Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa San Francisco

Katso kaikki kohteen San Francisco vuokra-autot

Autonvuokraus San Franciscossa

San Franciscoon matkustavien kannattaa varata vuokra-auto, jos on aikeita liikkua myös kaupungin laitamilla tai sen ulkopuolella. Autoillen pääsee helposti keskustan ulkopuolella oleviin kohteisiin, eikä matkalla tarvitse tuhlata aikaa julkisia kulkuvälineitä odotellen. Expedia on luotettava matkustamiseen liittyvien palvelujen tarjoaja. Sen autonvuokrausvertailun avulla löydät itsellesi juuri sopivan ajoneuvon, joten vuokraa auto San Franciscosta ja nauti matkastasi täysillä. Koska liikennemäärät San Franciscossa ovat Suomen liikennemääriä huomattavasti suuremmat, myös ruuhkat ovat pahemmat. Muista siis varata reilusti aikaa paikasta toiseen siirtymiseen.

San Francisco on suosittu kaupunkikohde Yhdysvalloissa ja sinne tehdään matkoja ympäri vuoden. Vuokra-auton voi hankkia käyttöönsä jo heti San Franciscon lentoasemalta, mutta keskustassakin toimii monia autovuokraamoja, joiden nouto- ja palautuspaikoista on helppo valita itselle parhaiten sopiva vaihtoehto. Vuokra-autoja San Franciscossa löytyy niin hotelleiden kuin nähtävyyksienkin lähistöltä, joten auton vuokraus ei tuota siksi ylimääräistä vaivaa, vaan pikemminkin helpottaa lomanviettoa.

Vuokra-autolla enemmän irti matkasta

Vaihtoehtokulttuurien mekkana tunnettu San Francisco sijaitsee Tyynenmeren rannalla Kaliforniassa, Yhdysvalloissa. San Franciscon lahden metropolialueella on noin 8,5 miljoonaa asukasta, ja se tarjoaa nähtävää ja tekemistä moneen makuun. Mäkisen suurkaupungin tunnetuin nähtävyys on tietenkin Goden Gate eli "kultainen portti". Golden Gate on yli 2700 metriä pitkä silta, joka yhdistää San Franciscon Marin Countyyn. Mikä olisikaan hienompaa kuin ajaa itse kuuluisaa siltaa pitkin vaikkapa vuokra-autolla. Myös Alcatrazin vankilasaari on tutustumisen arvoinen kohde. Moni matkailija käy varmasti kokeilemassa myös kaapeliraitiovainuja eli cable careja, jotka kulkevat ilman moottoria maahan upotettujen kaapeleiden avulla. Samalla voi tutustua kuuluisiin ja värikkäisiin viktoriaanisiin taloihin, jotka on rakennettu mäkien varsille.

San Franciscon keskustaan kannattaa tutustua kävellen, mutta jos haluat nähdä lyhyessä ajassa paljon, San Franciscon autovuokraamot tarjoavat pienikokoisia henkilöautoja, jotka ovat käytännöllisiä kaupunkiajossa. Valikoimista löytyy tietenkin myös sekä normaalikokoisia henkilöautoja että erikokoisia katumaastureita. Tilavimpiin malleihin mahtuu jopa seitsemän henkeä, ja kaikkien matkustajien matkatavarat on helppo kuljettaa auton kyydissä. Tilavan auton kanssa matkan voi suunnata vaikka Kalliovuorille tai Yosemiten kansallispuistoon. Sen maailmankuulut jättiläispunapuut ja henkeäsalpaavat maisemat vetävät kävijöitä kaikkialta maailmasta. Romantiikkaa hakeva voi vuokrata avoauton ja ajella sillä mutkittelevia rannikkoteitä pitkin ja tutustua vaikkapa paikallisiin viinitiloihin.

San Francisco on hyvä matkakohde myös lapsiperheille. Sillan mukaan nimetty Golden Gate Park on New Yorkin keskuspuistoakin suurempi viheralue, jonka eri osissa voi ihastella yli 6 000 erilaista kasvilajia. Rauhallisesta tunnelmasta voi nauttia sen japanilaisessa puutarhassa, ja lapset puolestaan viihtyvät parhaiten leikkipuistossa, planetaariossa tai akvaariossa. Jos matkaan on varattu enemmän aikaa, kannattaa ehdottomasti vuokrata auto ja ajaa Disneylandin teemapuistoon, joka sijaitsee Los Angelesissa. Vierailuun kannattaa varata reilusti aikaa, koska matkustusaika autolla on noin 6,5 tuntia. Majoituksenkin voi hoitaa Expedian hotellivarauspalvelun kautta etukäteen.

Kaikki matkavalmistelut kotoa käsin

Autonvuokrausvertailun avulla on helppo löytää vuokra-auto juuri haluamalleen ajankohdalle. Lisäasetusten ansiosta on mahdollista jopa valita tietty autovuokraamo, mikäli haluaa mieluiten asioida kyseisen yrityksen kanssa. Kaikissa San Franciscon vuokra-autoissa on ilmastointi ja automaattivaihteisto, eikä kilometrimäärää ole rajoitettu. Mikäli matka sattuisi peruuntumaan, vuokra-auton varauksen voi peruuttaa veloituksetta.

Kaikki San Franciscoon ja Kaliforniaan suuntautuvien matkojen järjestelyt voi hoitaa luotettavasti Expedian kautta. Sen internetsivuilla on mahdollista varata myös lennot San Franciscoon sekä hotellit matkan ajaksi. Sivuilta löytyy edulliset hinnat ja useiden eri yritysten tarjonta, joten matkan suunnittelu onnistuu hyvin pienelläkin budjetilla. San Franciscossa auton vuokraan sisältyy myös vakuutus. Edullinen ja mukava loma on helppo järjestää kotoa käsin luotettavasti vain pienellä vaivalla.

Tutustu kohteeseen San Francisco

Tutustu kohteeseen San Francisco Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!