Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Valitse omasi yli miljoonastalennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta


Matkat – New York

Leikkimielisesti maailmankaikkeuden keskukseksi kutsuttu New York City on täynnä energiaa, intohimoa ja nautintoja.

Koe New Yorkin matkalla Times Squaren öiset neonvalot, Grand Central Terminalin vilske ja Coney Islandin huvipuiston vauhdikkaat laitteet.  New Yorkilla on myös vakavammat kasvot, kuten esimerkiksi muodikas ja taiteellinen Brooklyn ja pysäyttävä 9/11 Memorial at World Trade Center Ground Zero. Merellä Vapaudenpatsas – miljoonien sotaa ja nälänhätää 1800-luvun lopussa paenneiden siirtolaisten toivon ilmentymä – symboloi yhä vapautta ja New Yorkin mainetta kaupunkina, jossa kaikki voivat kurottaa kohti unelmiaan. Se houkuttelee paikalle miljoonia vierailijoita, jotka saapuvat Isoon omenaan kokeilemaan onneaan.

Viiteen eri kaupunginosaan – Manhattan, Brooklyn, Queens, Staten Island ja Bronx – jaetussa New Yorkissa asuu yli kahdeksan miljoonaa ihmistä, jotka muodostavat kulttuurillisesti monimuotoisen kokonaisuuden. Chinatownin ja Little Italyn kaltaisen monikulttuuriset alueet tarjoavat autenttisia etnisiä ravintoloita. New Yorkin monimuotoisuus ulottuu Harlemin afroamerikkalaisesta musiikista ja kulttuurista Brooklynin Borough Parkin juutalaisiin, jotka muodostavat suurimman Israelin ulkopuolella sijaitsevan ortodoksijuutalaisten yhteisön.

New Yorkin kuuluisa metroverkosto muodostaa kiehtovan maanalaisen ja maanpäällisen labyrintin. Metro on matkailijoille helpoin julkisen liikenteen väline. Voit ostaa MetroCardin ja ladata siihen matkoja tarpeen mukaan. Käveleminen on paras tapa tutustua kaupungin nähtävyyksiin ja Manhattanin monipuolisiin alueisiin varakkaasta Upper West Sidesta eloisaan East Villageen.

Midtown East on oiva kohde kaupungissa ensimmäistä kertaa vieraileville. Sieltä löytyvät Empire State Building, Rockefeller Center, Chrysler Building, Grand Central Terminal ja New York Public Library. Ensikertalaisten ei tarvitse pelätä eksymistä. Kaupungin ruutukaavan ansiosta New Yorkissa on helppo suunnistaa, ja New Yorkin asukkaat tarjoavat sinulle nopeasti apuaan, jos satut eksymään reitiltäsi.

New York tarjoaa runsaasti nähtävää kulttuurin harrastajille Museum of Modern Artin gallerioista Metropolitan Operaan ja Broadwayn mukaviin teattereihin sekä Upper West Siden Lincoln Centeriin. Kaupungin vilkkaasta yöelämästä kiinnostuneet eivät varmasti pety, sillä New Yorkissa on lukemattomia kauppoja, baareja ja klubeja, jotka ovat auki myöhään yöhön.


Alueen New York opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 218 hotellia kohteessa New York
93 €
The Roosevelt Hotel, New York City

The Roosevelt Hotel, New York City

45 E 45th Street, New York
3,7
/ 5 (20 984 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Grand Central Terminal, Chrysler Building ja Rockefeller Center sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Broadway ja St. Patrick's Cathedral ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

Waldorf Astoria New York

Waldorf Astoria New York

301 Park Avenue, New York
4,2
/ 5 (9 901 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

St. Patrick's Cathedral, Rockefeller Center ja Chrysler Building sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Grand Central Terminal ja Radio City Music Hall ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

99 €
Salisbury Hotel

Salisbury Hotel

123 W 57th St, New York
4,1
/ 5 (15 829 arvostelua)
0.0 kautta 5.0

Carnegie Hall, Ed Sullivan Theater ja Museum of Modern Art sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Rockefeller Center ja Barney's ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

83 €
YOTEL New York

YOTEL New York

570 Tenth Avenue, New York
4,3
/ 5 (9 309 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Times Square ja Broadway sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Macy's ja Empire State Building ovat myös 2 kilometrin päässä.

72 €
Row NYC

Row NYC

700 8th Avenue, New York
3,6
/ 5 (10 184 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Broadway ja Times Square sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Macy's ja Rockefeller Center ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

120 €
The Belvedere Hotel

The Belvedere Hotel

319 W 48th St, New York
4,2
/ 5 (17 466 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Palace Theatre, Broadway ja Times Square sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Rockefeller Center ja Ed Sullivan Theater ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

123 €
Grand Hyatt New York

Grand Hyatt New York

109 East 42nd Street, New York
4,1
/ 5 (8 815 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Chrysler Building ja Grand Central Terminal sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä romanttisesta hotellista. Times Square ja Empire State Building ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

65 €
Wyndham Garden Hotel Newark Airport

Wyndham Garden Hotel Newark Airport

550 Route 1 South, Newark
3,4
/ 5 (4 999 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Prudential Center, Kean University ja Newark Museum ovat 10 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Lincoln Park ja New Jersey City University ovat myös 15 kilometrin päässä.

Parhaat lento+hotelli-tarjoukset

Parhaat lentotarjoukset

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.