Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.


Pohjois-Amerikan-loma – jännittäviä kaupunkeja ja kaunista luontoa

Nauti lomasta maailman tärkeimmissä metropoleissa, viehättävissä pikkukaupungeissa tai suurten suojeltujen kansallispuistojen kauniissa maisemissa. 

Pohjois-Amerikan naapurivaltiot Kanada ja Yhdysvallat tarjoavat kiehtovia metropoleja, ystävällisiä pikkukaupunkeja, metsäisiä luontoalueita ja suuria järviä. Rentoudu Pohjois-Amerikan-matkalla Atlantin valtameren, Tyynenmeren tai Meksikonlahden ihastuttavilla rannoilla, laskettele itäisillä tai läntisillä vuorilla tai suuntaa pohjoisen jäätyneille tundra-alueille.

New York, Chicago, Los Angeles ja Washington (DC) ovat Yhdysvaltojen suurkaupunkeja, joissa voit tutustua amerikkalaiseen taiteeseen ja kulttuuriin, korkeisiin pilvenpiirtäjiin, vaikuttaviin museoihin ja taidegallerioihin, lukemattomiin viihdekeskuksiin, monipuolisiin etnisiin ravintoloihin ja amerikkalaisen jalkapallon, koripallon ja baseballin ammattilaisjoukkueiden otteluihin.

Toronto, Montreal, Vancouver, Ottawa ja Québec tarjoavat vastaavaa nähtävää Kanadan puolella, minkä lisäksi voit nauttia kielessä ja tavoissa näkyvistä ranskalaisvaikutteista sekä suurista kiinalaisten asuttamista chinatowneista. Käy katsomassa Pohjois-Amerikan-lomalla parasta jääkiekkoa suurkaupunkien areenoilla ja Kanadan järvien jäillä. Perehdy ensimmäisiin kansakuntiin, jotka asuivat mantereen pohjoisosissa jo kauan ennen eurooppalaisten saapumista.

Aja Pohjois-Amerikan-matkalla koko mantereen halki ja pysähdy matkan varrella pikkukaupungeissa. Molempien maiden asukkaat ovat ylpeitä paikallisista nähtävyyksistään, jotka vaihtelevat Saskatchewanissa sijaitsevan Moose Jaw’n kaupungin jättiläismäisestä Mac the Moose ‑hirviveistoksesta Kanadan Narcissen käärmeenpesiin ja New Mexicon herkullisille piirakoille kokonaan omistettuun Pie Townin kaupunkiin. Matkailunähtävyydet ovat vain mainoksia kaupunkien todellisille nähtävyyksille, joita ovat niiden ystävälliset asukkaat. Kävele minkä tahansa pohjoisamerikkalaisen pikkukaupungin pääkatua pitkin ja löydät todennäköisesti uusia ystäviä.

Kaupunkien ulkopuolella mantereen luonnonihmeisiin kuuluu suojeltuja metsiä ja puistoalueita, joilla on vuoria, jäätiköitä, vesiputouksia, tulivuoria, luolia, rotkoja, järviä ja merenrannikkoa. Käy Pohjois-Amerikan-matkalla vaikuttavissa ja kuuluisissa Yhdysvaltojen kansallispuistoissa, kuten Luoteis-Yhdysvaltojen Yellowstonessa, jossa on geysireitä ja villieläimiä, syvälle syöpyneessä Lounais-Yhdysvaltojen Grand Canyonissa, Kaakkois-Yhdysvaltojen Evergladesin mangroveilla ja krokotiilien kotiseuduilla sekä Koillis-Yhdysvalloissa Atlantin valtameressä sijaitsevalla tuulen tuivertamalla Acadian saarella.

Kanadassa voit nauttia puolestaan Banffin läntisistä vuorista, jäätikön sulamisen seurauksena syntyneestä Louisejärvestä, maan keskiosan preerioista ja Ivavikin jäätyneestä tundrasta. Voit viettää kuukausia tai vuosia kierrellen yli 40 kanadalaisessa kansallispuistossa ja lähes 60 yhdysvaltalaisessa kansallispuistossa.

