Halvat lennot Chicago

Halvimmat lennot kohteeseen Chicago

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 372 € yhdensuuntaisille lennoille ja 461 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Turkish Airlines
Swiss International Air Lines
Lufthansa
Swiss International Air Lines
Brussels Airlines
Air Tahiti Nui
United
Icelandair
Aer Lingus
LOT-Polish Airlines

Lisätietoja – Chicago

Tietoja Chicagosta

Lennot Chicagoon

Chicago on Yhdysvaltain kolmanneksi suurin kaupunki, ja se sijaitsee Illinoisin osavaltiossa Michiganjärven etelärannalla. Chicago on tärkeä elinkeinoelämän, teollisuuden ja kulttuurin keskus, joten kaupungissa on paljon nähtävää ja koettavaa. Chicagon lukuisista teattereista, taidegallerioista, ravintoloista ja muista turistikohteista löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Chicagossa on kaksi vilkasta lentoasemaa, O’Haren kansainvälinen lentoasema ja Midwayn kansainvälinen lentoasema. Finnairilla ei ole tällä hetkellä suoria lentoja Chicagoon, mutta koska O’Haren lentoasema on yksi maailman vilkkaimmista, useat lentoyhtiöt tarjoavat välilaskullisia vaihtoehtoja. Expedian kautta löydät varmasti tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Chicagosta löytyy tekemistä niin shoppailijalle, kulttuurinnälkäiselle kuin urheilijallekin. Magnificent Mile on suosittu ostospaikka, jonne mennään viettämään aikaa vaikka koko päiväksi. Chicagon teattereiden ohjelmisto on laaja, ja museoissa sekä gallerioissa on jatkuvasti mielenkiintoisia näyttelyitä. Millennium Park on Chicagon keuhkot samaan tapaan kuin Keskuspuisto on New Yorkissa. Millennium Parkissa voi luistella, ihailla taidetta, osallistua opastetuille kierroksille tai nauttia ulkoilmaesityksistä piknik-eväiden kanssa. Tärkeimpiä nähtävyyksiä ovat maailman korkeimpiin rakennuksiin kuuluva Willis Tower (entinen Sears Tower), 360 Chicago -observatorio, josta avautuvat henkeäsalpaavat näkymät Chicagon ja Michiganjärven yli, Adlerin planetaario ja Sheddin akvaario. Matkustitpa Chicagoon mihin vuodenaikaan tahansa, tarjolla on aina mielenkiintoista tekemistä.

Liikkuminen Chicagossa on helppoa julkisen liikenteen metroilla (tunnetaan nimellä Chicago “L”), busseilla tai junilla. Voit ostaa kertalippuja, päivälippuja tai lippuja, jotka ovat voimassa kolme tai seitsemän päivää. Chicagon hotellitarjontaan voit tutustua Expedian hotellivarausjärjestelmän kautta.

Lentäminen Suomesta Chicagoon

Expedian kautta voit valita edullisimmat lennot Chicagoon lukuisista eri lentoyhtiöiden (mm. Finnair, British Airways, Air France, American Airlines, KLM ja Lufthansa) tarjoamista vaihtoehdoista. Lentovaihtoehtoja on runsaasti ympäri vuoden.

O’Haren kansainvälinen lentoasema on ensisijainen lentoasema lennettäessä Suomesta Chicagoon. Lennot O’Haren lentokentälle kestävät keskimäärin 13–15 tuntia, jos lentoon sisältyy yksi välilasku. Lennot Midwayn kentälle kestävät pidempään, koska lentoon sisältyy useimmiten kaksi koneen vaihtoa tai välilaskua. Vaihtopaikkana kummassakin tapauksessa voi olla jokin Euroopan lentokentistä (kuten Lontoo, Pariisi, Amsterdam, Frankfurt tai München) tai John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema New Yorkissa. Lentoajaltaan lyhin vaihtoehto voi olla lentää Tukholman Arlandan kautta.

Lennot O’Haren kansainväliselle lentoasemalle

O’Haren kansainvälinen lentoasema on yksi maailman vilkkaimmista lentoasemista. Lentoasemalla on neljä terminaalia ja sinne lentävät lukuisat amerikkalaiset ja ulkomaiset lentoyhtiöt, mikä takaa erinomaiset jatkolentomahdollisuudet. Terminaali 5 on ulkomaanlentojen terminaali, ja muut kolme terminaalia ovat muita Pohjois-Amerikassa toimivia lentoyhtiöitä varten. Terminaalien ja pysäköintialueiden sekä juna-aseman välillä voi liikkua automaattisella junalla.

O’Haren lentoasema sijaitsee n. 27 kilometrin päässä Chicagon keskustasta, jonne lentoasemalta pääsee kätevästi julkisen liikenteen junilla tai busseilla. Esimerkiksi CTA:n sinisen linjan junat kulkevat Chicagon keskustaan 8–10 minuutin välein 24 tuntia vuorokaudessa, ja ne ovat edullinen vaihtoehto matkustamiseen lentoaseman ja Chicagon keskustan sekä muiden alueiden välillä. Voit myös luonnollisesti vuokrata auton lentokentältä tai käyttää sukkulaliikenteen busseja tai taksia.

Lennot Midwayn lentoasemalle

Hieman lähempänä keskustaa sijaitseva Midwayn kansainvälinen lentoasema toimii pääasiassa Pohjois-Amerikan sisäisten lentojen vaihtopaikkana, mutta yksi sen kolmesta terminaalista on kaikkien lentoyhtiöiden käytössä. Kaksi muuta terminaalia ovat Southwest Airlinesin ja Delta Airlinesin käytössä. Jos haluat etsiä lisää edullisia vaihtoehtoja, valitse kohdelentoasemaksi Midwayn lentoasema. Midwayn lentoasemalta voi tarvittaessa siirtyä O’Haren lentoasemalle julkisin kulkuvälinein. Matkaan kannattaa kuitenkin varata pari tuntia.

Usein kysytyt kysymykset

Suosittuja lentoja kohteeseen Chicago

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 372 € yhdensuuntaisille lennoille ja 461 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

TAP Portugal
Delta