Halvat lennot Los Angeles

Halvimmat lennot kohteeseen Los Angeles

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 1 138 € yhdensuuntaisille lennoille ja 611 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair

Lisätietoja – Los Angeles

Tietoja Los Angelesista

Lennot Los Angelesiin

Los Angeles on yksi Yhdysvaltain suurimmista kaupungeista ja Kalifornian suurin kaupunki. Sen kenties kuuluisin nähtävyys on Hollywood, elokuvateollisuudesta tunnettu kaupunginosa, jonka yksi tunnetuimmista maamerkeistä on ehdottomasti vuorenrinteelle pystytetty suuri Hollywood-kyltti. Los Angeles sijaitsee Kaliforniassa Yhdysvaltain länsirannikolla meren ja vuorten välissä, joten kaupunkilomaan on helppo yhdistää myös ranta- ja luontoloma.

Helsinki-Vantaan lentoasemalta ei ole suoria lentoja Los Angelesiin, vaan matkustajien on tehtävä vähintään yksi välilasku. Suomesta voi lentää suoraan Yhdysvaltoihin ja vaihtaa lentokonetta John F. Kennedyn kansainvälisellä lentoasemalla New Yorkissa. Muualta Euroopasta, kuten Lontoosta, on suoria lentoyhteyksiä Los Angelesiin ilman välilaskua jossain muussa yhdysvaltalaiskaupungissa, joten yksi vaihtoehto on lentää Suomesta ensin Eurooppaan ja jatkaa sieltä kohti Los Angelesia. Hyviä yhteyksiä tarjoavat muun muassa Finnair, British Airways ja Lufthansa, ja parhaan vaihtoehdon löydät luonnollisesti Expediasta.

Vaikka Los Angeles sijaitseekin kaukana Euroopasta, kaupungin ilmasto muistuttaa Välimeren ilmastoa. Vaikka talvella sataa enemmän, talvikuukaudetkaan eivät ole kylmiä, ja kaupungissa voi nauttia auringonpaisteesta ympäri vuoden. Lumisateet itse kaupungin alueella ovat erittäin harvinaisia, mutta kaupunkia ympäröivillä vuorilla lunta tulee lähes joka talvi. Kesät ovat kuumia ja kuivia, ja silloin kannattaakin suunnata Tyynenmeren rannikolle vilvoittelemaan.

Los Angeles on paitsi elokuvateollisuuden keskus myös erittäin monipuolinen suurkaupunki, jossa asuu ihmisiä maailman joka kolkasta. Kaupungissa on monia etnisiä kortteleita, kuten Chinatown, Little Ethiopia ja Teherangeles, minkä ansiosta ruokailumahdollisuudet ovat äärimmäisen monipuoliset.

Lentäminen Suomesta Los Angelesiin

Lennot Suomesta Los Angelesiin kestävät välilaskujen vuoksi lyhimmilläänkin noin viisitoista tuntia. Välilaskuista johtuen Los Angelesin matkan voi hyvin yhdistää esimerkiksi viikonloppuun New Yorkissa. Kuten Yhdysvalloissa muutenkin, Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia lyhyille turistimatkoille, mikäli hän täyttää Visa Waiver Program -ohjelman ehdot. Ennen matkaa voi olla hyvä vaihtaa hieman euroja dollareiksi, mutta rahan nostaminen paikan päällä käy myös helposti.

Lennot Los Angelesin kansainväliselle lentoasemalle

Los Angelesin kansainvälinen lentoasema sijaitsee noin 26 kilometrin päässä Los Angelesin keskustasta. Lentokenttä on yksi maailman vilkkaimmista (kuudenneksi vilkkain vuonna 2012), ja sen kautta kulkee kymmeniä miljoonia matkustajia vuosittain. Lentoasema toimii myös porttina muualle Kaliforniaan ja Yhdysvaltain länsirannikolle. Terminaaleja lentoasemalla on yhteensä yhdeksän, joista yksi on kansainvälinen terminaali. Terminaalien välillä on linja-autoyhteys.

Lentoasemalta pääsee keskustaan monin eri tavoin. FlyAway Bus -linja-auto vie matkustajat muutamaan eri kohteeseen Los Angelesin kaupunkialueella, muun muassa kaupungin keskustaan Union Station -asemalle, Santa Monicaan ja Hollywoodiin. Lisäksi lentoasemalta on normaali linja-autoyhteys Los Angelesin metron Vihreällä linjalla olevalle Aviation/LAX-asemalle, josta pääsee eteenpäin niin keskustaan kuin muuallekin kaupunkiin. Los Angelesin lentoasema sijaitsee aivan suurten maanteiden vieressä (405 Freeway, 105 Freeway ja State Route 1), joten myös auton vuokraus voi olla hyvä vaihtoehto.

Los Angelesin suurkaupunkialueella on myös muita lentoasemia, kuten Bob Hopen lentoasema, John Waynen lentoasema ja Ontarion lentoasema, mutta Suomesta ja muualta Euroopasta saapuvat matkustajat laskeutuvat niille vain harvoin. Lentoasema on kuitenkin hyvä tarkistaa lentolipusta, etenkin, jos teet välilaskun Yhdysvalloissa.

