Pääosion alkuosa

Halvimmat lennot kohteeseen Toronto

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lisätietoja – Toronto

Tietoja Torontosta

Lennot Torontoon

Kanadan suurin kaupunki Toronto on todellinen monikulttuurinen metropoli. Toronto on myös maan kulttuurin, viihteen ja talouden keskus. Suomesta voi kesäisin lentää Torontoon suoraan Finnairin lennoilla. Monet lentoyhtiöt tarjoavat lentoja Euroopasta Torontoon läpi vuoden, joten matkalle voi lähteä milloin vain. Vaikka talvikausi Torontossa on kylmä, kaupunki on silti suosittu ja kiehtova matkakohde vuodenajasta riippumatta.

Shoppailijoille Toronto on ehdottomasti Kanadan ykköskohde. Ydinkeskustassa sijaitsee kuuluisa Eaton Centerin ostoskeskus, jossa on yli 230 kauppaa, ravintolaa ja palvelua. Useat eri kansalaisuudet ovat tuoneet oman värinsä Toronton rikkaaseen ruokakulttuuriin. Toronton lukuisat ravintolat tarjoavat aitoja makuelämyksiä ympäri maailmaa. St. Lawrence Market on oiva paikka tutustua paikallisiin herkkuihin ja lähituotteisiin.

Toronton hotellitarjonta on todella kattava, ja vaihtoehtoja löytyy joka makuun kaikista hintaluokista. Keskustan tuntumassa budjettihotellit ovat harvassa, mutta hyvällä paikalla sijaitsevasta majoituksesta ei aina tarvitse maksaa maltaita. Matkaa varatessa kannattaa ottaa selvää mahdollisista tarjouksista. Expedian sivut ovat hyvä paikka aloittaa matkan suunnittelu! Jos matkustat Torontoon kesä- ja syyskuun välillä, kannattaa hotellivaraus tehdä hyvissä ajoin. Syyskuu on Toronton kiireisintä matkailuaikaa, koska silloin kaupungissa järjestetään Toronton elokuvajuhlat.

Yli 2,5 miljoonan asukkaan Toronto on monipuolinen ja ystävällinen suurkaupunki, joka tarjoaa elämyksiä kaikenikäisille matkustajille. Toronton kuuluisin maamerkki on maailman korkeimpiin rakennuksiin lukeutuva CN Tower, jonka näköalatasanteelta avautuu huikea näkymä Toronton kaupungin ylle ja Ontario-järvelle. Toronto on täynnä nähtävää ja tehtävää. Ostosmahdollisuuksien ja valtavan kulttuuritarjonnan lisäksi Toronto tarjoaa urheilun ystäville NHL-kiekkoa, koripalloa, baseballia ja amerikkalaista jalkapalloa. Toronton ympäristössä voi myös harrastaa esimerkiksi kalastusta, golfia ja ratsastusta.

Lentäminen Suomesta Torontoon

Suomesta on hyvät lentoyhteydet Torontoon ympäri vuoden. Kesäkaudella Finnair tarjoaa suoria lentoja Helsingistä Torontoon kolme kertaa viikossa. Suora lento Helsingistä Torontoon kestää noin kahdeksan ja puoli tuntia. Muina aikoina Torontoon voi lentää esimerkiksi Lontoon tai Amsterdamin kautta. Kanadaan matkustavilta Suomen kansalaisilta ei vaadita viisumia.

Lennot Toronton Pearsonin kansainväliselle lentoasemalle

Toronton Pearsonin kansainvälinen lentoasema on Kanadan suurin ja vilkkain lentokenttä, josta on suoria lentoja lukuisiin kohteisiin ympäri maailman. Lentoasema on nimetty Kanadan entisen pääministerin ja Nobelin rauhanpalkinnon saajan, Lester B. Pearsonin, mukaan. Lentoasema palvelee vuosittain noin 36 miljoonaa matkustajaa. Pearsonin kansainvälinen lentoasema koostuu kahdesta matkustajaterminaalista (terminaalit 1 ja 3). Finnairin lennot laskeutuvat yleensä terminaaliin 3. Oma tulo- ja lähtöterminaali kannattaa kuitenkin aina varmistaa ennen matkalle lähtöä. Suora lento Suomesta Torontoon kestää noin kahdeksan ja puoli tuntia. Välilaskulliset vaihtoehdot kestävät luonnollisesti muutaman tunnin suoria lentoja pidempään, mutta voivat olla edullisempia.

Pearsonin lentoasema sijaitsee noin 26 kilometrin päässä Toronton keskustasta luoteeseen. Terminaalien välillä kulkee Terminal Link -juna, ja lentoasemalta pääsee Toronton keskustaan bussilla ja taksilla. Uusi Air Rail Link -junayhteys yhdistää vuodesta 2015 lähtien Pearsonin lentoaseman Toronton Union Stationin rautatieasemaan. Tällöin matka keskustaan kestää vain 25 minuuttia. Lentoaseman ympäristössä on lukuisia hotelleja, mutta parhaiten kaupunkiin pääsee tutustumaan majoittumalla lähemmäksi keskustaa.

Kanadan rahayksikkö on Kanadan dollari. Rahaa voi vaihtaa lentoasemalla. Lentoasemalla ja Toronton keskustassa on useita raha-automaatteja. Toronton pilvenpiirtäjien keskeltä on lyhyt matka Kanadan valloittavaan luontoon. Vain puolentoista tunnin ajomatkan päässä kuohuvat Niagaran putoukset. Halutessasi voit Expedian kautta vuokrata myös oman auton, jotta pääset helposti liikkumaan

Tietoa lennoista kohteeseen Toronto

Kohdelentokenttä Toronto
Kohdelentokentän IATA-koodi YTO

Suosittuja lentoja kohteeseen Toronto

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.