Halvat lennot Honolulu

Lisätietoja – Honolulu

Lennot Honoluluun

Havaijin osavaltiossa sijaitsevan Honolulun lähin lentoasema on Honolulun kansainvälinen lentoasema, joka sijaitsee noin viiden kilometrin päässä kaupungin liiketoiminta-alueelta ja hieman kauempana sen ranta-alueelta Waikikista. Expedian avulla voi löytää edullisia lentoja Honoluluun sekä muita tarjouksia hotelleista ja auton vuokrauksesta Honolulussa.

Suomesta ei ole suoraa lentoa Honoluluun, ja useimmiten konetta pitää vaihtaa kaksi kertaa: kerran Euroopassa ja kerran Yhdysvalloissa. Vaihdot voivat olla esimerkiksi Lontoossa ja Los Angelesissa, kuten British Airwaysilla, tai ainoastaan New Yorkissa yhdellä vaihdolla. Jotkut lentoyhtiöt lentävät Havaijille myös Kaakkois-Aasian kautta. Matka Honoluluun ja Havaijille onnistuu siis melko helposti ainakin lentojen suhteen. Honolulussa ja Havaijilla on matkailijoita ympäri vuoden, sillä lämpötilat pysyttelevät yli 20 asteessa ympäri vuoden. Talvikuukausina vettä sataa kesää enemmän, mutta varsinkin jouluna monet yhdysvaltalaiset suuntaavat lomalle Havaijille. Hiljaisinta saattaa olla keväällä ennen kesälomien alkamista. Auton vuokraus Honolulussa ja sen lähilentoasemalla on mahdollista, ja autolla onkin helppo tutustua kaupunkiin ja sitä ympäröiviin alueisiin.

Honolulu sijaitsee Havaijin osavaltiossa Oahun saarella. Se on osavaltion pääkaupunki ja Havaijin suurin kaupunki. Vaikka Honolulu on suurkaupunki, sielläkin voi aistia saaren rennon ilmapiirin ja asenteen. Honolulussa sijaitsee Havaijin tunnetuin lomakohde Waikikin ranta. Tämä valkohiekkainen ranta on yleensä täynnä aurinkoa ottavia tai surffaamaan opettelevia matkailijoita. Keskustan alue on kaupungin historiallinen sydän, jossa on monia museoita, ja tällä alueella sijaitsee myös Honolulun liike-elämän keskus. Honolulun länsiosassa on surullisen kuuluisa Pearl Harborin laivastotukikohta, jossa sijaitsee nykyisin useita muistomerkkejä. Tämän suurkaupungin majoitustarjonta on hyvä, ja hotelleja Honolulussa onkin tarjolla paljon, niin rannalla kuin kaupungin muissakin osissa.

Lennot Honoluluun Suomen lentoasemilta

Honoluluun ei ole suoria lentoja Euroopan kaupungeista, vaan ensin pitää lentää johonkin toiseen kaupunkiin Yhdysvalloissa. Vaihdot saattavat olla esimerkiksi Lontoossa ja Los Angelesissa, ja lentoja voi löytää myös yhdellä vaihdolla esimerkiksi New Yorkin kautta. Esimerkiksi Finnairilla on myös lentoja Kaakkois-Aasian kaupunkien, kuten Pekingin tai Soulin kautta.

Edullisin aika matkustaa kaupunkiin saattaa olla keväällä tai syksyllä joulu- ja kesälomien välillä. Keväällä myös koulujen kevätlomien aikaan kaupunkiin suuntaa paljon opiskelijoita. Lämpötilat ovat Honolulussa miellyttävät ympäri vuoden, mutta talvella vesisateiden todennäköisyys on suurempi.

Kun varaa lennot Honoluluun Expedian kautta, voi helposti löytää tarjouksia ja lentoliput kaikille lennoille sekä säästää myös muissa asioissa, kuten hotellimajoituksessa ja auton vuokrauksessa. Honolulun matkalla voi esimerkiksi vuokrata auton ja tutustua paremmin koko Oahun saareen.

Lennot Honolulun kansainväliselle lentoasemalle

Honolulun kansainvälinen lentoasema on yksi Yhdysvaltojen liikennöidyimmistä lentoasemista ja koko Havaijin osavaltion tärkein lentoasema. Vuosittain lentoaseman kautta kulkee noin 20 miljoonaa matkustajaa. Lentoasemalla on neljä kiitotietä ja kolme terminaalia. Suurin osa lennoista tulee Yhdysvalloista, mutta Honoluluun on suoria lentoja myös esimerkiksi Japanista ja Australiasta.

Honolulun kansainvälinen lentoasema sijaitsee noin viiden kilometrin päässä Honolulun liikekeskuksesta ja reilun 10 kilometrin päässä Waikikin ranta-alueelta. Lentoasemalta on bussiyhteydet Honolulun keskustaan, Waikikiin ja muihin osiin, ja lentokentälle ollaan myös rakentamassa junayhteyttä.

