Halvat lennot Phoenix

Halvimmat lennot kohteeseen Phoenix

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 648 € yhdensuuntaisille lennoille ja 717 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Japan Airlines
Delta
Lufthansa
Air France
KLM
Finnair
American Airlines
Singapore Airlines
Air France
Air Canada

Lisätietoja – Phoenix

Phoenix – Valley of the Sun – odottaa sinua

Monet pitävät Phoenixia vain melko merkityksettömänä kaupunkina pätsimäisen kuuman aavikon keskellä. He ovat kuitenkin pahasti väärässä: Phoenix on Yhdysvaltain kuudenneksi suurin kaupunki ja kauniiden aavikkomaisemien sekä kiinnostavien nähtävyyksien ansiosta myös erittäin suosittu turistikohde. Phoenixin kävijöiden mieleen ovat erityisesti sen kansallispuistot, maailmanluokan golfkentät, upeat museot ja tietysti ainainen auringonpaiste. Valmistaudu Phoenixin lomaan ja varaa halvat lennot Phoenixiin Expediasta jo tänään.

Lennot Phoenixiin

Phoenixin lentoasemat

Useimmat Phoenixin-lennoista laskeutuvat Sky Harborin kansainväliselle lentoasemalle (PHX), joka sijaitsee kaupungin keskustan itäpuolella. Sky Harbor on Yhdysvaltain yhdeksänneksi vilkkain lentoasema ja koko maailman 24. vilkkain lentoasema matkustajamäärissä mitattuna. Sky Harborin kentälle lentävät paljon muun muassa Ameriflight, Great Lakes Airlines, US Airways ja Southwest Airlines. Jotkin Phoenixin-lennoista laskeutuvat Phoenix–Mesa Gatewayn lentoasemalle (AZA), joka sijaitsee läheisessä Mesan kaupungissa. Aiemmin lentotukikohtana toiminut Phoenix–Mesa palvelee nykyään Phoenixin suurkaupunkialueen matkustajia. Phoenix-Mesan kenttää käyttää vain kaksi lentoyhtiötä: Allegiant Air ja Spirit Airlines. Muita alueen lentoasemia ovat muun muassa Phoenix Deer Valleyn lentoasema, Glendalen kunnallinen lentoasema, Falcon Fieldin lentoasema sekä Phoenix Goodyearin lentoasema.

Varaa lentosi Expedialta

Osoitteesta Expedia.fi voit hakea useita lentoyhtiöitä ja lentoja, ja sieltä löydät upeimmat tarjoukset juuri itsellesi sopivaan matkustusaikaan. Erinomainen asiakaspalvelumme on valmiina löytämään hyvän hinnan lennolle, joka soveltuu juuri sinun tarpeisiisi.

Vinkkejä Phoenixin-lentojen varaamiseen

Phoenixista tekee erinomaisen lomakohteen se, että kosteusprosentti on siellä erittäin pieni läpi vuoden. Phoenixin matkailun vilkkain kausi alkaa joulukuussa ja kestää läpi maaliskuun: tällöin kaupunki tarjoaa miellyttävän lämmintä säätä muihin Yhdysvaltain lomakohteisiin verrattuna. Lisäksi keväällä ja talvella järjestetään monia merkittäviä urheilutapahtumia. Hiljainen kausi ulottuu kesäkuusta syyskuuhun. Jos uskot kestäväsi kuumuutta, voit hyödyntää monia erinomaisia tarjouksia tapahtumien pääsylipuista, hotelleista ja golfkursseista. Monet käyvät mielellään tutustumassa Grand Canyoniin kesällä, minkä jälkeen he pysähtyvät myös Phoenixissa. Välikausia Phoenixissa ovat huhti- ja toukokuu sekä loka- ja marraskuu.

Ajanvietettä Phoenixissa

Tutustu Pueblo Grande Museum and Archaeological Parkiin Phoenixin keskustassa: siellä järjestetään vuosittain esimerkiksi Pueblo Grande -intiaanimarkkinat. Joka joulukuu pidettävillä markkinoilla pääset tutustumaan Amerikan alkuperäiskansojen ruokaan, taiteeseen, koruihin ja erilaisiin esityksiin. Ihastele käsityöläisten taitoja ja pidä hauskaa koko perheen voimin. Jos et ole matkaamassa Phoenixiin joulukuussa, tutustu Expedia.fi-sivustoon, josta löydät runsaasti ajanvietettä Phoenixissa.

Viherpeukalot kokoontuvat Phoenixiin joka maaliskuu Arizonan puutarhamessuille. Phoenixin messukeskuksessa järjestettävästä tapahtumasta saat varmasti uusia ideoita omaan puutarhaasi. Tarjolla on muun muassa käytännönläheisiä työpajoja sekä opastusta oman puutarhasi ehostamiseen ja monia eksoottisiakin kasveja. Phoenixissa luovuus kirjaimellisesti kukkii! Muista siis pakata mukaan myös puutarhahanskat.

Phoenixissa voit myös nauttia eräästä maailman suurimmista golfturnauksista. TPC Scottsdalessa vuosittain tammikuun lopussa tai helmikuun alussa järjestettävä Phoenix Open houkuttelee viheriöiden ääreen enemmän katsojia kuin mikään muu golftapahtuma koko maailmassa. Upeassa Phoenix Openissa voit itsekin oppia ammattilaisia katsomalla muutaman niksin tasoituksesi parantamiseen.

Usein kysytyt kysymykset

Suosittuja lentoja kohteeseen Phoenix

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 648 € yhdensuuntaisille lennoille ja 717 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Delta
Lufthansa