Lennot - Kanada alkaen 404 €

Parhaat kaupungit kohteessa Kanada

Halvimmat lennot kohteeseen Kanada

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 404 € yhdensuuntaisille lennoille ja 747 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Finnair
Lufthansa
Finnair
Finnair
TAP Portugal
Finnair
Icelandair
Lufthansa
Finnair
Icelandair
Lufthansa
Lufthansa
Brussels Airlines
Delta
Icelandair
Scandinavian Airlines
Air Canada
Lufthansa
Air France
Lufthansa

Tietoa Kanadasta

Lennot Kanadaan

Harva tietää että Kanada on pinta-alaltaan maailman toiseksi suurin valtio. Kanada on suurelle yleisölle varsin tuntematon, nykyisin äärimmäisen monikulttuurinen maa, jossa vaikuttavat erityisesti englantilainen, ranskalainen ja amerikkalainen kulttuuri. Kanada on varsin eksoottinen matkakohde, josta löytyy vuoria, tundraa ja miljoonakaupunkeja. Maan itäosissa tunnelmoit ranskalaiskulttuurissa ja länsiosissa sijaitsevat maan upeat matkailu- ja hiihtokohteet. Varaa halvat lennot Kanadaan kokemaan villi pohjola!

Lennot Kanadaan

Kanada on jättiläismäinen valtio Yhdysvaltojen naapurissa. Pohjoisessa se rajoittuu Jäämereen ja itä-länsisuunnassa Atlanttiin ja Tyyneen valtamereen. Kanadassa on miljoonakaupunkien lisäksi muun muassa villiä ja koskematonta preeriaa, vuoristoa ja karua tundraa. Jos aiot tehdä matkaa autolla omaan tahtiisi, voit hyödyntää lentotarjoukset Kanadaan lentämällä johonkin maan suurimmista kaupungeista ja ottaa vuokra-auton mukaan jo suoraan kentältä. Autonvuokraus Kanadassa on helppoa ja kentillä toimivat myös tutut, kansainväliset vuokraamot.

Voit varata lentoliput Kanadaan esimerkiksi Torontoon, jonne pääsee kesällä Finnairin suoralla lennolla reilussa kahdeksassa tunnissa! Sen sijaan talvella Finnair tekee välilaskun Lontoossa, Icelandair Reykjavikissa, SAS Tukholmassa ja Tap Portugal Lissabonissa ennen laskeutumista Pearsonin kansainväliselle lentokentälle (YYZ) Torontoon. Varatessa kannattaa kiinnittää huomiota matka-aikaan, sillä se vaihtelee lennon välilaskupaikan ja -ajan mukaan kymmenestä kahteenkymmeneen tuntiin! Halvimmillaan lento Kanadaan onnistuu luultavasti vähintään yhdellä välilaskulla, usein Lontoon Heathrow’n kautta. Yhden välilaskun lennoilla Suomesta Kanadaan pääsee myös KML:llä tai Air Francella. Jos matkakohteesi on Quebec, pääset Jean Lesagen kansainväliselle lentoasemalle (YQB) Helsingistä yleensä kahdella välilaskulla, joista jälkimmäinen on useimmiten Torontossa. Edullisia vaihtoehtoja Atlantin ylitykseen tarjoaa myös Icelandair Reykjavikissa tehtävällä välilaskulla.

Jos haluat varata halvat matkat Kanadaan, kannattaa olla liikkeellä ajoissa, sillä reittilentojen hinnat kallistuvat sitä mukaa, mitä lähempänä lähtöpäivä on. Mannerten väliset lennot ovat edullisimmillaan vähintään pari kuukautta ennen lähtöä. Lennot Kanadaan ovat edullisimmillaan yleensä helmikuussa ja syksyllä. Suosituinta matkustusaikaa Atlantin toiselle puolelle ovat kesä- ja heinäkuu ja joulun ja uuden vuoden aika, jolloin lentolippujen hinnat voivat hetkellisesti pompata ylöspäin. Ilmasto vaihtelee voimakkaasti Kanadan eri osissa. Subarktinen vyöhyke kattaa yli puolet maasta, joka merkitsee viileitä kesiä ja erittäin kylmiä talvia. Kanadan keskisissä eteläosissa, tasankoalueilla vallitsee mannerilmasto kuumine kesineen ja kylmine talvineen. Suuret järvet taas leudontavat Etelä-Ontarion ja Quebecin ilmastoa.

Lennot Kanadaan lomamatkalle

Talvella keskilämpötila on lähes koko maassa pakkasen puolella. Poikkeuksen tekee länsirannikko, ja esimerkiksi Vancouverin tammikuun keskilämpötila on 3 astetta. Kylmintä talvella on sisämaassa ja maan pohjoisosissa. Rannikkoalueiden lämpötila on kesällä noin 20 astetta, kun koko maan keskimääräinen kesän ylin lämpötila on yleensä noin 25–30 astetta. Arktisilla alueilla ei kesälläkään päästä yli 15 asteeseen. Myös sateita saadaan ja erityisesti rannikkoalueilla sataa paljon, länsirannikolla erityisesti talvikuukausina.

Jos sinulla on lento Kanadaan kaupunkilomalle, pääset Toronton lentoasemalta 15 minuutin välein lähtevällä junalla kaupungin keskustaan. Torontosta on hyvät yhteydet myös sisämaan jatkolennoille vaikkapa Quebeciin, Vancouveriin, Calgaryyn tai Winnipegiin. Jos matkustat lasten kanssa, on hyvä valita Kanadan lento mahdollisimman lyhyellä välilaskulla. Suomesta Kanadaan lennetään yleensä päivällä, joten lapsille kannattaa varata paljon mielenkiintoista tekemistä matkan ajaksi. Varaa hotelli Kanadassa jo etukäteen ainakin ensimmäisiksi öiksi ja erityisesti, jos suuntaat suurkaupunkiin tai olet liikkeellä loma-aikoina.

Lennot Kanadaan kesällä tai talvella

Toronto on Kanadan suurin kaupunki ja sen maamerkki on CN Tower. Tornin huippu kohoaa yli 500 metriin ja sen näköalatasanteelta on pakko ihailla kaupungin yli avautuvaa näkymää! Kanadan suosituin urheilulaji on jääkiekko ja sen alan suuruuksia löytyy ikuistettuna Toronton Hockey Hall Of Fame -museossa.

Myös Kanadan pääkaupunki Ottawa sijaitsee tällä alueella Kanadan keskiosissa, samoin kuin Quebecin provinssissa sijaitseva, Kanadan toiseksi suurin kaupunki Montréal. Provinssin ainoa virallinen kieli on ranska ja alueen kulttuuri on vahvasti ranskalais-kanadalainen. Vaikka erityisesti kaupungeissa pärjää myös englannilla, tällä alueella kannattaa nauttia ranskalaisesta perimästä, joka näkyy vaikkapa Quebecin keittiön antimissa.

Varaa lennot Kanadaan luontolomalle! Ontarion provinssissa sijaitsee täysin ainutlaatuinen luonnonihme, Niagaran putoukset. Suurten järvien alueella matkailevan ei myöskään kannata jättää väliin seudun kauneudellaan hurmaavia viinitiloja, vaikka et viinien ystävä olisikaan!

Usein kysytyt kysymykset