Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Expedian autonvuokraus kohteessa Phoenix

Autonvuokraus Phoenixissa

Phoenix sijaitsee Yhdysvalloissa, Arizonan osavaltiossa, jonka pääkaupunki se myös on. Yhdysvaltojen lounaisosasta löytyvä Phoenix on merkittävä kaupunki alueen liike-elämälle ja teollisuudelle. Lisäksi Phoenix tunnetaan matkailukeskuksena, joka vastaanottaa suuret määrät matkailijoita lomailemaan sen kuumassa ja kuivassa säässä. Autonvuokraus Phoenixissa onnistuu useammassa paikassa, mutta Phoenixin lentoasemalla auton voi vuokrata heti kaupunkiin saapuessaan.

Vuokra-autolla ympäri Phoenixia

Phoenix tarjoaa matkailijoille tavallista yhdysvaltalaista elämänmenoa sävytettynä arizonalaisilla elementeillä. Matka Phoenixiin on elämys, joka tarjoaa monenlaista viihdykettä ja nähtävyyttä, kuten kuuluisan Grand Canyonin, lännenelokuvien tapahtumapaikkoja, intiaanireservaatteja, mielenkiintoista luontoa, vesihiihtoa, golfia ja muita kokemisen arvoisia kohteita. Paras tapa liikkua on vuokrata auto Phoenixissa, koska välimatkat ovat suhteellisen pitkiä eikä kaikkialle pääsee julkisilla kulkuneuvoilla.

Autonvuokraus Phoenixin lentoasemalla

Phoenix on matkailukaupunki, joten Phoenixin kansainvälinen lentoasema on myös matkustajamääriltään mitattuna yksi Yhdysvaltojen suosituimmista lentoasemista. Lentoasema on nimeltään Phoenix Sky Harborin kansainvälinen lentoasema, ja sitä pidetään yleisesti maan ystävällisimpänä lentoasemana. Matkailijoille saapuminen Phoenixin lentoasemalle tarjoaa siis mukavan vastaanoton ja antaa heti vaikutelman viihtyisästä lomasta. Koska Phoenix sijaitsee kaukana Atlantin valtameren takana, matka Suomesta Phoenixiin ei käy ihan käden käänteessä. Nopeimmat lennot Phoenixiin kestävät Expedian kautta varattuina yli 19 tuntia. Suoria lentoja ei ole, vaan vähintään yhden välilaskun matkalla joutuu tekemään. Kun matkailija saapuu pitkän lennon jälkeen Phoenixin lentoasemalle, ystävällinen vastaanotto onkin paikallaan ja hyvät opasteet auttavat löytämään terminaalista autonvuokrauskeskukseen vievän lentokenttäbussin. Lentoasemalta löytyy myös runsaasti palveluja, kuten laadukkaita ravintoloita, joissa voi ensin nauttia esimerkiksi maittavaa arizonalaista ruokaa ennen kuin jatkaa matkaa eteenpäin.

Phoenixin autovuokraamoilla on kattava edustus lentoasemalla, mikä on matkailijan kannalta hyvä asia, koska tällöin autovuokraamoiden välillä on myös kilpailua. Ja kilpailu tunnetusti vaikuttaa hintoihin positiivisesti, ja matkailija voi hyödyntää tarjouksia. Autovalikoima on toinen asia, johon vuokraamoiden suuri määrä vaikuttaa positiivisesti. Phoenixin lentoasemalla toimiva autonvuokrauskeskus ja sen neuvontapiste löytyvät lentoaseman länsipuolelta, ja pääsee kätevästi lentokenttäbusseilla. Lentoaseman ystävällinen henkilökunta opastaa matkailijoita mielellään esimerkiksi juuri autonvuokrauksen neuvontapisteeseen. Tehokkain tapa vuokrata auto on käyttää autonvuokrausvertailua, jolla voi verrata Phoenixin autonvuokraushintoja ja siten vuokrata halvimman mahdollisen auton. Vertailun avulla löytää myös tarjouksia, joita on esimerkiksi sesonkiaikojen ulkopuolella. Toki auton voi vuokrata vasta lentoasemalle saavuttaessa, mutta silloin vuokraukseen on varattava aikaa, koska auto täytyy ensin vuokrata ja sitten vasta noutaa. Lisäksi on myös varauduttava siihen, että ominaisuuksiltaan sopivinta autoa ei mahdollisesti olekaan juuri sillä hetkellä saatavilla. Etukäteen varattaessa on se etu, että autovalikoimasta voi valita sopivimman ja lentoasemalle saapuessaan voi olla varma siitä, millainen auto noutopisteessä odottaa.

Phoenixin lentoasema sijaitsee melko lähellä Phoenixin keskustaa, ja matkaa kertyy ainoastaan noin viisi kilometriä. Lentoasemalta on helppo ajaa länsipuolelta Papago-moottoritietä tai itäpuolelta Hohokam Expressway -tietä Phoenixin keskustaan. Phoenix ei ole kovin tiivisti rakennettu kaupunki, vaan se on hajautunut laajemmalle alueelle. Tämä helpottaa kaupungissa ajamista verrattuna moniin muihin suurkaupunkeihin, ja esimerkiksi hotellille Phoenixissa on mukava ja helppo saapua autolla.

Käy vuokra-autolla kuuluisassa Grand Canyonissa

Phoenixin kuuma ja kuiva ilmasto antaa hyvät edellytykset esimerkiksi hedelmien kasvatukselle ja maanviljelylle, jotka ovatkin suosittuja Phoenixissa. Alueen nähtävyyksistä ehdottomia vetonauloja ovat Grand Canyon ja lännenelokuvista tuttu Monument Valley. Intiaanireservaateissa kannattaa myös käydä ihastelemassa niistä löytyviä monumentteja, ja myös erilaiset luonnonmuodostelmat ovat mielenkiintoista nähtävää. Vesihiihto, golf, luontoretkeily, NHL-jääkiekko tai muut urheilutapahtumat ovat hyviä tapoja viettää aikaa mielenkiintoisessa Phoenixissa.

Tutustu kohteeseen Phoenix

Tutustu kohteeseen Phoenix Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!