Hae vuokra-autoja kohteessa San Francisco

Hae ja vertaa autovuokraamoita kohteessa San Francisco

;

Säästä isosti vertaamalla autovuokraamoja ja paketoi lentosi, hotellisi ja autosi säästääksesi lisää.

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Hyödynnä joustavat varaukset: maksuton peruutusoikeus useimmissa autonvuokrauksissa.

;

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa San Francisco

Etkö löydä etsimääsi?

Katso kaikki vuokra-autot kohteessa San Francisco
Näytä kaikki vuokra-autot

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon vuokra-auto maksaa päivässä kohteessa San Francisco?
Kohteessa San Francisco ollessasi voit säästää sievoisen summan, koska vuokra-auto maksoi tällä viikolla alkaen vain per päivä.
Voinko vuokrata auton kohteessa San Francisco, CA (SFO-San Franciscon kansainvälinen lentoasema))?
Airport Van Rental- ja Hertz-vuokraamojen pisteet sijaitsevat lyhyen matkan päässä kohteesta San Francisco, CA (SFO-San Franciscon kansainvälinen lentoasema)), joten laskeuduttuasi pääset nopeasti ratin taakse.
Mitä tapahtuu, jos minun pitää peruuttaa kohteen San Francisco vuokra-autovaraukseni?
Jos sinun täytyy tehdä muutoksia suunnitelmiisi, melkein kaikki etukäteen maksetut varaukset voi peruuttaa ilman lisämaksua. Peruutuksen tulee kuitenkin tapahtua viimeistään kuusi tuntia ennen auton hakemista. Muista kuitenkin tarkistaa peruutusehdot auton vuokrasopimuksesta. Saat lisätietoja varaustiedoistasi, tai voit käydä asiakaspalvelumme sivuilla saadaksesi lisää tietoa.
Minkä tyyppisiä autoja voin vuokrata kohteessa San Francisco?
Minkä tahansa, joka sopii tyyliisi parhaiten! Jos olet perheen kanssa liikkeellä, kannattaa varata midsize- tai full-size-luokan auto, tai astetta parempi premium-luokan auto, jos kaipaat tyylikästä ajoneuvoa. Tai valitse economy-luokan malli, jotka ovat suosituimpia vuokra-autoja kohteessa San Francisco. Koska ne ovat edullisia ja polttoainetehokkaita, ne sopivat loistavasti pariskunnille, yksin matkustaville ja kaikille muille, jotka eivät tarvitse suuria määriä tilaa. Lisäksi ne soveltuvat erinomaisesti varsinkin kaupungissa ajamiseen.
Missä minun kannattaa vierailla, jos olen lomalla kohteessa San Francisco?
San Francisco tarjoaa paljon hauskaa tekemistä, mutta älä rajoita matkaasi vain tähän kohteeseen. Varaa matkasi ajaksi vuokra-auto ja lähde tien päälle tutustuaksesi ympäröivään alueeseen. Tässä on joitain ideoita:

  • San José sijaitsee keskimäärin 70 km:n päässä kohteesta San Francisco. Tämän kaupungin mielenkiintoisimpiin turistinähtävyyksiin kuuluu muun muassa Winchester Mystery House, jossa sinun kannattaa vierailla täällä ollessasi.
  • Missä aiot vierailla seuraavaksi? Noin 60 km:n päässä sijaitseva Santa Clara on harkinnan arvoinen kohde. Yksi tämän paikan tunnetuimmista nähtävyyksistä on California’s Great America, jossa kannattaa ehdottomasti käydä.
  • Elephant Seal Rookery sijaitsee noin 260 km:n päässä kohteesta San Francisco ja se on yksi tämän seudun kauneimmista luontokohteista. Voit oikoa täällä jalkojasi ja nauttia raikkaasta ilmasta.

Miksi minun kannattaa varata vuokra-auto kohteessa San Francisco Expedian kautta?
Expedian sivuston kautta varatessasi voit valita suunnitelmiisi parhaiten sopivan vuokra-ajoneuvon 32 autovuokraamon tarjonnasta kohteessa San Francisco. Me teemme täydellisen auton löytämisestä helppoa. Ja kun varaat vuokra-auton, lennot ja hotellin pakettina, voit säästää entistäkin enemmän kohteen San Francisco lomastasi. Voit varata Expedian kautta esimerkiksi ketterän economy-luokan ajoneuvon tai tilavan katumaasturin.
Kuinka voin löytää parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa San Francisco Expedian kautta?
Minkätyylistä autoa sitten etsitkin, Expedian avulla löydät parhaat tarjoukset. Sivuillamme voit vertailla johtavien autovuokraamoiden tarjouksia ja valita tyyliisi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Haluatko säästää entistäkin enemmän? Yhdistä kohteen San Francisco autonvuokraukseen lento- tai hotellivaraus.
Kuinka vanha minun täytyy olla voidaksesi vuokrata auton kohteessa San Francisco?
Kuljettajien tulee olla vähintään 21-vuotiaita voidakseen vuokrata auton kohteessa San Francisco. Nuorilta asiakkailta veloitetaan usein lisämaksu ja heihin kohdistuu joitain rajoituksia. Vuokraamot veloittavat usein esimerkiksi nuoren kuljettajan lisämaksun, joka lisätään vuokra-ajoneuvon hintaan. Rajoituksia taas sovelletaan useimmiten nuorten kuljettajien vuokrattavissa oleviin ajoneuvoluokkiin. Ikärajoitukset vaihtelevat autovuokraamosta toiseen, joten tarkista käytännöt ennen varauksen tekemistä.
Mitä tarvitsen voidakseni vuokrata auton kohteessa San Francisco?
Ennen kuin saat vuokra-ajoneuvosi allesi kohteessa San Francisco, sinun tulee esittää ajokorttisi ja luottokorttisi. Lisäksi jos et ota autovuokraamon vakuutusta, voit myös joutua esittämään todistuksen omasta vakuutuksestasi. Säännöt vaihtelevat, joten tutustu ehtoihin huolella ennen kuin valitset vuokraamon.
Mikä on halvin vuokra-auto kohteessa San Francisco?
Kaksi edullisinta hintaa kohteessa San Francisco viimeisten seitsemän päivän aikana olivat ja . Näin edulliset hinnat takaavat, että voit nauttia lomastasi halvemmalla!
Voinko vuokrata auton kuukaudeksi tai pitemmäksi aikaa kohteessa San Francisco?
Olipa suunnitelmissasi sitten vierailla vain kohteessa San Francisco tai tutustua myös lähialueeseen, voit varata vuokra-ajoneuvon nopeasti ja helposti Expedian kautta. Anna vain matkasi tiedot ja nouto- ja palautuspaikat, ja me autamme sinua löytämään halvimmat tarjoukset pitkäaikaista autonvuokrausta varten.
Voinko vuokrata auton kohteessa San Francisco, jos olen alle 25-vuotias?
Se, voitko vuokrata auton alle 25-vuotiaana, riippuu usein autonvuokrausyrityksestä. Jotkut yritykset veloittavat 21–24-vuotiailta vuokraajilta lisämaksun, kun taas toiset yritykset eivät. Muista lukea autovuokraamon ehdot välttyäksesi mahdollisilta lisämaksuilta ajoneuvoa noutaessasi.
Millainen vakuutus minun pitäisi valita vuokra-autovaraukselleni kohteessa San Francisco?
Valitse ensin haluamasi ajoneuvo ja käy sitten läpi vuokraamon vuokra-autovakuutusta koskevat ehdot ja rajoitukset nähdäksesi kaikki vakuutusta koskevat tiedot.