Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Autonvuokraus Chicagossa

Chicago sijaitsee Yhdysvaltain koillisosassa Illinoisissa Michiganjärven rannalla. Se on merkittävä teollisuuskaupunki, jonka elinkeino- ja kulttuurielämä on vilkasta. Chicagoon matkustavien kannattaa varata vuokra-auto, jos on aikeita liikkua myös kaupungin laitamilla tai sen ulkopuolella. Liikennemäärät ovat huomattavasti suurempia kuin Suomessa, joten liikkumiseen kannattaa varata aikaa. Chicagon autovuokraamot tarjoavat laajan valikoiman erilaisia kulkuneuvoja aina pieni- ja normaalikokoisista henkilöautoista suuriin perheautoihin. Kaikissa autoissa on rajoittamaton kilometrimäärä ja ilmastointi. Lisäksi hintaan sisältyy vakuutus, ja varauksen voi peruuttaa veloituksetta, mikäli matka peruuntuu.

Expedian autonvuokrausvertailun avulla voi etsiä sopivan vaihtoehdon Chicagossa vuokrattavissa olevien autojen joukosta. Hakutuloksissa näkyvät kerralla kaikki hakukriteereihin sopivat vaihtoehdot ja kilpailukykyisimmät hinnat, joten matkakohteen autovuokraamojen parhaat tarjoukset on helppo nähdä samalla, kun vertailee eri vaihtoehtoja. Chicagossa vuokra-autot ovat ilmastoituja, ja asiakkaat voivat mieltymystensä mukaan valita tarjonnasta myös automaattivaihteistolla varustetun ajoneuvon. Autonvuokrauksen lisäksi Expedian sivustolta voi varata lennot tai hotellin tai niiden yhdistelmän, minkä ansiosta unelmaloman räätälöinti on nyt erittäin vaivatonta.

Vuokra-autolla enemmän irti lomasta

Chicago on noin 2,8 miljoonan (1998) asukkaan, esikaupunkeineen noin 8,1 miljoonan asukkaan kaupunki Illinoisin osavaltiossa. Nimi Chicago tulee alueella asuneiden intiaanien sanasta shikaakwa, jolla viitataan villisipulin hajuun. Kaupunki sijaitsee tärkeässä liikenteen solmukohdassa, ja sen kautta kulkevat rautatiet yhdistävät Yhdysvaltain itä- ja länsirannikon. Tästä monipuolisesta teollisuus- ja kulttuurikaupungista löytyy kiinnostavaa tekemistä niin kulttuurista kuin shoppailusta tai urheilusta kiinnostuneille. Teattereiden ohjelmisto on laaja, ja museoissa ja gallerioissa voi tutustua ajankohtaisiin näyttelyihin. Kaupungin sinfoniaorkesteri on maailmankuulu. Millennium Park -puistossa voi nauttia ulkoilmaesityksistä, ihailla taidetta, käydä piknikillä, osallistua opastetuille kierroksille tai luistella. Ostokset voi keskittää Magnificent Mile -keskukseen, jossa vierähtää helposti koko päivä. Tunnettuja chicagolaisia urheiluseuroja ovat esimerkiksi jalkapalloseura Chicago Bears ja jääkiekkoseura Chicago Blackhawks. Kansojen sulatusuunina tunnetussa Chicagossa on kulttuurin mukaan jakautuneita asuinalueita. Esimerkiksi Chicagon Chinatownissa voi tutustua kiinalaiseen kulttuuriin. Kaupungissa on erinomaiset mahdollisuudet nauttia monipuolisesta ruokakulttuurista. Suurten järvien, Yläjärven, Huronjärven, Michiganjärven, Eriejärven ja Ontariojärven, alueeseen on loistava mahdollisuus tutustua vuokra-autolla. Lähiseudulle suuntautuvalla matkalla voi vuokra-autolla liikkuessa nauttia leppoisasta matkasta, kun matkanteko tapahtuu täysin omien toiveiden mukaan ja pysähdykset voi suunnitella itseä kiinnostavien kohteiden perusteella.

Chicago tuli 1920- ja 1930-luvuilla tunnetuksi salakuljettajien ja gangsterien pesäpaikkana, ja kaupungilla onkin värikäs historia. Museosta, nähtävyydestä ja ostoskeskuksesta toiseen voi liikkua vuokra-autolla. Tärkeitä nähtävyyksiä ovat Adlerin planetaario, suuri Shedd Aquarium -akvaario ja vuonna 1973 rakennettu Willis Tower, entiseltään nimeltään Sears Tower. Näkymä Navy Pierin maailmanpyörästä Chicagoon on lähes yhtä huikea kuin 442-metrisestä Willis Tower -pilvenpiirtäjästä, joka oli valmistuessaan maailman korkein rakennus. Voit tutustua näihin kohteisiin kaikessa rauhassa vuokraamalla auton. Chicagon vuokra-autojen mallit vaihtelevat pienistä neljän hengen autoista ja normaalikokoisista henkilöautoista isoihin katumaastureihin. Isokin matkaseurue voi matkustaa mukavasti yhdessä, sillä Chicagon autovuokraamoissa on tarjolla myös seitsemälle henkilölle rekisteröityjä minipakettiautomalleja.

Luotettavaa ja turvallista autonvuokrausta

Chicagossa tarjolla olevat vuokra-autot on varusteltu nykyaikaisin mukavuuksin. Niissä on myös viimeisimpiä turvallisuusvaatimuksia vastaavat ominaisuudet, joten matkanteko onnistuu siltä osin turvallisesti. Suurin osa autoista on automaattivaihteisia, joten ajaminen vuokra-autolla on helppoa. Mikäli matka sattuisi ikävästi peruuntumaan, Expedian kautta tehdyn vuokra-auton varauksen voi peruuttaa veloituksetta.

Suurkaupungin lukuisat vuokra-autojen nouto- ja palautuspaikat helpottavat autonvuokrausta Chicagossa. Hakutuloksista näkyy vielä tarkemmin autovuokraamon tarkka etäisyys valitusta sijainnista. Jos lomalle saapuu lentäen, on mahdollista vuokrata auto O’Haren tai Midwayn kansainväliseltä lentoasemalta ja jatkaa sieltä matkaa omatoimisesti eteenpäin. Expedian sivujen kautta Chicagoon suuntautuvan matkan järjestäminen onnistuu helposti samasta osoitteesta luotettavan palveluntarjoajan välityksellä. Hakupalveluiden avulla on mahdollista suunnitella yksilöllinen matka omien toiveiden mukaan. Autonvuokrausvertailussa voi valita jopa haluamansa autovuokraamon, mikäli tahtoo asioida tietyn yrityksen kanssa. Kun vuokraat auton etukäteen, sujuu lomakin rattoisammin.

Autonvuokraus kohteessa Chicago: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Chicago?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Chicago halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Chicago?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Chicago keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Chicago?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Chicago?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Chicago

Tutustu kohteeseen Chicago Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!