Lennot - Kanada alkaen 105 €

Kanada: Suositut kaupungit

Halvimmat lennot kohteeseen Kanada

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 105 € yhdensuuntaisille lennoille ja 247 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Porter Airlines
Porter Airlines
Porter Airlines
Porter Airlines
United
Porter Airlines
Air Canada
United
Air Canada
Lufthansa

Tietoa Kanadasta

Lennot Kanadaan

Harva tietää että Kanada on pinta-alaltaan maailman toiseksi suurin valtio. Kanada on suurelle yleisölle varsin tuntematon, nykyisin äärimmäisen monikulttuurinen maa, jossa vaikuttavat erityisesti englantilainen, ranskalainen ja amerikkalainen kulttuuri. Kanada on varsin eksoottinen matkakohde, josta löytyy vuoria, tundraa ja miljoonakaupunkeja. Maan itäosissa tunnelmoit ranskalaiskulttuurissa ja länsiosissa sijaitsevat maan upeat matkailu- ja hiihtokohteet. Varaa halvat lennot Kanadaan kokemaan villi pohjola!

Lennot Kanadaan

Kanada on jättiläismäinen valtio Yhdysvaltojen naapurissa. Pohjoisessa se rajoittuu Jäämereen ja itä-länsisuunnassa Atlanttiin ja Tyyneen valtamereen. Kanadassa on miljoonakaupunkien lisäksi muun muassa villiä ja koskematonta preeriaa, vuoristoa ja karua tundraa. Jos aiot tehdä matkaa autolla omaan tahtiisi, voit hyödyntää lentotarjoukset Kanadaan lentämällä johonkin maan suurimmista kaupungeista ja ottaa vuokra-auton mukaan jo suoraan kentältä. Autonvuokraus Kanadassa on helppoa ja kentillä toimivat myös tutut, kansainväliset vuokraamot.

Voit varata lentoliput Kanadaan esimerkiksi Torontoon, jonne pääsee kesällä Finnairin suoralla lennolla reilussa kahdeksassa tunnissa! Sen sijaan talvella Finnair tekee välilaskun Lontoossa, Icelandair Reykjavikissa, SAS Tukholmassa ja Tap Portugal Lissabonissa ennen laskeutumista Pearsonin kansainväliselle lentokentälle (YYZ) Torontoon. Varatessa kannattaa kiinnittää huomiota matka-aikaan, sillä se vaihtelee lennon välilaskupaikan ja -ajan mukaan kymmenestä kahteenkymmeneen tuntiin! Halvimmillaan lento Kanadaan onnistuu luultavasti vähintään yhdellä välilaskulla, usein Lontoon Heathrow’n kautta. Yhden välilaskun lennoilla Suomesta Kanadaan pääsee myös KML:llä tai Air Francella. Jos matkakohteesi on Quebec, pääset Jean Lesagen kansainväliselle lentoasemalle (YQB) Helsingistä yleensä kahdella välilaskulla, joista jälkimmäinen on useimmiten Torontossa. Edullisia vaihtoehtoja Atlantin ylitykseen tarjoaa myös Icelandair Reykjavikissa tehtävällä välilaskulla.

Jos haluat varata halvat matkat Kanadaan, kannattaa olla liikkeellä ajoissa, sillä reittilentojen hinnat kallistuvat sitä mukaa, mitä lähempänä lähtöpäivä on. Mannerten väliset lennot ovat edullisimmillaan vähintään pari kuukautta ennen lähtöä. Lennot Kanadaan ovat edullisimmillaan yleensä helmikuussa ja syksyllä. Suosituinta matkustusaikaa Atlantin toiselle puolelle ovat kesä- ja heinäkuu ja joulun ja uuden vuoden aika, jolloin lentolippujen hinnat voivat hetkellisesti pompata ylöspäin. Ilmasto vaihtelee voimakkaasti Kanadan eri osissa. Subarktinen vyöhyke kattaa yli puolet maasta, joka merkitsee viileitä kesiä ja erittäin kylmiä talvia. Kanadan keskisissä eteläosissa, tasankoalueilla vallitsee mannerilmasto kuumine kesineen ja kylmine talvineen. Suuret järvet taas leudontavat Etelä-Ontarion ja Quebecin ilmastoa.

