Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Valitse omasi yli miljoonastalennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta


Matkat – New York

Leikkimielisesti maailmankaikkeuden keskukseksi kutsuttu New York City on täynnä energiaa, intohimoa ja nautintoja.

Koe New Yorkin matkalla Times Squaren öiset neonvalot, Grand Central Terminalin vilske ja Coney Islandin huvipuiston vauhdikkaat laitteet.  New Yorkilla on myös vakavammat kasvot, kuten esimerkiksi muodikas ja taiteellinen Brooklyn ja pysäyttävä 9/11 Memorial at World Trade Center Ground Zero. Merellä Vapaudenpatsas – miljoonien sotaa ja nälänhätää 1800-luvun lopussa paenneiden siirtolaisten toivon ilmentymä – symboloi yhä vapautta ja New Yorkin mainetta kaupunkina, jossa kaikki voivat kurottaa kohti unelmiaan. Se houkuttelee paikalle miljoonia vierailijoita, jotka saapuvat Isoon omenaan kokeilemaan onneaan.

Viiteen eri kaupunginosaan – Manhattan, Brooklyn, Queens, Staten Island ja Bronx – jaetussa New Yorkissa asuu yli kahdeksan miljoonaa ihmistä, jotka muodostavat kulttuurillisesti monimuotoisen kokonaisuuden. Chinatownin ja Little Italyn kaltaisen monikulttuuriset alueet tarjoavat autenttisia etnisiä ravintoloita. New Yorkin monimuotoisuus ulottuu Harlemin afroamerikkalaisesta musiikista ja kulttuurista Brooklynin Borough Parkin juutalaisiin, jotka muodostavat suurimman Israelin ulkopuolella sijaitsevan ortodoksijuutalaisten yhteisön.

New Yorkin kuuluisa metroverkosto muodostaa kiehtovan maanalaisen ja maanpäällisen labyrintin. Metro on matkailijoille helpoin julkisen liikenteen väline. Voit ostaa MetroCardin ja ladata siihen matkoja tarpeen mukaan. Käveleminen on paras tapa tutustua kaupungin nähtävyyksiin ja Manhattanin monipuolisiin alueisiin varakkaasta Upper West Sidesta eloisaan East Villageen.

Midtown East on oiva kohde kaupungissa ensimmäistä kertaa vieraileville. Sieltä löytyvät Empire State Building, Rockefeller Center, Chrysler Building, Grand Central Terminal ja New York Public Library. Ensikertalaisten ei tarvitse pelätä eksymistä. Kaupungin ruutukaavan ansiosta New Yorkissa on helppo suunnistaa, ja New Yorkin asukkaat tarjoavat sinulle nopeasti apuaan, jos satut eksymään reitiltäsi.

New York tarjoaa runsaasti nähtävää kulttuurin harrastajille Museum of Modern Artin gallerioista Metropolitan Operaan ja Broadwayn mukaviin teattereihin sekä Upper West Siden Lincoln Centeriin. Kaupungin vilkkaasta yöelämästä kiinnostuneet eivät varmasti pety, sillä New Yorkissa on lukemattomia kauppoja, baareja ja klubeja, jotka ovat auki myöhään yöhön.


Alueen New York opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 300 hotellia kohteessa New York
63 €
YOTEL New York

YOTEL New York

570 Tenth Avenue, New York
4,3
/ 5 (9 713 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Times Square ja Broadway sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Macy's ja Empire State Building ovat myös 2 kilometrin päässä.

87 €
The Belvedere Hotel

The Belvedere Hotel

319 W 48th St, New York
4,2
/ 5 (17 916 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Palace Theatre, Broadway ja Times Square sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Rockefeller Center ja Ed Sullivan Theater ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

80 €
Salisbury Hotel

Salisbury Hotel

123 W 57th St, New York
4,1
/ 5 (16 223 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Carnegie Hall, Ed Sullivan Theater ja Museum of Modern Art sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Rockefeller Center ja Barney's ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

76 €
The Roosevelt Hotel, New York City

The Roosevelt Hotel, New York City

45 E 45th Street, New York
3,7
/ 5 (21 651 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Grand Central Terminal, Chrysler Building ja Rockefeller Center sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Broadway ja St. Patrick's Cathedral ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

74 €
Wellington Hotel

Wellington Hotel

871 Seventh Ave, New York
3,7
/ 5 (12 503 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Carnegie Hall ja Ed Sullivan Theater sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Broadway ja Museum of Modern Art ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

60 €
The Watson Hotel

The Watson Hotel

440 West 57th Street, New York
3,9
/ 5 (1 308 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Terminal 5, Lincoln Center ja Carnegie Hall sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Broadway ja Rockefeller Center ovat myös 2 kilometrin päässä.

120 €
Radisson Hotel JFK Airport

Radisson Hotel JFK Airport

135-30 140th Street, Jamaica
3,2
/ 5 (1 532 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Parque Forestal, St. John's University ja Citi Field ovat 15 kilometrin päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Belmont Park ja Flushing Meadows-Corona Park ovat myös 15 kilometrin päässä.

71 €
Pod 39

Pod 39

145 East 39th Street, New York
4,2
/ 5 (9 782 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Chrysler Building ja Grand Central Terminal ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta hotellista. Empire State Building ja Yhdistyneiden kansakuntien päämaja ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

Parhaat lento+hotelli-tarjoukset

Parhaat lentotarjoukset

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.