New York

Matkaopas
New York joka esittää maisemat, kaupunki ja korkea rakennus

Leikkimielisesti maailmankaikkeuden keskukseksi kutsuttu New York City on täynnä energiaa, intohimoa ja nautintoja.

Koe New Yorkin matkalla Times Squaren öiset neonvalot, Grand Central Terminalin vilske ja Coney Islandin huvipuiston vauhdikkaat laitteet. New Yorkilla on myös vakavammat kasvot, kuten esimerkiksi muodikas ja taiteellinen Brooklyn ja pysäyttävä 9/11 Memorial at World Trade Center Ground Zero. Merellä Vapaudenpatsas – miljoonien sotaa ja nälänhätää 1800-luvun lopussa paenneiden siirtolaisten toivon ilmentymä – symboloi yhä vapautta ja New Yorkin mainetta kaupunkina, jossa kaikki voivat kurottaa kohti unelmiaan. Se houkuttelee paikalle miljoonia vierailijoita, jotka saapuvat Isoon omenaan kokeilemaan onneaan.

Viiteen eri kaupunginosaan – Manhattan, Brooklyn, Queens, Staten Island ja Bronx – jaetussa New Yorkissa asuu yli kahdeksan miljoonaa ihmistä, jotka muodostavat kulttuurillisesti monimuotoisen kokonaisuuden. Chinatownin ja Little Italyn kaltaisen monikulttuuriset alueet tarjoavat autenttisia etnisiä ravintoloita. New Yorkin monimuotoisuus ulottuu Harlemin afroamerikkalaisesta musiikista ja kulttuurista Brooklynin Borough Parkin juutalaisiin, jotka muodostavat suurimman Israelin ulkopuolella sijaitsevan ortodoksijuutalaisten yhteisön.

New Yorkin kuuluisa metroverkosto muodostaa kiehtovan maanalaisen ja maanpäällisen labyrintin. Metro on matkailijoille helpoin julkisen liikenteen väline. Voit ostaa MetroCardin ja ladata siihen matkoja tarpeen mukaan. Käveleminen on paras tapa tutustua kaupungin nähtävyyksiin ja Manhattanin monipuolisiin alueisiin varakkaasta Upper West Sidesta eloisaan East Villageen.

Midtown East on oiva kohde kaupungissa ensimmäistä kertaa vieraileville. Sieltä löytyvät Empire State Building, Rockefeller Center, Chrysler Building, Grand Central Terminal ja New York Public Library. Ensikertalaisten ei tarvitse pelätä eksymistä. Kaupungin ruutukaavan ansiosta New Yorkissa on helppo suunnistaa, ja New Yorkin asukkaat tarjoavat sinulle nopeasti apuaan, jos satut eksymään reitiltäsi.

New York tarjoaa runsaasti nähtävää kulttuurin harrastajille Museum of Modern Artin gallerioista Metropolitan Operaan ja Broadwayn mukaviin teattereihin sekä Upper West Siden Lincoln Centeriin. Kaupungin vilkkaasta yöelämästä kiinnostuneet eivät varmasti pety, sillä New Yorkissa on lukemattomia kauppoja, baareja ja klubeja, jotka ovat auki myöhään yöhön.

Matkaopas: New York

Discover neighborhoods in New York

Row NYC
Row NYC
4 out of 5
700 8th Avenue, New York, NY
Hinta on 89 € per yö ajalle 3. tammik. viiva 3. tammik.
St. James Theatre, Shubert Theatre ja Richard Rodgers Theatre sijaitsee kivenheiton päässä tästä hotellista. Times Square ja Broadway ovat myös 5 minuutin kävelymatkan ...
3.5/5 Good! (3,526 arvostelua)
Älä varaa
"Poistuin hotellista tunti check-inin jälkeen, sillä huone ja hotelli olivat epäsiistejä eivätkä vastanneet hotellin ilmoittamia yksityiskohtia. Hissit toimivat hitaasti ja sitä odotti 20 minuuttia. Olin varannut huoneen 2 yöksi, mutta poistuin tunnin jälkeen, sillä huone ja hotelli ahdisti niin paljon ..."

