Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Tutustu kohteeseen Toronto

Tutustu kohteeseen Toronto Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!

Autonvuokraus Torontossa

Toronto on monipuolinen matkakohde, josta löytyy jokaiselle jotakin. Toronton sijainti Ontariojärven luoteisrannalla luo hienon kontrastin korkeiden pilvenpiirtäjien kehystämän miljoonakaupungin ja idyllisen järvimaiseman välille. Tasanko ja kukkulat vaihtelevat maastossa ja tekevät Torontosta matkailijalle mielenkiintoisen tuttavuuden. Miljoonakaupunkina Toronto levittäytyy laajalle alueelle, joten matkailijan kannattaa pistäytyä autovuokraamossa Torontossa vuokraamassa auto, jolla pääsee tutustumaan monikulttuuriseen Torontoon.

Perehdy Toronton autonvuokrauspalveluihin

Toronto on Kanadan suurin kaupunki, jossa asuu monia eri kulttuureja. Torontoon lomalle aikovan matkailijan kannattaa hotellihuoneen Torontosta varattuaan perehtyä autonvuokrauspalveluihin Torontossa. Sen voi tehdä kätevästi internetissä, jossa voi myös jo ennen matkaa vuokrata auton Torontossa. Tällöin voi vuokra-autolla kulkien tutustua laajemmalle alueelle tässä ihastuttavassa kaupungissa.

Runsas valikoima autovuokraamoja Torontossa

Torontoon matkustaminen ei käy käden käänteessä. Matka Torontoon on pitkä, mutta vaivannäön arvoinen. Ihastuttava Toronto lumoaa matkailijan monipuolisuudellaan ja kauneudellaan. Auton vuokraus Torontossa on mahdollista monessa eri paikassa. Torontoon voi Expedian järjestämällä lennolla lentää Suomesta nopeimmillaan noin kymmenessä tunnissa, ja tällöin välilaskulliset lennot suuntautuvat Toronton Pearsonin kansainväliselle lentoasemalle. Lentoasema sijaitsee noin 30 kilometrin päässä Toronton länsipuolella, ja sinne kulkee useampi moottoritie, joten opasteita seuraamalla pääsee hyvin perille molempiin suuntiin. Toronton autovuokraamot ovat hyvin edustettuina lentoasemalla, missä niiden palvelupisteeseen ja auton noutopisteeseen on olemassa kuljetus.

Jos Toronton matka suuntautuu Billy Bishopin lentoasemalle, myös sieltä voi vuokrata auton. Autovuokraamot eivät ole kovin kattavasti edustettuina, mutta muutaman vuokraamon toimipiste löytyy ainakin tuloaulasta. Tämä lentoasema sijaitsee kätevästi saarella, lähellä Toronton keskustaa, joten sieltä on helppo ajaa vuokra-autolla Torontoon. Jos autoa ei vuokraa lentoasemalla, kannattaa hyödyntää kauniit maisemat sisältävä lauttamatka saarelta mantereelle. Samalla, kun etsii halpoja lentoja Torontoon, voi myös vertailla autonvuokraushintoja Torontossa. Autovuokraamoilla on toimipisteitä ympäri Torontoa, joten auton voi vuokrata valmiiksi ja noutaa esimerkiksi sopivasta keskustan toimipisteestä. Auton vuokraamiseen Torontossa on siis runsaasti vaihtoehtoja.

Hurmaava Toronto

Torontossa on runsaasti puistoja, metsiä, rantoja ja muita viheralueita, joten luonnossa viihtyvä matkailija on Torontossa kuin kotonaan. Idyllinen Ontariojärvi ja vihreä Centre Island ovat upeita kohteita matkailijalle. Toisaalta Toronto on myös pilvenpiirtäjiä täynnä oleva miljoonakaupunki, jossa elää monia eri kulttuureja. Ilmasto Torontossa on mannerilmasto, eli lämmintä kaupungissa on vain kesällä. Talvella Torontossa on kylmää, ja pakkaseen tottuneelle suomalaiselle löytyy talvella monia samanlaisia aktiviteetteja kuin kotimaassakin. Hiihto, laskettelu, luistelu, jääkiekko ja moottorikelkkailu pienessä pakkasessa saavat punan matkailijan poskille. Toronto on talviurheilun osalta ennen kaikkea jääkiekkokaupunki, ja kaupungin ylpeyden NHL-joukkue Toronto Maple Leafsin ottelu on jääkiekosta kiinnostuneelle elämys samoin kuin käynti tunnetussa jääkiekkomuseossa Hockey Hall of Famessa, johon on valittu myös suomalaisia tunnettuja jääkiekkoilijoita.

Tutustumisen arvoisia nähtävyyksiä ovat esimerkiksi suomalaisen arkkitehdin Viljo Revellin suunnittelema Toronton kaupungintalo, maailman kolmanneksi korkein rakennus CN Tower ja urheiluareena Rogers Center. Torontosta löytyy myös kulttuuria. Toronton-matkalla voi käydä kuuntelemassa maineikkaan Toronton sinfoniaorkesterin konserttia tai pistäytyä Toronton elokuvajuhlilla, jos sattuu olemaan kaupungissa kävijämääriltään maailman suurimpien elokuvajuhlien aikaan. Museot ja teatterit ovat näkemisen arvoisia, ja jos matkustaa koko perheen voimalla, voi suunnaksi ottaa Ontario Place -vesipuiston tai massiivisen Canada’s Wonderland -huvipuiston. Ne löytyvät molemmat Ontariojärven rannalta, jossa on paljon muutakin mielenkiintoista koettavaa. Jos ei muuten ole vuokrannut autoa, autovuokraamossa Torontossa kannattaa pistäytyä erityisesti, jotta voi lähteä ihastelemaan lähistöllä olevia Niagaran putouksia.