Halvat lennot Seattle

Halvimmat lennot kohteeseen Seattle

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 595 € yhdensuuntaisille lennoille ja 668 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Finnair
Turkish Airlines
Icelandair
Qatar Airways
Lufthansa
Air Canada
American Airlines
Finnair
Lufthansa
KLM

Lisätietoja – Seattle

Lennot Seattleen

Seattlen lähin lentoasema on Seattle-Tacoman kansainvälinen lentoasema, joka sijaitsee Seattlen ja Tacoman kaupunkien välissä. Lentoasemalle on lukuisia yhteyksiä Euroopan kaupungeista, kuten Lontoosta ja Reykjavikista, ja Suomesta lennettäessä selviää yleensä yhdellä välilaskulla. Expedian avulla voit löytää edullisia lentoja Seattleen sekä muita tarjouksia hotelleista ja auton vuokrauksesta Seattlessa.

Suomen lentoasemilta on yleensä hyvät yhteydet Seattlen lentoasemalle. Seattleen pääsee Helsinki-Vantaan lentoasemalta yhdellä vaihdolla esimerkiksi Lontoon tai Reykjavikin kautta, mutta melko hyvät ja edulliset yhteydet voi löytää myös muilta Suomen lentoasemilta kahdella vaihdolla. Seattlen kaupunkiloma onnistuu siis melko helposti ainakin lentojen suhteen. Lentoliput Seattleen saat Expediasta, josta voi löytää edullisia lentoja ympäri vuoden. Hyvä aika matkustaa Seattleen on esimerkiksi alkusyksy, jolloin kesän turistimäärät vähenevät ja hotellin voi löytää edullisemmin. Myös auton vuokraus Seattlessa ja sen lähilentoasemalla on mahdollista, autolla voi vierailla vaikka Kanadan puolella Vancouverissa, jonne on noin 2,5 tunnin ajomatka.

Seattle sijaitsee Yhdysvaltojen luoteisosassa Washingtonin osavaltiossa, ja se on Pacific Northwest -alueen suurin kaupunki. Kaupungista on noin 180 kilometriä Yhdysvaltojen ja Kanadan rajalle. Kaupungin tunnetuin maamerkki lienee 184 metriä korkea Space Needle -torni, joka on muodostunut kaupungin tunnukseksi. Kaupunkia kutsutaan lempinimellä Emerald City eli Smaragdikaupunki sitä ympäröivien ikivihreiden puiden vuoksi, ja muutenkin Seattlessa luonto on lähellä, sillä sen pilvenpiirtäjien taustalla siintää sininen vesi ja lumihuippuiset vuoret. Monet matkailijat suuntaavat Seattlessa myös Pike Place Marketiin ostoksille. Seattle tunnetaan myös grungemusiikin synnyinpaikkana sekä Jimi Hendrixin kotikaupunkina. Seattlen suurkaupungissa käy paljon matkailijoita, josta johtuen siellä onkin paljon eritasoisia hotelleja ja muita majoituspaikkoja. Valinnanvaraa missä yöpyä Seattlessa siis on runsaasti.

Lennot Seattleen Suomen lentoasemilta

Useat suuret lentoyhtiöt tarjoavat lentoja Seattle-Tacoman kansainväliselle lentoasemalle, ja Expedian avulla matkailijat voivat valita itselleen sopivimmat lennot. Lentoja tarjoaa yhdellä tai kahdella vaihdolla lähtökaupungista riippuen esimerkiksi Finnair, British Airways ja Icelandair välilaskuilla Lontoossa tai Reykjavikissa.

Kesällä Seattlessa on hyvin miellyttävä ilmasto, ja silloin matkailijat täyttävät kaupungin. Kesäaikaan edullista hotellia voikin olla vaikea löytää ja monet majoituspaikat ovat täynnä. Hyvä aika matkustaa Seattleen onkin esimerkiksi alkusyksy, jolloin kesän lämpöä on vielä jäljellä, mutta talven kylmät ilmat ovat vasta edessä. Talviaikaan Seattlessa myös sataa paljon, ja kaupunkia kutsutaankin Smaragdikaupungin lisäksi myös nimellä Rain City eli Sadekaupunki.

Kun varaa lennot Seattleen Expedian kautta, voi hyödyntää edullisia hintoja ja löytää helposti lentoliput kaikille lennoille sekä säästää myös muissa asioissa, kuten hotellimajoituksessa ja auton vuokrauksessa. Lomamatkalla voi esimerkiksi vuokrata auton ja käydä Kanadan puolella.

Lennot Seattlen kansainväliselle lentoasemalle

Seattle-Tacoman kansainvälinen lentoasema (SEA) on Pacific Northwest -alueen suurin lentoasema, ja sitä kutsutaan lempinimellä ”Sea-Tac”. Sieltä on hyvät lentoyhteydet niin muualle Pohjois-Amerikkaan kuin Eurooppaankin, ja vuosittain lentoaseman kautta kulkee yli 37 miljoonaa matkustajaa. Tällä suurella lentoasemalla sijaitsee myös 13 000-paikkainen pysäköintihalli, joka on Pohjois-Amerikan suurin parkkihalli saman katon alla.

Seattle-Tacoman kansainvälinen lentoasema sijaitsee Seattlen ja Tacoman kaupunkien välissä Washingtonin osavaltiossa noin 20 kilometrin päässä Seattlen keskustasta. Kätevimmin ja edullisimmin Seattlen keskustaan pääsee Central Link Light Rail -junalla noin 40 minuutissa. Lentoasemalla on myös lukuisia autovuokraamoja, jotka sijaitsevat hieman päärakennuksesta erillään noin viiden minuutin bussimatkan päässä.

Usein kysytyt kysymykset

Suosittuja lentoja kohteeseen Seattle

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 595 € yhdensuuntaisille lennoille ja 668 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Finnair
Turkish Airlines