Arvosteltu 12.3.2020

Row NYC
Millennium Hotel Broadway Times Square
Millennium Hotel Broadway Times Square
4 out of 5
145 W 44th St, New York, NY
Hinta on 140 € per yö ajalle 3. tammik. viiva 3. tammik.
Kaupungintalo, Times Square ja Broadway sijaitsee kivenheiton päässä tästä hotellista. Minskoff Theater ja Shubert Theatre ovat myös 5 minuutin kävelymatkan ...
3.5/5 Good! (5,449 arvostelua)
Suosittelen
"Huone iso, perus-siisti. Palvelu hyvä."

Arvosteltu 14.3.2020

Millennium Hotel Broadway Times Square
Pod Times Square
Pod Times Square
3 out of 5
400 W 42nd Street, New York, NY
Hinta on 154 € per yö ajalle 13. jouluk. viiva 13. jouluk.
American Lyric Theater, Times Square ja Broadway sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. St. James Theatre ja Shubert Theatre ovat myös ...
4.3/5 Excellent! (3,534 arvostelua)
They charge more money but the location is good
"Stayed at pod times square for a week with my friend. I was charged more than the website said. They also took one nights fee from my account that i had to wait to get back for 1 month.. i think it would be nice if they inform these kind of things when im booking the room. Room was nice and i have ..."

Arvosteltu 9.3.2020

Pod Times Square
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.
Radio City Apartments
Radio City Apartments
3.5 out of 5
142 West 49th Street, New York, NY
Hinta on 130 € per yö ajalle 3. tammik. viiva 3. tammik.
Times Square ja Radio City Music Hall sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Rockefeller Center ja Broadway Theatre ovat myös ...
4.3/5 Excellent! (2,486 arvostelua)
Suosittelen
"Olimme yhdeksän vuorokautta Radio City Apartsmentissa. Hotellin sijainti on loistava. Huoneet ovat tilavat, tyyliltään hieman vanhahtavat ja minikeittiö oli plussaa. Hinta/laatu hotellissa on loistava. Henkilökunta oli myös palvelualtista ja ystävällistä. Erilaisia ruokapaikkoja oli hotellin läheisyydessä ..."

Arvosteltu 15.3.2016

Radio City Apartments
Homewood Suites New York/Midtown Manhattan Times Square
Homewood Suites New York/Midtown Manhattan Times Square
3.5 out of 5
312 West 37th Street, New York, NY
Hinta on 155 € per yö ajalle 6. tammik. viiva 6. tammik.
Hammerstein Ballroom, Times Square ja Madison Square Garden sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. American Lyric Theater ja ...
4.4/5 Wonderful! (1,739 arvostelua)
Pretty good but something to improve
"Typical three star hotel. In a two queen size bed room the bed size was only 150 cm. No place for winter coats. Noisy fridge. Breakfast included bacon only on Wednesdays, why not more often or even everyday?"

Arvosteltu 27.2.2020

Homewood Suites New York/Midtown Manhattan Times Square
31 Street Broadway Hotel
31 Street Broadway Hotel
2 out of 5
38 West 31st Street, New York, NY
Hinta on 139 € per yö ajalle 7. jouluk. viiva 7. jouluk.
5th Avenue, Empire State Building ja Herald Square (aukio) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Madison Square Garden ja Macy's ...
2.6/5 (461 arvostelua)
"didn't like to pay $14 tax when I got there. would rather it all be upfront so I know what to expect. didn't mine the shared bath and shower down the hall. Loved the sink, fridge and stove top in the room."

Arvosteltu 14.10.2021

31 Street Broadway Hotel
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Suositut vierailukohteet – New York

Kohteen New York lähellä sijaitsevat kaupungit