Hae vuokra-autoja kohteessa New York

Hae ja vertaa autovuokraamoita kohteessa New York

Säästä isosti vertaamalla autovuokraamoja ja paketoi lentosi, hotellisi ja autosi säästääksesi lisää.

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Hyödynnä joustavat varaukset: maksuton peruutusoikeus useimmissa autonvuokrauksissa.

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa New York

Etkö löydä etsimääsi?

Katso kaikki vuokra-autot kohteessa New York
Näytä kaikki vuokra-autot

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon vuokra-auto maksaa päivässä kohteessa New York?
Tällä viikolla kohteessa New York olisit voinut varata vuokra-auton niinkin edulliseen hintaan kuin per päivä.
Voinko vuokrata auton kohteessa New York, NY (JFK-John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema)?
Kyllä ja sinulla on lisäksi runsaasti valinnanvaraa. Autovuokraamot sijaitsevat lentokentällä Federal Circlen asemalla. Täältä voit vuokrata suunnitelmiisi parhaiten sopivan auton useilta luotettavilta yrityksiltä, kuten Enterprise, Advantage ja Payless. Jos kaipaat enemmän vaihtoehtoja, kannattaa tutustua myös Hertz- ja Dollar-vuokraamojen tarjontaan.
Mitä tapahtuu, jos minun pitää peruuttaa kohteen New York vuokra-autovaraukseni?
Tiedämme, että suunnitelmiin voi tulla muutoksia viime hetkellä. Siksi monet varaukset voi peruuttaa ilmaiseksi kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa. Saat kaikki tarvitsemasi tiedot autonvuokraussopimuksesta. Jos et löydä vastausta tähän kysymykseen sieltä, voit saada apua asiakaspalvelumme sivuilta.
Minkä tyyppisiä autoja voin vuokrata kohteessa New York?
Jos aiot vierailla suuremmissa kaupungeissa, kannattaa ehdottomasti harkita pienen auton, kuten economy-luokan ajoneuvon, vuokraamista. Nämä ovat suosituimpia vuokra-autoja kohteessa New York, koska niitä on helppo käsitellä paljon liikennöidyillä kaduilla, ne mahtuvat ahtaimpiinkin parkkiruutuihin ja ovat edullisia käytössä. Mutta mikään ei estä sinua varaamasta isompaa ajoneuvoa! Tutustu mid-size- tai full-size-luokan autoihin, jos tarvitset lisää jalkatilaa tai varaa premium-auto ja nauti lomastasi tyylillä.
Missä minun kannattaa vierailla, jos olen lomalla kohteessa New York?
New York tarjoaa paljon tekemistä ja nähtävää, mutta jos suuntaat pitemmälle, löydät muita näkemisen arvoisia nähtävyyksiä. Ja jos vuokraat auton, voit tutustua lähiseutuun omaan tyyliisi. Kannattaa lisätä vähintään nämä loistavat kohteet matkasuunnitelmiisi:

  • Philadelphia sijaitsee keskimäärin 130 km:n päässä kohteesta New York. Tämän kaupungin mielenkiintoisimpiin turistinähtävyyksiin kuuluu muun muassa Liberty Bell Center, jossa sinun kannattaa vierailla täällä lomaillessasi.
  • Mikset tutustuisi myös kohteen Springfield tarjontaan? Tämän paikan suosittuihin nähtävyyksiin kuuluu esimerkiksi Naismith Memorial Basketball Hall of Fame. Springfield sijaitsee suurin piirtein 190 km:n päässä kohteesta New York.
  • Suuntaa ulkoilmaan ja hengitä raikasta ilmaa kohteessa Great Falls Park. Se sijaitsee suurin piirtein 340 km:n päässä kohteesta New York.