Jos mielesi tekee Los Angelesin elokuvatunnelmaan, käy Expedian sivulla ja varaa lennot jo tänään. Samalla voit varata hotellihuoneen Hollywoodin kaupunginosasta ja vuokrata auton, jolla voit esimerkiksi ajaa pitkin Sunset Boulevardia aina Tyynenmeren rannikolle Pacific Coast Highwaylle saakka ja käydä Malibussa.

Usein kysytyt kysymykset

Minkä niminen kohteen Los Angeles lentokenttä on?
Monet matkustajat laskeutuvat lentoasemalle Los Angeles, CA (LAX-Los Angelesin kansainvälinen lentoasema) vieraillessaan kohteessa Los Angeles. Mutta matkasuunnitelmaa laatiessa kannattaa muistaa, että lähiseudulla on useampi kuin yksi kenttä.
Kuinka kaukana Los Angeles, CA (LAX-Los Angelesin kansainvälinen lentoasema) sijaitsee kaupungin keskustasta?
LAX sijaitsee 18 km:n päässä kohteen Los Angeles keskusta-alueelta. Tee elämästäsi helpompaa ottamalla selvää kätevin tapa kulkea terminaalista kaupungin keskusta-alueelle etukäteen.
Voinko lentää tällä hetkellä kohteeseen Los Angeles?
Tee lentomatkastasi kohteeseen Los Angeles yksinkertaista vierailemalla ensin COVID-19-matkustusneuvontasivullamme. Tämä on erinomainen tapa pysyä ajan tasalla kaikista tämänhetkisistä matkustusrajoituksista, kuten karanteenivaatimuksista, sekä saada viimeisimpiä virallisia terveysneuvontatietoja.
Mistä saan lisätietoa kohteeseen Los Angeles suuntautuvan lentoni muuttamisesta tai peruuttamisesta?
Saat lisätietoa kohteeseen Los Angeles suuntautuvan lentosi muuttamisesta tai peruuttamisesta asiakaspalveluportaalistamme.
Kuinka löydän halpoja lentoja kohteeseen Los Angeles joustavilla varausehdoilla?
Monet lentoyhtiöt sallivat sinun muuttaa lentoasi ilman muutosmaksua. Sinun tulee vain maksaa alkuperäisen ja valitsemasi uuden lennon hinnanerotus. Kun haet lentoja kohteeseen Los Angeles, voit valita hakuehdoksi “Ei muutosmaksuja” -suodattimen.
Mille kentälle kannattaa lentää kohteessa Los Angeles?
Koska valittavanasi on monia kenttiä, Los Angeles on hyvä kohde matkustaa vaikka hetken mielijohteesta. Kaupungin suurimmat lentokentät ovat LAX (18 km:n päässä keskustasta), SNA (55 km:n päässä keskustasta) sekä BUR (19 km:n päässä keskustasta).
Kuinka monta lentoyhtiötä lentää kohteeseen Los Angeles?
Yhteensä 64 lentoyhtiötä palvelee kohdetta Los Angeles 176 kohteesta maailmanlaajuisesti.
Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Los Angeles?
Yleensä kohteeseen Los Angeles matkustavien lentoyhtiö on Southwest Airlines, Delta Air Lines tai Alaska Airlines. Isoin osa näistä lennoista on lähtöisin kohteesta Bard, ja Southwest Airlines tarjoaa suurimman osan tämän reitin lennoista.
Kuinka monta suoraa lentoa lennetään kohteeseen Los Angeles?
Upean loman suunnittelu kohteeseen Los Angeles on helppoa, koska kaupunkiin lennetään 7 273 suoraa lentoa joka viikko.
Mistä lähtevät suosituimmat lennot kohteeseen Los Angeles?
Aurora, Henderson ja Fairfield ovat suosittuja lähtölentokenttiä kohteeseen Los Angeles matkustettaessa.
Miten kauan lento kohteen Los Angeles lentokentälle kestää?
Jos lähtöpaikkasi on Aurora, lentoaika on noin 3 tuntia ja 8 minuuttia. Los Angeles. Voit odottaa lentoajan olevan noin 2 tuntia ja 12 minuuttia kohteesta Henderson, ja 5 tuntia ja 46 minuuttia kohteesta Fairfield.
Kuinka voin varata halvimman lennon kohteeseen Los Angeles?
Älä jätä lippujen hankkimista viime tinkaan. Tämä on yksi hyvä keino varmistaa saavansa halvat lennot. Vaaraminen hyvissä ajoin etukäteen varmistaa, että saatavilla on useampia ja edullisempia vaihtoehtoja. Sen jälkeen kannattaa tarkistaa onko kaupungissa enemmän kuin yksi lentoasema. Lentohinnat vaihtelevat yleensä lentokentittäin. Kannattaa myös aina vertailla eri lentoyhtiöiden lippuhintoja. Ja viimeiseksi kannattaa valmistautua varaamaan lentoliput heti, kun löydät hyvän tarjouksen. Tarjoukset eivät ole yleensä voimassa kauaa! Tuurilla ja pienellä vaivalla löydät taatusti täydelliset liput.
Kuinka selviän lennosta kohteeseen Los Angeles?
Lähtöpaikastasi riippuen matkasi kohteeseen Los Angeles voi olla joko todella stressitön tai siihen voi mennä paljon aikaa. Kokosimme listan käytännöllisiä matkustusvinkkejä, joiden avulla voit suunnata seuraavalle unohtumattomalle lomallesi helposti.Mitä sinun kannattaa pakata käsimatkatavaroihin:

