New York

Matkaopas
New York joka esittää maisemat, kaupunki ja korkea rakennus

Leikkimielisesti maailmankaikkeuden keskukseksi kutsuttu New York City on täynnä energiaa, intohimoa ja nautintoja.

Koe New Yorkin matkalla Times Squaren öiset neonvalot, Grand Central Terminalin vilske ja Coney Islandin huvipuiston vauhdikkaat laitteet. New Yorkilla on myös vakavammat kasvot, kuten esimerkiksi muodikas ja taiteellinen Brooklyn ja pysäyttävä 9/11 Memorial at World Trade Center Ground Zero. Merellä Vapaudenpatsas – miljoonien sotaa ja nälänhätää 1800-luvun lopussa paenneiden siirtolaisten toivon ilmentymä – symboloi yhä vapautta ja New Yorkin mainetta kaupunkina, jossa kaikki voivat kurottaa kohti unelmiaan. Se houkuttelee paikalle miljoonia vierailijoita, jotka saapuvat Isoon omenaan kokeilemaan onneaan.

Viiteen eri kaupunginosaan – Manhattan, Brooklyn, Queens, Staten Island ja Bronx – jaetussa New Yorkissa asuu yli kahdeksan miljoonaa ihmistä, jotka muodostavat kulttuurillisesti monimuotoisen kokonaisuuden. Chinatownin ja Little Italyn kaltaisen monikulttuuriset alueet tarjoavat autenttisia etnisiä ravintoloita. New Yorkin monimuotoisuus ulottuu Harlemin afroamerikkalaisesta musiikista ja kulttuurista Brooklynin Borough Parkin juutalaisiin, jotka muodostavat suurimman Israelin ulkopuolella sijaitsevan ortodoksijuutalaisten yhteisön.

New Yorkin kuuluisa metroverkosto muodostaa kiehtovan maanalaisen ja maanpäällisen labyrintin. Metro on matkailijoille helpoin julkisen liikenteen väline. Voit ostaa MetroCardin ja ladata siihen matkoja tarpeen mukaan. Käveleminen on paras tapa tutustua kaupungin nähtävyyksiin ja Manhattanin monipuolisiin alueisiin varakkaasta Upper West Sidesta eloisaan East Villageen.

Midtown East on oiva kohde kaupungissa ensimmäistä kertaa vieraileville. Sieltä löytyvät Empire State Building, Rockefeller Center, Chrysler Building, Grand Central Terminal ja New York Public Library. Ensikertalaisten ei tarvitse pelätä eksymistä. Kaupungin ruutukaavan ansiosta New Yorkissa on helppo suunnistaa, ja New Yorkin asukkaat tarjoavat sinulle nopeasti apuaan, jos satut eksymään reitiltäsi.

New York tarjoaa runsaasti nähtävää kulttuurin harrastajille Museum of Modern Artin gallerioista Metropolitan Operaan ja Broadwayn mukaviin teattereihin sekä Upper West Siden Lincoln Centeriin. Kaupungin vilkkaasta yöelämästä kiinnostuneet eivät varmasti pety, sillä New Yorkissa on lukemattomia kauppoja, baareja ja klubeja, jotka ovat auki myöhään yöhön.

Discover neighborhoods in New York

Hotel Edison Times Square
Hotel Edison Times Square
4 out of 5
228 W 47th St, New York, NY, 10036
Täysin hyvitettäväVaraa nyt, maksa myöhemmin
Hinta on 155 € per yö ajalle 30. toukok. viiva 31. toukok.
Yövy tässä 4 tähden liikematkustukseen soveltuvassa hotellissa kohteessa New York. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, 2 ravintolasta ja aamiaisesta. Asiakkaamme ...
3,9/5 Good! (2 795 arvostelua)
Suuri pettymys
"Saavuimme hotelliin ja heti kun vastaanotossa kuultiin että yövymme vain yhden yön oli tiskillä olevan henkilön vastaus nenän nyrpistys. Meillä oli lento Suomeen seuraavan päivänä ja halusimme vielä käydä ennen kotiin lentoa Luonnontieteellisessä museossa ja siksi otettiin hotelli keskustasta. Ilta ..."

