Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Autonvuokraus Honolulussa

Honolulu on Havaijin pääkaupunki Oahun saaren kaakkoisosassa. Matkailijalle Honolulu tarjoaa aurinkoa, paratiisirantoja, ainutlaatuisen ympäristön ja energisen yöelämän – ja kaiken tämän palmujen katveessa. Surffausta ei myöskään sovi unohtaa Honolulusta puhuttaessa, tunnetaanhan kaupunki hienoista surffauskohteistaan. Hyvä tapa kiertää etsimässä isoja aaltoja on vuokrata auto Honolulussa ja pistäytyä siten kätevästi myös eri puolille Oahun saarta.

Vuokra-autolla ympäri Honolulua

Honolulussa rannat ovat jo itsessään upea nähtävyys, mutta muitakin nähtävyyksiä kaupungista ja sen lähistöltä löytyy. Jos saarelle on tullut surffaamaan tai jos saarella aikoo tutustua Honolulun ulkopuolella sijaitseviin nähtävyyksiin, on parasta käyttää hyväksi tarjolla olevia autonvuokrauspalveluja. Honolulun kaltaisessa matkakohteessa on paljon helpompi liikkua eri puolille, jos ei ole riippuvainen aikatauluista ja oikean pysäkin löytämisestä.

Vertaile autonvuokraushintoja keskenään

Honolulussa on kansainvälinen lentoasema, jonne on lentoja myös Suomesta. Honolulun kansainvälinen lentoasema on paitsi Honolulun, myös Havaijin saaren suurin lentoasema. Se sijaitsee kuuden kilometrin päässä Honolulusta, ja sieltä voi matkustaa Honolulun keskustaan linja-autolla. Suomesta ei ole suoria lentoja Honoluluun, mutta kahdella välilaskulla kaupunkiin voi lentää. Euroopassa välilaskun voi tehdä esimerkiksi Amsterdamissa tai Lontoossa, ja Yhdysvalloissa Los Angelesissa tai San Franciscossa. Sen lisäksi, että linja-auto on kätevä keino liikkua lentoasemalta Honoluluun, kannattaa miettiä, tarvitseeko matkan aikana mahdollisesti autoa. Tällöin voi samalla, kun varaa lentolippuja Honoluluun, myös vertailla eri autovuokraamojen hintoja ja halutessaan vuokrata auton jo valmiiksi. Sen voi toki tehdä myös paikan päällä Honolulun lentoasemalla, jossa useat autonvuokrausyritykset ovat edustettuina, mutta vuokraus voi tulla siten hieman kalliimmaksi.

Honolulun lentoasemalle tulee useita moottoriteitä, joten vuokra-autolla lentoasemalta pois ajamisen ei pitäisi olla hankalaa, vaikka ei ennen Honolulussa olisikaan käynyt. Autoa ei välttämättä tarvitse vuokrata vielä lentoasemalla, vaan sen voi vuokrata myös Honolulun keskustassa toimivista autovuokraamoista. Jos siis saat kesken lomaa päähänpiston lähteä kiertelemään kaupunkia tai saarta autolla, voit pistäytyä vuokraamassa auton lyhyemmäksi kuin koko loman ajaksi. Honolulun lentoasema on koko Havaijin tärkeimpänä lentoasemana erittäin vilkas, kuten on myös Honolulun kaupunki, koska pääosa saarelle matkaavista lomailijoista saapuu lentoaseman kautta ja jatkaa sieltä eteenpäin parhaille lomanviettopaikoille. Honolulun keskusta ei ole paras esimerkki kiireettömästä ja rennosta havaijilaisesta elämänmenosta, vaan sen löytääkseen täytyy matkustaa esimerkiksi läheiselle, suositulle Waikiki Beachille.

Rento loma Havaijilla

Honolulu ja erityisesti sen lähistöllä sijaitseva Waikiki Beach ovat suosittu lomakohde. Saarella on oma viehätyksensä, ja siellä ihmisillä on oma rento tapansa elää kiireettömästi ja elämästä nauttien. Waikiki Beach on tästä malliesimerkki, ja sinne matkailijat usein suuntaavatkin matkallaan. Varaa hotelli Honolulussa, niin voit tutustua myös lähistön Waikiki Beachiin, jonka houkuttimena toimivat upeat paratiisirannat. Niillä voit uida ja ottaa aurinkoa palmujen alla mutta myös harrastaa vesiurheilulajeja, kuten surffausta ja sukellusta. Erityisesti surffaus on suosittua Waikiki Beachilla, joka tunnetaan surffaajien keskuudessa erinomaisena surffauspaikkana.

Honolulussa lämpötila on ympäri vuoden hellelukemissa, joten sinne voi matkustaa kaikkina vuodenaikoina. Perinteinen polynesialainen tunnelma on läsnä Honolulussa, jossa on laajojen hiekkarantojen lisäksi muitakin nähtävyyksiä. Niitä ovat kuuluisa kraatteri, Diamond Head, koko Havaijin suosituin hiekkaranta Waikiki Beach, eri uskontojen hautapaikkana toimiva temppelilaakso, Lyonin kaunis kasvitieteellinen puisto ja Tyynenmeren kansallinen muistohautapaikka, jonne on haudattu eri sodissa kuolleita ihmisiä. Etsi siis halpoja matkoja Honoluluun ja tule nauttimaan Honolulun tarjoamasta elämyksellisestä lomasta.

Tutustu kohteeseen Honolulu

Tutustu kohteeseen Honolulu Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!