Lennot Kanadaan lomamatkalle

Talvella keskilämpötila on lähes koko maassa pakkasen puolella. Poikkeuksen tekee länsirannikko, ja esimerkiksi Vancouverin tammikuun keskilämpötila on 3 astetta. Kylmintä talvella on sisämaassa ja maan pohjoisosissa. Rannikkoalueiden lämpötila on kesällä noin 20 astetta, kun koko maan keskimääräinen kesän ylin lämpötila on yleensä noin 25–30 astetta. Arktisilla alueilla ei kesälläkään päästä yli 15 asteeseen. Myös sateita saadaan ja erityisesti rannikkoalueilla sataa paljon, länsirannikolla erityisesti talvikuukausina.

Jos sinulla on lento Kanadaan kaupunkilomalle, pääset Toronton lentoasemalta 15 minuutin välein lähtevällä junalla kaupungin keskustaan. Torontosta on hyvät yhteydet myös sisämaan jatkolennoille vaikkapa Quebeciin, Vancouveriin, Calgaryyn tai Winnipegiin. Jos matkustat lasten kanssa, on hyvä valita Kanadan lento mahdollisimman lyhyellä välilaskulla. Suomesta Kanadaan lennetään yleensä päivällä, joten lapsille kannattaa varata paljon mielenkiintoista tekemistä matkan ajaksi. Varaa hotelli Kanadassa jo etukäteen ainakin ensimmäisiksi öiksi ja erityisesti, jos suuntaat suurkaupunkiin tai olet liikkeellä loma-aikoina.

Lennot Kanadaan kesällä tai talvella

Toronto on Kanadan suurin kaupunki ja sen maamerkki on CN Tower. Tornin huippu kohoaa yli 500 metriin ja sen näköalatasanteelta on pakko ihailla kaupungin yli avautuvaa näkymää! Kanadan suosituin urheilulaji on jääkiekko ja sen alan suuruuksia löytyy ikuistettuna Toronton Hockey Hall Of Fame -museossa.

Myös Kanadan pääkaupunki Ottawa sijaitsee tällä alueella Kanadan keskiosissa, samoin kuin Quebecin provinssissa sijaitseva, Kanadan toiseksi suurin kaupunki Montréal. Provinssin ainoa virallinen kieli on ranska ja alueen kulttuuri on vahvasti ranskalais-kanadalainen. Vaikka erityisesti kaupungeissa pärjää myös englannilla, tällä alueella kannattaa nauttia ranskalaisesta perimästä, joka näkyy vaikkapa Quebecin keittiön antimissa.

Varaa lennot Kanadaan luontolomalle! Ontarion provinssissa sijaitsee täysin ainutlaatuinen luonnonihme, Niagaran putoukset. Suurten järvien alueella matkailevan ei myöskään kannata jättää väliin seudun kauneudellaan hurmaavia viinitiloja, vaikka et viinien ystävä olisikaan!

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on paras tapa löytää kohteeseen Kanada meneviä halpoja lentoja, joissa on joustavat muutoskäytännöt?
Se hoituu helposti hyödyllisen “Ei muutosmaksua” -suodattimemme avulla. Anna vain matkatietosi, napsauta “Hae”-painiketta ja ruksi sen jälkeen “Joustavat muutoskäytännöt” -kohdan alapuolelta löytyvä valintaruutu (ruudun vasemmassa reunassa). Expedian avulla kohteeseen Kanada menevien edullisten ja joustavien lentojen varaaminen käy leikiten.
Miten voin löytää halvat liput kohteeseen Kanada?
Yksi helpoimmista tavoista löytää halvat lentoliput kohteeseen Kanada on olla joustava matkustuspäivien suhteen. Hae lentoja ja napsauta sitten hakutulosten yläpuolella olevaa “Joustavat päivämäärät” -linkkiä. Sen avulla voit saada selville läheisten päivien halvimmat hinnat. Kohteeseen Kanada menevän lennon paras hinta oli viimeisten seitsemän päivän aikana 247 €. Lennon varaaminen etukäteen auttaa yleensä saamaan vieläkin paremman tarjouksen.
Kuinka paljon lento kohteeseen Kanada maksaa?
Viimeisten seitsemän päivän aikana menopaluulento kohteeseen Kanada maksoi vähintään 247 € ja korkeintaan 620 €. Kohteesta Newark (EWR) matkaan lähtevät yhdensuuntaiset lennot maksoivat samana aikana ainoastaan 105 €.
Mitkä ovat kohteen Kanada suosituimmat lentokentät?
Lähtöpaikastasi sekä valitsemastasi lentoyhtiöstä riippuen tulet saapumaan jollekin näistä johtavista lentokentistä kohteessa Kanada:

