Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa San Francisco

Katso kaikki kohteen San Francisco vuokra-autot

Autonvuokraus San Franciscossa

San Franciscoon matkustavien kannattaa varata vuokra-auto, jos on aikeita liikkua myös kaupungin laitamilla tai sen ulkopuolella. Autoillen pääsee helposti keskustan ulkopuolella oleviin kohteisiin, eikä matkalla tarvitse tuhlata aikaa julkisia kulkuvälineitä odotellen. Expedia on luotettava matkustamiseen liittyvien palvelujen tarjoaja. Sen autonvuokrausvertailun avulla löydät itsellesi juuri sopivan ajoneuvon, joten vuokraa auto San Franciscosta ja nauti matkastasi täysillä. Koska liikennemäärät San Franciscossa ovat Suomen liikennemääriä huomattavasti suuremmat, myös ruuhkat ovat pahemmat. Muista siis varata reilusti aikaa paikasta toiseen siirtymiseen.

San Francisco on suosittu kaupunkikohde Yhdysvalloissa ja sinne tehdään matkoja ympäri vuoden. Vuokra-auton voi hankkia käyttöönsä jo heti San Franciscon lentoasemalta, mutta keskustassakin toimii monia autovuokraamoja, joiden nouto- ja palautuspaikoista on helppo valita itselle parhaiten sopiva vaihtoehto. Vuokra-autoja San Franciscossa löytyy niin hotelleiden kuin nähtävyyksienkin lähistöltä, joten auton vuokraus ei tuota siksi ylimääräistä vaivaa, vaan pikemminkin helpottaa lomanviettoa.

Vuokra-autolla enemmän irti matkasta

Vaihtoehtokulttuurien mekkana tunnettu San Francisco sijaitsee Tyynenmeren rannalla Kaliforniassa, Yhdysvalloissa. San Franciscon lahden metropolialueella on noin 8,5 miljoonaa asukasta, ja se tarjoaa nähtävää ja tekemistä moneen makuun. Mäkisen suurkaupungin tunnetuin nähtävyys on tietenkin Goden Gate eli "kultainen portti". Golden Gate on yli 2700 metriä pitkä silta, joka yhdistää San Franciscon Marin Countyyn. Mikä olisikaan hienompaa kuin ajaa itse kuuluisaa siltaa pitkin vaikkapa vuokra-autolla. Myös Alcatrazin vankilasaari on tutustumisen arvoinen kohde. Moni matkailija käy varmasti kokeilemassa myös kaapeliraitiovainuja eli cable careja, jotka kulkevat ilman moottoria maahan upotettujen kaapeleiden avulla. Samalla voi tutustua kuuluisiin ja värikkäisiin viktoriaanisiin taloihin, jotka on rakennettu mäkien varsille.

San Franciscon keskustaan kannattaa tutustua kävellen, mutta jos haluat nähdä lyhyessä ajassa paljon, San Franciscon autovuokraamot tarjoavat pienikokoisia henkilöautoja, jotka ovat käytännöllisiä kaupunkiajossa. Valikoimista löytyy tietenkin myös sekä normaalikokoisia henkilöautoja että erikokoisia katumaastureita. Tilavimpiin malleihin mahtuu jopa seitsemän henkeä, ja kaikkien matkustajien matkatavarat on helppo kuljettaa auton kyydissä. Tilavan auton kanssa matkan voi suunnata vaikka Kalliovuorille tai Yosemiten kansallispuistoon. Sen maailmankuulut jättiläispunapuut ja henkeäsalpaavat maisemat vetävät kävijöitä kaikkialta maailmasta. Romantiikkaa hakeva voi vuokrata avoauton ja ajella sillä mutkittelevia rannikkoteitä pitkin ja tutustua vaikkapa paikallisiin viinitiloihin.

San Francisco on hyvä matkakohde myös lapsiperheille. Sillan mukaan nimetty Golden Gate Park on New Yorkin keskuspuistoakin suurempi viheralue, jonka eri osissa voi ihastella yli 6 000 erilaista kasvilajia. Rauhallisesta tunnelmasta voi nauttia sen japanilaisessa puutarhassa, ja lapset puolestaan viihtyvät parhaiten leikkipuistossa, planetaariossa tai akvaariossa. Jos matkaan on varattu enemmän aikaa, kannattaa ehdottomasti vuokrata auto ja ajaa Disneylandin teemapuistoon, joka sijaitsee Los Angelesissa. Vierailuun kannattaa varata reilusti aikaa, koska matkustusaika autolla on noin 6,5 tuntia. Majoituksenkin voi hoitaa Expedian hotellivarauspalvelun kautta etukäteen.

Kaikki matkavalmistelut kotoa käsin

Autonvuokrausvertailun avulla on helppo löytää vuokra-auto juuri haluamalleen ajankohdalle. Lisäasetusten ansiosta on mahdollista jopa valita tietty autovuokraamo, mikäli haluaa mieluiten asioida kyseisen yrityksen kanssa. Kaikissa San Franciscon vuokra-autoissa on ilmastointi ja automaattivaihteisto, eikä kilometrimäärää ole rajoitettu. Mikäli matka sattuisi peruuntumaan, vuokra-auton varauksen voi peruuttaa veloituksetta.

Kaikki San Franciscoon ja Kaliforniaan suuntautuvien matkojen järjestelyt voi hoitaa luotettavasti Expedian kautta. Sen internetsivuilla on mahdollista varata myös lennot San Franciscoon sekä hotellit matkan ajaksi. Sivuilta löytyy edulliset hinnat ja useiden eri yritysten tarjonta, joten matkan suunnittelu onnistuu hyvin pienelläkin budjetilla. San Franciscossa auton vuokraan sisältyy myös vakuutus. Edullinen ja mukava loma on helppo järjestää kotoa käsin luotettavasti vain pienellä vaivalla.

Autonvuokraus kohteessa San Francisco: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa San Francisco?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen San Francisco halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa San Francisco?

Autonvuokraus maksaa kohteessa San Francisco keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa San Francisco?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa San Francisco?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen San Francisco

Tutustu kohteeseen San Francisco Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!