Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 895 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Matkat – New York

Leikkimielisesti maailmankaikkeuden keskukseksi kutsuttu New York City on täynnä energiaa, intohimoa ja nautintoja.

Koe New Yorkin matkalla Times Squaren öiset neonvalot, Grand Central Terminalin vilske ja Coney Islandin huvipuiston vauhdikkaat laitteet.  New Yorkilla on myös vakavammat kasvot, kuten esimerkiksi muodikas ja taiteellinen Brooklyn ja pysäyttävä 9/11 Memorial at World Trade Center Ground Zero. Merellä Vapaudenpatsas – miljoonien sotaa ja nälänhätää 1800-luvun lopussa paenneiden siirtolaisten toivon ilmentymä – symboloi yhä vapautta ja New Yorkin mainetta kaupunkina, jossa kaikki voivat kurottaa kohti unelmiaan. Se houkuttelee paikalle miljoonia vierailijoita, jotka saapuvat Isoon omenaan kokeilemaan onneaan.

Viiteen eri kaupunginosaan – Manhattan, Brooklyn, Queens, Staten Island ja Bronx – jaetussa New Yorkissa asuu yli kahdeksan miljoonaa ihmistä, jotka muodostavat kulttuurillisesti monimuotoisen kokonaisuuden. Chinatownin ja Little Italyn kaltaisen monikulttuuriset alueet tarjoavat autenttisia etnisiä ravintoloita. New Yorkin monimuotoisuus ulottuu Harlemin afroamerikkalaisesta musiikista ja kulttuurista Brooklynin Borough Parkin juutalaisiin, jotka muodostavat suurimman Israelin ulkopuolella sijaitsevan ortodoksijuutalaisten yhteisön.

New Yorkin kuuluisa metroverkosto muodostaa kiehtovan maanalaisen ja maanpäällisen labyrintin. Metro on matkailijoille helpoin julkisen liikenteen väline. Voit ostaa MetroCardin ja ladata siihen matkoja tarpeen mukaan. Käveleminen on paras tapa tutustua kaupungin nähtävyyksiin ja Manhattanin monipuolisiin alueisiin varakkaasta Upper West Sidesta eloisaan East Villageen.

Midtown East on oiva kohde kaupungissa ensimmäistä kertaa vieraileville. Sieltä löytyvät Empire State Building, Rockefeller Center, Chrysler Building, Grand Central Terminal ja New York Public Library. Ensikertalaisten ei tarvitse pelätä eksymistä. Kaupungin ruutukaavan ansiosta New Yorkissa on helppo suunnistaa, ja New Yorkin asukkaat tarjoavat sinulle nopeasti apuaan, jos satut eksymään reitiltäsi.

New York tarjoaa runsaasti nähtävää kulttuurin harrastajille Museum of Modern Artin gallerioista Metropolitan Operaan ja Broadwayn mukaviin teattereihin sekä Upper West Siden Lincoln Centeriin. Kaupungin vilkkaasta yöelämästä kiinnostuneet eivät varmasti pety, sillä New Yorkissa on lukemattomia kauppoja, baareja ja klubeja, jotka ovat auki myöhään yöhön.


Alueen New York opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 521 majoitusliikettä kohteessa New York
The Roosevelt Hotel, New York City 135 €
The Roosevelt Hotel, New York City

The Roosevelt Hotel, New York City

45 E 45th Street, New York
   
  3,6
  /5 (24 314 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  5th Avenue ja Grand Central Terminal sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Chrysler Building ja New Yorkin julkinen kirjasto ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Grand Central – 42 Streetin metroasema ja New York Grand Central Terminalin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  YOTEL New York 93 €
  YOTEL New York

  YOTEL New York

  570 Tenth Avenue, New York
    
   4,3
   /5 (11 798 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Jacob K. Javits Convention Center, Times Square ja Broadway sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Central Park ja Empire State Building ovat myös 2 kilometrin päässä. 42 St. - Port Authorityn bussien pääteasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Times Square – 42nd Streetin metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

   Park Central Hotel New York 226 €
   Park Central Hotel New York

   Park Central Hotel New York

   870 7th Ave, New York
     
    3,9
    /5 (7 090 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Carnegie Hall ja Ed Sullivan Theater sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Central Park ja Broadway ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. 7th Avenuen metroasema ja 50th Streetin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Salisbury Hotel 94 €
    Salisbury Hotel

    Salisbury Hotel

    123 W 57th St, New York
      
     4,1
     /5 (17 763 arvostelua)
     3.0 kautta 5.0

     Carnegie Hall ja Central Park sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tiffany & Co. ja Ed Sullivan Theater ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. 5th Avenue– 53rd Streetin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja 57th Streetin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     Pod 51 76 €
     Pod 51

     Pod 51

     230 E 51st St, New York
       
      4,1
      /5 (14 674 arvostelua)
      3.0 kautta 5.0

      St. Patrick's Cathedral, Chrysler Building ja Bloomingdale's sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Rockefeller Center ja Grand Central Terminal ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Lexington Avenue – 53rd Streetin metroasema ja Lexington Avenue – 63rd Streetin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Pod Times Square 84 €
      Pod Times Square

      Pod Times Square

      400 W 42nd Street, New York
        
       4,5
       /5 (1 271 arvostelua)
       3.0 kautta 5.0

       Hotelli, jonka lähellä on American Lyric Theater, Times Square ja Broadway. Lähistöllä sijaitsee myös Macy's ja New Yorkin julkinen kirjasto.

       The New Yorker A Wyndham Hotel 83 €
       The New Yorker A Wyndham Hotel

       The New Yorker A Wyndham Hotel

       481 Eighth Ave., New York
         
        3,9
        /5 (17 795 arvostelua)
        4.0 kautta 5.0

        Madison Square Garden ja Macy's sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Empire State Building ja Times Square ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. 34th Street – Pennin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja 34th Street – Pennin metroasema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

        Paramount Times Square 88 €
        Paramount Times Square

        Paramount Times Square

        235 West 46th Street, New York
          
         3,5
         /5 (12 477 arvostelua)
         4.0 kautta 5.0

         Palace Theatre ja Broadway sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Times Square ja Ed Sullivan Theater ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. 49th Streetin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja 42 St. - Port Authorityn bussien pääteasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

         Parhaat lento+hotelli-tarjoukset

         Parhaat lentotarjoukset

         Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.