Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Expedian autonvuokraus kohteessa Phoenix

Autonvuokraus Phoenixissa

Phoenix sijaitsee Yhdysvalloissa, Arizonan osavaltiossa, jonka pääkaupunki se myös on. Yhdysvaltojen lounaisosasta löytyvä Phoenix on merkittävä kaupunki alueen liike-elämälle ja teollisuudelle. Lisäksi Phoenix tunnetaan matkailukeskuksena, joka vastaanottaa suuret määrät matkailijoita lomailemaan sen kuumassa ja kuivassa säässä. Autonvuokraus Phoenixissa onnistuu useammassa paikassa, mutta Phoenixin lentoasemalla auton voi vuokrata heti kaupunkiin saapuessaan.

Vuokra-autolla ympäri Phoenixia

Phoenix tarjoaa matkailijoille tavallista yhdysvaltalaista elämänmenoa sävytettynä arizonalaisilla elementeillä. Matka Phoenixiin on elämys, joka tarjoaa monenlaista viihdykettä ja nähtävyyttä, kuten kuuluisan Grand Canyonin, lännenelokuvien tapahtumapaikkoja, intiaanireservaatteja, mielenkiintoista luontoa, vesihiihtoa, golfia ja muita kokemisen arvoisia kohteita. Paras tapa liikkua on vuokrata auto Phoenixissa, koska välimatkat ovat suhteellisen pitkiä eikä kaikkialle pääsee julkisilla kulkuneuvoilla.

Autonvuokraus Phoenixin lentoasemalla

Phoenix on matkailukaupunki, joten Phoenixin kansainvälinen lentoasema on myös matkustajamääriltään mitattuna yksi Yhdysvaltojen suosituimmista lentoasemista. Lentoasema on nimeltään Phoenix Sky Harborin kansainvälinen lentoasema, ja sitä pidetään yleisesti maan ystävällisimpänä lentoasemana. Matkailijoille saapuminen Phoenixin lentoasemalle tarjoaa siis mukavan vastaanoton ja antaa heti vaikutelman viihtyisästä lomasta. Koska Phoenix sijaitsee kaukana Atlantin valtameren takana, matka Suomesta Phoenixiin ei käy ihan käden käänteessä. Nopeimmat lennot Phoenixiin kestävät Expedian kautta varattuina yli 19 tuntia. Suoria lentoja ei ole, vaan vähintään yhden välilaskun matkalla joutuu tekemään. Kun matkailija saapuu pitkän lennon jälkeen Phoenixin lentoasemalle, ystävällinen vastaanotto onkin paikallaan ja hyvät opasteet auttavat löytämään terminaalista autonvuokrauskeskukseen vievän lentokenttäbussin. Lentoasemalta löytyy myös runsaasti palveluja, kuten laadukkaita ravintoloita, joissa voi ensin nauttia esimerkiksi maittavaa arizonalaista ruokaa ennen kuin jatkaa matkaa eteenpäin.

Phoenixin autovuokraamoilla on kattava edustus lentoasemalla, mikä on matkailijan kannalta hyvä asia, koska tällöin autovuokraamoiden välillä on myös kilpailua. Ja kilpailu tunnetusti vaikuttaa hintoihin positiivisesti, ja matkailija voi hyödyntää tarjouksia. Autovalikoima on toinen asia, johon vuokraamoiden suuri määrä vaikuttaa positiivisesti. Phoenixin lentoasemalla toimiva autonvuokrauskeskus ja sen neuvontapiste löytyvät lentoaseman länsipuolelta, ja pääsee kätevästi lentokenttäbusseilla. Lentoaseman ystävällinen henkilökunta opastaa matkailijoita mielellään esimerkiksi juuri autonvuokrauksen neuvontapisteeseen. Tehokkain tapa vuokrata auto on käyttää autonvuokrausvertailua, jolla voi verrata Phoenixin autonvuokraushintoja ja siten vuokrata halvimman mahdollisen auton. Vertailun avulla löytää myös tarjouksia, joita on esimerkiksi sesonkiaikojen ulkopuolella. Toki auton voi vuokrata vasta lentoasemalle saavuttaessa, mutta silloin vuokraukseen on varattava aikaa, koska auto täytyy ensin vuokrata ja sitten vasta noutaa. Lisäksi on myös varauduttava siihen, että ominaisuuksiltaan sopivinta autoa ei mahdollisesti olekaan juuri sillä hetkellä saatavilla. Etukäteen varattaessa on se etu, että autovalikoimasta voi valita sopivimman ja lentoasemalle saapuessaan voi olla varma siitä, millainen auto noutopisteessä odottaa.

Phoenixin lentoasema sijaitsee melko lähellä Phoenixin keskustaa, ja matkaa kertyy ainoastaan noin viisi kilometriä. Lentoasemalta on helppo ajaa länsipuolelta Papago-moottoritietä tai itäpuolelta Hohokam Expressway -tietä Phoenixin keskustaan. Phoenix ei ole kovin tiivisti rakennettu kaupunki, vaan se on hajautunut laajemmalle alueelle. Tämä helpottaa kaupungissa ajamista verrattuna moniin muihin suurkaupunkeihin, ja esimerkiksi hotellille Phoenixissa on mukava ja helppo saapua autolla.

Käy vuokra-autolla kuuluisassa Grand Canyonissa

Phoenixin kuuma ja kuiva ilmasto antaa hyvät edellytykset esimerkiksi hedelmien kasvatukselle ja maanviljelylle, jotka ovatkin suosittuja Phoenixissa. Alueen nähtävyyksistä ehdottomia vetonauloja ovat Grand Canyon ja lännenelokuvista tuttu Monument Valley. Intiaanireservaateissa kannattaa myös käydä ihastelemassa niistä löytyviä monumentteja, ja myös erilaiset luonnonmuodostelmat ovat mielenkiintoista nähtävää. Vesihiihto, golf, luontoretkeily, NHL-jääkiekko tai muut urheilutapahtumat ovat hyviä tapoja viettää aikaa mielenkiintoisessa Phoenixissa.

Autonvuokraus kohteessa Phoenix: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Phoenix?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Phoenix halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Phoenix?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Phoenix keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Phoenix?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Phoenix?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Phoenix

Tutustu kohteeseen Phoenix Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!