Hae vuokra-autoja kohteessa Chicago

Hae ja vertaa autovuokraamoita kohteessa Chicago

Säästä isosti vertaamalla autovuokraamoja ja paketoi lentosi, hotellisi ja autosi säästääksesi lisää.

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Hyödynnä joustavat varaukset: maksuton peruutusoikeus useimmissa autonvuokrauksissa.

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Chicago

Etkö löydä etsimääsi?

Katso kaikki vuokra-autot kohteessa Chicago
Näytä kaikki vuokra-autot

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon vuokra-auto maksaa päivässä kohteessa Chicago?
Tämän viikon hintojen perusteella halpa vuokra-auto maksoi alkaen per päivä kohteessa Chicago. Näin halpojen hintojen ansiosta löydät helposti itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.
Voinko vuokrata auton kohteessa Chicago, IL (ORD-O'Haren kansainvälinen lentoasema)?
Et suoraan kohteen Chicago, IL (ORD-O’Haren kansainvälinen lentoasema) terminaaleista, mutta lähialueella on tarjolla hyvä valikoima autovuokraamoja. Voit valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon Thrifty-, Routes Car Rental-, Hertz-, Avis- tai Budget-vuokraamon valikoimasta.
Mitä tapahtuu, jos minun pitää peruuttaa kohteen Chicago vuokra-autovaraukseni?
Vuokra-autosi peruutusehdoista riippuen saatat olla oikeutettu hyvitykseen, jos peruutat varauksesi. Useat etukäteen maksetut autovuokraukset voi peruuttaa ilman peruutusmaksua, jos peruutus tapahtuu viimeistään kuusi tuntia ennen vuokra-auton noutamista. Jos et löydä peruutukseen liittyviä tietoja varausvahvistuksestasi, asiakaspalvelumme sivut ovat aina käytettävissäsi.
Minkä tyyppisiä autoja voin vuokrata kohteessa Chicago?
Edullisuus, pieni koko ja polttoainetaloudellisuus ovat vain muutama syy, miksi kompaktit autot ovat kysytyin autoluokka kohteessa Chicago. Näiden autojen pienempi koko tekee niistä täydellisiä valintoja kaupungissa ajamiseen. Ne sopivat erinomaisesti niin pariskunnille, yksin matkustaville kuin pienellä budjetilla lomaileville perheillekin. Voit tietenkin varata myös pienemmän ajoneuvon, kuten minikokoisen tai economy-luokan auton, tai hankkia lisää jalkatilaa varaamalla intermediate- tai full-size-luokan auton. Ja jos kaipaat lomallasi luksusta, tutustu valikoimaamme premium-ajoneuvoja.
Missä minun kannattaa vierailla, jos olen lomalla kohteessa Chicago?
Chicago tarjoaa paljon hauskaa tekemistä kaikille, mutta älä rajoita matkaasi vain yhteen kohteeseen. Varaa vuokra-auto ja lähde tien päälle tutustuaksesi lähialueeseen. Tässä on pari hyvää vaihtoehtoa:

  • Milwaukee tarjoaa runsaasti erilaisia kiehtovia nähtävyyksiä, joista Milwaukeen taidemuseo ja useat muut ovat ehdottomasti näkemisen arvoisia. Tämä paikka sijaitsee suurin piirtein 130 km:n päässä.
  • Suurin piirtein 120 km:n päässä sijaitseva South Bend on myös suosittu kohde monien lomailijoiden keskuudessa. Täällä vieraillessasi kannattaa ainakin vierailla kohteessa Notre Dame -stadion. Se on yksi monista syistä, miksi tämä kohde on niin suosittu.
  • Suuntaa luontoon ja nauti kohteen Gardens of the Fox Cities rauhallisuudesta. Se sijaitsee 280 km:n päässä kohteesta Chicago.

Miksi minun kannattaa varata vuokra-auto kohteessa Chicago Expedian kautta?
On monia syitä vuokrata ajoneuvo Expedian kautta. Kohteessa Chicago valikoimaamme kuuluu 34 autovuokraamoa, ja me varmistamme, että saat ajoneuvon parhaaseen hintaan jäsenhintojen ja ainutlaatuisten tarjousten avulla. Haluatko säästää vieläkin enemmän? Yhdistä autonvuokraukseesi hotelli- ja lentovaraus ja nauti pakettimatkasäästöistä. Mitä useampia matkatuotteita varaat Expedian sivustolta, sitä useampia etuja saat!
Kuinka voin löytää parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Chicago Expedian kautta?
Edullisimman tarjouksen löytäminen kohteen Chicago vuokra-autolle on helppoa Expedian ansiosta. Sinun tarvitsee vain antaa matkatietosi ja vertailla johtavien autovuokraamoiden tarjouksia. Ja jos lisäät varaukseesi hotellin ja lennot, säästät entistäkin enemmän!
Kuinka vanha minun täytyy olla voidaksesi vuokrata auton kohteessa Chicago?
21-vuotiaat ja sitä vanhemmat kuljettajat voivat vuokrata ajoneuvon kohteessa Chicago. Tätä nuoremmilta veloitetaan usein nuoren kuljettajan lisämaksu. Lisäksi voit yleensä vuokrata vain tietyntyyppisen ajoneuvon, kuten economy-luokan ajoneuvon tai kompaktin auton. Sinun täytyy myös usein ottaa lisävakuutus. Muista aina antaa pääkuljettajan oikea ikä ajoneuvoa vuokratessasi nähdäksesi kaikki lisäveloitukset ja rajoitukset.
Mitä tarvitsen voidakseni vuokrata auton kohteessa Chicago?
Ennen kuin saat vuokra-autosi allesi kohteessa Chicago, sinun tulee esittää voimassa oleva ajokortti ja luottokorttisi. Lisäksi jos et ota autovuokraamon vakuutusta, saatat myös joutua esittämään todisteen omasta vakuutuksestasi. Säännöt vaihtelevat, joten tutustu ehtoihin huolella ennen kuin valitset vuokraamon.
Mikä on halvin vuokra-auto kohteessa Chicago?
Tutustuimme edellisten seitsemän päivän aikana saatavilla olleisiin hintoihin ja ne olivat niinkin edulliset kuin päivässä. Seuraavaksi halvin vuokra-ajoneuvohinta kohteessa Chicago oli päivässä.
Voinko vuokrata auton kuukaudeksi tai pitemmäksi aikaa kohteessa Chicago?
Totta kai voit, joten sinun ei tarvitse vuokrata autoa uudelleen loman puolivälissä. Vieraile vain pitkäaikaisen autonvuokrauksen tarjoussivullamme, anna matkatietosi ja varaa itsellesi täydellisesti sopiva vuokra-ajoneuvo matkallesi.
Voinko vuokrata auton kohteessa Chicago, jos olen alle 25-vuotias?
Se, voitko vuokrata ajoneuvon alle 25-vuotiaana, riippuu usein valitsemastasi autovuokraamosta. Jotkut yritykset veloittavat 21–24-vuotiailta vuokraajilta lisämaksun, kun taas toiset yritykset eivät välttämättä veloita siitä mitään. Kannattaa lukea autovuokraamon ehdot ja rajoitukset välttyäksesi ikäviltä yllätyksiltä autoa noutaessasi.
Millainen vakuutus minun pitäisi valita vuokra-autovaraukselleni kohteessa Chicago?
Löydät kaikki autonvuokrausvakuutustasi koskevat tiedot vuokraamon ehdoista ja rajoituksista. Lue ne tarkkaan ennen kuin valitset vakuutuksen.