Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 895 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Matkat – New York

Leikkimielisesti maailmankaikkeuden keskukseksi kutsuttu New York City on täynnä energiaa, intohimoa ja nautintoja.

Koe New Yorkin matkalla Times Squaren öiset neonvalot, Grand Central Terminalin vilske ja Coney Islandin huvipuiston vauhdikkaat laitteet.  New Yorkilla on myös vakavammat kasvot, kuten esimerkiksi muodikas ja taiteellinen Brooklyn ja pysäyttävä 9/11 Memorial at World Trade Center Ground Zero. Merellä Vapaudenpatsas – miljoonien sotaa ja nälänhätää 1800-luvun lopussa paenneiden siirtolaisten toivon ilmentymä – symboloi yhä vapautta ja New Yorkin mainetta kaupunkina, jossa kaikki voivat kurottaa kohti unelmiaan. Se houkuttelee paikalle miljoonia vierailijoita, jotka saapuvat Isoon omenaan kokeilemaan onneaan.

Viiteen eri kaupunginosaan – Manhattan, Brooklyn, Queens, Staten Island ja Bronx – jaetussa New Yorkissa asuu yli kahdeksan miljoonaa ihmistä, jotka muodostavat kulttuurillisesti monimuotoisen kokonaisuuden. Chinatownin ja Little Italyn kaltaisen monikulttuuriset alueet tarjoavat autenttisia etnisiä ravintoloita. New Yorkin monimuotoisuus ulottuu Harlemin afroamerikkalaisesta musiikista ja kulttuurista Brooklynin Borough Parkin juutalaisiin, jotka muodostavat suurimman Israelin ulkopuolella sijaitsevan ortodoksijuutalaisten yhteisön.

New Yorkin kuuluisa metroverkosto muodostaa kiehtovan maanalaisen ja maanpäällisen labyrintin. Metro on matkailijoille helpoin julkisen liikenteen väline. Voit ostaa MetroCardin ja ladata siihen matkoja tarpeen mukaan. Käveleminen on paras tapa tutustua kaupungin nähtävyyksiin ja Manhattanin monipuolisiin alueisiin varakkaasta Upper West Sidesta eloisaan East Villageen.

Midtown East on oiva kohde kaupungissa ensimmäistä kertaa vieraileville. Sieltä löytyvät Empire State Building, Rockefeller Center, Chrysler Building, Grand Central Terminal ja New York Public Library. Ensikertalaisten ei tarvitse pelätä eksymistä. Kaupungin ruutukaavan ansiosta New Yorkissa on helppo suunnistaa, ja New Yorkin asukkaat tarjoavat sinulle nopeasti apuaan, jos satut eksymään reitiltäsi.

New York tarjoaa runsaasti nähtävää kulttuurin harrastajille Museum of Modern Artin gallerioista Metropolitan Operaan ja Broadwayn mukaviin teattereihin sekä Upper West Siden Lincoln Centeriin. Kaupungin vilkkaasta yöelämästä kiinnostuneet eivät varmasti pety, sillä New Yorkissa on lukemattomia kauppoja, baareja ja klubeja, jotka ovat auki myöhään yöhön.


Alueen New York opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 844 majoitusliikettä kohteessa New York
YOTEL New York 65 €
YOTEL New York

YOTEL New York

570 Tenth Avenue, New York
   
  4,3
  /5 (12 376 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Jacob K. Javits Convention Center, Times Square ja Broadway sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Central Park ja Empire State Building ovat myös 2 kilometrin päässä. 42 St. - Port Authorityn bussien pääteasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Times Square – 42nd Streetin metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

  Salisbury Hotel 62 €
  Salisbury Hotel

  Salisbury Hotel

  123 W 57th St, New York
    
   4,1
   /5 (18 187 arvostelua)
   3.0 kautta 5.0

   Carnegie Hall (teatteri) ja Central Park sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tiffany & Co. (kultaliike) ja Ed Sullivan Theater (teatteri) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. 5th Avenue– 53rd Streetin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja 57th Streetin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   The Roosevelt Hotel, New York City 73 €
   The Roosevelt Hotel, New York City

   The Roosevelt Hotel, New York City

   45 E 45th Street, New York
     
    3,6
    /5 (25 138 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Grand Central Terminal, Chrysler Building ja New Yorkin julkinen kirjasto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Rockefeller Center ja Broadway ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Grand Central – 42 Streetin metroasema ja New York Grand Central Terminalin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    The New Yorker A Wyndham Hotel 66 €
    The New Yorker A Wyndham Hotel

    The New Yorker A Wyndham Hotel

    481 Eighth Ave., New York
      
     3,9
     /5 (18 229 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Port Authority Bus Terminal ja Macy's (tavaratalo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Empire State Building ja Times Square ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. 34th Street – Pennin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja 34th Street – Pennin metroasema (Fashion Avenue) 4 minuutin kävelymatkan päässä.

     Freehand New York 103 €
     Freehand New York

     Freehand New York

     23 Lexington Ave, New York
       
      4,4
      /5 (351 arvostelua)
      4.0 kautta 5.0

      Flatiron Building (rakennus), Chrysler Building ja Macy's (tavaratalo) sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Grand Central Terminal ja New Yorkin julkinen kirjasto ovat myös 2 kilometrin päässä. 23rd Streetin metroasema (Park Avenue) sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja 23rd Streetin metroasema (5th Avenue) 7 minuutin kävelymatkan päässä.

      Pod Times Square 60 €
      Pod Times Square

      Pod Times Square

      400 W 42nd Street, New York
        
       4,5
       /5 (1 759 arvostelua)
       3.0 kautta 5.0

       Hotelli, jonka lähellä on American Lyric Theater, Times Square ja Broadway. Lähistöllä sijaitsee myös Macy's (tavaratalo) ja Bryant Park (puisto).

       The Belvedere Hotel 90 €
       The Belvedere Hotel

       The Belvedere Hotel

       319 W 48th St, New York
         
        4,2
        /5 (20 420 arvostelua)
        3.5 kautta 5.0

        Gershwin Theater (teatteri), Broadway ja Times Square sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Rockefeller Center ja Central Park ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. 49th Streetin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja 50th Streetin metroasema (Broadway) on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

        The Watson Hotel 44 €
        The Watson Hotel

        The Watson Hotel

        440 West 57th Street, New York
          
         3,9
         /5 (3 563 arvostelua)
         3.5 kautta 5.0

         Columbus Circle, Central Park ja Broadway sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Barney's ja Bloomingdale's ovat myös 2 kilometrin päässä. 59th Street – Columbus Circlen metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja 50th Streetin metroasema (8th Avenue) on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

         Parhaat lento+hotelli-tarjoukset