Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Orlando

Katso kaikki kohteen Orlando vuokra-autot

Autonvuokraus Orlandossa

Orlando tunnetaan teema- ja huvipuistoistaan, joista kuuluisin on Walt Disney World. Orlandon alueella on helppoa liikkua vuokra-autolla etenkin silloin, kun haluaa tutustua huvipuiston ulkopuolisiin kohteisiin. Autoillen pääsee helposti keskustan ulkopuolella oleviin kohteisiin, eikä matkalla tarvitse tuhlata aikaa julkisia kulkuvälineitä odotellen. Expedia on luotettava matkustamiseen liittyvien palvelujen tarjoaja. Sen autonvuokrausvertailun avulla löydät itsellesi juuri sopivan ajoneuvon, joten vuokraa auto Orlandossa ja nauti matkastasi täysillä. Sisämaakaupunki Orlando sijaitsee Floridan niemimaalla, eikä meren rannalle ole pitkä matka. Kaupunki on lapsiperheiden suosima kohde, johon on helppo yhdistää myös rantaloma.

Orlando on yksi Yhdysvaltojen tunnetuimmista matkakohteista ja sinne tehdään matkoja ympäri vuoden. Vuokra-auton voi hankkia käyttöönsä jo heti Orlandon kansainväliseltä lentoasemalta, mutta keskustassakin toimii monia autovuokraamoja, joiden nouto- ja palautuspaikoista on helppo valita itselle parhaiten sopiva vaihtoehto. Vuokra-autoja Orlandossa löytyy niin hotellien kuin nähtävyyksienkin lähistöltä, joten auton vuokraus ei tuota siksi ylimääräistä vaivaa vaan pikemminkin helpottaa lomanviettoa.

Vuokra-autolla enemmän irti matkasta

Loma- ja viihdeteollisuuskeskuksena tunnetussa Orlandossa on noin 149 000 asukasta (2002), esikaupunkeineen 1,2 miljoonaa asukasta. Disney Worldin lisäksi alueella on useita muita teema- ja huvipuistoja, kuten Universal Studios Florida, Sea World ja Time Warnerin studiot. Maailman suurin huvipuisto Disney World koostuu neljästä elämyspuistosta. Tältä 120 neliömetrin alueelta löytyy aina hauskaa tekemistä ja puuhaa. Vieraat voivat siemailla teetä satuhahmojen kanssa tai käydä Tuhkimon linnassa. Jos aikaa on varattu matkaan enemmän, kannattaa vuokrata vuokra-auto ja ajaa Kennedyn avaruuskeskukseen 50 km Orlandosta itään. Keskuksen museossa voit tutustua kaikkeen avaruuteen ja astronautteihin liittyvään. Maailman meriin ja merielämään voi puolestaan perehtyä SeaWorldissa ja sen viereisissä Discovery Cove- ja Aquatica -huvipuistoissa. Ne muodostavat yhdessä maailman suurimpiin kuuluvan kompleksin, jossa esitellään merielämää.

Jos haluat tehdä retken meren rannalle, Orlandon autovuokraamot tarjoavat siirtymiseen sopivan vaihtoehdon matkustaja- ja tavaramäärän mukaan vaihdellen. Valikoimista löytyy sekä normaalikokoisia henkilöautoja että erikokoisia katumaastureita. Tilavimpiin malleihin mahtuu jopa seitsemän henkeä, ja kaikkien matkustajien matkatavarat on helppo kuljettaa auton kyydissä. Orlando on sitrushedelmien viljelyalueen keskus, mistä piirikunnan nimi Orange kertoo. Matkailija voi vuokrata auton ja ihailla ajomatkan aikana appelsiiniviljelmiä sekä nauttia määränpäässä niemimaan loputtomista hiekkarannoista ja rennosta lomatunnelmasta. Auringonpaisteen osavaltiona tunnetun Floridan lämmin ilmasto, Orlandon lukuisat teema- ja huvipuistot ja lyhyen etäisyyden päässä Orlandosta sijaitsevat upeat hiekkarannat vetävät kävijöitä kaikkialta maailmasta.

Universal Studios Orlando -studioilla matkailija voi sukeltaa taianomaiseen elokuvamaailmaan. Studioilla voi kurkistaa kulissien taakse ja nähdä, mitä elokuvien teko on käytännössä. Onnekkaimmat voivat jopa päästä avustajiksi elokuvaan. Kannattaa myös tutustua Orlandon tärkeimpiin nähtävyyksiin kuuluvaan Orlando Science Center -tiedekeskukseen, jossa on interaktiivisia näyttelyitä. Shoppailuun voi syventyä vaikkapa vuokraamalla auton ja ajamalla Florida Mall -ostoskeskukseen, jossa on 250 myymälää 179 778 m2:n alueella. Yöpyä voi ostoskeskuksen alueella ja lähellä olevissa hotelleissa. Majoituksenkin voi hoitaa Expedian hotellivarauspalvelun kautta etukäteen.

Kaikki matkavalmistelut kotoa käsin

Autonvuokrausvertailun avulla on helppo löytää vuokra-auto juuri haluamalleen ajankohdalle. Lisäasetusten ansiosta on mahdollista jopa valita tietty autovuokraamo, mikäli haluaa mieluiten asioida kyseisen yrityksen kanssa. Kaikissa Orlandon vuokra-autoissa on ilmastointi ja automaattivaihteisto, eikä kilometrimäärää ole rajoitettu. Mikäli matka sattuisi peruuntumaan, vuokra-auton varauksen voi peruuttaa veloituksetta.

Kaikki Orlandoon ja Floridaan suuntautuvien matkojen järjestelyt voi hoitaa luotettavasti Expedian kautta. Sen internetsivuilla on mahdollista varata myös lennot Orlandoon sekä hotellit matkan ajaksi. Sivuilta löytyy edulliset hinnat ja useiden eri yritysten tarjonta, joten matkan suunnittelu onnistuu hyvin pienelläkin budjetilla. Orlandossa auton vuokraan sisältyy myös vakuutus. Edullinen ja mukava loma on helppo järjestää kotoa käsin luotettavasti vain pienellä vaivalla.

Autonvuokraus kohteessa Orlando: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Orlando?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Orlando halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Orlando?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Orlando keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Orlando?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Orlando?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Orlando

Tutustu kohteeseen Orlando Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!