Halvat lennot New York

Halvimmat lennot kohteeseen New York

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 339 € yhdensuuntaisille lennoille ja 445 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Turkish Airlines
Turkish Airlines
TAP Portugal
TAP Portugal
Austrian Airlines
Finnair
Vueling Airlines
SAS
Finnair
Air Canada

Lisätietoja – New York

Tietoja New Yorkista

Lennot New Yorkiin

Iso Omena eli New York on yksi maailman suurimmista ja tunnetuimmista kaupungeista. Vaikka kaupunki sijaitseekin maantieteellisesti suhteellisen kaukana Suomesta, Helsinki-Vantaalta on monia suoria lentoja New Yorkiin. Tarjolla on myös suuri määrä välilaskullisia lentoja, ja edullisimman mahdollisen vaihtoehdon löydät kätevästi Expedian kautta.

Finnair lentää Helsinki-Vantaan lentoasemalta suoraan John F. Kennedyn kansainväliselle lentoasemalle. Suomesta pääsee New Yorkiin myös kätevästi välilaskulla esimerkiksi Lontoon, Pariisin tai Frankfurtin kautta. New Yorkin metropolialueella on John F. Kennedyn kansainvälisen lentoaseman lisäksi myös muita lentoasemia, kuten LaGuardian ja Newarkin lentoasemat, ja eri lentoyhtiöt saattavat lentää eri lentokentille.

New Yorkiin suuntautuvien lentojen hinnoissa ei kaupungin suuren suosion vuoksi ole suuria eroja vuodenaikojen välillä, mutta talvella lippuja voi kuitenkin saada hieman edullisemmin. Edullisin vaihtoehto löytyy yleensä varaamalla lennot ajoissa ja valitsemalla lentopäivä keskelle viikkoa.

New York on Yhdysvaltain suurin kaupunki ja taloudellinen keskus. Kaupunki on täynnä historiaa, suurkaupungin sykettä, monipuolisia ruokailumahdollisuuksia ja kulttuuria. Matkustajat voivat nauttia vilkkaasta yöelämästä, historiallisista ja moderneista kulttuurikohteista sekä kaikesta muusta siltä väliltä.

Lentäminen Suomesta New Yorkiin

Helsingistä pääsee suoralla lennolla New Yorkiin noin 8 tunnissa. Välilaskulliset lennot kestävät muutaman tunnin pidempään riippuen välilaskun pituudesta. Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia Yhdysvaltoihin, mikäli hän täyttää Visa Waiver Program -ohjelman ehdot (lisätietoja ehdoista saa Suomen Yhdysvaltain suurlähetystön sivuilta). Viisumivapaus ei koske kaikkia EU-kansalaisia, mutta kaikki Pohjoismaat kuuluvat ohjelman piiriin. Muiden maiden kansalaisten tulee tarkistaa asia oman maansa suurlähetystöstä tai vastaavasta paikasta. Yhdysvaltain rahayksikkö on dollari. Rahan vaihtaminen on helppoa niin paikan päällä kuin Suomessa, ja lisäksi rahaa on mahdollista nostaa automaateista.

Lennot John F. Kennedyn kansainväliselle lentoasemalle

John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema on New Yorkin suurin ja vilkkain lentoasema. Sen läpi kulkee vuosittain kymmeniä miljoonia matkustajia ja sieltä liikennöidään lukuisiin kohteisiin ympäri maailman. Suurin osa Yhdysvaltain mantereidenvälisistä lennoista laskeutuu John F. Kennedyn lentoasemalle. Se on lisäksi monien yhdysvaltalaisten lentoyhtiöiden kotikenttä.

John F. Kennedy sijaitsee 19 kilometrin päässä Manhattanilta. Lentoasemalta pääsee monin eri tavoin New Yorkin keskustaan. Kaikissa terminaaleissa pysähtyvä AirTrain-juna yhdistää lentoaseman maanalaiseen ja lähijunaan. AirTrainin ja lähijunan avulla keskustaan pääsee nopeimmillaan 35 minuutissa. Lisäksi tarjolla on linja-autoyhteyksiä keskustaan ja eri metroasemille, ja matkustajat voivat luonnollisesti ottaa myös taksin.

Lennot Newarkin kansainväliselle lentoasemalle

New Yorkin toinen kansainvälinen lentoasema Newark on kaupungin toiseksi suurin lentoasema. Kakkosasemastaan huolimatta sen läpi kulkee vuosittain kymmeniä miljoonia kansainvälisiä ja yhdysvaltain sisällä kulkevia matkustajia.

Newarkin lentoasema sijaitsee New Jerseyssä 24 kilometrin päässä Manhattanilta. Lentoaseman sisäinen AirTrain-juna yhdistää kaikki terminaalit lentoaseman juna-asemaan, jolta on yhteys mm. New Yorkiin. Asemalta on linja-autoyhteys Newarkin keskustaan sekä sukkulabussiyhteys New Yorkin keskustaan. Yhdessä JFK:n ja muiden New Yorkin alueen lentoasemien kanssa Newarkin kansainvälinen lentoasema muodostaa yhden maailman suurimmista lentoasemakeskittymistä, mikä on vain yksi osoitus New Yorkin suosiosta matkakohteena.

Expedian avulla voit hankkia edulliset lentoliput New Yorkiin. Varaa samalla hotellihuone vaikka Manhattanilta tai vuokraa auto ja lähde tutustumaan New Yorkin ympäristöön! Expedian ansiosta todellinen kosmopoliittinen kaupunkitunnelma on vain muutaman napsautuksen päässä.

Usein kysytyt kysymykset

Suosittuja lentoja kohteeseen New York

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 339 € yhdensuuntaisille lennoille ja 445 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Turkish Airlines
Delta