Lennot - Kalifornia alkaen 468 €

Parhaat kaupungit kohteessa Kalifornia

Halvimmat lennot kohteeseen Kalifornia

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 468 € yhdensuuntaisille lennoille ja 563 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

TAP Portugal
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Scandinavian Airlines
Finnair
Air France
Lufthansa
Brussels Airlines
Turkish Airlines
Brussels Airlines
Lufthansa
Turkish Airlines
Air Canada
American Airlines
Delta
Icelandair
Icelandair
Qatar Airways

Matkaopas: matkat kohteeseen Kalifornia

Yhdysvallat – Suuntana Kalifornia? Expedia opastaa sinut täydelliseen lomaan, jotta voit rentoutua ja nauttia olostasi kohteessa Kalifornia. Matkaoppaamme auttaa sinua matkan suunnittelussa ja inspiroi sinua nauttimaan jokaisesta hetkestä lomallasi.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko peruuttaa lentoni kohteeseen Kalifornia COVID-19:n takia?
Jos sinun täytyy vaihtaa lentosi COVID-19:n vuoksi, asiakaspalveluportaali tarjoaa tärkeitä tietoja. Muistathan myös lukea toivomasi lentoyhtiön ehdot ja rajoitukset ennen kuin varaat itsellesi lennon kohteeseen Kalifornia.
Mikä on paras tapa löytää kohteeseen Kalifornia meneviä halpoja lentoja, joissa on joustavat muutoskäytännöt?
Me Expedialla olemme tehneet kovasti töitä tarjotaksemme joustavimpia mahdollisia lentoja. Valitse vain “Joustavat muutoskäytännöt” -kohdan alta “Ei muutosmaksua” löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Kalifornia.
Mitä yleisiä asioita COVID-19-pandemian aikana kohteeseen Kalifornia matkustavien tulisi tietää?
Koronaviruspandemia on vaikuttanut maailmaan, mukaan lukien matkustamiseen, kaikenlaisilla tavoilla. Nämä neuvot auttavat sinua selviytymään matkustamisen uusista haasteista ja varautumaan lomallesi kohteeseen Kalifornia:

 • Tutki sekä lähtöpaikkasi että kohteesi mahdolliset rajoitukset ja säännöt. Matkustaminen ei välttämättä ole mahdollista paikallisten olosuhteiden vuoksi, joten muista tehdä selvityksiä ennen kuin varaat itsellesi lennon.
 • Pidä kasvomaskia ylläsi myös turvatarkastuksen aikana. Lentokentän viranomainen pyytää sinua jossain vaiheessa laskemaan maskiasi hetkiseksi kasvojen tunnistamista varten.
 • Älä anna tarkastuskorttiasi lentoaseman virkailijalle vaan pistä se itse suoraan lukijan päälle. Nosta se sen jälkeen ylös tarkistettavaksi.
 • Käsimatkatavaroihin saa ottaa käsihuuhdetta korkeintaan 100 ml. Se tulee poistaa käsimatkatavaroista väliaikaisesti turvatarkastuksessa.
 • Tyhjennä taskustasi kaikki henkilökohtaiset tavarat, kuten lompakkosi, avaimesi ja puhelimesi, ja laita ne käsimatkatavaroihin tavarakaukalon sijasta. Näin turvatarkastuslinjastolla on mahdollisimman vähän käsittelyä vaativia esineitä.
 • Jos haluat viedä ruokaa koneeseen, pistä se läpinäkyvään muovipussiin ja sen jälkeen tavarakaukaloon. Näin on epätodennäköisempää, että lentoaseman työntekijä joutuu kajoamaan ruokaasi ja käsimatkatavaroihisi tarkistaakseen ne.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kalifornia?
Kohteeseen Kalifornia matkaaminen on yksinkertaista. Varaa lentolippusi näiltä lentoyhtiöiltä:

 • Alaska Airlines – 5261 lentoa kohteeseen Kalifornia tai sen lähelle joka kuukausi. Näihin sisältyy 2048 lentoa kentälle Los Angeles, CA (LAX-Los Angelesin kansainvälinen lentoasema) ja 1667 lentoa kentälle San Francisco, CA (SFO-San Franciscon kansainvälinen lentoasema)) per kuukausi.
 • American Airlines – 5462 lentoa kohteeseen Kalifornia tai sen lähelle joka kuukausi. Näihin sisältyy 3933 lentoa kentälle Los Angeles, CA (LAX-Los Angelesin kansainvälinen lentoasema) ja 855 lentoa kentälle San Francisco, CA (SFO-San Franciscon kansainvälinen lentoasema)) per kuukausi.