Miksi minun kannattaa varata vuokra-auto kohteessa New York Expedian kautta?
Expedia tarjoaa vuokra-ajoneuvoja niin liikematkoille kuin kerran elämässä tapahtuville unohtumattomille road tripeillekin. Voit valita tarpeisiisi sopivan ajoneuvon 33 autoja vuokraavan yrityksen valikoimista kohteessa New York. Lisäksi ainutlaatuisten tarjoustemme ja alennustemme avulla saat vuokra-ajoneuvosi aina mahdollisimman edulliseen hintaan. Tiesitkö, että voit yhdistää kaikki varauksesi pakettimatkaksi? Lisää vain lento- tai hotellivaraus vuokra-autovaraukseesi ja säästät entistäkin enemmän!
Kuinka voin löytää parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa New York Expedian kautta?
Voit lukea asiakasarvosteluja, valita haluamasi autotyypin ja vertailla suosituimpien vuokra-autoyritysten hintoja. Expedia tekee parhaiden vuokra-autotarjousten löytämisestä helppoa. Ja jos yhdistät kohteen New York vuokra-autovaraukseesi hotelli- tai lentovarauksen, säästät entistäkin enemmän!
Kuinka vanha minun täytyy olla voidaksesi vuokrata auton kohteessa New York?
Sinun täytyy yleensä olla ainakin 18-vuotias vuokrataksesi auton kohteessa New York. Kannattaa myös ottaa huomioon, että suurin osa vuokraamoista veloittaa lisämaksun nuorilta asiakkailta. Kannattaa tutustua vuokraamon ehtoihin ja rajoituksiin ennen kuin teet varauksen, koska säännöt vaihtelevat yrityksestä toiseen. Kannattaa lisäksi muistaa, että jos haluat vuokrata luksusluokan auton tai tilavamman mallin, kuten katumaasturin, sinun täytyy yleensä olla vähintään 18-vuotias.
Mitä tarvitsen voidakseni vuokrata auton kohteessa New York?
Sinun tulee esittää ajokorttisi ja nimissäsi oleva luottokortti vuokraamolla. Kannattaa ennen auton noutamista käydä läpi valitsemasi vuokraamon ehdot ja käytännöt, jotta tiedät mitä sinun tulee tuoda mukanasi. Voit esimerkiksi joutua myös näyttämään todisteen ajoneuvovakuutuksesta.
Mikä on halvin vuokra-auto kohteessa New York?
ja olivat kaksi edullisinta päiväkohtaista hintaa vuokra-autoille kohteessa New York edellisten seitsemän päivän aikana.
Voinko vuokrata auton kuukaudeksi tai pitemmäksi aikaa kohteessa New York?
Voit vuokrata ajoneuvon kuukaudeksi tai pitemmäksi aikaa kohteessa New York, joten nyt on hyvä tilaisuus pidentää ansaittua lomaasi! Anna vain matkasi tiedot pitkäaikaisen autonvuokrauksen tarjoussivulla ja etsi suunnitelmiisi parhaiten sopiva vuokra-auto.
Voinko vuokrata auton kohteessa New York, jos olen alle 25-vuotias?
Ikää koskevat käytännöt vaihtelevat autovuokraamoiden välillä, joten tutustu eri vaihtoehtoihin yksityiskohtaisesti. Jos sinua onnisti ja löysit vuokra-, joka vuokraa autoja alle 25-vuotiaille kohteessa New York, hyvä juttu! Mutta kannattaa pitää mielessä, että jotkut yritykset veloittavat alle 25-vuotiailta kuljettajilta usein lisämaksuja. Löydät kaikki tarvitsemasi tiedot autovuokraamon ehdoista ja rajoituksista, ja niihin kannattaa ehdottomasti tutustua huolellisesti.
Millainen vakuutus minun pitäisi valita vuokra-autovaraukselleni kohteessa New York?
Valitse ensin haluamasi auto ja lue sitten vuokraamosi vuokra-autovakuutusta koskevat ehdot ja rajoitukset nähdäksesi, sopiiko vakuutus sinun tarpeisiisi.