Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Vapaudenpatsas

Vapautta, demokratiaa ja toivoa edustava Vapaudenpatsas on yksi maailman kuuluisimmista patsaista.

Harva rakennus herättää niin paljon tunteita kuin New Yorkin ikoninen Vapaudenpatsas, vapauden, toivon ja demokratian symboli, joka seisoo New Yorkin lahden Liberty Islandilla ylpeänä ja kunnioitusta herättävänä.

Maailman tunnetuimpiin maamerkkeihin kuuluva 92 metriä korkea Vapaudenpatsas tervehti väsyneitä maahanmuuttajia, jotka matkustivat laivalla Yhdysvaltoihin paremman elämän toivossa 1800-luvulla. Ranskan Yhdysvalloille sen itsenäisyysjulistuksen muistoksi vuonna 1886 lahjoittama patsas on esiintynyt lukemattomia kertoja televisiossa ja Hollywood-elokuvissa.

Nykyisin vierailijat voivat nauttia lauttamatkan henkeäsalpaavista näkymistä Manhattanin lahdelle, kaupungin siluettiin ja Vapaudenpatsaalle. Lauttoja lähtee säännöllisesti Battery Parkista, Lower Manhattanilta.

National Park Service järjestää tasatunnein kiireisille matkailijoille täydellisesti soveltuvia opastettuja kierroksia, joilla esitellään yleisesti saarta ja Vapaudenpatsaan pitkää historiaa. Itsenäisemmät matkailijat voivat myös vuokrata äänioppaan ja kierrellä saarta omassa rauhassa. Valitsitpa kumman tahansa vaihtoehdon, sinun kannattaa ehdottomasti liittyä jonon jatkeeksi odottamaan pääsyä patsaan kruunun sisälle. Syyskuun 11. päivänä 2001 tapahtuneiden terroristihyökkäysten jälkeen ja uudelleen kunnostamista varten vuonna 2011 suljettu tasanne on nimittäin taas avoinna. Tasanteella on 25 lasi-ikkunaa, joista on niin hyvät 360 asteen näkymät New Yorkiin, että niitä varten kannattaa jonottaa.  

Alle kilometrin päässä pohjoiseen sijaitsee Ellis Islandin Immigration Museum, joka on kiehtova kohde kaikille New Yorkin maahanmuuttohistoriasta kiinnostuneille. Ellis Islandilla toimi vuoteen 1954 asti keskus, jossa otettiin vastaan miljoonia Yhdysvalloista turvapaikkaa hakeneita tai sinne uuden elämän perässä saapuneita ihmisiä. Saaren historiallisessa päärakennuksessa sijaitsevassa museossa on opastein varustettuja näyttelyjä, jotka ovat täynnä kiehtovia valokuvia, esineitä, tulosteita, videoita ja interaktiivisia näyttelyjä kaupunkiin muuttaneen väestön haaveista ja kamppailuista.

Vapaudenpatsas sijaitsee New Yorkin lahdella Lower Manhattanin ja Staten Islandin välissä. Perille pääset lautalla Battery Parkista, jonne on puolestaan hyvät bussi- ja metroyhteydet.


Alueen Vapaudenpatsas opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 4 527 majoitusliikettä kohteen Vapaudenpatsas lähellä
Collective Governors Island
Collective Governors Island

Collective Governors Island

Craig Road North, New York, NY
   
  2.0 kautta 5.0 Tähteä

  Empire State Building, Times Square ja Broadway sijaitsevat 15 kilometrin päässä tästä leirintäalueesta. Central Park ja Vapaudenpatsas ovat myös 20 kilometrin päässä.

  Holiday Inn Manhattan-Financial District 94 €
  Holiday Inn Manhattan-Financial District

  Holiday Inn Manhattan-Financial District

  99 Washington St, New York, NY
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Wall Street ja New Yorkin pörssi sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. One World Trade Center ja National September 11 Memorial ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Rector Streetin metroasema (Greenwich Street) ja Rector Streetin metroasema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

   DoubleTree by Hilton New York Downtown 110 €
   DoubleTree by Hilton New York Downtown

   DoubleTree by Hilton New York Downtown

   8 Stone St, New York, NY
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Battery Park, New Yorkin pörssi ja Wall Street sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Federal Reserve Bank of New York (keskuspankki) ja National September 11 Memorial ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Whitehall Streetin metroasema ja Bowling Greenin metroasema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

    World Center Hotel 109 €
    World Center Hotel

    World Center Hotel

    144 Washington St, New York, NY
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Wall Street, One World Trade Center ja National September 11 Memorial sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. New Yorkin pörssi ja Federal Reserve Bank of New York (keskuspankki) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Rector Streetin metroasema (Greenwich Street) ja Rector Streetin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Courtyard New York Downtown Manhattan/World Trade Center 93 €
     Courtyard New York Downtown Manhattan/World Trade Center

     Courtyard New York Downtown Manhattan/World Trade Center

     133 Greenwich Street, New York, NY
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Wall Street, The Oculus ja One World Trade Center sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Official NYC Information Center at City Hall ja Brooklyn Bridge ovat myös 2 kilometrin päässä. Rector Streetin metroasema (Greenwich Street) ja Rector Streetin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hilton Garden Inn NYC Financial Center/Manhattan Downtown 108 €
      Hilton Garden Inn NYC Financial Center/Manhattan Downtown

      Hilton Garden Inn NYC Financial Center/Manhattan Downtown

      6 Water St, New York, NY
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Battery Park, New Yorkin pörssi ja Federal Reserve Bank of New York (keskuspankki) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. National September 11 Memorial ja Wall Street ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Whitehall Streetin metroasema ja South Ferryn metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Radisson Hotel New York Wall Street 121 €
       Radisson Hotel New York Wall Street

       Radisson Hotel New York Wall Street

       52 William St, New York, NY
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Wall Street ja Federal Reserve Bank of New York (keskuspankki) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. New Yorkin pörssi ja National September 11 Memorial ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Wall Streetin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Broad Streetin metroasema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

        New York Marriott Downtown 142 €
        New York Marriott Downtown

        New York Marriott Downtown

        85 West St, New York, NY
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         One World Trade Center, National September 11 Memorial ja New Yorkin pörssi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Federal Reserve Bank of New York (keskuspankki) ja Wall Street ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Rector Streetin metroasema (Greenwich Street) ja Rector Streetin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.