Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Bronx Zoo

Katsele kylpeviä gorilloita ja ruokailevia merileijonia tässä suuressa eläintarhassa, joka tuo villin luonnon New Yorkin keskustaan.

Uppoudu eläinten kiinnostavaan elämään Bronx Zoossa, joka on maailman suurimpia eläintarhoja. Tässä kiinnostavassa, unohtumattomassa perhekohteessa on huviajeluja, sivutapahtumia ja eläimiä luonnonmaisemissa.

Bronx Zoo perustettiin 1800-luvulla, jolloin siellä oli hieman yli 800 eläintä ja 22 näyttelykohdetta. Nykyisin eläimiä on jo yli 6 000, ja ne elelevät tyytyväisinä tilavissa aitauksissa 107 hehtaarin alueella Bronx Parkin sisällä.

Aloita tutustuminen villiin luontoon Afrikan tasangoista kertovassa näyttelyssä, jossa esitellään leijonia ja seepra- ja gasellilaumoja. Lähistöllä on Baboon Reserve, jossa apinaperheet loikkivat kiveltä toiselle. Päätä Afrikkaan tutustuminen Madagascar! -näyttelyssä, jossa näet pörröhäntäisiä puoliapinoita ja niilinkrokotiileja.

Kävele sisätiloissa sijaitsevan World of Birds -lintutalon läpi katsomassa, kuinka sen värikässiipiset asukit levittelevät höyheniään. Vesi- ja petolinnut ovat erillisissä häkeissä lintutalon lähellä. World of Reptiles -näyttelyssä voit ihmetellä anakondia, kilpikonnia ja myrkkysammakoita.

Hyppää Bug Carouselin kyytiin ja istahda jollekin sen istuimista, joiden teemana ovat hyönteiset eri puolilta maailmaa. Sen jälkeen voitkin käydä Butterfly Gardenissa katselemassa taianomaista siipien lepatusta, josta vastaa yli 1 000 värikästä hyönteislajia. Vie lapset katsomaan Children’s Zoon ystävällisiä muurahaiskarhuja, laiskiaisia ja vuohia.

Opi jääkausista eläintarhan 4D-elokuvateatterissa, jossa katseluelämystä täydentävät lumikuurot, usva ja tuoksut. Sen viereisessä Congo Gorilla Forestissa pääset tarkkailemaan eläinten keskinäistä vuorovaikutusta.

Aja Wild Asia Monoraililla 16 hehtaarin aitauksessa, jossa on imitoitu aasialaisten muta- ja laidunmaiden luontoa. Tarkkaile, näkyykö puiden siimeksessä tiikereitä tai sarvikuonoja. Tämän jälkeen voit käväistä pingviinien ja merileijonien aitauksessa katsomassa, miten innoissaan ne ovat ruokinta-aikaan.

Bronx Zoo sijaitsee Southern Boulevardilla New Yorkin Bronxin kaupunginosassa. Pääset sinne kaupungin keskustasta linja-autolla tai metrolla. Siellä on useita ruokapaikkoja, esimerkiksi Dancing Crane Café. Puisto on avoinna joka päivä, ja sisäänpääsy on maksullista.


Alueen Bronxin eläintarha opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 4 067 majoitusliikettä kohteen Bronxin eläintarha lähellä
Pelham Pkwy Huoneisto Bronx, NY
Pelham Pkwy Huoneisto Bronx, NY

Pelham Pkwy Huoneisto Bronx, NY

2165 Bolton St, Bronx, NY
   
  0.0 kautta 5.0 Tähteä

  Bronxin eläintarha, New Yorkin kasvitieteellinen puutarha ja Fordham University (yliopisto) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. New York Presbyterian Hospital ja Columbia University Medical Center ovat myös 10 kilometrin päässä. Pelham Parkwayn metroasema (White Plain Road) sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Bronx Park Eastin metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

  Sheridan Hotel 178 €
  Sheridan Hotel

  Sheridan Hotel

  1440 Sheridan Expy, New York City Ny Us 10459, Bronx, NY
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Bronxin eläintarha, Yankee Stadium ja New Yorkin kasvitieteellinen puutarha sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Fordham University (yliopisto) sijaitsee 4,4 kilometrin päässä. Whitlock Avenuen metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Elder Avenuen metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   GWB Hotel 96 €
   GWB Hotel

   GWB Hotel

   1996 Webster Ave, Bronx, NY
     
    2.5 kautta 5.0 Tähteä

    Floating Pool on 6,6 kilometrin päässä tästä hotellista. Central Park ja Times Square sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Rockefeller Center ja Bloomingdale's ovat myös 20 kilometrin päässä. Bronx Tremontin asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Tremont Avenuen metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Super 8 by Wyndham Bronx
    Super 8 by Wyndham Bronx

    Super 8 by Wyndham Bronx

    1145 Southern Blvd, Bronx, NY
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Bronxin eläintarha, Yankee Stadium ja New Yorkin kasvitieteellinen puutarha sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä motellista. Fordham University (yliopisto) sijaitsee 4,4 kilometrin päässä. Freeman Streetin metroasema ja Simpson Streetin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Romanttinen Muotoiltu Comfort-alue
     Romanttinen Muotoiltu Comfort-alue

     Romanttinen Muotoiltu Comfort-alue

     270 E Burnside Ave, 11, Bronx, NY
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Fordham University (yliopisto), Bronxin eläintarha ja New Yorkin kasvitieteellinen puutarha sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Yankee Stadium ja New York Presbyterian Hospital ovat myös 5 kilometrin päässä. Tremont Avenuen metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Burnside Avenuen metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

      The Topping Three-Bedroom Apartment
      The Topping Three-Bedroom Apartment

      The Topping Three-Bedroom Apartment

      1822 Topping Ave, Bronx, NY
        
       2.5 kautta 5.0 Tähteä

       Fordham University (yliopisto), Bronxin eläintarha ja Yankee Stadium sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. New York Presbyterian Hospital ja New Yorkin kasvitieteellinen puutarha ovat myös 5 kilometrin päässä. Tremont Avenuen metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja 176th Streetin metroasema (Jerome Avenue) 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       Apartment With 2 Bedrooms in Bronx, With Enclosed Garden and Wifi - 15 km From the Beach 1 009 €
       Apartment With 2 Bedrooms in Bronx, With Enclosed Garden and Wifi - 15 km From the Beach

       Apartment With 2 Bedrooms in Bronx, With Enclosed Garden and Wifi - 15 km From the Beach

       2023 Haviland Ave, Bronx, NY
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Bronxin eläintarha on 3 kilometrin sijaitsee 5 kilometrin päässä tästä golfin pelaamiseen sopivasta huoneistohotellista. New York Presbyterian Hospital ja Apollo Theater sijaitsevat 10 kilometrin päässä. New Yorkin kasvitieteellinen puutarha ja Fordham University (yliopisto) ovat myös 10 kilometrin päässä. Parkchesterin metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Castle Hill Avenuen metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

        Erinomainen Puutarha ja Terassi 960 €
        Erinomainen Puutarha ja Terassi

        Erinomainen Puutarha ja Terassi

        2023 Haviland Ave, Bronx, NY
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Bronxin eläintarha on 3 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. New York Presbyterian Hospital ja Apollo Theater sijaitsevat 10 kilometrin päässä. New Yorkin kasvitieteellinen puutarha ja Fordham University (yliopisto) ovat myös 10 kilometrin päässä. Parkchesterin metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Castle Hill Avenuen metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.