Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Los Angeles

Katso kaikki kohteen Los Angeles vuokra-autot

Autonvuokraus Los Angelesissa

Los Angelesin piirikunta koostuu useammasta lähekkäin toisiaan olevasta kaupungista, joista yksi on Los Angeles. Rantaelämää, Hollywood, Beverly Hills, urheilua, shoppailua – mitä tahansa haluatkin nähdä ja kokea – liikkuminen alueella on vaivattominta vuokra-autolla. Myös työmatkalla arvostat liikkumisen sujuvuutta. Expedian kautta löydät helposti kaikki matkustamiseen liittyvät palvelut: lennot, hotellit ja pakettimatkat sekä Los Angelesin autovuokraamojen tarjonnan. Expedian autonvuokrausvertailun avulla löydät ajoneuvon, joka sopii tarpeisiisi parhaiten. Voit vertailla autoja kaikessa rauhassa. Vuokraa siis auto Los Angelesista niin pääset helposti, minne ikinä haluatkin.

Jos määrität auton nouto- ja palautuspaikaksi Los Angelesin kansainvälisen lentoaseman, sinun ei tarvitse huolehtia matkatavaroittesi kantamisesta vaan saat ne mahdollisimman pian auton tavaratilaan. Expedian autonvuokrausvertailu kattaa monien autovuokraamojen tarjonnan. Kaikissa Los Angelesista vuokrattavissa autoissa on automaattivaihteisto, ilmastointi sekä rajoittamaton kilometrimäärä.

Los Angeles matkakohteena

Los Angeles – Enkelten kaupunki – sijaitsee Yhdysvaltojen länsirannikolla Kaliforniassa ja se tunnetaan erityisesti filmitähdistään ja rannoistaan. Siellä on nelisen miljoonaa asukasta, mutta koko Los Angelesin suuralueella väkiluku nousee noin 13 miljoonaan. Tunnettuja kohteita Los Angelesissa ovat muun muassa Hollywood, jossa voi käydä vaikkapa Walk of Famella ihailemassa maailmankuulujen filmitähtien käden- ja jalanjälkiä. Lapsiperheille – ja miksei muillekin – unohtumaton kokemus on Disneyland, jossa vierailuun kannattaa varata tarpeeksi aikaa. Beverly Hills, jossa asuu paljon elokuvamaailman tähtiä sekä rantakohteista Santa Monica tuovat matkaasi loiston tuntua. Los Angelesiin päättyy myös yksi maailman kuuluisimmista teistä, Route 66.

Shoppailusta kiinnostuneelle Los Angeles tarjoaa muotikatuja ja ostoskeskuksia. Kalifornialaisessa keittiössä yhdistyvät monen ruokakulttuurin vaikutteet. Kaupungista löytyy laaja kirjo erilaisia ruokapaikkoja niin kokeilunhaluisille kuin perinteisempää ruokaa kaipaaville. Urheilusta kiinnostunut voi valita esimerkiksi baseballin, koripallon ja jääkiekon välillä.

Koska kaupunki on valtavan suuri, myös liikennemäärät ovat suuria. Ruuhkat ovat yleisiä, joten matkantekoon kannattaa varata enemmän aikaa kuin mitä mailimäärä antaisi olettaa. On hyvä muistaa, että maili on n. 1,6 kilometriä, joten kannattaa varoa, ettei suunnittele päivittäisiä ajomatkojaan liian pitkiksi ja uuvuttaviksi.

Hotellia valitessaan on hyvä miettiä, mitä haluaa nähdä ja kokea. Kaupunki on valtava ja etäisyydet ovat pitkiä, joten hotellin sijainnilla on merkitystä. Olitpa työmatkalla tai rantalomalla, valitse hotellisi siten, että liikkuminen haluamiisi kohteisiin on mahdollisimman vaivatonta. Tässä auttaa Expedian hotellivertailu, josta löydät myös hotellien tarjoukset.

Vuokra-autolla Kaliforniaa kiertämään ja kauemmaksikin

Jos olet lomalla ja sinulla on riittävästi aikaa, kannattaa harkita matkailua myös muualla Kaliforniassa tai ulottaa reitti muihinkin osavaltioihin. Rantareitti Los Angelesista pohjoiseen kohti San Franciscoa tarjoaa upeita maisemia ja on moottoriteitä rauhallisempi – ja siten myös hitaampi. Reitin varrella on myös näkemisen arvoisia kaupunkeja sekä luonnonpuistoja. Jos haluat suunnata kohti etelää, löydät paikallisten ja turistien suosimia rantakaupunkeja upeine hiekkarantoineen. Sisämaahan suunnatessasi voit päätyä esimerkiksi Palm Springsiin, Joshua Treen kansallispuistoon tai Grand Canyonille. Muutaman tunnin ajomatkan päässä on myös maailmankuulu Las Vegas, jonka viihdetarjonta on runsas ja monipuolinen.

Suunnittele matkasi kotisohvalta käsin

Matkan suunnitteleminen on nyt helppoa. Expedian internetsivuilla olevan autonvuokrausvertailun avulla sopivan vuokra-auton löytäminen haluamallesi ajankohdalle on vaivatonta. Jos haluat suosia tiettyä autovuokraamoa, sekin onnistuu Expedian kautta helposti. Los Angelesissa auton vuokraan sisältyy niin vakuutus kuin veloitukseton varauksen peruminenkin.

Expedian internetsivuilla voit myös suunnitella matkasi majoituksineen päivineen vertailemalla lentojen sekä hotellien tarjontaa ja hintoja. Olitpa liikkeellä työn tai loman merkeissä, matkan suunnittelu on vaivatonta.

Tutustu kohteeseen Los Angeles

Tutustu kohteeseen Los Angeles Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!