Halvat lennot Denver

Halvimmat lennot kohteeseen Denver

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 155 € yhdensuuntaisille lennoille ja 392 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

United
Alaska Airlines
United
Qatar Airways
Turkish Airlines
American Airlines
American Airlines
Lufthansa
Air Canada
KLM

Tietoa Denveristä

Lennot Denveriin

Aikoinaan kahden joen risteykseen Suurten tasankojen alueelle muodostunut Denver on Coloradon osavaltion pääkaupunki. Denver sijaitsee melkeinpä keskellä Yhdysvaltoja, aivan Kalliovuorten läheisyydessä. Edullisia lentoja on saatavilla Denveriin erityisesti kevättalvella ja syksyllä. Denver on sopiva lomakohde vuoden ympäri, sillä tapahtumia järjestetään vuodenajasta toiseen ja monet kaupungin nähtävyyksistä sopivat vierailtavaksi sääolosuhteista riippumatta.

Karjapaimenkulttuuri elää vielä vahvana Denverissä, ja Villin Lännen tunnelmaan voit tutustua niin Buffalo Billistä kertovassa museossa kuin käymällä katsomassa vauhdikasta rodeoshow’ta. Jo yli satavuotisen historian omaava National Western Stock Show & Rodeo -tapahtuma järjestetään vuosittain tammikuussa. Löydä itsestäsi cowboy tai cowgirl ja lähde tutustumaan urbaaniin Villiin Länteen. Tutustu monipuoliseen lentotarjontaan Expedian sivuilla ja varaa halvat lennot Denveriin jo tänään!

Kaupungin vilinää ja luonnonrauhaa

Denverin läheinen sijainti Kalliovuoriin nähden tarjoaa upeat mahdollisuudet lähteä vaeltamaan ja patikoimaan vuoristoon. Vuoristoista ja luonnonpuistoista aukeaa upeat näkymät Coloradon huikeisiin maisemiin, ja luonnosta voi nauttia kaikkina vuodenaikoina. Kevättalvella ja syksyllä lennot Denveriin ovat halvimmillaan, joten mikset lähtisi ruskaretkelle vaihteeksi Denverin seudulle. Myös Denverin kaupunki tarjoaa mukavaa ajanvietettä ulkoilmassa viihtyville. Kaupungissa on monia kävelyretkille tai pyöräilyyn sopivia puistoja sekä golfkenttiä. Penkkiurheiluakin pääsee harrastamaan aivan aitiopaikalta, sillä Denverin ylpeys on amerikkalaisen jalkapallon huippujoukkueisiin lukeutuva Denver Broncos.

Kesä on Denverissäkin matkailusesongin suosituinta aikaa, ja lentojen hinnat saattavat olla tavallista korkeampia, mutta hyviä tarjouksia voi silti aina löytää, kunhan varaa lentoliput tarpeeksi ajoissa. Kesällä Denverissä voi lähteä koko perheen voimin vierailemaan huvipuistojen päätä huimaavissa laitteissa tai viilentymään kesähelteellä Water World -vesipuistossa. Coloradosta on löytynyt vuosien saatossa suuria dinosaurusten luurankoja. Dinosaur Ridge -nimiselle löytöpaikalle on mahdollista päästä vierailemaan ja tutustumaan muun muassa Stegosaurusten jäännöksiin ja kävelemään dinosaurusten jalanjäljissä joko opastetuilla kierroksilla tai itsenäisesti. Denverissä järjestetään kesäisin myös ulkoilmakonsertteja sekä juhlistetaan Yhdysvaltain itsenäisyyspäivää, jonka viettoon osallistuminen on ikimuistoinen kokemus myös perheen pienimmille.

Denverin metropolialueella on valtava määrä panimoita ja panimopubeja, joissa on loistava tilaisuus käydä maistelemassa paikallisia oluita, joita löytyy jokaiseen makuun. Denverissä ei toki tarvitse tyytyä pelkkään olueen, vaan panimotuotteiden joukossa on tarjolla paikallista viskiä, giniä, vodkaa ja monia muita janon sammuttajia. Alueella on kehittynyt hiljalleen myös viininvalmistus, ja tarjonta kattaa niin puna- kuin valkoviinitkin. Juomien ohella matkalaisille maistuvat paikalliset sekä kansainväliset ruokalajit metropolin lukuisissa ravintoloissa.

Halpoja lentoja Denveriin

Suomesta Denveriin ei lentomatka kulje suorinta reittiä, ja välilaskuja tehdään tällä matkalla vähintään yksi tai kaksi. Matka Denveriin kestää nopeimmillaan noin 12 tuntia, jolloin lentokone tekee pysähdyksen Reykjavikissa. Yhden välilaskun lentoja Denveriin on tarjolla Icelandairilla sekä Lontoossa pysähdyksen tekevillä Finnairilla ja British Airwaysilla. Kovin suuria hinnaneroja edullisimman yhden tai kahden välilaskun lennoilla ei ole, mutta jos haluat säästää matkabudjetistasi, voi kahden välilaskun lento esimerkiksi Norwegianilla tulla kyseeseen. Kahden välilaskun lennot vievät matka-ajasta noin 20–30 tuntia.

Denverin lennot laskeutuvat noin 40 kilometrin päässä kaupungista sijaitsevalle kansainväliselle lentoasemalle. Denverin kansainvälisen lentoaseman (IATA: DEN) ja kaupungin keskustan väliä pääse kulkemaan muun muassa junalla reilussa puolessa tunnissa, ja junia kulkee tasaisin väliajoin ympäri vuorokauden. Päiväsaikaan junavuorot kulkevat toki tiheämpään kuin öisin, mutta lentoasemalta pääsee poistumaan helposti mihin tahansa kellonaikaan. Lentoasemalta voi hypätä myös taksin kyytiin, matkustaa bussilla tai erityisillä hotellibusseilla, joilla varaamasi hotelli Denverissä on kätevästi tavoitettavissa. Näiden ohella autonvuokraus Denverin lentoasemalla palvelevista lukuisista autovuokraamoista onnistuu myös käden käänteessä.

Usein kysytyt kysymykset

Suosittuja lentoja kohteeseen Denver

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 155 € yhdensuuntaisille lennoille ja 392 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Turkish Airlines
American Airlines