkeessa kysytään ensimmäisen majapaikan yhteystiedot. Tarkasta myös aina ennen matkaa maahantulosäännöt, koska ne voivat muuttua!

Lennot Yhdysvaltoihin kesällä tai talvella

Varaa lennot Yhdysvaltoihin ihaniin lapsiperheiden kohteisiin: Chicagossa aivan lähekkäin sijaitsevat Shedd Aquarium, Adler Planetarium ja Field Museum, jossa lapset sukeltavat dinosaurusten jännittävään maailmaan. Samalta alueelta löytyy myös ostosparatiisi Magnificent Mile ja Chicagon kävijöiden suosikkipuisto Millennium Park. Michiganjärven alueella puolestaan on upeita luonnonnähtävyyksiä ja itse järvellä voi poiketa uimassa!

Voit tutustua Etelävaltioihin Floridassa tai Louisianassa. Floridassa sijaitseva lasten suursuosikki Disneyworld on myös monien aikuisten mieleen. Länsirannikolla on kiinnostavia autoilureittejä Kalifornian legendaarisista kaupungeista San Franciscosta ja Los Angelesista puhumattakaan. Perheen kanssa matkustavien kannattaa yrittää ennakoida Yhdysvaltojen lomakuukaudet, juhlapyhät ja viikonloput, jolloin maanteiden ja lentokenttien ruuhkissa odottelu saattaa rasittaa pieniä matkustajia.

Lento Yhdysvaltoihin tarjoaa matkailijalle tasankoa, vuoristoa, rannikkoa ja sisämaata. Käy pohjoisen Suurilla järvillä ja Niagaran putouksilla, itärannikolla Uudessa Englannissa, läntisillä Kalliovuorilla, Luoteis-Arizonassa Grand Canyonin tai Yosemiten kansallispuistossa tai upeissa rantakohteissa Miamissa tai San Diegossa.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko peruuttaa lentoni kohteeseen Yhdysvallat COVID-19:n takia?
Kätevästä asiakaspalveluportaalistamme löydät kaikki vastaukset melkein mihin tahansa matkaa koskevaan kysymykseen, kuten esimerkiksi siihen, miten voit peruuttaa tai vaihtaa lentosi COVID-19:n takia. Jotta voit olla täysin huoletta, käy läpi valitsemasi lentoyhtiön ehdot ja rajoitukset ennen kuin teet varauksen.
Mikä on paras tapa löytää kohteeseen Yhdysvallat meneviä halpoja lentoja, joissa on joustavat muutoskäytännöt?
Expedian avulla se on lastenleikkiä. Vaihe 1: anna haluamasi matkustuspäivät ja napsauta “Hae”-painiketta. Vaihe 2: valitse ruudun vasemmalta laidalta löytyvän “Joustavat muutoskäytännöt” -kohdan alta “Ei muutosmaksua”. Vaihe 3: varaa joustava ja halpa lippusi kohteeseen Yhdysvallat.
Mitä yleisiä asioita COVID-19-pandemian aikana kohteeseen Yhdysvallat matkustavien tulisi tietää?
Jos tämä on ensimmäinen kerta, kun matkustat koronaviruspandemian aikana, huomaat takuuvarmasti monenlaisia uusia sääntöjä, rajoituksia ja käytäntöjä. Noudata näitä vinkkejä, jotta kohteen Yhdysvallat lomasi sujuu ongelmitta:

