Halvat lennot Dallas

Halvimmat lennot kohteeseen Dallas

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 544 € yhdensuuntaisille lennoille ja 626 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Turkish Airlines
Lufthansa
Turkish Airlines
Finnair
American Airlines
Aeroflot-Russian Airlines
Air Canada
Qatar Airways
Aeroflot-Russian Airlines
KLM

Lisätietoja – Dallas

Halvat lennot Dallasiin

Suomalaiset tuntevat Dallasin ehkä parhaiten samannimisestä televisiosarjasta, jossa seurattiin Ewingien öljyperheen juonitteluja. Lähde itse näkemään omin silmin sarjasta tutuksi tulleet pilvenpiirtäjät ja kokemaan teksasilainen vieraanvaraisuus. Kulttuurinystävät voivat kierrellä kaupungin lukuisissa museoissa ja taidenäyttelyissä, urheilunystävät taas saavat tilaisuuden käydä katsomassa vaikkapa Dallas Cowboysien ja Texas Mavericksien pelejä. Tästä oppaasta saat vinkkejä siitä, mitä on hyvä ottaa huomioon, kun suunnittelet ja varaat lentoja Dallasiin.

Lento Dallasiin: käytännön järjestelyt

Pääset Suomen lentokentiltä Dallasiin yhdellä tai useammalla vaihdolla. Kun lähdet matkaan Helsingistä, pääset perille yhdellä välilaskulla, joka kulkee yleensä joko jonkin Euroopan suurimpiin kuuluvan lentokentän tai Chicagon kautta. Voit valita useiden eri lentoyhtiöiden ja lähtöaikojen väliltä mieleisesi. Välilaskullinen lento Dallasiin kestää yleensä lyhimmillään noin 13 ja puoli tuntia, jos lentosi kulkee Chicagon kautta. Kahden välilaskun lennot ovat yleensä halvempia, mutta matka-aika saattaa venyä yli vuorokauden mittaiseksi. Aikaero Suomen ja Dallasin välillä on kahdeksan tuntia, mikä on myös hyvä ottaa huomioon matkajärjestelyjä tehdessä.

Dallasiin voi tutustua mihin vuodenaikaan tahansa. Ainoastaan kesäkuumalla kesä–elokuun välillä kaupungissa oleilu voi olla tukalaa, ja sää onkin parhaimmillaan yleensä keväisin ja syksyisin. Tekemistä tästä miljoonakaupungista löytyy vuoden ympäri, minkä lisäksi syksyisin Dallasissa järjestetään Teksasin osavaltion markkinat ja keväisin Cinco de Mayon meksikolaiskarnevaalit. Talvellakin sää säilyy Dallasissa lämpimän puolella, joten kylmässä ei tarvitse värjötellä.

Mikäli vahdit budjettiasi, löydät yleensä halvat lentoliput Dallasiin, kun ajoitat matkasi syys- tai marraskuulle. Kalleimmillaan Dallasin lennot ovat yleensä huhtikuussa ja heinäkuussa. Lennätpä milloin tahansa, kannattaa lentoliput Dallasiin varata hyvissä ajoin, mielellään noin kaksi kuukautta ennen matkaa.

Yhdysvaltoihin matkustaessasi et tarvitse viisumia, mutta sen sijaan sinun pitää hakea sähköinen ESTA-matkustuslupa. Oleskelusi maassa tulee kestää korkeintaan 90 päivää ja biometrisen passisi on oltava voimassa kuusi kuukautta matkan jälkeen. Tarkista täydelliset matkustusasiakirjavaatimukset Yhdysvaltoihin lentoyhtiösi sivustolta, kun suunnittelet Dallasin lomaasi.

Saapuminen Dallasiin

Dallasissa on kaksi lentokenttää, Irvingissä sijaitseva Dallasin kansainvälinen lentoasema (DFW) ja maansisäisiä lentoja palveleva Love Fieldin lentoasema (DAL). Suoraan Euroopasta Dallasiin saapuvat sekä useimmat Chicagon kautta vaihdettavat lennot laskeutuvat Dallasin kansainväliselle lentoasemalle, joka sijaitsee reilun 30 kilometrin päässä Dallasin keskustasta luoteeseen.

Dallasin kansainvälinen lentoasema (DFW) on yksi maailman vilkkaimmista lentokentistä, joten kannattaa varata aikaa ja kärsivällisyyttä liikkumiseen lentoasemalla ja sen viiden terminaalin välillä. Pääset lentoasemalta Dallasiin kätevimmin edullisella DART-paikallisjunan oranssilla linjalla, jolla pääset kaupungin keskusrautatieasemalle noin 50 minuutissa. DART-juna operoi viikon jokaisena päivänä aamuneljästä yhteen yöllä ja lähtee terminaali A:sta, jonne pääset muista terminaaleista terminaalien väliä kulkevalla ilmaisella bussikuljetuksella. Lippuja junaan saat lentokentällä olevista automaateista. Pääset Dallasiin myös Trinity Railway Express -junalla, joka operoi maanantaista lauantaihin aamuviidestä yhteentoista illalla. Pääset Trinity Railway Express -junien lähtöpaikkaan CentrePortiin ilmaisella lentokenttäbussilla.

Voit myös halutessasi vuokrata auton Dallasin kansainväliseltä lentoasemalta, jolla riittää runsaasti eri autonvuokrausyhtiöitä. Kannattaa varata vuokra-auto etukäteen, jotta saat varmasti itsellesi haluamasi kulkuneuvon. Lentokentältä saat tietenkin myös taksin, jolla pääset suoraan hotelliisi Dallasin keskustassa. Taksit ovat kuitenkin täälläkin varsin tyyriitä julkisiin kulkuvälineisiin verrattuna.

Jos Dallasin lentosi sattuu saapumaan Love Fieldin lentoasemalle (DAL), pääset sieltäkin kätevästi kaupungin keskustaan. Edullisimmin pääset perille Dallasin joukkoliikennejärjestäjän DARTin Love Link 524 -linjalla Inwood/Love Field -asemalle, jolla voit vaihtaa DARTin vihreän ja oranssin linjan juniin. Lentokentällä on myös useita autonvuokrausyhtiöitä sekä taksipalveluita.

Usein kysytyt kysymykset

Suosittuja lentoja kohteeseen Dallas

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 544 € yhdensuuntaisille lennoille ja 626 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lufthansa
Aeroflot-Russian Airlines