Floridassa saattaa olla voimassa COVID-19:stä johtuvia matkustusrajoituksia, mukaan lukien omaehtoinen karanteeni.

OrlandoUnited States of America

Löydä sisäinen lapsesi Walt Disney World® Resortissa, ui delfiinien kanssa SeaWorld® Orlandossa ja opi mielenkiintoisia asioita maailmankaikkeudesta Kennedyn avaruuskeskuksessa. Ne kaikki sijaitsevat kätevästi lähellä toisiaan.

Orlando on vilkas ja kompakti kaupunki, joka on täynnä hauskaa tekemistä koko loman ajaksi. Trooppinen ilmasto houkuttelee matkailijoita sen moniin perhekohteisiin ympäri vuoden. Kaupunki on tunnettu maailmankuuluista teemapuistoistaan, tasokkaista golfkentistään ja upeista tiede- ja avaruuskeskuksistaan.

Orlandoa pidetään koko maailman teemapuistoparatiisina. Yli 10 000 hehtaarin kokoisella alueella sijaitseva neljästä teemapuistosta, kahdesta vesipuistosta ja yli 20 hotellista koostuva Walt Disney World® Resort on yksi koko Yhdysvaltojen suosituimmista matkakohteista. Näe esimerkiksi Magic Kingdom® ja sen täysikokoinen Tuhkimon linna. Toinen alueen vetonaula on Epcot®, jossa voit tutustua uusimpiin keksintöihin ja tulevaisuuden tekniikkaan erilaisten näyttelyiden ja pelien kautta.

20 minuutin ajomatkan päässä sijaitsevat SeaWorld® Orlando ja Aquatica. Vietä vaikka koko päivä tutustuen meren eläimiin ja vilvoitellen päätähuimaavissa vesiliukumäissä. Muista myös lähistön Gatorland®, jossa voit tutustua Floridan soissa ja suistoissa asuviin matelijoihin.

Orlando on myös insinööritieteen ja teknologian keskus muun muassa sen vuoksi, että sen lähellä sijaitsee Kennedyn avaruuskeskus. Näe laukaisualustat, joilta alkoi esimerkiksi Yhdysvaltain historian ensimmäinen kuulento. Space Shuttle Launch Experience -keskuksessa voit nousta avaruussukkulan ohjaamoon ja kokea simuloidusti, miltä lentäminen ulkoavaruuteen tuntuu.

Lähellä keskustaa sijaitsevassa Orlando Science Centerissä koko perhe voi viettää hauskoja hetkiä. Näyttelyt käsittelevät kaikkea mahdollista dinosauruksista Floridan alkuperäiskasveihin ja -eläimiin sekä kertovat, mihin esimerkiksi valo ja sähkö perustuvat.

Pitkän ja kostean kesän aikana voit etsiä varjoisan paikan Harry P. Leu Gardensista, joka on 20 hehtaarin kokoinen puisto vihreine nurmikkoineen ja vanhoine tammineen. Sieltä voit ihastella myös Orlandon luonnon järjestämiä mahtavia esityksiä, kuten iltapäivän ukkoskuuroja. Sellaisen sattuessa varaudu kovaan salamointiin ja rajuihin, mutta nopeasti ohi meneviin sadekuuroihin.

Missä yöpyä kohteessa Orlando

Orlando johon kuuluu golf

West Kissimmee

4/5Very Good!(2 aluearvostelua)

Kohteessa West Kissimmee vierailleet pitävät sen hauskoista vesipuistoista. Jos sinulla on aikaa tutustua myös lähialueeseen, Lake Davenport ja Island H2O Live! ovat vierailun arvoisia.

West Kissimmee
Orlandon keskusta, Orlando, Florida, Yhdysvallat

Orlandon keskusta

Orlandon keskusta tunnetaan lukuisista ruokailumahdollisuuksista, elävästä musiikista ja järvinäkymistä. Ja alueella ollessasi kannattaa vierailla myös paikallisissa nähtävyyksissä, kuten Amway Center ja Camping World Stadium.

Orlandon keskusta
Magic Kingdom® Theme Park johon kuuluu sisäkuvat ja matkat sekä pari

Bay Lake

Bay Lake tunnetaan jännittävistä teemapuistoista. Kannattaa varata aikaa myös alueen nähtävyyksiin tutustumiseen; varsinkin Epcot® ja Disney's Boardwalk ovat näkemisen arvoisia.

Bay Lake
Kissimmee joka esittää veneily, joki tai puro ja koski

Historic Downtown Kissimmee

4/5Very Good!(2 aluearvostelua)

Historic Downtown Kissimmee tunnetaan teemapuistoista ja ostosmahdollisuuksista. Kannattaa myös tutustua alueen nähtävyyksiin, joihin kuuluu Kissimmee Lakefront Park (puisto) ja Lake Tohopekaliga.