  • Paras tapa varmistaa loistava matkustuskokemus on suunnitella kaikki etukäteen. Ensiksi kannattaa pakata kaikki välttämättömät tavarat eli passi, lentoliput, lompakko ja kaikki tarpeelliset lääkkeet. Seuraavaksi laukkuun on hyvä pistää lennon aikana tarvitsemasi tavarat, kuten elektroniset laitteet ja jotain luettavaa. Mukaan kannattaa tietenkin myös ottaa laturit, mukava matkatyyny ja kuulokkeet. Älä myöskään unohda varata laukkuusi tilaa kosmetiikkatuotteille, kuten huulivoiteelle ja käsirasvalle sekä ylimääräisille sukille.

Älä pakkaa seuraavia käsimatkatavaroihisi:

  • Vaikka kielletyt tavarat vaihtelevat eri lentoyhtiöiden välillä, yleensä mitään teräviä esineitä tai räjähtäviä tai helposti syttyviä aineita ei saa ottaa lennolle. Näihin kuuluvat puukot, sakset, aerosolit ja ilotulitteet. Urheiluvälineitä, kuten pesäpallomailoja, ja esineitä, jotka voisivat satuttaa kanssamatkustajia, kuten pippurisumutetta ja tuliaseita, ei voi myöskään ottaa mukaan matkustamoon.

Mitä lennolle kannattaa laittaa päälle:

  • Lennolle kannattaa laittaa päälle mahdollisimman mukavat vaatteet. Luonnonkuituiset vaatteet ovat parhaita, ja mukaan kannattaa pakata takki, jos sinulle tulee yleensä kylmä lentokoneen matkustamossa. On hyvä idea laittaa jalkaan tilavat ja matalakantaiset kengät, koska jalkasi saattavat turvota lennon aikana. Korkokengät ja raskaat saappaat kannattaa suosiolla jättää kotiin.
  • Valitettavasti yksi pitkien lentojen riski on syvä laskimotukos, laskimoon muodostunut verihyytymä, jonka aiheuttaa usein pitkä paikallaan istuminen. Tältä välttyäksesi kannattaa venytellä jalkoja ja kävellä matkustamossa säännöllisesti lennon aikana. Tukisukkahousujen tai -sukkien käyttäminen saattaa myös alentaa riskiä.

Kuinka pääsen lentokentän turvallisuustarkastuksesta läpi nopeasti lentäessäni kohteeseen Los Angeles?
Kannattaa varautua turvatarkastukseen jo hyvissä ajoin ennen lentoasemalle saapumista. Näin voit nousta kohteeseen Los Angeles matkaavaan koneeseen ilman sen suurempia ongelmia. Seuraamalla näitä vinkkejä voit aloittaa lomasi parhaalla tavalla:

  • Lentokentän turvatarkastuksessa sinun pitää ensiksi esittää passisi ja maihinnousukorttisi. Ne kannattaakin pitää esillä.
  • Turvatarkastuksessa sinun pitää poistaa taskuistasi kaikki, mikä voi mahdollisesti aiheuttaa hälytyksen. Näitä ovat esimerkiksi korvakuulokkeet ja puhelimet sekä vyöt ja takit. Ne kaikki skannataan erikseen.
  • Kaikki elektroniset laitteet, kuten tietokone ja puhelin, pitää myös skannata erikseen.
  • Haluatko ottaa lomallesi mukaasi käsirasvan? Se ei ole mikään ongelma, kunhan tuote on korkeintaan 100 millilitran kokoisessa pakkauksessa ja pakattu läpinäkyvään minigrip-pussiin, voit tuoda sen mukaan lennolle käsimatkatavaroissasi.
  • Ballerinat ja muut kevyet kengät ovat hyvä vaihtoehto matkustettaessa, koska niitä tarvitsee harvemmin poistaa jalasta turvallisuustarkastuksessa. Vaelluskengät ja muut paksut kengät skannataan yleensä erikseen.
  • Vältä pakkaamasta kiellettyjä tavaroita käsimatkatavaroihisi. Jos aiot ottaa mukaasi mitään teräviä esineitä, pakkaa ne ruumaan menevään matkalaukkuusi, koska niitä ei sallita matkustamoon.

Tietoa lennoista kohteeseen Los Angeles
Kohdelentokenttä
Los Angelesin kansainvälinen lentoasema
Kohdelentokentän IATA-koodi
LAX
Kohdekaupunki
Los Angeles
Menopaluumatkan hinta
186 €

Suosittuja lentoja kohteeseen Los Angeles

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 1 138 € yhdensuuntaisille lennoille ja 611 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lufthansa