Honolulun lentoasemalta voi mennä keskustaan myös taksilla, ja lentoasemalla on myös useita autovuokraamoja. Auton vuokraus Honolulussa voi olla hyvä ajatus, jos haluaa tutustua myös muihin Oahun saaren osiin.

Usein kysytyt kysymykset

Minkä niminen kohteen Honolulu lentokenttä on?
Kohteessa Honolulu on vain yksi kenttä, Honolulu, Havaiji (HNL-Daniel K. Inouyen kansainvälinen lentoasema).
Kuinka kaukana Honolulun kansainvälinen lentoasema (HNL) sijaitsee kaupungin keskustasta?
Jos yövyt kohteen Honolulu keskustassa, pääset hotelliisi nopeasti kentälle laskeutumisen jälkeen, koska HNL on vain 7 km:n päässä keskustasta.
Voinko lentää tällä hetkellä kohteeseen Honolulu?
Tutustu COVID-19-matkustusneuvontasivuumme, jos haluat saada viimeisintä tietoa kohdetta Honolulu koskevista tämänhetkisistä matkustusrajoituksista ennen matkaasi. Sivulta saat tietoa muun muassa terveysviranomaisten tiedotteista ja karanteenivaatimuksista, ja näitä tietoja päivitetään jatkuvasti.
Mistä saan lisätietoa kohteeseen Honolulu suuntautuvan lentoni muuttamisesta tai peruuttamisesta?
Saat lisätietoa kohteeseen Honolulu suuntautuvan lentosi muuttamisesta tai peruuttamisesta asiakaspalveluportaalistamme.
Kuinka löydän halpoja lentoja kohteeseen Honolulu joustavilla varausehdoilla?
Monet lentoyhtiöt sallivat sinun muuttaa lentoasi ilman muutosmaksua. Sinun tulee vain maksaa alkuperäisen ja valitsemasi uuden lennon hinnanerotus. Kun haet lentoja kohteeseen Honolulu, voit valita hakuehdoksi “Ei muutosmaksuja” -suodattimen.
Mille kentälle kannattaa lentää kohteessa Honolulu?
HNL on kohteen Honolulu päälentokenttä. Ennen matkaa on hyvä tarkistaa missä se sijaitsee. Lentokenttä sijaitsee noin 7 km:n päässä keskustasta.
Kuinka monta lentoyhtiötä lentää kohteeseen Honolulu?
18 lentoyhtiötä operoi lentoja kohteeseen Honolulu noin 48 lentokentältä ympäri maailman.
Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Honolulu?
Hawaiian Airlines ja Southwest Airlines ovat joitain tunnetuimpia kohteeseen Honolulu lentoja myyviä yhtiöitä. Reitillä operoi yleisimmin Hawaiian Airlines, jonka lennot tällä reitillä lähtevät useimmiten kohteesta Hawi.
Kuinka monta suoraa lentoa lennetään kohteeseen Honolulu?
Suora lento helpottaa huomattavasti uuteen kohteeseen lentämistä, koska koneenvaihto ei hidasta matkaasi. Jos olet suuntaamassa kohteeseen Honolulu, pääset sinne helposti, koska kaupunkiin lennetään suurin piirtein 1 396 suoraa lentoa joka viikko.
Mistä lähtevät suosituimmat lennot kohteeseen Honolulu?
Kealia, Hawi ja Lahainan keskusta ovat yleisiä kenttiä kohteeseen Honolulu matkustettaessa.
Miten kauan lento kohteen Honolulu lentokentälle kestää?
Jos lähtöpaikkasi on Kealia, lentoaika on noin 41 minuuttia. Honolulu. Lentoaika on noin 39 minuuttia kohteesta Hawi, ja 39 minuuttia kohteesta Lahainan keskusta.
Kuinka voin varata halvimman lennon kohteeseen Honolulu?
Me kaikki tunnemme jonkun onnekkaan, joka onnistuu aina löytämään todella halvat liput mihin tahansa hän onkin lentämässä. Haluatko tietää miten se on mahdollista? Hän ei jätä lentojen ostamista viime tinkaan. Toinen hyvä tapa varmistaa paras mahdollinen tarjous on kaikkien vaihtoehtojen vertailu. Jos kohteessasi on monia lentokenttiä, tarkista lippujen hinnat myös pienemmille lentokentille. Ja viimeiseksi ei kannata unohtaa, että mitä aikaisemmin teet varauksen, sitä parempi. Tarkista mitä liput yleensä maksavat ja varaudu varaamaan liput heti jos löydät hyvän tarjouksen. Parhaat tarjoukset eivät ole yleensä kauaa voimassa.
Kuinka selviän lennosta kohteeseen Honolulu?
Kokosimme listan vinkkejä siitä, miten voit tehdä lentämisestä mukavan kokemuksen. Vinkkejämme seuraamalla pääset lentokentän turvatarkastuksesta läpi helposti ja olet kohteessa Honolulu ennen kuin huomaatkaan.Mitä sinun kannattaa pakata käsimatkatavaroihin:

