New York

Matkaopas
New York joka esittää maisemat, kaupunki ja korkea rakennus
Leikkimielisesti maailmankaikkeuden keskukseksi kutsuttu New York City on täynnä energiaa, intohimoa ja nautintoja.

Koe New Yorkin matkalla Times Squaren öiset neonvalot, Grand Central Terminalin vilske ja Coney Islandin huvipuiston vauhdikkaat laitteet. New Yorkilla on myös vakavammat kasvot, kuten esimerkiksi muodikas ja taiteellinen Brooklyn ja pysäyttävä 9/11 MemorialatWorld Trade Center Ground Zero. Merellä Vapaudenpatsas – miljoonien sotaa ja nälänhätää 1800-luvun lopussa paenneiden siirtolaisten toivon ilmentymä – symboloi yhä vapautta ja New Yorkin mainetta kaupunkina, jossa kaikki voivat kurottaa kohti unelmiaan. Se houkuttelee paikalle miljoonia vierailijoita, jotka saapuvat Isoon omenaan kokeilemaan onneaan.

Viiteen eri kaupunginosaan – Manhattan, Brooklyn, Queens, Staten Island ja Bronx – jaetussa New Yorkissa asuu yli kahdeksan miljoonaa ihmistä, jotka muodostavat kulttuurillisesti monimuotoisen kokonaisuuden. Chinatownin ja Little Italyn kaltaisen monikulttuuriset alueet tarjoavat autenttisia etnisiä ravintoloita. New Yorkin monimuotoisuus ulottuu Harlemin afroamerikkalaisesta musiikista ja kulttuurista Brooklynin Borough Parkin juutalaisiin, jotka muodostavat suurimman Israelin ulkopuolella sijaitsevan ortodoksijuutalaisten yhteisön.

New Yorkin kuuluisa metroverkosto muodostaa kiehtovan maanalaisen ja maanpäällisen labyrintin. Metro on matkailijoille helpoin julkisen liikenteen väline. Voit ostaa MetroCardin ja ladata siihen matkoja tarpeen mukaan. Käveleminen on paras tapa tutustua kaupungin nähtävyyksiin ja Manhattanin monipuolisiin alueisiin varakkaasta Upper West Sidesta eloisaan East Villageen.

Midtown East on oiva kohde kaupungissa ensimmäistä kertaa vieraileville. Sieltä löytyvät Empire State Building, Rockefeller Center, Chrysler Building, Grand Central Terminal ja New York Public Library. Ensikertalaisten ei tarvitse pelätä eksymistä. Kaupungin ruutukaavan ansiosta New Yorkissa on helppo suunnistaa, ja New Yorkin asukkaat tarjoavat sinulle nopeasti apuaan, jos satut eksymään reitiltäsi.

New York tarjoaa runsaasti nähtävää kulttuurin harrastajille Museum of Modern Artin gallerioista Metropolitan Operaan ja Broadwayn mukaviin teattereihin sekä Upper West Siden Lincoln Centeriin. Kaupungin vilkkaasta yöelämästä kiinnostuneet eivät varmasti pety, sillä New Yorkissa on lukemattomia kauppoja, baareja ja klubeja, jotka ovat auki myöhään yöhön.

Matkaopas: New York

Discover neighborhoods in New York

Pod Times Square
Pod Times Square
3 out of 5
400 W 42nd Street, New York, NY, 10036
Täysin hyvitettäväVaraa nyt, maksa myöhemmin
Hinta on 178 € per yö ajalle 2. lokak. viiva 3. lokak.
Yövy tässä 3 tähden liikematkustukseen soveltuvassa hotellissa kohteessa New York. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, ympäri vuorokauden auki olevasta vastaanotosta ...
4,3/5 Excellent! (3 060 arvostelua)
"kaikki sujui erinomaisesti. Voin suositella ystävilleni. Seuraavalla kerralla valitsen kyllä Pod-hotellin."

Arvosteltu 16.9.2022

Arlo Midtown
Arlo Midtown
4 out of 5
351 West 38th Street, New York, NY, 10018
Täysin hyvitettäväVaraa nyt, maksa myöhemmin
Hinta on 224 € per yö ajalle 2. lokak. viiva 3. lokak.
Yövy tässä 4 tähden liikematkustukseen soveltuvassa hotellissa kohteessa New York. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, kattoterassista ja aamiaisesta. Asiakkaamme ...
4,6/5 Wonderful! (2 374 arvostelua)
"Clean and modern room. Big tv, fast lifts and in a good location."

Arvosteltu 28.9.2022

Row NYC
Row NYC
4 out of 5
700 8th Avenue, New York, NY, 10036
Hinta on 192 € per yö ajalle 30. lokak. viiva 31. lokak.
Yövy tässä 4 tähden liikematkustukseen soveltuvassa hotellissa kohteessa New York. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, 2 ravintolasta ja 2 baarista/loungesta. ...
3,5/5 Good! (3 913 arvostelua)
Älä varaa
"Poistuin hotellista tunti check-inin jälkeen, sillä huone ja hotelli olivat epäsiistejä eivätkä vastanneet hotellin ilmoittamia yksityiskohtia. Hissit toimivat hitaasti ja sitä odotti 20 minuuttia. Olin varannut huoneen 2 yöksi, mutta poistuin tunnin jälkeen, sillä huone ja hotelli ahdisti niin paljon ..."

Arvosteltu 12.3.2020

Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.
31 Street Broadway Hotel
31 Street Broadway Hotel
2 out of 5
38 West 31st Street, New York, NY, 10001
Yövy tässä huoneistohotellissa kohteessa New York. Nauti Wi-Fi-yhteydestä, huonepalvelusta ja ympäri vuorokauden auki olevasta vastaanotosta. Asiakkaamme kehuvat ...
2,6/5 (544 arvostelua)
"like the room, location and safe."

Arvosteltu 17.9.2022

Placemakr Wall Street
Placemakr Wall Street
3.5 out of 5
110 Wall St, New York, NY, 10005
Yövy tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa kohteessa New York. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, kattoterassista ja ympäri vuorokauden auki olevasta vastaanotosta. ...
4,6/5 Wonderful! (84 arvostelua)
"Enjoyed our stay and would return."

Arvosteltu 26.9.2022

Sonder at One Platt
Sonder at One Platt
3.5 out of 5
1 Platt Street, New York, NY, 10038
Yövy tässä 3,5 tähden liikematkustukseen soveltuvassa huoneistohotellissa kohteessa New York. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, kuntokeskuksesta ja ympäri vuorokauden ...
4,1/5 Very Good! (110 arvostelua)
"Relatively spacious for a Manhattan location. Value for money. But there is serious construction ongoing around the property. They said it starts at 7 am and goes on til 4 pm. But I swear the noise started before 7 am and went on to wee hours of the night."

Arvosteltu 6.9.2022

Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Suositut vierailukohteet

Kohteen New York lähellä sijaitsevat kaupungit