Hae vuokra-autoja kohteessa Santa Monica

Hae ja vertaa autovuokraamoita kohteessa Santa Monica

Säästä isosti vertaamalla autovuokraamoja ja paketoi lentosi, hotellisi ja autosi säästääksesi lisää.

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Hyödynnä joustavat varaukset: maksuton peruutusoikeus useimmissa autonvuokrauksissa.

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Santa Monica

Etkö löydä etsimääsi?

Katso kaikki vuokra-autot kohteessa Santa Monica
Näytä kaikki vuokra-autot

Usein kysytyt kysymykset

Mitä tapahtuu, jos minun pitää peruuttaa kohteen Santa Monica vuokra-autovaraukseni?
Ei huolta! Jos voit peruuttaa etukäteen maksetun vuokra-ajoneuvovarauksesi viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutamista, saat mitä todennäköisemmin rahasi takaisin. Kannattaa kuitenkin lukea vuokra-ajoneuvon peruutusehdot, koska poikkeuksia on olemassa. Jos sinulla on mitään muuta kysyttävää, saat lisätietoja asiakaspalvelumme sivuilta.
Minkä tyyppisiä autoja voin vuokrata kohteessa Santa Monica?
Economy on kysytyin vuokra-autoluokka kohteessa Santa Monica. Nämä pienet, polttoainetta säästävät ja helposti pysäköitävät ajoneuvot tekevät kaupunkeihin tutustumisesta helppoa. Ja parasta on se, että ne ovat edullisia vuokrata. Näin sinulle jää rahaa myös kohteesi nähtävyyksiin tutustumiselle.
Missä minun kannattaa vierailla, jos olen lomalla kohteessa Santa Monica?
Kun olet nähnyt kaikki tärkeimmät nähtävyydet kohteessa Santa Monica, tutustu ympäröivän seudun tarjoamiin muihin näkemisen arvoisiin paikkoihin. Hanki vuokra-auto, heitä laukkusi tavaratilaan ja lähde tien päälle. Tässä on pari ajoreittiä, joista tulet varmasti pitämään:

  • Anaheim tarjoaa runsaasti erilaisia mielenkiintoisia nähtävyyksiä, joista Disneyland® ja lukuisat muut ovat taatusti näkemisen arvoisia. Tämä paikka sijaitsee keskimäärin 55 km:n päässä.
  • Noin 190 km:n päässä sijaitseva San Diego on myös monien matkailijoiden suosima kohde. Täällä vieraillessasi kannattaa vähintään tutustua kohteeseen SeaWorld. Se on yksi lukuisista syistä, miksi tämä kohde on niin suosittu.
  • Elephant Seal Rookery sijaitsee 310 km:n päässä kohteesta Santa Monica ja se on yksi lähiseudun kauneimmista luontokohteista. Voit käydä täällä kävelyllä ja nauttia raikkaasta ilmasta.

Miksi minun kannattaa varata vuokra-auto kohteessa Santa Monica Expedian kautta?
Expedia on paras paikka hankkia vuokra-auto. Valittavanasi on autovuokrauspistettä kohteessa Santa Monica, ja me teemme parhaamme löytääksemme sinulle loistavat tarjoukset. Voit lisäksi säästää meidän jäsenhintojemme ja ainutlaatuisten tarjoustemme ansiosta ja ansaita etuja joka kerta, kun teet varauksen. Säästät vieläkin enemmän varaamalla kohteen Santa Monica lomasi osat yhtenä pakettilomana. Vuokra-autot, hotellit, aktiviteetit ja lennot – Expedia tarjoaa kaiken yhdessä kätevässä paikassa.
Kuinka voin löytää parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Santa Monica Expedian kautta?
Tutustu kattavaan valikoimaamme vuokrattavia autoja, tarkista niiden arvostelut ja vertaile johtavien autovuokraamojen tarjouksia. Vain muutamalla napsautuksella Expedia auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-autotarjouksen. Onko sinulla hotelli- tai lentovaraus? Lisää varaukseesi kohteen Santa Monica vuokra-auto ja säästä entistäkin enemmän.
Kuinka vanha minun täytyy olla voidaksesi vuokrata auton kohteessa Santa Monica?
Kuljettajien tulee olla 21-vuotiaita tai sitä vanhempia vuokratakseen ajoneuvon kohteessa Santa Monica. Nuoremmat kuljettajat joutuvat usein kuitenkin maksamaan lisämaksun ja heihin sovelletaan tiukempia vuokrausehtoja. Suurin osa autovuokraamoista veloittaa esimerkiksi nuoren kuljettajan lisämaksun. Tämä auttaa kattamaan suuremmat vahinko- ja onnettomuusriskit. Vaikka nuoremmat kuljettajat voivat vuokrata melkein minkä tahansa auton, tiettyihin autoluokkiin, kuten luksusautoihin ja erikoisajoneuvoihin, sovelletaan rajoituksia.
Mitä tarvitsen voidakseni vuokrata auton kohteessa Santa Monica?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin ja nimissäsi olevan luottokortin. Lisäksi jos et halua ottaa vuokraamon vakuutusta, saatat joutua esittämään todisteen omasta vakuutuksestasi. Vaatimukset saattavat vaihdella autovuokraamosta toiseen, joten kannattaa tutustua valitsemasi yrityksen ehtoihin huolellisesti ennen varaamista.
Mikä on halvin vuokra-auto kohteessa Santa Monica?
Viimeisten seitsemän päivän aikana edullisin vuokra-auto maksoi kohteessa Santa Monica päivässä. Seuraavaksi halvin hinta oli per päivä.
Voinko vuokrata auton kuukaudeksi tai pitemmäksi aikaa kohteessa Santa Monica?
Totta kai voit, joten sinun ei tarvitse vuokrata autoa uudelleen kesken loman. Vieraile vain pitkäaikaisen autonvuokrauksen tarjoussivullamme, anna matkasi päivät ja varaa suunnitelmiisi sopiva auto koko matkasi ajaksi.
Voinko vuokrata auton kohteessa Santa Monica, jos olen alle 25-vuotias?
Se, voitko vuokrata ajoneuvon alle 25-vuotiaana, riippuu usein valitsemastasi autovuokraamosta. Jotkut yritykset veloittavat 21–24-vuotiailta vuokraajilta lisämaksun, mutta toiset eivät välttämättä veloita tästä mitään. Kannattaa käydä läpi vuokra-autoyrityksen ehdot ja rajoitukset välttyäksesi mahdollisilta lisämaksuilta autoa noutaessasi.
Millainen vakuutus minun pitäisi valita vuokra-autovaraukselleni kohteessa Santa Monica?
Näet kaikki autonvuokrausvakuutustasi koskevat tiedot vuokraamon ehdoista ja rajoituksista. Tutustu niihin perinpohjaisesti ennen kuin teet lopullisen varauspäätöksen.