Historic Downtown Kissimmee
Universal Studios Florida® featuring linna

Southwest Orlando

4/5Very Good!(3 aluearvostelua)

Holy Land Experience ja Mall at Millenia ovat näkemisen arvoisia kohteessa Southwest Orlando vieraillessasi.

Southwest Orlando
Southeast Orlando, Orlando, Florida, Yhdysvallat

Southeast Orlando

Orlando Watersports Complex (vesiurheilukeskus) ja Boggy Creek Golf Club ovat näkemisen arvoisia kohteessa Southeast Orlando vieraillessasi.

Southeast Orlando

Huippuhotellit kohteessa Orlando

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle
The Grove Resort & Water Park Orlando
The Grove Resort & Water Park Orlando
4 out of 5
14501 Grove Resort Avenue, Winter Garden, FL
Hinta on 151 € per yö

Orange County National Golf Club, Disney's Animal Kingdom® Theme Park ja Epcot® sijaitsevat 20 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä järven rannalla sijaitsevasta ...

4.5/5Wonderful! (4,845 arvostelua)
Great place for families

"Very nice place, especially water park area. Some improvements needed in services. Breakfast was disappointment. Some buffee type of breakfast would be good to offer."…"

Arvosteltu 5.3.2020

The Grove Resort & Water Park Orlando
Mystic Dunes Resort & Golf Club by Diamond Resorts
Mystic Dunes Resort & Golf Club by Diamond Resorts
3.5 out of 5
7600 Mystic Dunes Lane, Kissimmee, FL
Hinta on 51 € per yö

Disney's Hollywood Studios®, Disney's Animal Kingdom® Theme Park ja Epcot® sijaitsevat 15 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Orlando Vineland ...

4.3/5Excellent! (3,797 arvostelua)

"Huoneistot jo parhaat päivänsä nähneet, makuuhuoneessa kokolattiamatto. Äänet kuuluvat todella selvästi ulkoa ja naapurihuoneistoista."…"

Arvosteltu 24.11.2019

Mystic Dunes Resort & Golf Club by Diamond Resorts
DoubleTree by Hilton at the Entrance to Universal Orlando
DoubleTree by Hilton at the Entrance to Universal Orlando
4 out of 5
5780 Major Blvd, Orlando, FL
Hinta on 64 € per yö

Universal Studios Florida™, Orlando International Premium Outlets ja Universal CityWalk™ sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää ...

4.2/5Excellent! (3,122 arvostelua)
Hyvä hotelli Kävelymatkan päästä Universalista

"Siisti ja tilavan 4 hengen huone. Hotellin ravintolassa hyvä palvelu ja ruoka."…"

Arvosteltu 9.1.2019

DoubleTree by Hilton at the Entrance to Universal Orlando

Suositut vierailukohteet – Orlando

Walt Disney World®
Kuva majoitusliikkeestä Walt Disney World®

Walt Disney World®

5/5(1 arvostelu)

Vietä riemukas päivä kohteessa Walt Disney World®, joka on kohteessa Lake Buena Vista sijaitseva suosittu huvipuisto. Tutustu tämän perheystävällisyydestään tunnetun alueen viihdemahdollisuuksiin tai hakeudu golfkentille.

Walt Disney World®
Kuva majoitusliikkeestä Walt Disney World®

Walt Disney World®

5/5(1 arvostelu)

Ota selvää, miksi tämä fantasiamaailma teemapuistoineen, hotelleineen ja viihdetarjontoineen on maailman suosituin matkakohde.

SeaWorld® Orlando
Kuva majoitusliikkeestä SeaWorld® Orlando

SeaWorld® Orlando

5/5(1 arvostelu)

Tämä merellinen teemapuisto ja eläintarha on paitsi suosittu vapaa-ajanviettokohde myös koulutuskeskus ja eläimien suojelualue.

Universal Orlando Resort™
Kuva majoitusliikkeestä Universal Orlando Resort™

Universal Orlando Resort™

4.5/5(3 arvostelua)

Vietä riemukas päivä kohteessa Universal Orlando Resort™, joka on kohteessa Orlando sijaitseva suosittu huvipuisto. Käy tutustumassa tämän perheystävällisyydestään tunnetun alueen kauppoihin ja huippuravintoloihin.

Universal Studios Florida™
Kuva majoitusliikkeestä Universal Studios Florida™

Universal Studios Florida™

4.5/5(5 arvostelua)

Elokuvalavasteet, hurjat laitteet ja muut interaktiiviset kohteet tekevät tästä puistosta kansainvälisesti arvostetun teemapuiston.

Disney Springs®
Kuva majoitusliikkeestä Disney Springs®

Disney Springs®

4.5/5(2 arvostelua)

Lähde tutkimaan matkamuistoja kohteeseen Disney Springs®, joka on kohteessa Lake Buena Vista sijaitseva tunnettu ostosalue. Vietä aikaa tämän perheystävällisyydestään tunnetun alueen huvipuistossa ja golfkentillä.

Kohteen Orlando lähellä sijaitsevat kaupungit