  • Toronto, ON (YYZ-Pearsonin kansainvälinen lentoasema) – 9405 lentoa kuukaudessa.
  • Vancouver, BC (YVR-Vancouverin kansainvälinen lentoasema) – 6713 lentoa kuukaudessa.
  • Calgary, Alberta (YYC-Calgaryn kansainvälinen lentoasema) – 4954 lentoa kuukaudessa.

Kuinka paljon lentolippu maksaa kohteeseen Kanada?
Viimeisten seitsemän päivän aikana lennot maksoivat kohteeseen Kanada suurin piirtein 247 € – 620 €.
Mitkä kuukaudet ovat halvimpia varata lennot kohteeseen Kanada?
Jos haluat napata halvat lentoliput kohteeseen Kanada, yritä tehdä varaus marraskuussa, jolloin lentojen hinnat ovat halvimmillaan. Kesän ja talven loma-ajat taas ovat kaikkein kalleimmat ajat tehdä varauksia.
Kuinka kauan lento kohteeseen Kanada kestää?
Lentosi kesto voi olla lyhyt tai sitten pitkä riippuen siitä, mistä kaupungista lentosi oikein lähtee. Jotta voisimme auttaa sinua suunnittelemaan matkaasi kohteeseen Kanada, olemme tehneet luettelon kolmen tunnetun kotimaan reitin keskimääräisistä lentoajoista:

  • Vancouver, BC (YVR-Vancouverin kansainvälinen lentoasema) → Toronto, ON (YYZ-Pearsonin kansainvälinen lentoasema): 4 tuntia ja 22 minuuttia
  • Calgary, Alberta (YYC-Calgaryn kansainvälinen lentoasema) → Toronto, ON (YYZ-Pearsonin kansainvälinen lentoasema): 3 tuntia ja 39 minuuttia
  • Montreal, QC (YUL-Pierre Elliott Trudeaun kansainvälinen lentoasema) → Toronto, ON (YYZ-Pearsonin kansainvälinen lentoasema): 1 tunti ja 39 minuuttia

Mitkä ovat parhaat aktiviteetit kohteessa Kanada?

  • Tunnelmallinen ja kulturelli Toronto on hyvä paikka aloittaa lomasi kohteessa Kanada. Tutustu tunnettuihin turistinähtävyyksiin, kuten CN Tower, käy ostoksilla tai nauti tämän kaupungin laajasta ruokatarjonnasta sen lukuisissa ruokapaikoissa. Valinta on täysin sinun!
  • Kun suunnittelet lomasi aktiviteetteja, on hyvä muistaa, että kohteessa Toronto on yleisesti ottaen mannerilmasto. Kannattaa kuitenkin tarkistaa paikalliset säätiedotteet ennen matkaa, jotta saat paremman idea siitä, mitä odottaa.
  • Ottawa, joka sijaitsee suurin piirtein 350 km koilliseen kohteesta Toronto, kannattaa myös lisätä listalle. Tämän kohteen suosituimpiin nähtävyyksiin kuuluu esimerkiksi Tactik Paintball – täällä ei kannata unohtaa vierailla!

Suosittuja lentoja kohteeseen Kanada

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lufthansa