  • Paras tapa varmistaa mahdollisimman ongelmaton matkustuskokemus on suunnitella kaikki etukäteen. Ensiksi kannattaa pakata kaikki välttämättömät tavarat: passi, matkustusasiakirjat, lompakko ja kaikki tarpeelliset lääkkeet. Seuraavaksi mukaan on hyvä ottaa lennolla tarvitsemasi tavarat, kuten läppärisi ja hyvä romaani. Mukaan kannattaa tietenkin myös ottaa laturit, mukava niskatyyny ja korvakuulokkeet. Älä myöskään unohda varata laukkuusi tilaa kosmetiikkatuotteille, kuten hammasharjalle ja deodorantille, sekä ylimääräisille sukille.

Älä pakkaa seuraavia käsimatkatavaroihisi:

  • Muista pakata kaikki täysikokoiset hiustuotteet ruumaan menevään matkalaukkuun. Kaikki käsimatkatavaroissasi olevat nesteet, joiden tilavuus on suurempi kuin 100 millilitraa, voidaan takavarikoida turvatarkastuksessa. Myös terävät esineet, kuten taskuveitset, ja vaaralliset, helposti syttyvät tai räjähtävät aineet ja tavarat, kuten ilotulitteet, valkaisuaineet ja polttoaineet, ovat myös kiellettyjä.

Mitä lennolle kannattaa laittaa päälle:

  • Lennolle ei kannata laittaa päälleen mitään epämukavaa. Kerrospukeutuminen on hyvä idea, koska matkustamossa on usein kylmä lyhyidenkin lentojen aikana. Mukavat ja matalat kengät ovat myös hyvä idea.
  • Syvä laskimotukos, jonka aiheuttaa usein pitkä paikallaan istuminen, on vaarallinen veren hyytymiseen liittyvä sairaus, jota esiintyy joskus lentomatkustajilla. Tässä on pari vinkkiä siihen, miten riskiä voi vähentää: juo paljon vettä, liiku matkustamossa niin usein kuin se on mahdollista ja käytä tukisukkia lennon aikana.

Kuinka pääsen lentokentän turvallisuustarkastuksesta läpi nopeasti lentäessäni kohteeseen Honolulu?
Kokosimme muutaman vinkin, joiden avulla pääset ongelmitta läpi turvatarkastuksen. Pääset lentoasemalta kohteeseen Honolulu ennen kuin huomaatkaan:

  • Lentoaseman turvatarkastuksessa sinun pitää ensiksi esittää maihinnousukorttisi sekä passisi tai henkilöllisyystodistuksesi. Ne kannattaakin pitää käden ulottuvilla.
  • Seuraavaksi sekä sinut että käsimatkatavarasi skannataan. Prosessin nopeuttamiseksi kannattaa poistaa kaikki tavarat, mitkä voivat laukaista hälytyksen. Henkilökohtaiset tavarat, kuten takki, vyö ja korvakuulokkeet, tulee laittaa läpivalaisulaitteeseen.
  • Kaikki elektroniikka, kuten läppärit ja puhelimet, menevät myös erikseen läpivalaisulaitteen läpi lentokentän turvatarkastuksessa. Mutta älä huoli, pääset puhelimesi kimppuun pian uudelleen.
  • Haluatko ottaa matkallesi mukaasi partavaahdon? Se ei ole mikään ongelma, kunhan tuote on korkeintaan 100 millilitran kokoisessa pakkauksessa ja pakattu läpinäkyvään minigrip-pussiin, voit ottaa sen mukaan lennolle käsimatkatavaroissasi.
  • Oikeantyyppiset kengät voivat säästää useita minuutteja kentällä. Vaelluskengät pitää usein ottaa pois jalasta ja skannata erikseen. Kevyitä lenkkareita ei useimmiten skannata erikseen.
  • Vältä laittamasta kiellettyjä tavaroita käsimatkatavaroihisi. Jos aiot ottaa mukaasi mitään teräviä esineitä, laita ne ruumaan menevään matkalaukkuusi, koska niitä ei sallita matkustamoon.

Tietoa lennoista kohteeseen Honolulu
KohdelentokenttäHonolulu
Kohdelentokentän IATA-koodiHNL

Suosittuja lentoja kohteeseen Honolulu

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 679 € yhdensuuntaisille lennoille ja 934 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Turkish Airlines
KLM