 • Ennen kuin varaat mitään, tutki onko lähtöpaikassasi ja kohteessasi voimassa minkäänlaisia matkustusrajoituksia. Viimeisimmät tiedot saat viranomaisten matkustustiedotteista.
 • Vaatimusten mukaan sinun on käytettävä kasvomaskia lentokentällä, mukaan lukien lentokentän turvatarkastuksessa. Lentokentän viranomainen pyytää sinua jossain vaiheessa laskemaan maskiasi vahvistaakseen henkilöllisyytesi.
 • Älä ojenna tarkastuskorttiasi suoraan lentoaseman työntekijälle. Sen sijaan sinun pitää laittaa se lukijan päälle ja nostaa se sitten ylös työntekijän tarkasteltavaksi.
 • Sinulla on lupa ottaa käsimatkatavaroihin korkeintaan 100 ml käsihuuhdetta. Käsihuuhde tulee poistaa käsimatkatavaroista turvatarkastuksen ajaksi.
 • Laita henkilökohtaiset tavarat (esimerkiksi lompakko, avaimet ja puhelin) turvatarkastuksessa tavarakaukalon sijasta käsimatkatavaroihin, jotta turvatarkastuslinjastolla kulkee mahdollisimman vähän käsittelyä tarvitsevia esineitä.
 • Jos olet tuomassa ruokaa mukanasi turvatarkastuksen läpi, laita se läpinäkyvään muovipussiin ja sen jälkeen tavarakaukaloon. Näin on epätodennäköisempää, että lentokentän työntekijä joutuu koskemaan ruokaasi ja käsimatkatavaroihisi tarkistaakseen ne.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Yhdysvallat?
Finnair vie sinut kohteeseen Yhdysvallat tai sen lähelle yhdellä tarjoamistaan 47 kuukausittaisesta lennosta. Näihin sisältyy 30 lentoa kentälle Chicago, IL (ORD-O’Haren kansainvälinen lentoasema) ja 17 lentoa kentälle Dallas, TX (DFW-Dallas-Fort Worthin kansainvälinen lentoasema) per kuukausi.
Miten voin löytää halvat liput kohteeseen Yhdysvallat?
Expedian avulla nappaat joka kerta huipputarjouksen, mutta “Joustavat päivämäärät” -ominaisuutemme tekee siitä entistäkin helpompaa. Anna haluamasi lentopäivät ja napsauta sitten yläpuolella olevaa “Joustavat päivämäärät” -linkkiä vertaillaksesi läheisten päivien halvimpia hintoja. 514 € oli kohteeseen Yhdysvallat menevän lennon paras hinta viimeisten seitsemän päivän aikana.
Kuinka paljon lento kohteeseen Yhdysvallat maksaa?
Viimeisten seitsemän päivän aikana menopaluulento kohteeseen Yhdysvallat maksoi vähintään 514 € ja enintään 611 €. Kohteesta Helsinki (HEL) lähtevät yhdensuuntaiset lentomatkat maksoivat samaan aikaan vain 271 €.
Mitkä ovat kohteen Yhdysvallat suosituimmat lentokentät?
Lähtöpaikastasi, budjetistasi ja valitsemastasi lentoyhtiöstä riippuen saavut jollekin näistä johtavista lentokentistä kohteessa Yhdysvallat:

 • Chicago, IL (ORD-O’Haren kansainvälinen lentoasema) – 32045 lentoa kuukaudessa.
 • Atlanta, GA (ATL-Hartsfield-Jackson Atlantan kansainvälinen lentoasema) – 30013 lentoa kuukaudessa.
 • Dallas, TX (DFW-Dallas-Fort Worthin kansainvälinen lentoasema) – 27169 lentoa kuukaudessa.

Kuinka paljon lentolippu maksaa kohteeseen Yhdysvallat?
Kohteen Yhdysvallat lennot maksoivat noin 514 € – 611 € edellisten seitsemän päivän aikana. Yleensä mitä aikaisemmassa vaiheessa teet varauksen, sitä paremman alennuksen saat.
Mitkä kuukaudet ovat halvimpia varata lennot kohteeseen Yhdysvallat?
Varaa lentomatkasi tammikuussa, jotta saat mahdollisuuden napata loistavan lentotarjouksen kohteeseen Yhdysvallat. Kesän ja talven loma-ajat ovat yleensä tyyreimmät ajat ostaa lentoliput.
Kuinka kauan lento kohteeseen Yhdysvallat kestää?
Lentosi kohteeseen Yhdysvallat voi olla lyhyt tai pitkä riippuen siitä, mistä lento lähtee. Ennen kuin lataat kannettavalle tietokoneellesi tai tabletillesi joukon TV-sarjoja ja podcasteja, katsasta näiden vilkkaiden kotimaan reittien keskimääräiset lentoajat:

 • Denver, CO (DEN-Denverin kansainvälinen lentoasema) → Chicago, IL (ORD-O’Haren kansainvälinen lentoasema): 2 tuntia ja 29 minuuttia
 • Los Angeles, CA (LAX-Los Angelesin kansainvälinen lentoasema) → Chicago, IL (ORD-O’Haren kansainvälinen lentoasema): 3 tuntia ja 55 minuuttia
 • New York, New York (LGA-LaGuardia) → Chicago, IL (ORD-O’Haren kansainvälinen lentoasema): 2 tuntia ja 38 minuuttia

Mitkä ovat parhaat aktiviteetit kohteessa Yhdysvallat?

 • New York tarjoaa niin paljon tekemistä, että ei ole mikään ihme, että turistit aloittavat matkansa kohteessa Yhdysvallat useimmiten tästä vilkkaasta kaupungista. Voit viettää ensimmäiset pari päivää tutustuen suosituimpiin nähtävyyksiin, joihin kuuluu esimerkiksi Times Square, ennen kuin siirryt perehtymään joihinkin tämän paikan vähemmän tunnettuihin helmiin.
 • Kohteessa New York on yleisesti ottaen subtrooppinen ilmasto. Ennen lomalle lähtöä kannattaa kuitenkin tarkistaa matkakohteesi säätiedotukset. Olipa odotettavissa kylmää, kuumaa, kuivaa tai sateista säätä, aina on fiksua olla valmistautunut kaikkeen!
 • Buffalo, joka sijaitsee suurin piirtein 470 km luoteeseen kohteesta New York, kannattaa myös lisätä listalle. Tämän kohteen tunnetuimpiin nähtävyyksiin kuuluu muun muassa Southgate Plaza – täällä ei kannata unohtaa vierailla.

Suosittuja lentoja kohteeseen Yhdysvallat

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Icelandair