Arvosteltu 13.3.2020

Hotel Edison Times Square
Millennium Hotel Broadway Times Square
Millennium Hotel Broadway Times Square
4 out of 5
145 W 44th St, New York, NY, 10036
Täysin hyvitettäväVaraa nyt, maksa myöhemmin
Hinta on 179 € per yö ajalle 30. toukok. viiva 31. toukok.
Yövy tässä 4 tähden liikematkustukseen soveltuvassa hotellissa kohteessa New York. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, huonepalvelusta ja ympäri vuorokauden auki ...
3,5/5 Good! (6 149 arvostelua)
Suosittelen
"Huone iso, perus-siisti. Palvelu hyvä."

Arvosteltu 14.3.2020

Millennium Hotel Broadway Times Square
Arlo Midtown
Arlo Midtown
4 out of 5
351 West 38th Street, New York, NY, 10018
Täysin hyvitettäväVaraa nyt, maksa myöhemmin
Hinta on 208 € per yö ajalle 30. toukok. viiva 31. toukok.
Yövy tässä 4 tähden liikematkustukseen soveltuvassa hotellissa kohteessa New York. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, kattoterassista ja aamiaisesta. Asiakkaamme ...
4,6/5 Exceptional! (1 568 arvostelua)
"Great hospitality."

Arvosteltu 9.5.2022

Arlo Midtown
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.
Radio City Apartments
Radio City Apartments
3.5 out of 5
142 West 49th Street, New York, NY, 10019
Hinta on 183 € per yö ajalle 30. toukok. viiva 31. toukok.
Yövy tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa kohteessa New York. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, ympäri vuorokauden auki olevasta vastaanotosta ja business centeristä. ...
4,3/5 Excellent! (2 644 arvostelua)
Suosittelen
"Olimme yhdeksän vuorokautta Radio City Apartsmentissa. Hotellin sijainti on loistava. Huoneet ovat tilavat, tyyliltään hieman vanhahtavat ja minikeittiö oli plussaa. Hinta/laatu hotellissa on loistava. Henkilökunta oli myös palvelualtista ja ystävällistä. Erilaisia ruokapaikkoja oli hotellin läheisyydessä ..."

Arvosteltu 15.3.2016

Radio City Apartments
31 Street Broadway Hotel
31 Street Broadway Hotel
2 out of 5
38 West 31st Street, New York, NY, 10001
Hinta on 204 € per yö ajalle 7. kesäk. viiva 8. kesäk.
Yövy tässä huoneistohotellissa kohteessa New York. Nauti Wi-Fi-yhteydestä, huonepalvelusta ja ympäri vuorokauden auki olevasta vastaanotosta. Asiakkaamme kehuvat ...
2,6/5 (498 arvostelua)
"The hotel is near the Empire State Building on the Hopp on hoop off Bus station. Starbucks and other possibilities to get breakfast are near by. The bedroom was clean and organized, but the shared bathroom was dilapidated."

Arvosteltu 6.12.2021

31 Street Broadway Hotel
Placemakr Wall Street
Placemakr Wall Street
3.5 out of 5
110 Wall St, New York, NY, 10005
Hinta on 315 € per yö ajalle 25. toukok. viiva 26. toukok.
Yövy tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa kohteessa New York. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, kattoterassista ja ympäri vuorokauden auki olevasta vastaanotosta. ...
4,3/5 Excellent! (36 arvostelua)
"Only needed a room for one night as the hotels in the area were all booked. Was pleasantly surprised by how comfortable the space felt; both in the room and the decor of the floors overall."

Arvosteltu 18.5.2022

Placemakr Wall Street
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Suositut vierailukohteet – New York

Kohteen New York lähellä sijaitsevat kaupungit