Miten voin löytää halvat liput kohteeseen Kalifornia?
Expedian avulla löydät aina huipputarjouksen, mutta “Joustavat päivämäärät” -hakuominaisuutemme tekee siitä entistäkin vaivattomampaa. Anna haluamasi matkapäivät ja napsauta sitten yläpuolella olevaa “Joustavat päivämäärät” -linkkiä tarkastellaksesi läheisten päivien hintoja. 563 € oli kohteeseen Kalifornia menevän lennon halvin hinta viimeisten seitsemän päivän aikana.
Kuinka paljon lento kohteeseen Kalifornia maksaa?
Viimeisten seitsemän päivän aikana menopaluulento kohteeseen Kalifornia maksoi vähintään 563 € ja korkeintaan 702 €. Kohteesta Helsinki (HEL) lähtevät yhdensuuntaiset lennot maksoivat samana aikana vain 468 €.
Mitkä ovat kohteen Kalifornia suosituimmat lentokentät?
Jos olet lentämässä kohteeseen Kalifornia, voit valita suunnitelmiisi parhaiten sopivan lentokentän parista vaihtoehdosta. Nämä ovat joitain alueen tunnetuimmista:

 • Los Angeles, CA (LAX-Los Angelesin kansainvälinen lentoasema) – 20171 lentoa kuukaudessa.
 • San Francisco, CA (SFO-San Franciscon kansainvälinen lentoasema)) – 11990 lentoa kuukaudessa.
 • San Diego, CA (SAN-San Diegon kansainvälinen lentoasema) – 6558 lentoa kuukaudessa.

Kuinka paljon lentolippu maksaa kohteeseen Kalifornia?
Edellisten seitsemän päivän aikana kohteen Kalifornia lentoliput maksoivat keskimäärin 563 € – 702 €. Hinnat riippuvat yleensä lennon lähtöajasta, matkustusluokasta, lentoyhtiöstä ja siitä, milloin varaat lentoliput.
Mitkä kuukaudet ovat halvimpia varata lennot kohteeseen Kalifornia?
Varaa lentomatkasi marraskuussa, jotta voit napata edulliset lennot kohteeseen Kalifornia. Kesän ja talven loma-ajat ovat yleensä tyyreimmät ajat ostaa lentoliput.
Kuinka kauan lento kohteeseen Kalifornia kestää?
Lentosi kohteeseen Kalifornia voi olla pitkä tai lyhyt riippuen siitä, mistä lento lähtee. Ennen kuin lataat kannettavalle tietokoneellesi joukon podcasteja ja elokuvia, katso näiden tunnettujen kotimaan reittien keskimääräiset lentoajat:

 • New York, NY (JFK-John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema) → Los Angeles, CA (LAX-Los Angelesin kansainvälinen lentoasema): 5 tuntia ja 42 minuuttia
 • San Francisco, CA (SFO-San Franciscon kansainvälinen lentoasema)) → Los Angeles, CA (LAX-Los Angelesin kansainvälinen lentoasema): 1 tunti ja 48 minuuttia
 • Seattle, WA (SEA-Seattle - Tacoman kansainvälinen lentoasema) → Los Angeles, CA (LAX-Los Angelesin kansainvälinen lentoasema): 3 tuntia ja 3 minuuttia

Mitkä ovat parhaat aktiviteetit kohteessa Kalifornia?

 • Suosittu Los Angeles on erinomainen paikka aloittaa loma kohteessa Kalifornia. Tämä kaupunki tarjoaa paljon nähtävää aina huomionarvoisista nähtävyyksistä, joihin kuuluu esimerkiksi Universal Studios Hollywood™, upeisiin shoppailu-, ruokailu- ja yöelämämahdollisuuksiin asti.
 • Valitessasi vaatteita matkallesi kannattaa ottaa huomioon, että kohteessa Los Angeles on välimerenilmasto. Jotta saisit paremman kuvan siitä, millaista säätä voit odottaa, tarkista säätiedote ennen matkaan lähtöä.
 • Lancaster, joka sijaitsee noin 75 km pohjoiseen kohteesta Los Angeles, kannattaa myös lisätä listalle. Tämän kohteen mielenkiintoisimpiin nähtävyyksiin kuuluu esimerkiksi Antelope Valley California Poppy Reserve – täällä ei kannata unohtaa vierailla.

Mikä on paras aika matkustaa kohteeseen Kalifornia?
ovat täydellistä aikaa vierailla kohteessa Los Angeles, Kalifornia. Kesäkausi alkaa täällä 20. Kesäkuuta, ja yleensä lämpötila vaihtelee keskimäärin 64Fº (18Cº) ja 82Fº (28Cº) välillä tähän aikaan. Nämä kuumemmat kuukaudet sopivat loistavasti kaupungin useisiin nähtävyyksiin tutustumiseen.