Näiden kahden maan välissä sijaitsevat Suuret järvet ovat suosittu veneilykohde. Laskettele idässä Appalakeilla ja Laurentianin vuoristossa tai lännessä Kalliovuorilla.

Suunnittele Pohjois-Amerikan-matkasi siten, että voit juhlia paikallisten asukkaiden kanssa Kanada-päivää ja Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivää heinäkuun alussa tai kiitospäivän sadonkorjuujuhlia loka- ja marraskuussa.


Alueen Pohjois-Amerikka opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 490 493 majoitusliikettä kohteessa Pohjois-Amerikka
Hotel Pennsylvania
Arvosteltu 12.10.2019
Katso tiedot
 
Hotel Pennsylvania

Hotel Pennsylvania

401 7th Ave, New York, NY
   
  2,6/5
  2.5 kautta 5.0 Tähteä

  Location is perfect! Renovated room was very comfortable. Self check in/out didn’t work. Pretty sure we’re are going to book this hotel again.

  Millennium Times Square New York 134 €
  Arvosteltu 18.10.2019
  Katso tiedot
   
  Millennium Times Square New York

  Millennium Times Square New York

  145 W 44th St, New York, NY
    
   4,0/5
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Erinomainen sijainti. Huone iso, mutta hieman nuhjuinen. Ei suurempaa valittamista kuitenkaan. Kaikki toimi hyvin hotellin suhteen.

   Row NYC 184 €
   Arvosteltu 27.2.2020
   Katso tiedot
    
   Row NYC

   Row NYC

   700 8th Avenue, New York, NY
     
    3,6/5
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Palvelu oli hyvää. Huono äänieristys niin käytävälle, toisiin huoneisiin kuin myös kadulle.

    New York Hilton Midtown 213 €
    Arvosteltu 23.10.2017
    Katso tiedot
     
    New York Hilton Midtown

    New York Hilton Midtown

    1335 Avenue Of The Americas, New York, NY
      
     4,1/5
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Hyvä hotelli, sisäänkirjautumisen kanssa pieniä ongelmia, mutta hotellin kunto, sijainti ja aamupala todella hyviä. Olimme kolmatta kertaa samassa hotellissa, todennäköisesti seuraavallakin kerralla valitsemme tämän. Toimiva wifi.

     The Roosevelt Hotel, New York City 92 €
     Arvosteltu 24.11.2019
     Katso tiedot
      
     The Roosevelt Hotel, New York City

     The Roosevelt Hotel, New York City

     45 E 45th Street, New York, NY
       
      3,6/5
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Ohuet seinät naapureitten normaali puhe kuului läpi! Aamiainen oli kallis! Sijainti hotellilla oli todella hyvä, lyhyt matka joka puolelle ja metrokin lähellä!

      Hotel Edison 76 €
      Arvosteltu 23.11.2019
      Katso tiedot
       
      Hotel Edison

      Hotel Edison

      228 W 47th St, New York, NY
        
       3,8/5
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Hyvä hotelli loistavalla sijainnilla

       Sheraton New York Times Square Hotel 279 €
       Arvosteltu 8.7.2015
       Katso tiedot
        
       Sheraton New York Times Square Hotel

       Sheraton New York Times Square Hotel

       811 7th Ave, New York, NY
         
        4,0/5
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Great location. Otherwise average level. Not very good Price / Quality ratio. Small rooms.

        New York Marriott Marquis 279 €
        Arvosteltu 4.8.2019
        Katso tiedot
         
        New York Marriott Marquis

        New York Marriott Marquis

        1535 Broadway, New York, NY
          
         4,4/5
         4.5 kautta 5.0 Tähteä

         Hyvä laukkupalvelu! Upea, vasta remontoitu huone!! Fantastinen aamiainen!!! Muuten kaikki pääosin hyvin, mutta aulassa ja ravintoloissa koko ajan valtava, häiritsevä meteli ja palveluhalukkuus vaihtelevaa. Vastaanoton palvelu erityäin hyvä, samoin ruokaravintolan. Baarissa ei niinkään: tarjoilija ...

         Parhaat lentotarjoukset

         Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.