Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Autonvuokraus Honolulussa

Honolulu on Havaijin pääkaupunki Oahun saaren kaakkoisosassa. Matkailijalle Honolulu tarjoaa aurinkoa, paratiisirantoja, ainutlaatuisen ympäristön ja energisen yöelämän – ja kaiken tämän palmujen katveessa. Surffausta ei myöskään sovi unohtaa Honolulusta puhuttaessa, tunnetaanhan kaupunki hienoista surffauskohteistaan. Hyvä tapa kiertää etsimässä isoja aaltoja on vuokrata auto Honolulussa ja pistäytyä siten kätevästi myös eri puolille Oahun saarta.

Vuokra-autolla ympäri Honolulua

Honolulussa rannat ovat jo itsessään upea nähtävyys, mutta muitakin nähtävyyksiä kaupungista ja sen lähistöltä löytyy. Jos saarelle on tullut surffaamaan tai jos saarella aikoo tutustua Honolulun ulkopuolella sijaitseviin nähtävyyksiin, on parasta käyttää hyväksi tarjolla olevia autonvuokrauspalveluja. Honolulun kaltaisessa matkakohteessa on paljon helpompi liikkua eri puolille, jos ei ole riippuvainen aikatauluista ja oikean pysäkin löytämisestä.

Vertaile autonvuokraushintoja keskenään

Honolulussa on kansainvälinen lentoasema, jonne on lentoja myös Suomesta. Honolulun kansainvälinen lentoasema on paitsi Honolulun, myös Havaijin saaren suurin lentoasema. Se sijaitsee kuuden kilometrin päässä Honolulusta, ja sieltä voi matkustaa Honolulun keskustaan linja-autolla. Suomesta ei ole suoria lentoja Honoluluun, mutta kahdella välilaskulla kaupunkiin voi lentää. Euroopassa välilaskun voi tehdä esimerkiksi Amsterdamissa tai Lontoossa, ja Yhdysvalloissa Los Angelesissa tai San Franciscossa. Sen lisäksi, että linja-auto on kätevä keino liikkua lentoasemalta Honoluluun, kannattaa miettiä, tarvitseeko matkan aikana mahdollisesti autoa. Tällöin voi samalla, kun varaa lentolippuja Honoluluun, myös vertailla eri autovuokraamojen hintoja ja halutessaan vuokrata auton jo valmiiksi. Sen voi toki tehdä myös paikan päällä Honolulun lentoasemalla, jossa useat autonvuokrausyritykset ovat edustettuina, mutta vuokraus voi tulla siten hieman kalliimmaksi.

Honolulun lentoasemalle tulee useita moottoriteitä, joten vuokra-autolla lentoasemalta pois ajamisen ei pitäisi olla hankalaa, vaikka ei ennen Honolulussa olisikaan käynyt. Autoa ei välttämättä tarvitse vuokrata vielä lentoasemalla, vaan sen voi vuokrata myös Honolulun keskustassa toimivista autovuokraamoista. Jos siis saat kesken lomaa päähänpiston lähteä kiertelemään kaupunkia tai saarta autolla, voit pistäytyä vuokraamassa auton lyhyemmäksi kuin koko loman ajaksi. Honolulun lentoasema on koko Havaijin tärkeimpänä lentoasemana erittäin vilkas, kuten on myös Honolulun kaupunki, koska pääosa saarelle matkaavista lomailijoista saapuu lentoaseman kautta ja jatkaa sieltä eteenpäin parhaille lomanviettopaikoille. Honolulun keskusta ei ole paras esimerkki kiireettömästä ja rennosta havaijilaisesta elämänmenosta, vaan sen löytääkseen täytyy matkustaa esimerkiksi läheiselle, suositulle Waikiki Beachille.

Rento loma Havaijilla

Honolulu ja erityisesti sen lähistöllä sijaitseva Waikiki Beach ovat suosittu lomakohde. Saarella on oma viehätyksensä, ja siellä ihmisillä on oma rento tapansa elää kiireettömästi ja elämästä nauttien. Waikiki Beach on tästä malliesimerkki, ja sinne matkailijat usein suuntaavatkin matkallaan. Varaa hotelli Honolulussa, niin voit tutustua myös lähistön Waikiki Beachiin, jonka houkuttimena toimivat upeat paratiisirannat. Niillä voit uida ja ottaa aurinkoa palmujen alla mutta myös harrastaa vesiurheilulajeja, kuten surffausta ja sukellusta. Erityisesti surffaus on suosittua Waikiki Beachilla, joka tunnetaan surffaajien keskuudessa erinomaisena surffauspaikkana.

Honolulussa lämpötila on ympäri vuoden hellelukemissa, joten sinne voi matkustaa kaikkina vuodenaikoina. Perinteinen polynesialainen tunnelma on läsnä Honolulussa, jossa on laajojen hiekkarantojen lisäksi muitakin nähtävyyksiä. Niitä ovat kuuluisa kraatteri, Diamond Head, koko Havaijin suosituin hiekkaranta Waikiki Beach, eri uskontojen hautapaikkana toimiva temppelilaakso, Lyonin kaunis kasvitieteellinen puisto ja Tyynenmeren kansallinen muistohautapaikka, jonne on haudattu eri sodissa kuolleita ihmisiä. Etsi siis halpoja matkoja Honoluluun ja tule nauttimaan Honolulun tarjoamasta elämyksellisestä lomasta.

Autonvuokraus kohteessa Honolulu: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Honolulu?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Honolulu halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Honolulu?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Honolulu keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Honolulu?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Honolulu?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Honolulu

Tutustu kohteeseen Honolulu Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!