Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Los Angeles

Katso kaikki kohteen Los Angeles vuokra-autot

Autonvuokraus Los Angelesissa

Los Angelesin piirikunta koostuu useammasta lähekkäin toisiaan olevasta kaupungista, joista yksi on Los Angeles. Rantaelämää, Hollywood, Beverly Hills, urheilua, shoppailua – mitä tahansa haluatkin nähdä ja kokea – liikkuminen alueella on vaivattominta vuokra-autolla. Myös työmatkalla arvostat liikkumisen sujuvuutta. Expedian kautta löydät helposti kaikki matkustamiseen liittyvät palvelut: lennot, hotellit ja pakettimatkat sekä Los Angelesin autovuokraamojen tarjonnan. Expedian autonvuokrausvertailun avulla löydät ajoneuvon, joka sopii tarpeisiisi parhaiten. Voit vertailla autoja kaikessa rauhassa. Vuokraa siis auto Los Angelesista niin pääset helposti, minne ikinä haluatkin.

Jos määrität auton nouto- ja palautuspaikaksi Los Angelesin kansainvälisen lentoaseman, sinun ei tarvitse huolehtia matkatavaroittesi kantamisesta vaan saat ne mahdollisimman pian auton tavaratilaan. Expedian autonvuokrausvertailu kattaa monien autovuokraamojen tarjonnan. Kaikissa Los Angelesista vuokrattavissa autoissa on automaattivaihteisto, ilmastointi sekä rajoittamaton kilometrimäärä.

Los Angeles matkakohteena

Los Angeles – Enkelten kaupunki – sijaitsee Yhdysvaltojen länsirannikolla Kaliforniassa ja se tunnetaan erityisesti filmitähdistään ja rannoistaan. Siellä on nelisen miljoonaa asukasta, mutta koko Los Angelesin suuralueella väkiluku nousee noin 13 miljoonaan. Tunnettuja kohteita Los Angelesissa ovat muun muassa Hollywood, jossa voi käydä vaikkapa Walk of Famella ihailemassa maailmankuulujen filmitähtien käden- ja jalanjälkiä. Lapsiperheille – ja miksei muillekin – unohtumaton kokemus on Disneyland, jossa vierailuun kannattaa varata tarpeeksi aikaa. Beverly Hills, jossa asuu paljon elokuvamaailman tähtiä sekä rantakohteista Santa Monica tuovat matkaasi loiston tuntua. Los Angelesiin päättyy myös yksi maailman kuuluisimmista teistä, Route 66.

Shoppailusta kiinnostuneelle Los Angeles tarjoaa muotikatuja ja ostoskeskuksia. Kalifornialaisessa keittiössä yhdistyvät monen ruokakulttuurin vaikutteet. Kaupungista löytyy laaja kirjo erilaisia ruokapaikkoja niin kokeilunhaluisille kuin perinteisempää ruokaa kaipaaville. Urheilusta kiinnostunut voi valita esimerkiksi baseballin, koripallon ja jääkiekon välillä.

Koska kaupunki on valtavan suuri, myös liikennemäärät ovat suuria. Ruuhkat ovat yleisiä, joten matkantekoon kannattaa varata enemmän aikaa kuin mitä mailimäärä antaisi olettaa. On hyvä muistaa, että maili on n. 1,6 kilometriä, joten kannattaa varoa, ettei suunnittele päivittäisiä ajomatkojaan liian pitkiksi ja uuvuttaviksi.

Hotellia valitessaan on hyvä miettiä, mitä haluaa nähdä ja kokea. Kaupunki on valtava ja etäisyydet ovat pitkiä, joten hotellin sijainnilla on merkitystä. Olitpa työmatkalla tai rantalomalla, valitse hotellisi siten, että liikkuminen haluamiisi kohteisiin on mahdollisimman vaivatonta. Tässä auttaa Expedian hotellivertailu, josta löydät myös hotellien tarjoukset.

Vuokra-autolla Kaliforniaa kiertämään ja kauemmaksikin

Jos olet lomalla ja sinulla on riittävästi aikaa, kannattaa harkita matkailua myös muualla Kaliforniassa tai ulottaa reitti muihinkin osavaltioihin. Rantareitti Los Angelesista pohjoiseen kohti San Franciscoa tarjoaa upeita maisemia ja on moottoriteitä rauhallisempi – ja siten myös hitaampi. Reitin varrella on myös näkemisen arvoisia kaupunkeja sekä luonnonpuistoja. Jos haluat suunnata kohti etelää, löydät paikallisten ja turistien suosimia rantakaupunkeja upeine hiekkarantoineen. Sisämaahan suunnatessasi voit päätyä esimerkiksi Palm Springsiin, Joshua Treen kansallispuistoon tai Grand Canyonille. Muutaman tunnin ajomatkan päässä on myös maailmankuulu Las Vegas, jonka viihdetarjonta on runsas ja monipuolinen.

Suunnittele matkasi kotisohvalta käsin

Matkan suunnitteleminen on nyt helppoa. Expedian internetsivuilla olevan autonvuokrausvertailun avulla sopivan vuokra-auton löytäminen haluamallesi ajankohdalle on vaivatonta. Jos haluat suosia tiettyä autovuokraamoa, sekin onnistuu Expedian kautta helposti. Los Angelesissa auton vuokraan sisältyy niin vakuutus kuin veloitukseton varauksen peruminenkin.

Expedian internetsivuilla voit myös suunnitella matkasi majoituksineen päivineen vertailemalla lentojen sekä hotellien tarjontaa ja hintoja. Olitpa liikkeellä työn tai loman merkeissä, matkan suunnittelu on vaivatonta.

Autonvuokraus kohteessa Los Angeles: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Los Angeles?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Los Angeles halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Los Angeles?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Los Angeles keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Los Angeles?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Los Angeles?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Los Angeles

Tutustu kohteeseen Los Angeles Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!