Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa New York

Katso kaikki kohteen New York vuokra-autot

Autonvuokraus New Yorkissa

New York tai pidemmältä nimeltään New York City on tunnettu suurkaupunki ja yksi maailman väkirikkaimmista kaupungeista. New Yorkin erikoisuus on jakautuminen kolmelle saarelle, jotka ovat Manhattan, Staten Island ja Long Island. Vesi ympäröi tätä New Yorkin osavaltiossa, Yhdysvaltain koillisrannikolla sijaitsevaa kaupunkia antaen sille oman viehätyksensä. New Yorkin vilkkaassa liikenteessä voi taksin lisäksi kulkea käyttämällä autonvuokrauspalveluja, joita löytyy erityisesti lentoasemilta.

Vuokra-autolla ympäri New Yorkia

Suuntaatpa New Yorkiin työ- tai lomamatkalle, voit joka tapauksessa tutustua kaupungin monipuolisiin nähtävyyksiin. Se onnistuu parhaiten, jos vuokraat auton New Yorkissa ja kuljet mielesi mukaan ympäri kaupunkia. Ja onhan myös Isoksi Omenaksi kutsutun kaupungin ulkopuolellakin mielenkiintoisia kohteita. Tee siis elämyksellinen matka New Yorkiin, josta löytyy paljon mielenkiintoista kaikenikäisille.

Vuokraa auto edullisesti lentoasemalta

Koska New York on yksi maailman suurimmista kaupungeista, siellä on myös monta lentoasemaa, joiden kautta saapuu runsaasti matkustajia viettämään ikimuistoisia hetkiä New Yorkissa. Yhteensä New Yorkin lentoasemilla on noin 100 miljoonaa käyttäjää vuodessa. Suosituin ja tärkein on John F. Kennedyn eli JFK:n kansainvälinen lentoasema, jonne myös suurin osa Suomesta tulevista lennoista suuntautuu. Vaikka matka on pitkä ja lennot New Yorkiin kestävät kauan, Suomesta on helppoa ja suhteellisen nopeaa matkustaa suoralla lennolla tai yhdellä välilaskulla New Yorkiin. Koska JFK:n lentoasema on erittäin vilkas, myös autovuokraamoiden välinen kilpailu asiakkaista on kovaa, ja siksi saatavilla on usein hyviä tarjouksia. Vuokraamoiden palvelut löytyvät helposti heti tuloaulasta, joten auton vuokraus onnistuu nopeasti ja edullisesti heti lentoasemalla.

Muita New Yorkin suurimpia lentoasemia ovat Newarkin kansainvälinen lentoasema ja La Guardia, jonne on molempiin lentoja myös Suomesta. Vaikka yleisillä kulkuneuvoilla ja taksilla pääsee kätevästi liikkumaan ympäri New Yorkia, auton vuokraus on erittäin varteenotettava vaihtoehto, koska se tuo lomaan tiettyä vapautta. New Yorkin kaltaisessa suurkaupungissa täytyy myös muistaa turvallisuuden olevan erittäin tärkeä tekijä, vaikka kaupunkia ei erityisen väkivaltaisena pidetäkään, ja vuokra-autolla liikkuminen tuo myös turvallisuuden tunnetta. New Yorkin ihmisvilinässä on eri asia hypätä suoraan autoon kuin kävellä metroasemalle tai yrittää saada taksia. Toki täytyy muistaa, että lomailun keskittyessä vain New Yorkiin kaupungissag pärjää hyvin myös ilman vuokra-autoa, jolla liikkuminen voi etenkin ruuhka-aikaan ja Manhattanilla osoittautua hankalaksi. Yhdysvalloissa kun ollaan, saatavilla on paljon erilaisia automalleja ja kokoluokkia, mutta yksi asia on kuitenkin yhteistä New Yorkissa vuokrattaville autoille – automaattivaihteisto. Manuaalivaihteistoon tottuneelle muutos voi aluksi olla huomattava, mutta automaattivaihteiston helppous tulee pian esille erityisesti vilkasliikenteisessä ja ruuhkien sävyttämässä kaupunkiajossa.

Mahtava New York

New York on yksi maailman tunnetuimmista kaupungeista, joten kaupungin nähtävyydet ovat yleensä hyvin suomalaisten matkailijoiden tiedossa jo kaupunkiin saavuttaessa. New Yorkiin matkustettaessa voi jo lentokoneesta ihastella kaupungin tunnetuinta monumenttia, ihastuttavaa Vapaudenpatsasta. Vapaudenpatsaan lisäksi kaupunki tunnetaan pilvenpiirtäjistään, joista kuuluisin on kaupungin korkein pilvenpiirtäjä Empire State Building. Sen huipulta aukeaa henkeäsalpaavan kaunis näkymä New Yorkin ylle. Museoista kiinnostuneiden kannattaa suunnata erityisesti seuraaviin museoihin: luonnonhistorian museo (American Museum of Natural History), Guggenheim-museo ja nykytaiteen museo (Museum of Modern Art).

New Yorkissa on runsaasti nähtävyyksiä, mutta erityisen suosittuja ovat vehreät puistot, ja etenkin Central Park, sekä Brooklyn Bridge -silta, Rockefeller Plaza, sortuneiden WTC-tornien alue Ground Zero, YK:n päämaja, New Yorkin pörssi ja Ellis Island. Myös Broadway on paikka, jota ei sovi unohtaa. Rantaelämästä kiinnostuneille löytyy Long Islandilta myös hiekkaranta Long Beach. Varaa siis hotelli New Yorkista ja lähde kokemaan New Yorkin lumo.

Tutustu kohteeseen New York

Tutustu kohteeseen New York Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!