Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Chicago

Katso kaikki kohteen Chicago vuokra-autot

Autonvuokraus Chicagossa

Chicago sijaitsee Yhdysvaltain koillisosassa Illinoisissa Michiganjärven rannalla. Se on merkittävä teollisuuskaupunki, jonka elinkeino- ja kulttuurielämä on vilkasta. Chicagoon matkustavien kannattaa varata vuokra-auto, jos on aikeita liikkua myös kaupungin laitamilla tai sen ulkopuolella. Liikennemäärät ovat huomattavasti suurempia kuin Suomessa, joten liikkumiseen kannattaa varata aikaa. Chicagon autovuokraamot tarjoavat laajan valikoiman erilaisia kulkuneuvoja aina pieni- ja normaalikokoisista henkilöautoista suuriin perheautoihin. Kaikissa autoissa on rajoittamaton kilometrimäärä ja ilmastointi. Lisäksi hintaan sisältyy vakuutus, ja varauksen voi peruuttaa veloituksetta, mikäli matka peruuntuu.

Expedian autonvuokrausvertailun avulla voi etsiä sopivan vaihtoehdon Chicagossa vuokrattavissa olevien autojen joukosta. Hakutuloksissa näkyvät kerralla kaikki hakukriteereihin sopivat vaihtoehdot ja kilpailukykyisimmät hinnat, joten matkakohteen autovuokraamojen parhaat tarjoukset on helppo nähdä samalla, kun vertailee eri vaihtoehtoja. Chicagossa vuokra-autot ovat ilmastoituja, ja asiakkaat voivat mieltymystensä mukaan valita tarjonnasta myös automaattivaihteistolla varustetun ajoneuvon. Autonvuokrauksen lisäksi Expedian sivustolta voi varata lennot tai hotellin tai niiden yhdistelmän, minkä ansiosta unelmaloman räätälöinti on nyt erittäin vaivatonta.

Vuokra-autolla enemmän irti lomasta

Chicago on noin 2,8 miljoonan (1998) asukkaan, esikaupunkeineen noin 8,1 miljoonan asukkaan kaupunki Illinoisin osavaltiossa. Nimi Chicago tulee alueella asuneiden intiaanien sanasta shikaakwa, jolla viitataan villisipulin hajuun. Kaupunki sijaitsee tärkeässä liikenteen solmukohdassa, ja sen kautta kulkevat rautatiet yhdistävät Yhdysvaltain itä- ja länsirannikon. Tästä monipuolisesta teollisuus- ja kulttuurikaupungista löytyy kiinnostavaa tekemistä niin kulttuurista kuin shoppailusta tai urheilusta kiinnostuneille. Teattereiden ohjelmisto on laaja, ja museoissa ja gallerioissa voi tutustua ajankohtaisiin näyttelyihin. Kaupungin sinfoniaorkesteri on maailmankuulu. Millennium Park -puistossa voi nauttia ulkoilmaesityksistä, ihailla taidetta, käydä piknikillä, osallistua opastetuille kierroksille tai luistella. Ostokset voi keskittää Magnificent Mile -keskukseen, jossa vierähtää helposti koko päivä. Tunnettuja chicagolaisia urheiluseuroja ovat esimerkiksi jalkapalloseura Chicago Bears ja jääkiekkoseura Chicago Blackhawks. Kansojen sulatusuunina tunnetussa Chicagossa on kulttuurin mukaan jakautuneita asuinalueita. Esimerkiksi Chicagon Chinatownissa voi tutustua kiinalaiseen kulttuuriin. Kaupungissa on erinomaiset mahdollisuudet nauttia monipuolisesta ruokakulttuurista. Suurten järvien, Yläjärven, Huronjärven, Michiganjärven, Eriejärven ja Ontariojärven, alueeseen on loistava mahdollisuus tutustua vuokra-autolla. Lähiseudulle suuntautuvalla matkalla voi vuokra-autolla liikkuessa nauttia leppoisasta matkasta, kun matkanteko tapahtuu täysin omien toiveiden mukaan ja pysähdykset voi suunnitella itseä kiinnostavien kohteiden perusteella.

Chicago tuli 1920- ja 1930-luvuilla tunnetuksi salakuljettajien ja gangsterien pesäpaikkana, ja kaupungilla onkin värikäs historia. Museosta, nähtävyydestä ja ostoskeskuksesta toiseen voi liikkua vuokra-autolla. Tärkeitä nähtävyyksiä ovat Adlerin planetaario, suuri Shedd Aquarium -akvaario ja vuonna 1973 rakennettu Willis Tower, entiseltään nimeltään Sears Tower. Näkymä Navy Pierin maailmanpyörästä Chicagoon on lähes yhtä huikea kuin 442-metrisestä Willis Tower -pilvenpiirtäjästä, joka oli valmistuessaan maailman korkein rakennus. Voit tutustua näihin kohteisiin kaikessa rauhassa vuokraamalla auton. Chicagon vuokra-autojen mallit vaihtelevat pienistä neljän hengen autoista ja normaalikokoisista henkilöautoista isoihin katumaastureihin. Isokin matkaseurue voi matkustaa mukavasti yhdessä, sillä Chicagon autovuokraamoissa on tarjolla myös seitsemälle henkilölle rekisteröityjä minipakettiautomalleja.

Luotettavaa ja turvallista autonvuokrausta

Chicagossa tarjolla olevat vuokra-autot on varusteltu nykyaikaisin mukavuuksin. Niissä on myös viimeisimpiä turvallisuusvaatimuksia vastaavat ominaisuudet, joten matkanteko onnistuu siltä osin turvallisesti. Suurin osa autoista on automaattivaihteisia, joten ajaminen vuokra-autolla on helppoa. Mikäli matka sattuisi ikävästi peruuntumaan, Expedian kautta tehdyn vuokra-auton varauksen voi peruuttaa veloituksetta.

Suurkaupungin lukuisat vuokra-autojen nouto- ja palautuspaikat helpottavat autonvuokrausta Chicagossa. Hakutuloksista näkyy vielä tarkemmin autovuokraamon tarkka etäisyys valitusta sijainnista. Jos lomalle saapuu lentäen, on mahdollista vuokrata auto O’Haren tai Midwayn kansainväliseltä lentoasemalta ja jatkaa sieltä matkaa omatoimisesti eteenpäin. Expedian sivujen kautta Chicagoon suuntautuvan matkan järjestäminen onnistuu helposti samasta osoitteesta luotettavan palveluntarjoajan välityksellä. Hakupalveluiden avulla on mahdollista suunnitella yksilöllinen matka omien toiveiden mukaan. Autonvuokrausvertailussa voi valita jopa haluamansa autovuokraamon, mikäli tahtoo asioida tietyn yrityksen kanssa. Kun vuokraat auton etukäteen, sujuu lomakin rattoisammin.

Tutustu kohteeseen Chicago

Tutustu kohteeseen Chicago Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!