Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Orlando

Katso kaikki kohteen Orlando vuokra-autot

Autonvuokraus Orlandossa

Orlando tunnetaan teema- ja huvipuistoistaan, joista kuuluisin on Walt Disney World. Orlandon alueella on helppoa liikkua vuokra-autolla etenkin silloin, kun haluaa tutustua huvipuiston ulkopuolisiin kohteisiin. Autoillen pääsee helposti keskustan ulkopuolella oleviin kohteisiin, eikä matkalla tarvitse tuhlata aikaa julkisia kulkuvälineitä odotellen. Expedia on luotettava matkustamiseen liittyvien palvelujen tarjoaja. Sen autonvuokrausvertailun avulla löydät itsellesi juuri sopivan ajoneuvon, joten vuokraa auto Orlandossa ja nauti matkastasi täysillä. Sisämaakaupunki Orlando sijaitsee Floridan niemimaalla, eikä meren rannalle ole pitkä matka. Kaupunki on lapsiperheiden suosima kohde, johon on helppo yhdistää myös rantaloma.

Orlando on yksi Yhdysvaltojen tunnetuimmista matkakohteista ja sinne tehdään matkoja ympäri vuoden. Vuokra-auton voi hankkia käyttöönsä jo heti Orlandon kansainväliseltä lentoasemalta, mutta keskustassakin toimii monia autovuokraamoja, joiden nouto- ja palautuspaikoista on helppo valita itselle parhaiten sopiva vaihtoehto. Vuokra-autoja Orlandossa löytyy niin hotellien kuin nähtävyyksienkin lähistöltä, joten auton vuokraus ei tuota siksi ylimääräistä vaivaa vaan pikemminkin helpottaa lomanviettoa.

Vuokra-autolla enemmän irti matkasta

Loma- ja viihdeteollisuuskeskuksena tunnetussa Orlandossa on noin 149 000 asukasta (2002), esikaupunkeineen 1,2 miljoonaa asukasta. Disney Worldin lisäksi alueella on useita muita teema- ja huvipuistoja, kuten Universal Studios Florida, Sea World ja Time Warnerin studiot. Maailman suurin huvipuisto Disney World koostuu neljästä elämyspuistosta. Tältä 120 neliömetrin alueelta löytyy aina hauskaa tekemistä ja puuhaa. Vieraat voivat siemailla teetä satuhahmojen kanssa tai käydä Tuhkimon linnassa. Jos aikaa on varattu matkaan enemmän, kannattaa vuokrata vuokra-auto ja ajaa Kennedyn avaruuskeskukseen 50 km Orlandosta itään. Keskuksen museossa voit tutustua kaikkeen avaruuteen ja astronautteihin liittyvään. Maailman meriin ja merielämään voi puolestaan perehtyä SeaWorldissa ja sen viereisissä Discovery Cove- ja Aquatica -huvipuistoissa. Ne muodostavat yhdessä maailman suurimpiin kuuluvan kompleksin, jossa esitellään merielämää.

Jos haluat tehdä retken meren rannalle, Orlandon autovuokraamot tarjoavat siirtymiseen sopivan vaihtoehdon matkustaja- ja tavaramäärän mukaan vaihdellen. Valikoimista löytyy sekä normaalikokoisia henkilöautoja että erikokoisia katumaastureita. Tilavimpiin malleihin mahtuu jopa seitsemän henkeä, ja kaikkien matkustajien matkatavarat on helppo kuljettaa auton kyydissä. Orlando on sitrushedelmien viljelyalueen keskus, mistä piirikunnan nimi Orange kertoo. Matkailija voi vuokrata auton ja ihailla ajomatkan aikana appelsiiniviljelmiä sekä nauttia määränpäässä niemimaan loputtomista hiekkarannoista ja rennosta lomatunnelmasta. Auringonpaisteen osavaltiona tunnetun Floridan lämmin ilmasto, Orlandon lukuisat teema- ja huvipuistot ja lyhyen etäisyyden päässä Orlandosta sijaitsevat upeat hiekkarannat vetävät kävijöitä kaikkialta maailmasta.

Universal Studios Orlando -studioilla matkailija voi sukeltaa taianomaiseen elokuvamaailmaan. Studioilla voi kurkistaa kulissien taakse ja nähdä, mitä elokuvien teko on käytännössä. Onnekkaimmat voivat jopa päästä avustajiksi elokuvaan. Kannattaa myös tutustua Orlandon tärkeimpiin nähtävyyksiin kuuluvaan Orlando Science Center -tiedekeskukseen, jossa on interaktiivisia näyttelyitä. Shoppailuun voi syventyä vaikkapa vuokraamalla auton ja ajamalla Florida Mall -ostoskeskukseen, jossa on 250 myymälää 179 778 m2:n alueella. Yöpyä voi ostoskeskuksen alueella ja lähellä olevissa hotelleissa. Majoituksenkin voi hoitaa Expedian hotellivarauspalvelun kautta etukäteen.

Kaikki matkavalmistelut kotoa käsin

Autonvuokrausvertailun avulla on helppo löytää vuokra-auto juuri haluamalleen ajankohdalle. Lisäasetusten ansiosta on mahdollista jopa valita tietty autovuokraamo, mikäli haluaa mieluiten asioida kyseisen yrityksen kanssa. Kaikissa Orlandon vuokra-autoissa on ilmastointi ja automaattivaihteisto, eikä kilometrimäärää ole rajoitettu. Mikäli matka sattuisi peruuntumaan, vuokra-auton varauksen voi peruuttaa veloituksetta.

Kaikki Orlandoon ja Floridaan suuntautuvien matkojen järjestelyt voi hoitaa luotettavasti Expedian kautta. Sen internetsivuilla on mahdollista varata myös lennot Orlandoon sekä hotellit matkan ajaksi. Sivuilta löytyy edulliset hinnat ja useiden eri yritysten tarjonta, joten matkan suunnittelu onnistuu hyvin pienelläkin budjetilla. Orlandossa auton vuokraan sisältyy myös vakuutus. Edullinen ja mukava loma on helppo järjestää kotoa käsin luotettavasti vain pienellä vaivalla.

Tutustu kohteeseen Orlando

Tutustu kohteeseen Orlando Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!