Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Autonvuokraus New Yorkissa

New York tai pidemmältä nimeltään New York City on tunnettu suurkaupunki ja yksi maailman väkirikkaimmista kaupungeista. New Yorkin erikoisuus on jakautuminen kolmelle saarelle, jotka ovat Manhattan, Staten Island ja Long Island. Vesi ympäröi tätä New Yorkin osavaltiossa, Yhdysvaltain koillisrannikolla sijaitsevaa kaupunkia antaen sille oman viehätyksensä. New Yorkin vilkkaassa liikenteessä voi taksin lisäksi kulkea käyttämällä autonvuokrauspalveluja, joita löytyy erityisesti lentoasemilta.

Vuokra-autolla ympäri New Yorkia

Suuntaatpa New Yorkiin työ- tai lomamatkalle, voit joka tapauksessa tutustua kaupungin monipuolisiin nähtävyyksiin. Se onnistuu parhaiten, jos vuokraat auton New Yorkissa ja kuljet mielesi mukaan ympäri kaupunkia. Ja onhan myös Isoksi Omenaksi kutsutun kaupungin ulkopuolellakin mielenkiintoisia kohteita. Tee siis elämyksellinen matka New Yorkiin, josta löytyy paljon mielenkiintoista kaikenikäisille.

Vuokraa auto edullisesti lentoasemalta

Koska New York on yksi maailman suurimmista kaupungeista, siellä on myös monta lentoasemaa, joiden kautta saapuu runsaasti matkustajia viettämään ikimuistoisia hetkiä New Yorkissa. Yhteensä New Yorkin lentoasemilla on noin 100 miljoonaa käyttäjää vuodessa. Suosituin ja tärkein on John F. Kennedyn eli JFK:n kansainvälinen lentoasema, jonne myös suurin osa Suomesta tulevista lennoista suuntautuu. Vaikka matka on pitkä ja lennot New Yorkiin kestävät kauan, Suomesta on helppoa ja suhteellisen nopeaa matkustaa suoralla lennolla tai yhdellä välilaskulla New Yorkiin. Koska JFK:n lentoasema on erittäin vilkas, myös autovuokraamoiden välinen kilpailu asiakkaista on kovaa, ja siksi saatavilla on usein hyviä tarjouksia. Vuokraamoiden palvelut löytyvät helposti heti tuloaulasta, joten auton vuokraus onnistuu nopeasti ja edullisesti heti lentoasemalla.

Muita New Yorkin suurimpia lentoasemia ovat Newarkin kansainvälinen lentoasema ja La Guardia, jonne on molempiin lentoja myös Suomesta. Vaikka yleisillä kulkuneuvoilla ja taksilla pääsee kätevästi liikkumaan ympäri New Yorkia, auton vuokraus on erittäin varteenotettava vaihtoehto, koska se tuo lomaan tiettyä vapautta. New Yorkin kaltaisessa suurkaupungissa täytyy myös muistaa turvallisuuden olevan erittäin tärkeä tekijä, vaikka kaupunkia ei erityisen väkivaltaisena pidetäkään, ja vuokra-autolla liikkuminen tuo myös turvallisuuden tunnetta. New Yorkin ihmisvilinässä on eri asia hypätä suoraan autoon kuin kävellä metroasemalle tai yrittää saada taksia. Toki täytyy muistaa, että lomailun keskittyessä vain New Yorkiin kaupungissag pärjää hyvin myös ilman vuokra-autoa, jolla liikkuminen voi etenkin ruuhka-aikaan ja Manhattanilla osoittautua hankalaksi. Yhdysvalloissa kun ollaan, saatavilla on paljon erilaisia automalleja ja kokoluokkia, mutta yksi asia on kuitenkin yhteistä New Yorkissa vuokrattaville autoille – automaattivaihteisto. Manuaalivaihteistoon tottuneelle muutos voi aluksi olla huomattava, mutta automaattivaihteiston helppous tulee pian esille erityisesti vilkasliikenteisessä ja ruuhkien sävyttämässä kaupunkiajossa.

Mahtava New York

New York on yksi maailman tunnetuimmista kaupungeista, joten kaupungin nähtävyydet ovat yleensä hyvin suomalaisten matkailijoiden tiedossa jo kaupunkiin saavuttaessa. New Yorkiin matkustettaessa voi jo lentokoneesta ihastella kaupungin tunnetuinta monumenttia, ihastuttavaa Vapaudenpatsasta. Vapaudenpatsaan lisäksi kaupunki tunnetaan pilvenpiirtäjistään, joista kuuluisin on kaupungin korkein pilvenpiirtäjä Empire State Building. Sen huipulta aukeaa henkeäsalpaavan kaunis näkymä New Yorkin ylle. Museoista kiinnostuneiden kannattaa suunnata erityisesti seuraaviin museoihin: luonnonhistorian museo (American Museum of Natural History), Guggenheim-museo ja nykytaiteen museo (Museum of Modern Art).

New Yorkissa on runsaasti nähtävyyksiä, mutta erityisen suosittuja ovat vehreät puistot, ja etenkin Central Park, sekä Brooklyn Bridge -silta, Rockefeller Plaza, sortuneiden WTC-tornien alue Ground Zero, YK:n päämaja, New Yorkin pörssi ja Ellis Island. Myös Broadway on paikka, jota ei sovi unohtaa. Rantaelämästä kiinnostuneille löytyy Long Islandilta myös hiekkaranta Long Beach. Varaa siis hotelli New Yorkista ja lähde kokemaan New Yorkin lumo.

Autonvuokraus kohteessa New York: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa New York?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen New York halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa New York?

Autonvuokraus maksaa kohteessa New York keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa New York?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa New York?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen New York

Tutustu kohteeseen New York Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!