Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Vapaudenpatsas

Vapautta, demokratiaa ja toivoa edustava Vapaudenpatsas on yksi maailman kuuluisimmista patsaista.

Harva rakennus herättää niin paljon tunteita kuin New Yorkin ikoninen Vapaudenpatsas, vapauden, toivon ja demokratian symboli, joka seisoo New Yorkin lahden Liberty Islandilla ylpeänä ja kunnioitusta herättävänä.

Maailman tunnetuimpiin maamerkkeihin kuuluva 92 metriä korkea Vapaudenpatsas tervehti väsyneitä maahanmuuttajia, jotka matkustivat laivalla Yhdysvaltoihin paremman elämän toivossa 1800-luvulla. Ranskan Yhdysvalloille sen itsenäisyysjulistuksen muistoksi vuonna 1886 lahjoittama patsas on esiintynyt lukemattomia kertoja televisiossa ja Hollywood-elokuvissa.

Nykyisin vierailijat voivat nauttia lauttamatkan henkeäsalpaavista näkymistä Manhattanin lahdelle, kaupungin siluettiin ja Vapaudenpatsaalle. Lauttoja lähtee säännöllisesti Battery Parkista, Lower Manhattanilta.

National Park Service järjestää tasatunnein kiireisille matkailijoille täydellisesti soveltuvia opastettuja kierroksia, joilla esitellään yleisesti saarta ja Vapaudenpatsaan pitkää historiaa. Itsenäisemmät matkailijat voivat myös vuokrata äänioppaan ja kierrellä saarta omassa rauhassa. Valitsitpa kumman tahansa vaihtoehdon, sinun kannattaa ehdottomasti liittyä jonon jatkeeksi odottamaan pääsyä patsaan kruunun sisälle. Syyskuun 11. päivänä 2001 tapahtuneiden terroristihyökkäysten jälkeen ja uudelleen kunnostamista varten vuonna 2011 suljettu tasanne on nimittäin taas avoinna. Tasanteella on 25 lasi-ikkunaa, joista on niin hyvät 360 asteen näkymät New Yorkiin, että niitä varten kannattaa jonottaa.  

Alle kilometrin päässä pohjoiseen sijaitsee Ellis Islandin Immigration Museum, joka on kiehtova kohde kaikille New Yorkin maahanmuuttohistoriasta kiinnostuneille. Ellis Islandilla toimi vuoteen 1954 asti keskus, jossa otettiin vastaan miljoonia Yhdysvalloista turvapaikkaa hakeneita tai sinne uuden elämän perässä saapuneita ihmisiä. Saaren historiallisessa päärakennuksessa sijaitsevassa museossa on opastein varustettuja näyttelyjä, jotka ovat täynnä kiehtovia valokuvia, esineitä, tulosteita, videoita ja interaktiivisia näyttelyjä kaupunkiin muuttaneen väestön haaveista ja kamppailuista.

Vapaudenpatsas sijaitsee New Yorkin lahdella Lower Manhattanin ja Staten Islandin välissä. Perille pääset lautalla Battery Parkista, jonne on puolestaan hyvät bussi- ja metroyhteydet.


Alueen Vapaudenpatsas opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 736 majoitusliikettä kohteen Vapaudenpatsas lähellä
Collective Governors Island 180 €
Collective Governors Island

Collective Governors Island

Craig Road North, New York, NY
   
  2.0 kautta 5.0 Tähteä

  Empire State Building, Times Square ja Broadway sijaitsevat 15 kilometrin päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta leirintäalueesta. Central Park ja Vapaudenpatsas ovat myös 20 kilometrin päässä.

  World Center Hotel 142 €
  World Center Hotel

  World Center Hotel

  144 Washington St, New York, NY
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Wall Street, One World Trade Center ja National September 11 Memorial sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. New Yorkin pörssi ja Federal Reserve Bank of New York (keskuspankki) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Rector Streetin metroasema (Greenwich Street) ja Rector Streetin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Club Quarters Hotel, Wall Street
   Club Quarters Hotel, Wall Street

   Club Quarters Hotel, Wall Street

   52 William St, New York, NY
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Wall Street ja Federal Reserve Bank of New York (keskuspankki) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. New Yorkin pörssi ja National September 11 Memorial ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Wall Streetin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Broad Streetin metroasema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

    DoubleTree by Hilton New York City - Financial District 130 €
    DoubleTree by Hilton New York City - Financial District

    DoubleTree by Hilton New York City - Financial District

    8 Stone St, New York, NY
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Battery Park, New Yorkin pörssi ja Wall Street sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Federal Reserve Bank of New York (keskuspankki) ja National September 11 Memorial ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Whitehall Streetin metroasema ja Bowling Greenin metroasema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

     The Wagner Hotel 178 €
     The Wagner Hotel

     The Wagner Hotel

     2 West Street, New York, NY
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Battery Park, New Yorkin pörssi ja Wall Street sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. One World Trade Center ja Federal Reserve Bank of New York (keskuspankki) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Bowling Greenin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Whitehall Streetin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      Courtyard New York Downtown Manhattan/World Trade Center 138 €
      Courtyard New York Downtown Manhattan/World Trade Center

      Courtyard New York Downtown Manhattan/World Trade Center

      133 Greenwich Street, New York, NY
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Wall Street ja National September 11 Memorial sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Federal Reserve Bank of New York (keskuspankki) ja New Yorkin pörssi ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Rector Streetin metroasema (Greenwich Street) ja Rector Streetin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hilton Garden Inn NYC Financial Center/Manhattan Downtown 114 €
       Hilton Garden Inn NYC Financial Center/Manhattan Downtown

       Hilton Garden Inn NYC Financial Center/Manhattan Downtown

       6 Water St, New York, NY
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Battery Park, New Yorkin pörssi ja Federal Reserve Bank of New York (keskuspankki) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. National September 11 Memorial ja Wall Street ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Whitehall Streetin metroasema ja South Ferryn metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Park Ave Suites
        Park Ave Suites

        Park Ave Suites

        18 Park Avenue, Jersey City, NJ
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Liberty State Park (luonnonpuisto) ja Colgate Clock (monumentti) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Newport Mall (ostoskeskus) ja Ellis Island Immigration Museum ovat myös 3 kilometrin päässä. Jersey City Marin Boulevardin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Jersey City Grove Streetin asema 11 minuutin kävelymatkan päässä.